Connect with us

Administrație locală

Design și funcții avansate cu noua serie BEYOND Watch Earth2

Publicat

pe

Smartwatch-urile au evoluat de la simple dispozitive de afișare a timpului la gadgeturi multifuncționale și elegante ce îmbină tehnologia cu stilul de viață modern. Aceste inovații tehnologice mici, dar puternice, își găsesc locul pe încheieturile noastre și ne oferă o gamă variată de funcționalități ce depășesc cu mult tradiționala afișare a orei.

Importanța smartwatch-urilor se reflectă în capacitatea lor de a fi extensii portabile ale smartphone-urilor noastre. Ele permit acces rapid la notificări, mesaje și apeluri, fără a fi nevoie să scoatem telefonul din buzunar sau geantă. Prin urmare, devine mai ușor să rămânem conectați și la curent cu informațiile esențiale în timp ce suntem în mișcare.

Un alt aspect esențial este monitorizarea sănătății și a activităților fizice. Smartwatch-urile moderne sunt dotate cu senzori avansați ce pot măsura ritmul cardiac, nivelul de oxigen din sânge, numărul de pași și multe altele. Aceste dispozitive devin astfel aliații noștri în îngrijirea sănătății, ajutându-ne să monitorizăm și să menținem un stil de viață activ. Pentru pasionații de fitness, smartwatch-urile devin parteneri de antrenament. Ele oferă funcții precum GPS-ul integrat, care înregistrează traseele de alergare sau ciclism, și aplicații specializate ce monitorizează progresul în timpul exercițiilor.

Tehnologia avansează cu pași repezi, iar cu fiecare pas înainte, dispozitivele devin tot mai inteligente și se integrează mai bine în viața noastră de zi cu zi. O dovadă concretă în acest sens o reprezintă noua serie de ceasuri inteligente Earth2 de la BEYOND Watch. Această serie de smartwatch-uri își propune să redefinească standardele de eleganță și funcționalitate în acest domeniu în continuă dezvoltare.

Design

Cu șapte variante distincte în ceea ce privește design-ul, Seria Earth2 oferă diversitate și posibilitatea de a alege un model care se potrivește perfect personalității și stilului fiecărui purtător. Fie că alegi o carcasă elegantă sau o curea rafinată dintr-un material special, fiecare variantă a acestui smartwatch este o declarație de stil și eleganță. Designul futurist, cu dimensiuni de aproximativ 46 de milimetri și o greutate optimizată de aproximativ 60 de grame, conferă un confort excepțional pe încheietura mâinii. Fiecare detaliu al carcasei, fiecare nuanță a finisajelor sunt atent gândite pentru a oferi o experiență vizuală și tactilă de ideală.

Monitorizarea sănătății

Earth2 nu este doar un accesoriu elegant, ci și un partener de  încredere în ceea ce privește monitorizarea stării de sănătate. Cu tehnologii inovatoare, precum un senzor giroscop și un mic fascicol laser, acest smartwatch aduce monitorizarea somnului la un nou nivel de precizie. Calitatea somnului este esențială pentru o viață sănătoasă, iar Beyond Watch Earth2 analizează nu doar durata, ci și calitatea somnului. Prin monitorizarea mișcărilor corpului și a ritmului cardiac, acesta oferă o perspectivă detaliată asupra somnului, evidențiind perioadele de somn profund, REM și somn ușor.

Experiența redefinită în activitățile sportive

Indiferent dacă ești un atlet pasionat sau doar îți dorești un stil de viață activ, noua serie de la Beyond Watch devine un partener esențial. Poți alege sportul preferat direct din meniu, iar smartwatch-ul vă înregistra cu precizie durata antrenamentului, numărul de pași, caloriile arse și distanța parcursă. Totul este înregistrat și prezentat într-o manieră intuitivă, pentru a-ți oferi o perspectivă clară asupra progresului tău.

Conectivitate

Earth2 nu se limitează doar la funcții de monitorizare și sport, ci devine un hub central pentru toate nevoile tale zilnice. Poți efectua și primi apeluri direct de pe ceas, citi mesaje și notificări din aplicații precum Whatsapp și Facebook, rămânând conectat chiar și atunci când telefonul nu este la îndemână. Cu meniul în limba română și posibilitatea de a îl seta în alte peste 20 de alte limbi, Earth2 se adaptează nevoilor tale indiferent de locul în care te afli.

Autonomie sporită

Un alt aspect remarcabil al seriei Earth2 este autonomia bateriei. Cu o durată de viață cuprinsă între 5 și 14 zile, în funcție de modul de utilizare, acest smartwatch este gata să te însoțească în toate activitățile tale. Indiferent dacă ești într-o sesiune de antrenament intens sau într-o zi liniștită de birou, EARTH2 rămâne alături de tine.

In concluzie, noua serie Beyond Watch Earth2 reprezintă o optiune interesanta la ora actuala pe piata smartwatch-urilor, tinand cont de cele descries mai sus si de pretul care este unul sub mediu. Eleganța și funcționalitatea se îmbină armonios pentru a oferi o experiență completă și utilă utilizatorilor săi. Fie că îți dorești să îți monitorizezi sănătatea, să îți urmărești performanțele sportive sau să rămâi conectat în orice situație, Earth2 este acolo să îndeplinească toate aceste cerințe. Mai multe detalii și informații pot fi găsite pe site-ul distribuitorului autorizat japora.ro, deschizând astfel poarta către o lume a tehnologiei inteligente și rafinate.

Facebook Comments
Citeste in continuare
Comenteaza si tu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Administrație locală

Synology anunta disponibilitatea unitatii BeeDrive

Publicat

pe

De

București, România – 24 iulie 2023 – Synology anunţă disponibilitatea în România a unităţii BeeDrive, un hub de date compact, ideal pentru back-up și sincronizare de fișiere. BeeDrive nu este doar o simplă unitate externă de stocare a datelor. De fapt, el este un dispozitiv de back-up ce te ajută să gestionezi automat fișierele personale de pe computer, telefon și tabletă simultan. În mai puțin de trei minute, orice utilizator de PC poate începe să își protejeze fișierele cu BeeDrive la viteze de transfer ridicate, asigurând în același timp confidențialitatea completă a datelor.

„Fiecare dintre noi generează astăzi o cantitate de date fără precedent pe diverse dispozitive personale. Camerele mai bune și noile formate foto sau video ne consumă mai repede ca niciodată spațiul de stocare pe telefon sau din cloud. Vitezele de upload nu au prins niciodată din urmă creșterea explozivă a datelor personale, ceea ce face ca stocarea tuturor fișierelor noastre în cloud să fie din ce în ce mai lentă și mai costisitoare, mai ales dacă vrem doar să facem o copie de siguranță sau să arhivăm fișiere vechi în altă parte sau să facem schimb de fișiere între dispozitivele noastre personale.

Acesta este motivul pentru care dorim să oferim o alternativă locală, privată. Cu BeeDrive, sperăm să aducem expertiza Synology în domeniul tehnologiilor de backup la un grup mai mare de utilizatori – mulți dintre ei sunt perfect familiarizați cu calculatoarele, dar nu au nici timpul, nici cunoștințele de rețelistică pentru a găzdui un server care să funcționeze 24/7 doar pentru backup. BeeDrive oferă o opțiuni fără bătăi de cap chiar și pentru actualii utilizatori Synology.” a declarat David Hu – Product Manager Synology.

Costuri reduse și timpi mici de back-up

Odată conectat la un PC, utilizatorii pot selecta fișierele pe care doresc să le protejeze/tină în siguranţă. BeeDrive realizează automat copii de rezervă în timp real pentru toate modificările din acele foldere, oferind un o recuperare mai bună decât copiile de rezervă programate din oră în oră. Fișierele backup sunt stocate pe BeeDrive în același format ca și pe PC. În cazul unei defecțiuni a calculatorului, utilizatorii pot conecta pur și simplu BeeDrive la un alt calculator și își pot accesa imediat fișierele, fără a fi nevoie să instaleze vreun software și să treacă printr-un proces de recuperare care necesită mult timp.

BeeDrive operează şi în mod Wi-Fi, realizând copii de siguranță pentru fotografiile și videoclipurile de pe dispozitivele iOS și Android. Astfel, conţinutul aflat pe telefoane și tablete devine şi el protejat.

Depășind limitele lățimii de bandă impuse de furnizorii de servicii de internet sau de cloud, BeeDrive poate fi de 11 ori mai rapid decât backup-ul fișierelor mari în cloud de pe un PC și de șase ori mai rapid decât dacă ați face acest lucru de pe dispozitive mobile.

BeeDrop și two-way sync sporesc productivitatea și transferul de fișiere

Pentru cei care fac multe fotografii cu telefonul și trebuie să le folosească pe un PC atunci când se întorc acasă, funcția BeeDrop le permite să trimită fără fir conținutul de pe telefon către BeeDrive. Fișierele devin imediat accesibile pe PC și nu mai este nevoie să le încărcați și să le descărcați din cloud.

De asemenea, atunci când treceți de la calculatorul de la serviciu la cel personal, BeeDrive poate ajuta la sincronizarea fișierelor pe fiecare calculator imediat ce acesta este conectat. Astfel se asigură că toate fișierele sunt întotdeauna actualizate pe calculatorul de pe care lucrați, păstrând în același timp o a doua copie pe BeeDrive.

Disponibilitate

BeeDrive este disponibil în capacități de 1TB și 2TB pentru Windows, iOS și Android prin intermediul partenerilor și distribuitorilor Synology din România.

Varianta cu stocare 1TB poate fi achiziţionată de aici  –  https://www.evomag.ro/componente-pc-gaming-hard-disk-drive-hard-disk-extern/synology-hdd-extern-beedrive-synology-bds70-1t-nas-to-go-10gb-4105593.html

Facebook Comments
Citeste in continuare

Administrație locală

Festivalul IntenCity: Programul pe zile

Publicat

pe

De

Începând cu 30 iunie, Festivalul IntenCity își deschide porțile pentru iubitorii de muzică și vibe-uri de petrecere vechi și noi. Evenimentul promite să sărbătorească vara cu trei seri incendiare alături de artiști de top.

În fiecare seară de festival vor fi concerte/show-uri live atât pe Stadionul Ion Oblemenco cât și în Sala Polivalentă.

Programul de pe stadionul Ion Oblemenco se va desfășura astfel:

30 iunie

17:00 – Kiss Kiss in the Mix cu DJ Yaang

18:00 – WRS

19:00 – Dr. Alban

19:35 – Sabrina

20:05 – Jenny Berggren from Ace of Base

20:40 – Haddaway

21:40 -Godz of Rock with Craiova Romanian Opera Orchestra

23:35 – Snap!

00:00 – Bellini with Craiova Romanian Opera Ballet

01:15 -Zdob și Zdub

01 iulie

18:00 – Kiss Kiss in the Mix cu DJ Yaang

19:30 – Manuel Riva

21:30 – Subcarpați

22:45 – Mahmut Orhan

23:45 – Ummet Ozcan

01:00 – Tiësto

02 iulie

18:00 – Kiss FM party cu DJ Emil Safta și MC Tom Crîngureanu

19:20 – Alex Ferrari with Craiova Romanian Opera Ballet

20:25 – Oceana

21:15 – Ruslana

22:30 – Enrique Iglesias

00:10 – Gianluca Vacchi

Sunteți pregătiți să aflați ce vă rezervăm și pe scena Sălii Polivalente? Iată programul detaliat:

30 iunie

18:00 – DJ Addytzu

18:45 – DJ Gius

19:30 – Bvcovia

20:15 – Marko Glass

21:00 – Ian

21:45 – Killa Fonic

22:45 – Mindcage

23:45 – Andrew Dum

00:45 – AG Swifty

01:45 – Brad Brunner

02:45 – Dodo

01 iulie

18:00 – Andrei Yc

19:00 – Basska

20:00 – Mr. Flexxx

20:45 – Bad and Boujee

21:45 – M.G.L.

22:30 – Byga & Phila & dj h

23:30 – Doc

00:15 – Deliric x Silent Strike

01:00 – Argatu’

01:45 – Mahony

02:45 – Gabrian

03:20 – Ve.Re

02 iulie

18:00 – Your Midwife on Ice

18:45 – Dj Sauce

19:45 – Rava

20:30 – Azteca

21:15 – Nane

22:15 – Malagamba

23:15 – NotSoCommonDJ

00:15 – Sigma DJ Set

01:15 – Andre Rizo

02:15 – Yaya

03:15 – Replik

Despre IntenCity Festival

Festivalul IntenCity, care a avut prima ediție în vara anului 2022, este organizat de Opera Română Craiova, cu sprijinul Primăriei și al Consiliului Local Craiova. Conceptul festivalului este să reunească anual o varietate de genuri și influențe muzicale, iar în parteneriat cu BCR, sponsorul principal al evenimentului în acest an, aduce împreună muzica de ieri, de azi și de mâine.

Puteți afla mai multe detalii despre eveniment accesând link-urile de mai jos:

https://iticket.ro/event/intencity

https://www.craiovaintencity.ro/

În această vară, pulsul orașului întâlnește ritmurile muzicii la Festivalul IntenCity!

Facebook Comments
Citeste in continuare

Administrație locală

OnePlus dezvaluie prima vedere asupra OnePlus Nord 3, conceput pentru stiluri de viata dinamice.

Publicat

pe

De

26 iunie 2023: Brandul global de tehnologie mobilă OnePlus dezvăluie astăzi prima vedere a OnePlus Nord 3 5G, prezentând partea din spate a dispozitivului înaintea lansării sale globale pe 5 iulie 2023. OnePlus Nord 3 5G este conceput pentru a oferi o putere remarcabilă celor care duc stiluri de viață dinamice și vine cu un design pur și discret.

„OnePlus Nord este despre a oferi utilizatorilor noștri practic tot ceea ce ar putea cere, și acest lucru începe cu un design OnePlus excelent”, a declarat Kinder Liu, COO și președinte OnePlus, comentând pe contul său de Twitter http://www.twitter.com/kinderliu. „Sunt încântat să împărtășesc această primă vedere a OnePlus Nord 3 5G și abia aștept să împărtășesc mai multe în următoarele săptămâni.”

OnePlus dezvăluie astăzi că OnePlus Nord 3 5G va fi disponibil în două culori atrăgătoare – Tempest Gray și Misty Green – concepute pentru a conferi două senzații complet diferite celui mai recent telefon mid-range de la OnePlus. OnePlus Nord 3 5G în culoarea Tempest Gray are o finisare mată texturată, proiectând putere și permanență, în timp ce noua culoare Misty Green prezintă un aspect lucios și plăcut la atingere.

Mai multe detalii despre OnePlus Nord 3 5G vor fi dezvăluite în cadrul evenimentului de lansare OnePlus Nord Summer pe 5 iulie 2023. Pentru a urmări evenimentul de lansare și a fi la curent cu OnePlus Nord 3 5G, vizitați OnePlus.com.

Despre OnePlus
OnePlus este un brand global de tehnologie mobilă care contestă conceptele convenționale ale tehnologiei. Creat în jurul mantra „Never Settle”, OnePlus creează dispozitive concepute cu rafinament, calitate superioară a construcției și hardware performant. OnePlus prosperează prin cultivarea unor legături puternice și creșterea împreună cu comunitatea sa de utilizatori și fani.

Pentru mai multe informații, vă rugăm să vizitați OnePlus.com sau să ne urmăriți pe:

Instagram – https://instagram.com/oneplus
Facebook – https://facebook.com/oneplus
Twitter – https://twitter.com/oneplus
LinkedIn – https://www.linkedin.com/company/oneplus

Facebook Comments
Citeste in continuare

Parteneri

Știri din Maramureș

Exclusiv7 ore inainte

Aqurate depășește 1.600.000 de comenzi procesate prin magazinele online ce folosesc algoritmul său AI și anunță integrarea cu Teamshare

Primele magazine online care beneficiază de integrarea nativă cu Teamshare sunt eOrion.ro și eacum.ro Teamshare are peste 500 de magazine...

Administrație locală6 zile inainte

Design și funcții avansate cu noua serie BEYOND Watch Earth2

Smartwatch-urile au evoluat de la simple dispozitive de afișare a timpului la gadgeturi multifuncționale și elegante ce îmbină tehnologia cu...

EvenimentO săptămână inainte

Mare ghinion pentru „tânărul” politician, care-și făcea planuri pentru campania electorală din 2024/A fugit „mireasa” – Ziarul Incisiv de Prahova

”Si vis pacem, para bellum” Vegetius, general roman, De re militari             Acum câteva zile, un descreierat fără permis a pus...

Eveniment2 săptămâni inainte

HONOR lanseaza la IFA 2023 device-uri ce redefinesc viitorul industriei de smartphone-uri

Brandul debutează cu un nou concept impresionant de „Phone-to-Purse”prin noul HONOR V Purse, prezintă la nivel global pliabilul HONOR Magic...

Eveniment3 săptămâni inainte

TCL dezvăluie cea mai recentă gamă de televizoare QD-Mini LED Extra Large premium și aparate electrocasnice smart care îți transformă casa și inspiră măreția la nivel global

Măreția începe acasă – pionieri în tehnologia display-urilor, TCL catapultează divertismentul de acasă într-un tărâm nou, cu o claritate luminoasă,...

Vestiare metalice Vestiare metalice
Social3 săptămâni inainte

Vestiare metalice – ce trebuie să ştii înainte de a le cumpăra

Atunci când ai nevoie de un spațiu de depozitare care să fie atât sigur, cât și funcțional pentru a depozita...

Eveniment3 săptămâni inainte

comisarul-şef de poliţie Sandu Frangulea (I) – Ziarul Incisiv de Prahova

Numele coruptului Sandu (alias Alexandru) Frangulea apare in dosare penale inca de la aparitia sa pe „scena” IPJ Prahova, dar...

Stațiunile Balneare Stațiunile Balneare
Turism4 săptămâni inainte

Descoperă relaxare și vindecare în Stațiunile Balneare din Vâlcea

În inima pitorească a României, Vâlcea strălucește cu o colecție impresionantă de stațiuni balneare, iar în acest articol, te invităm...

ferestrele vechi ferestrele vechi
Social4 săptămâni inainte

De ce ar trebui să actualizezi ferestrele vechi cu variante moderne termopan

Dacă ai ferestrele vechi în locuința ta, este posibil să te gândești la avantajele actualizării lor cu variante moderne de...

Uncategorized4 săptămâni inainte

IphoneZone Cluj-Napoca: Reparații iPhone la Cel Mai Înalt Nivel de Calitate

În inima Transilvaniei, în vibrantul oraș Cluj-Napoca, se află o adevărată oază a reparațiilor pentru iubitorii de tehnologie: IphoneZone. Cu...

ferestrele PVC ferestrele PVC
Social4 săptămâni inainte

Protejeaza-te de vremea neprietenoasa cu ferestrele PVC

Clima exterioara ne influenteaza in multiple moduri, in functie de persoana si de context. Aceasta are capacitatea de a afecta...

Turism4 săptămâni inainte

Îngrijirea corectă a bateriei moto: sfaturi pentru păstrarea acumulatorului de motocicletă Litiu-Ion în stare optimă

Bateria unei motociclete reprezintă inima sa energetică, furnizând puterea necesară pentru a porni motorul și a alimenta sistemele electrice. În...

profile PVC profile PVC
Social1 lună inainte

Sustenabilitate si eficienta cu profile PVC Klass Coating System

Ferestrele cu profile PVC se afla pe piata deja de decenii intregi, ramanand „coloana vertebrala” a multor proprietati din Romania,...

Eveniment1 lună inainte

Cred ca in toamna asta urmeaza protestul avocatilor, protest care sper sa inceapa prin sanctionarea la vot si nealegerea acelorasi reprezentanti la Baroul Bucuresti. – Ziarul Incisiv de Prahova

Un tânăr ofițer, angajat al Serviciului Județean Anticorupție a fost chemat la București pentru ca directorul general al acestei structuri...

Uncategorized1 lună inainte

Kingston anunţă seria IronKey Keypad 200 cu USB C

  Certificare FIPS 140-3 nivel 3 (pending) cu criptare hardware XTS-AES pe 256 de biți   București, România  – 14 august, 2023...

rollshape rollshape
Social1 lună inainte

Factori care influențează fermitatea pielii

Pielea noastră este o oglindă a sănătății noastre generale și a modului în care ne îngrijim. Fermitatea pielii joacă un...

Trending