Connect with us

Afaceri

Camasa: element de baza in orice outfit

Publicat

pe

Fie ca mergem la serviciu, in oras, la un film sau chiar la o intalnire de afaceri, camasa reprezinta obiectul vestimentar, existent in orice dulap, care ne ajuta sa alcatuim un outfit reusit. Clasica sau simpla, camasa este mereu gata sa ne scoata din anonimat pentru ca este o piesa vestimentara versatila care va avea succes si se va mula oricarui trend.

Cum purtam camasile office?

In ceea ce priveste outfiturile alese pentru serviciu, intotdeauna ne putem baza pe camasile office. Acestea sunt elementul de baza in vestimentatia aleasa pentru a merge la serviciu. Avand in vedere trendurile actuale in materie de camasi office, putem alege sa purtam camasile la o pereche de pantaloni conici intr-o culoare contrastanta. De exemplu, daca alegem o camasa alba sau in orice culoare deschisa, vom alege o pereche de pantaloni negri sau belumarin. Daca insa alegem camasi office in culori inchise, este indicat sa alegem o pereche de pantaloni de culoare nude sau chiar albi. De asemenea daca alegem camasile cu diverse motive geometrice precum cele in carouri, este esential sa alegem o pereche de pantaloni simpli, intr-o singura culoare, pentru a nu avea un outfit incarcat.

Camasi business: cum le purtam?

Intr-o tinuta business, cel mai important element vestimentar il reprezinta camasa. Cand alegem camasi business, trebuie ne raportam la culoarea costumului pe care il vom purta in cazul barbatilor, iar in cazul femeilor, trebuie sa alegem un pantalon sau o fusta care sa fie office si care sa intregeasca otufitul impreuna cu camasa aleasa. Spre exemplu, in cazul barbatilor este foarte important ca atunci cand aleg camasi business, sa le aleaga pe cele speciale la care se poarta butonii. Totodata este foarte important daca aleg o camasa in culoare deschisa sa o asorteze la un costum in culoare inchisa, iar cel care nu va da niciodata gres este costumul de culoare neagra. Daca, insa, se va opta pentru o camasa neagra de pilda, se va alege un costum de culoare gri deschis.

In ceea ce priveste doamnele si domnisoarele, camasile business pot fi asortate fie la pantaloni, fie la fuste office. Pentru a desavarsi o tinuta de business, in cazul femeilor este important sa se aleaga un pantof cu toc pentru a pune in valoare croiala celorlalte elemente din outfit. Daca se va opta pentru o camasa alba, pentru a nu transforma tinuta ta intr-una monotona, alege un accesoriu precum un colier de zi care ca aduce un plus outfitul ales.

Facebook Comments
Citeste in continuare
Comenteaza si tu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Afaceri

Închiriază un microbuz sau un autocar pentru nevoile tale

Publicat

pe

Toată lumea poate face o comandă pentru închirierea unui microbuz sau a unui autocar, care este un exemplu de confort și excelență tehnică. Având în vedere nevoile lor, clienții pot alege nivelul de confort: de la economie la premium. Un microbuz închiriat sau un autocar este selectat optim pentru evenimente de diferite niveluri: serbări ale copiilor, excursii, concerte, programe expoziționale. Poți face o comandă de închirieri microbuze  direct pe site sau puteți apela managerul la telefon. Firma de închirieri microbuze oferă servicii la nivel înalt. Cooperarea este posibilă nu numai cu persoane fizice, ci și cu persoane juridice. Conducătorii auto sunt conștienți de seriozitatea și responsabilitatea cu care trebuie să execute transportul rutier. Dacă ai nevoie de firma de închirieri microbuze pentru weekend, ar trebui faci acest lucru din timp, deoarece în acest moment există o cerere crescută pentru astfel de servicii. De asemenea, este recomandabil să obții informații din timp despre regulile serviciului de închirieri microbuze, având în vedere diversitatea de servicii.

Închirieri autocare pentru excursii

Separat, trebuie menționat serviciul de închirieri autocare pentru excursii. Pentru aceasta, sunt prevăzute vehicule convenabile cu echipamentul necesar (televizoare, microfoane). Firma de închirieri autocare are un personal suficient de șoferi profesioniști cu calificări înalte, care au experiența adecvată pentru a desfășura programe de excursii. Aceștia nu sunt doar profesioniști cu majusculă, ci sunt caracterizați de clienți ca oameni politicoși, prietenoși, ceea ce, fără îndoială, este un avantaj suplimentar în călătorii. Fiecare client primește un vehicul cu un portbagaj mare, aer condiționat și alte echipamente necesare pentru o călătorie confortabilă. Firma de închirieri autocare pune în aplicare cele mai exigente standarde privind calitatea serviciilor sale în domeniul serviciilor de călători. Datorită acestui fapt, se pot lăuda cu cooperarea cu multe companii de turism din București. Firma de închirieri autocare este dotată cu o flotă mare de autocare. Aceasta permite utilizarea economică a transportului pentru grupuri de pasageri cu compoziție diferită. În același timp, caracteristicile de bază ale serviciilor oferite, rămân neschimbate: siguranță, confort și senzații plăcute.

Închirieri autocare și microbuze pentru diferite evenimente

Este posibil să ai nevoie de un autocar sau un microbuz închiriat pentru transportul oaspeților înainte, în timpul și după un eveniment; excursii în afara orașului organizate de grupuri mari, inclusiv călătorii pe distanțe lungi; vizitarea obiectivelor turistice; transportul copiilor pentru a participa la diverse evenimente fiind ales un traseu sigur și special; organizarea de excursii corporative la evenimente de afaceri etc. Închirierea unui autocar sau a unui microbuz  este benefică pentru toată lumea, inclusiv pentru organizatorii de evenimente. Este convenabil pentru ei să transfere sarcinile de transport la firma de închirieri, iar pasagerii valoroși sunt transportați la timp și în siguranță. Firma de închirieri autocare și microbuze organizează fiecare călătorie spre bucuria tuturor participanților. În același timp sunt garantate  servicii de înaltă calitate și confort modern. Pentru a asigura confortul și o siguranță mai mare în timpul călătoriei, precum și pentru a reduce timpul petrecut pe drum, firma de închirieri autocare și microbuze îți recomandă să comanzi serviciul de închirieri cu un șofer. Drept urmare, vei merge confortabil și în siguranță, deoarece vei beneficia de un șofer cu experiență în conducere.

Facebook Comments
Citeste in continuare

Afaceri

Compania ce oferă servicii de închiriere microbuze și autocare de bună calitate

Publicat

pe

Există anumite firme de transport, a cărui principal scop este acela de a oferi servicii de închirieri microbuze Bucuresti și autocare, într-un mod extrem de profesional. Și cum există numeroase cerințe pentru acest tip de serviciu de transport, iar concurența este extrem de acerbă în acest domeniu, compania cu care vei decide să închei un contract trebuie să ofere servicii de cea mai bună calitate, confort sporit pentru pasageri și siguranță.

Una dintre firmele cu renume pe piață pentru transportul pasagerilor este Trancar, iar ocaziile când este recomandată închirierea unui microbuz sunt:

  • Organizarea pe cont propriu a vacantelor și a concediilor
  • Transportul copiilor în excursii școlare sau către diverse activități, precum spectacole, piese de teatru sau vizitarea unor obiective turistice în zonă
  • Transportul angajaților sau a persoanelor care au locul de munca într-o zonă mai îndepărtată, iar compania unde lucrează le oferă transportul zilnic gratuit
  • Evenimente speciale, precum nunta, botezul sau înmormântarea, când este necesar să se ofere transport celor care nu au un mijloc de deplasare.

Toate vehiculele pe care Transcar le oferă spre închiriere sunt noi, foarte bine întreținute și cu toate actele la zi, dar mai ales, șoferii care se vor ocupa de conducerea acestor microbuze sau autocare sunt adevărați profesioniști și au suficientă experiență pentru a conduce indiferent de condițiile meteorologice sau de aglomerația din trafic.

Datorită faptului că standardele sunt foarte ridicate, iar condițiile bune și confortul sunt mereu pe primul loc, dar și vechimea de aproape 20 de ani în acest domeniu, Transcar este locul ideal de unde poți alege servicii de închirieri autocare sau microbuze.

Firma oferă spre închiriere diverse vehicule, marca Mercedes, Isuzu sau IVECO, astfel încât să poți găsi în întregul parc auto disponibil cel mai potrivit microbuz sau autocar care să corespundă cerințelor și pretențiilor tale.

Pentru a scăpa de orice grijă pe tot parcursul drumului, Transcar percepe pentru fiecare vehicul închiriat un tarif care include atât combustibilul, cât și asigurările necesare și șoferul. Pe scurt, ai totul inclus, iar prețul pentru aceste servicii sunt extrem de accesibile, devenind cea mai potrivită și ieftină modalitate de a ajunge dintr-un loc în altul.

De multe ori, atunci când te afli în situația de a organiza periodic anumite excursii sau pelerinaje, poți să iei în calcul opțiunea de a achiziționa propriul microbuz sau autocar. Însă, este necesar să iei în calcul faptul că va fi nevoie să te ocupi de întreținerea acestuia, de actele necesare și nu în ultimul rând, de găsirea unui șofer experimentat, responsabil și politicos care să conducă grupul pe tot parcursul excursiei.

Transcar oferă spre închiriere microbuze și autocare atât pentru curse în țară, cât și în străinătate, pentru perioada de timp dorită, iar șoferul va tine cont de itinerar și de toate condițiile dorite. Dar, mai mult decât atât, știind dinainte traseul pe care îl are de parcurs, acesta va fi capabil să aleagă cea mai bună și liberă rută, astfel încât să nu petreacă timp prețios în traficul aglomerat.

Tot ceea ce trebuie să faci daca vrei să închiriezi un microbuz sau un autocar, este să completezi formularul de pe site cu toate cerințele și detaliile călătoriei, iar în cel mai scurt timp vei fi contactat de reprezentanții firmei.

Facebook Comments
Citeste in continuare

Afaceri

ANUNT – Dr. SBÂRNĂ SEVER-ALEXANDRU – CABINET DE AVOCAT

Publicat

pe

De

 

Dr. SBÂRNĂ SEVER-ALEXANDRU – CABINET DE AVOCAT și-a stabilit sediul profesional în Timișoara, str. Palanca, nr. 4, ap. B.12 (vizavi de Tribunalul Timiș). Misiunea noastră este apărarea, prin toate mijloacele specifice profesiei, a drepturilor, libertăților și a intereselor legitime ale clienților, în vederea aflării adevărului, a înfăptuirii justiției și a respectării statului de drept.

Ne desfășurăm activitatea în toate domeniile de drept – civil și comercial, penal, bancar ori contencios administrativ/fiscal (precum anularea amenzilor abuzive, nelegale ori neconstituționale, date de stat) – și asigurăm asistarea și reprezentarea clienților noștri în întreg cuprinsul țării. Tel: 0721192936.

Facebook Comments
Citeste in continuare

Parteneri

Știri din Maramureș

Eveniment4 ore inainte

EDITORIAL/G L I S S A N D O – M I L I T A R – C I V I L (IV)

Retrospectivă şi perspective între oniric si realitatea abordarii demilitarizării unor structuri din sistemul de securitate naţională (IV)Pentru continuitatea temei abordate...

Exclusiv17 ore inainte

Care sunt principalele materiale din care sunt realizate ferestrele termopan?

Orice locuinta si orice cladire utilizata de om trebuie sa aiba ferestrele. Acestea ofera lumina solara si contureaza o legatura...

Exclusiv18 ore inainte

Partidul Ecologist susține solicitările Asociaţiei Române a Constructorilor de Autostrăzi (ARCA) și solicită Guvernului un plan realist de gestionarea a situaţiei românilor întorși acasă

Pandemia COVID-9 a generat venirea în țară a peste 1 milion de români, aflați la muncă...

EvenimentO zi inainte

Sa nu va mai aud cu sintagma „apa de ploaie” pentru a desemna ceva derizoriu

Pai, Apa Nova traieste si propaseste in primul rand prin apa de ploaie. Da, Doamne, sa ploua mai mult! se...

Eveniment2 zile inainte

„Importanţa” derulării acestei campanii de informare publică pe bani publici

(#YouGotTheAnswer – SELECTIE DE PE TERMENE.RO) În primele zile după ce criza COVID-19 a ajuns în România, 60% dintre companii...

Eveniment3 zile inainte

Incisiv de Prahova, Incisiv de Dâmboviţa si Incisiv de Constanţa sunt gata de lansare, cu periodicitate săptămânală, şi în format print

(#YouGotTheAnswer – SELECTIE DE PE TERMENE.RO) În primele zile după ce criza COVID-19 a ajuns în România, 60% dintre companii...

Afaceri5 zile inainte

Închiriază un microbuz sau un autocar pentru nevoile tale

Toată lumea poate face o comandă pentru închirierea unui microbuz sau a unui autocar, care este un exemplu de confort și...

Eveniment5 zile inainte

EDITORIAL/GANDURI DESPRE SI PENTRU DUPA CRIZA COVID – 19

Jurnalistul Radu Tudor a apreciat, în emisiunea pe care o realizează la Antena 3, că votul CSM împotriva desființării Secției...

Exclusiv6 zile inainte

Pentru casele cu etaj sau mansarda recomandam scarile interioare din lemn

Casele cu etaj sau cele cu mansarda atrag intotdeauna privirile.Daca ai in proiect o astfel de casa sau daca ai...

Social6 zile inainte

Gherzan Cătălin vine cu recomandări pentru a respira un aer mai curat!

Acum ceva timp, un bun prieten de-al meu, ce este şi consilier la Primăria Piteşti, doctorul Edi Morlova, a cerut...

Eveniment6 zile inainte

Povestea continuă/Fostul procuror Mircea Negulescu de la DNA Ploieşti in poarta, pe inserat, la un denuntator DNA

Ce ti-e si cu Portocala asta. Nu se cuminteste si pace. Jurnalistii de la Cancan au dezvaluit cum fostul procuror,...

Exclusiv7 zile inainte

Partidul Ecologist îl somează pe Costel Alexe pentru a interveni în gestionarea colectării deșeurilor spitalicești

Colectarea şi gestionarea deşeurilor spitaliceşti, scăpate de sub control. Alexe somat să intervină! 🌲Partidul Ecologist Român solicită ministrului Mediului, Costel...

Exclusiv7 zile inainte

Solutii rapide si de calitate pentru orice problema la cutia de viteze automata

Desi nici unul dintre soferi nu isi doreste sa fie nevoit sa ajunga cu masina intr-un service auto, in calitate...

Eveniment7 zile inainte

INTERVIU SORIN GHISOI – FEBRUARIE 2020

Prima masina electrica de curse din Romania se pregateste pentru un nou an de performanta alaturi de echipa Kaufland e-Rally...

EvenimentO săptămână inainte

Vergil Chitac la „Jocuri de Putere”: „Daca eram in Evul Mediu, acum eram ars pe rug!”

Amiralul Vergil Chitac, candidatul PNL la Primaria Constanta, a fost prezent marti seara in studiourile Realitatea TV, la emisiunea „Jocuri...

AfaceriO săptămână inainte

Compania ce oferă servicii de închiriere microbuze și autocare de bună calitate

Există anumite firme de transport, a cărui principal scop este acela de a oferi servicii de închirieri microbuze Bucuresti și...

Trending