Connect with us

Eveniment

comisarul-şef de poliţie Sandu Frangulea (I) – Ziarul Incisiv de Prahova

Publicat

pe

Numele coruptului Sandu (alias Alexandru) Frangulea apare in dosare penale inca de la aparitia sa pe „scena” IPJ Prahova, dar mereu a beneficiat de „protectia” unor procuroare, asa cum am dezvaluit in articolele anterioare.

Astfel, numele coruptului de la sefia Anticorputie Prahova apare si in dosarul FOSTULUI SECRETAR DE STAT in Ministerul Justitiei Doru Crin Trifoi care a fost urmarit penal de procurorii DNA in dosarul „Lauruc”. In acest caz isi „varase” nasucul si procurorul Placinta Constantin, protectorul mafiotilor din petrol conform dezvaluirilor ziarelor din acea perioada, fostul socru a lui Andrei Volosevici, ca sa ajungem la gruparea de criminalitate economico-financiara organizata din prezent, grupare protejata de la varful M.A.I..

Plangerea penala in acele dosare penale a fost formulata si impotriva unor ofiteri din cadrul IPJ Prahova: colonelul Dumitru Constantin, maiorul Ioan Popescu, capitanul Sandu Frangulea si locotenentul Daniel Tudose, care ar fi intervenit in acest caz.

Nu ne vom referi la aceste dosare penale, am vrut doar sa facem o legatura dintre trecut si prezent. Poate o sa publicam rechizitoriile din perioada respectiva sa vedeti increngatura intre Volosevici, Capra, Frangulea, Placinta, Buliga, etc, dar nu este acum acesta subiectul articolului.

Modus operandi

La data de 15 septembrie 2022, Comisarul șef Alexandru Frangulea a fost numit cu sprijinul lui E. Miritescu la conducerea Serviciului Județean Anticorupție Prahova.

Deci, un ofițer cu probleme de Integritate si implicat in mai multe cauze penale (fost „carator” de geanta al procuroarei Buliga) a fost numit fără concurs, în funcția de șef al Serviciului Județean Anticorupție Prahova doar pentru singurul merit ca face parte din gruparea locala de criminalitate economico-financiara organizata din care face si primarul PSD-ist Andrei Volosevici cu gasca sa.

Marioneta Frangulea Alexandru – alias’ Capitan la 15 ani

Supranumit asa in sistem pentru iucompetenta sa si modul in care urca in grad, inainte de termen, in loc sa fie anchetat si judecat pentru fapte de coruptie.

Si-a inceput furtunoasa cariera la economic in cadrul IPJ Prahova, unde s-a remarcat prin incompetenta crasa si multiple fapte de coruptie, unele pur si simplu „gainarii”.

Ca si prietenul sau, procurorul „Portocala”, Frangulea Alexandru – alias Capitan la 15 ani – s-a remarcat prin arestarea ilegala a unui om de afaceri care, dupa ce acesta a stat 10 luni in arest, s-a constatat un prejudiciu ZERO, pe firma anchetata de acest incompetent.

Tot pe cand „lucra” la economic in IPJ Prahova, Frangulea Alexandru – alias Capitan la 15 ani – efectua controale in Oborul din Ploiesti. Aici, a pantentat o schema de mare maestru in faradelegi. Toti tarabagii din Piaţa Obor aveau voie sa isi vanda marfurile doar daca luau de la Capitan la 15 ani bani cu CAMATA! Cine indraznea sa nu apeleze la ajutorul sau pentru imbogatirea proprie, era drastic „potcovit”, cu amenzi si nu numai. Sa nu mai spunem de „vamuiri”…

Era renumit pentru sicanele facute colegilor prin apelarea cu sesizari false  la Corpul de Control al Ministrului M.A.I..

Ultima astfel de incercare de a haitui colegii din economic cu acest Corp de Control s-a intors impotriva Capitanului la 15 ani. Astfel, seful sau s-a ales cu o sesizare la parchet unde a fost si condamnat cu suspendare pentru pastrarea la sertar a unui dosar penal ce il avea ca subiect pe fiul unui sef al IPJ Prahova.

„Capitan la 15 ani” a fost salvat, dar a fost mutat la 955 in cadrul IPJ Prahova, unde a zacut ceva timp pe post de „telefonista”, de unde a fost iarăși salvat de procuroarea de la Parchetul General (E. R.) si mutat la cadre la IPJ Prahova, acolo unde a ramas cativa ani.

Aceeasi procuroare il salveaza din nou (dupa cativa ani) si il aduce la BCCO Prahova, unde este marginalizat de colegi si unde s-a remarcat prin FURTURI, chiar furturi de la colegii de la BCCO.

De mentionat ca aceasta „mutare” s-a efectuat impotriva vointei lui Eugen Serghie (care s-a opus vehement avand in vedere ca avea cunostinta de faptele sale infractionale), comisar-sef la Brigada de combatere a criminalitatii organizate la aceea data. Daca tot este la pensie, domnul Dosaru Viorel poate spune public de la cine a primit „presiuni”/ordin pentru mutarea „Capitanului la 15 ani” de la cadre la BCCO.

Cum va dezvaluiam, Frangulea Alexandru – alias Capitan la 15 ani – fura chiar de la colegii sai de la BCCO. S-a remarcat chiar prin furtul unui sigiliu M.A.I. al lui Spiridon Nicoleta pentru ca, dupa cateva zile, sa il arunce prin birou ca sa lase impresia ca aceasta l-a pierdut.

Cand si-a dat seama ca la noul loc de munca nu poate sa avanseze conform stilului sau care i-a adus porecla de „Capitan la 15 ani”, Frangulea Alexandru da din „urechiusele” sale corupte si ajunge sef la Arme si Munitii, serviciul in care incepe sa isi faca relatii cu oameni de afaceri (si nu numai), efectuand controale doar in beneficiul unor societati comerciale si in detrimentul altora, sa nu credeti ca pe „ochi frumosi”.

Din acest episod va vom devoala toate activitatile infractionale savarsite de Capitan la 15 ani, incepand cu calitatea pe care o avea la la Arme si Munitii din cadul IPJ Prahova, cu un bonus extraordinar privind ultimul tun dat in aceasta calitate, inainte de a fi numit sef la Anticoruptie: tunul dat cu nasul edilului (prietenul lui Frangulea, respectiv Andrei Volosevici), cand politistii locali din Politia Locala Ploiesti au fost obligati sa faca cursurile pentru port arma „personala”, chiar daca acesti politisti locali aveau cursurile legale efectuate in scoala M.A.I, adica la scoala de la Campina. De altfel, Politia Locala Ploiesti este singura politie locala din tara care si-a tras pe bani publici permise de port arma persoanale, adica pentru port personal si nu pentru institutie. Oare a cui o fi scoala cu dedicatie prin care s-au sifonat bani publici? Vom afla impreuna…, in urmatoarele episoade, mai ales ca ultima reduta din Parchetul General ca protectoare a Capitanului la 15 ani s-a cerut urgent la pensie, pe modelul inspectorului şef de la IPJ Constanta, Constantin Adrian Glugă (finul secretarului de stat care, initial, isi inaintase dosarul de pensionare in plin scandal cu accidentul de la 2 Mai).

Cert este că această situație este total atipică, mai ales la nivelul unei structuri centrale, de o importanță deosebită pentru sistemul imunitar al MAI.

Ca o mica paranteza: “În urma unui control, domnul comisar Frangulea Sandu a venit şi a cerut registrul de intrare ieşire al armelor şi muniţiilor. I s-a prezentat registrul, aşa cum se poate vedea pe filmările video pe care le avem, dar a cerut agentului constatator să scrie că nu i s-a prezentat acel registru, drept urmare noi ne-am pierdut licenţa. Agentul constatator nu a făcut decât ceea ce i s-a dictat de către domnul comisar şef. Am depus nenumărate plângeri, însă soluţionarea lor durează şi între timp noi ne uităm unii la alţii pentru că nu mai avem nucleul obiectului de activitate. S-au închis două activităţi principale: de operaţiuni cu arme şi muniţii şi cea de şcolarizare. Acum se fac planuri să lucreze şi la a treia activitate a noastră care este cea de vânătoare şi pescuit sportive. Nu m-aş mira să o închidă şi pe asta. Până când noi vom dovedi că avem dreptate, aceste activităţi sunt suspendate. Vă spun că nu este vorba doar despre societatea noastră, ci şi de competiţia noastră, singura pe care o avem în judeţul Prahova, dar şi de oamenii care deţin armament”, explică Sorin Saitoc, administratorul uneia dintre Asociaţiile de Arme şi Muniţii din Prahova care organiza cursuri în poligoanele de tir, inca din anul 2017.

Situatia de fapt/Incepem cu ceva „mizilic” pentru corputul Sandu alias Alexandru Frangulea, in primul episod:

La data de 05.05. 2010, o persoana de sex  feminin (S. G. D.). isi achizitioneaza, legal, conform autorizatiei 882030/09.02.2010, un pistol walther P99 T, de aparare, cu bile cauciuc, de la un magazin autorizat (Armacohunting Impex SRL), la un pret de 1400 ron.

Mentionam ca, S.G.D detinea un permis de arma tip B, seria B nr 0401149, eliberat la data de 05.05.2020 de IPJ Prahova, in baza caruia detinea arma neletala de autoaparare, cu bile de cauciuc marca Walther seria D 004051, calibru 10*22T.

Fiind plecata din tara cu afaceri, S.G.D nu a reusit sa isi prelungeasca valabilitatea permisului de port arma care expira la data de 05.05.2015, astfel ca arma i-a fost retinuta, legal, de cei de la IPJ Prahova la data de 30.06.2015.

De aici intra in scena HOTUL

Cu toate ca dosarul penal a fost clasat, comisarul sef Sandu Frangulea a „palmat” pistolul si la solicitarea proprietarului ca sa il predea la un magazin pentru vanzare si recuperarea prejudiciului, acesta a amenintat cu alte dosare penale spunand textual: pistolul s-a voalat si nu ma mai calcati pe batatura! Vom reveni cu episodul II, unde de aici lucrurile si faptele penale savarsite de coruptul de la sefia Anticoruptie se complica drastic. (Cerasela N.).

 

 

 

 

 

 

 

Facebook Comments

Eveniment

Mare ghinion pentru „tânărul” politician, care-și făcea planuri pentru campania electorală din 2024/A fugit „mireasa” – Ziarul Incisiv de Prahova

Publicat

pe

De

”Si vis pacem, para bellum”

Vegetius, general roman, De re militari

            Acum câteva zile, un descreierat fără permis a pus pe jar toată poliția din Odobești, angajând-o într-o urmărire ca în filme, cu autoutilitare de poliție distruse. Adus în fața judecătorului cu propunerea de arestare, individul mai că e mângâiat părintește pe creștet de domnul magistrat, sensibilizat de faptul că polițiștii l-au hăituit ca pe un infractor și că era speriat! Asta chiar cu ignorarea tuturor mijloacelor de probă care reflectă o cu totul altă realitate, dezvaluie Vitalie Josanu de la sindicatul Diamantul.

Nici o reacție dinspre conducerea IGPR…

Tot în aceste zile, un pompier este luat la bătaie de un cetățean exact în timpul intervenției de stingere a unui incendiu. Știa distinsul plătitor de taxe și impozite să mânuiască mai bine furtunul cu apă, decât acest bugetar ”NECONTRIBUABIL” ce parazitează pe spatele privaților!

De o lună, toată poliția din țară e pe picior de război declarat împotriva drogurilor, după accidentul de la 2 Mai. Toate efectivele și o grămadă de ministere au abandonat orice priorități pentru a intra în prima linie a luptei antidrog. Inevitabil, ne trezim și cu o prezență anecdotică a Ministerului Culturii, chemat să participe cu artiști și dansatori în slujba conștientizării… Ce are sula (=instrument de lucru al cizmarului) cu prefectura?

Apropo de prefectură… toți prefecții au fost îndemnați să formeze comisii interinstituționale de specialitate, în baza unui Plan național de combatere a consumului drogurilor în școli și cam toți se/ne întreabă contrariați ce pot face eficient, în condițiile actuale. Or, condițiile actuale arată că avem doar un singur laborator de testare regional și tot atâtea pe internare specializată pentru minori în secțiile de psihiatrie, că nu avem mijloace județene disponibile de a organiza o unitate de testare completă (adică cu toți reactivii) la nivel de județ (măcar!), apoi că legea e proastă, părinții nu cooperează, cadrele didactice sunt extrem de protectoare și… discutăm discuții!

Colac peste pupăză, așa zisele ”Agenții Antidrog” județene, mimează funcționarea prin extenuarea unui singur om! Iar completarea schemei de personal – nu după nevoie, ci măcar după scripte – e plasată undeva prin zodia lui Sfântu-Așteaptă, grație înțeleptei guvernări dualist partiinice. Adică, reparăm șandramaua spartă cu două cuie, pentru că atât avem!

În lipsa componentei de prevenire și consiliere în domeniu, ce ar trebui asigurată de structurile Agenției Naționale Antidrog, sunt chemați la ordine polițiștii. Asta arde acum și toți, de la prevenire și poliție școlară până la DGA, sunt mobilizați în acest teribil plan de măsuri, care promite a se stinge odată cu următorul eveniment ce va cutremura societatea. Așa cum s-au stins și altele (Colectiv, Caracal, Onești etc).

Am ajuns în punctul critic al dezastrului și o semnalam de ani buni tocmai din cauza CRIZEI de personal și a deprofesionalizării poliției, ca efect al atacurilor neîncetate dinspre clasa politică – cu prezență consistentă în mediul infracțional – contra structurilor de apărare, ordine publică și siguranță națională.

De ani buni, gestionarea unor domenii într-un județ stă pe umerii unui singur lucrător, în loc de doi sau trei, cât prevede ștatul de funcții actual (nu nevoia, care se dovedește de multe ori subestimată!), alteori de nimeni iar municipiile și orașele abia dacă reușesc să fie asigurate de o singură patrulă și aceea – de multe ori – mixtă, cu jandarmi sau polițiști locali. Astfel, avem în față un sistem de protecție ciuruit groaznic și pe care mai-marii M.A.I. nu-l pot petici în mod corespunzător. Mai mult chiar, contribuie la distrugere, mișcând întreaga gloată să astupe un ”șuvoi mediatic”, vulnerabilizând alt segment care cedează presiunii evenimentelor. În consecință, se abandonează practic vechea direcție și toată lumea se mobilizează pentru a astupa noul ”val de indignare publică”, totul până când – iarăși previzibil – se sparge în altă parte și iarăși alergăm cu ligheanul! Numai în această vară, polițiștii au trecut de la episodul azile la momentul consumului de droguri. În lipsă de ”stăpân”, așteptăm să bubuie undeva vreo tâlhărie urâtă, ori ceva furturi din locuințe, trafic de persoane, Doamne-ferește vreo crimă cu impact național și în stare să devoaleze (în interpretarea mass-media) incompetența Poliției Române!

Așa cum s-a văzut, relaxarea unor ”activități mărunte/secundare” – nu din cauza ignoranței, cât din pricina acestui maraton în masă de la o prioritate de moment la alta – a contribuit la dezastre precum cel de la Crevedia, de la unele aziluri de bătrâni și nu numai.

Cu asemenea generali pe front, am pierdut demult războiul cu infracționalitatea, nu doar cu drogurile. Ca o paranteză, într-o videoconferință, generalul Despescu, observa că – la Neamț și Teleorman – s-ar fi pierdut definitiv lupta cu drogurile! Cum a ajuns la această concluzie, numai dânsul știe, deși măcar despre Neamț știu că se clasează pe al doilea loc la constatări, iar faptul că în doar două săptămâni s-au depistat vreo trei cazuri de drogați în trafic poate susține – dimpotrivă – că polițiștii își fac datoria în mod conștiincios. Ar fi făcut-o foarte bine și înainte, în condițiile depășirii crizei de personal.

Deja de ani buni, structurile de ordine publică nu au avut parte de o evoluție așezată, fără turbulențe majore, în care să-și dezvolte propriile direcții și strategii de control a teritoriului, corespunzător atribuțiilor specifice. O structură care nu iese prea ușor în evidență mediatică desfășurând o muncă comparabilă cu a soției prin casă, ”lucră toată ziua dar nu se vede din urma ei, însă dacă nu ar munci e dezastru!” Structurile de Ordine Publică au devenit exclusiv sursa de unde se recrutează imperativ necesarul de efective-suport pentru acțiunile altor ”arme”, golite și acestea de oameni. Munca lor nu o mai face nimeni.

Cu două milenii în urmă un general roman glăsuia: ”dacă vrei pace, pregătește-te de război!” Or, noi, asistăm acum la o disoluție a puterii statului, cauzată de promovarea incompetenților și iresponsabililor în funcțiile de răspundere iar întreaga infrastructură de comandă este înțesată de obedienți, umili, șterși, recrutați pe criteriul capacității de memorare mecanică a unor enunțuri (și acelea de multe ori agramate sau oricând discutabile).

Cât despre demisii/demiteri… nici vorbă!

          Nu am învățat nimic din dezastrul de la Turtucaia, dezvaluie Vitalie Josanu de la sindicatul Diamantul. (Cristina T.).

Facebook Comments
Citeste in continuare

Eveniment

HONOR lanseaza la IFA 2023 device-uri ce redefinesc viitorul industriei de smartphone-uri

Publicat

pe

De

Brandul debutează cu un nou concept impresionant de „Phone-to-Purse”prin noul HONOR V Purse, prezintă la nivel global pliabilul HONOR Magic V2 și lansează o nouă variantă de culoare pentru modelul HONOR 90.

[București, România – 1 Septembrie, 2023] Brandul global de tehnologie HONOR a dezvăluit astăzi viziunea strategică pentru viitorul industriei de smartphone-uri, în cadrul târgului IFA 2023. În timpul evenimentului „Unfold Tomorrow”, George Zhao, CEO HONOR, a subliniat angajamentul brandului de a transforma smartphone-urile pliabile în dispozitive mainstream prin cele mai recente inovații centrate pe nevoile și dorințele utilizatorului, precum proiectarea celui mai ușor și subțire smartphone pliabil HONOR, Magic V2. De asemenea, brandul a prezentat HONOR V Purse, un nou concept ce reimaginează un smartphone pliabil sub forma unei poșete moderne, oferind posibilități nelimitate de styling și autoexprimare.

„Smartphone-urile pliabile HONOR au parcurs un drum lung, fiecare iterație prezentând îmbunătățiri remarcabile în materie de design, funcționalitate și durabilitate”, a declarat George Zhao, CEO HONOR. „Mai mult, cu noul nostru concept Phone-to-Purse adus la viață prin modelul HONOR V Purse, explorăm soluții sustenabile care utilizează tehnologia emergentă a dispozitivelor pliabile pentru a spori creativitatea și de a redefini viitorul în materie de lifestyle.”

Descoperă următoarea etapă a viitorului tehnologiei în industria modei

HONOR își asumă rolul de inovator și lansează HONOR V Purse, un nou concept „Phone-to-Purse”care marchează începutul unei ere în care dispozitivele electronice fac parte din garderobă, oferind utilizatorului oportunități nelimitate de exprimare.

HONOR V Purse transformă cu ușurință smartphone-ul pliabil într-o piesă statement, datorită seriei customizabile always-on display (AOD) care imită designul unei genți de mână, incluzând elemente de design precum lanțuri, pene și ciucuri ce reacționează și se mișcă odată cu smartphone-ul. De asemenea, smartphone-ul este compatibil cu o gamă largă de curele și lanțuri care se prind de balama pentru a permite purtarea cu ușurință a dispozitivului pe umăr, precum o geantă obișnuită sau o poșetă de mână, transformându-l în noua geantă “IT” a viitorului.

Proiectată cu accent pe sustenabilitate, HONOR V Purse exemplifică angajamentul brandului față de mediu. Pe lângă utilizarea materialelor provenite din surse sustenabile, precum pielea vegană pentru curele, acest concept cu AODs poate fi personalizat la infinit și asortat cu orice ținută. Pe măsură ce industria modei transcende lumea fizică și se îndreaptă către un spațiu digital mai vast, tehnologia deschide posibilități nelimitate în ceea ce privește stilul și exprimarea personală. În această mică măsură, HONOR V Purse poate ajuta consumatorii preocupați de protecția mediului să renunțe la fast fashion și, mai important, să îndrume lumea modei să adopte noile tehnologii pentru a încuraja clienții să cumpere mai puțin și să folosească mai mult timp.

Reflectând spiritul open-collaboration al brand-ului, HONOR a încheiat parteneriate cu creatori de top din cadrul platformei HONOR Talents Global Design Awards, inclusiv cu directorul de creație al BURBERRY menswear Bram Van Diepen, artistul contemporan Yunuene Esparza, profesorul de la China Academy of Art Yuan Youmin și artistul crossover Xiao Hui Wang, cu scopul de a proiecta o serie de AODs personalizate pentru dispozitiv, oferind posibilități de personalizare nelimitate. În următoarea fază a programului, prin deschiderea interfeței API care permite designerilor să apeleze la senzori precum giroscopul, senzorul tactil sau senzorul de lumină ambientală, HONOR va invita tinerele talente din întreaga lume să creeze propriile lor design-uri, reflectând cele mai noi tendințe și inspirații în materie de modă.

Prima prezentare globală a HONOR Magic V2
În cadrul evenimentului IFA 2023, HONOR a prezentat pentru prima dată la nivel global noul flagship pliabil, HONOR Magic V2, care ilustrează perfect viziunea HONOR pentru smartphone-urile foldable, redefinind reperele din industrie cu îmbunătățiri semnificative în materie de design, baterie, ecran și experiență a utilizatorului.

HONOR Magic V2 este cel mai ușor și subțire smartphone HONOR care se pliază spre interior, cântărind doar 231g  și măsurând doar 9,9mm grosime atunci când este pliat. Dispune de o nouă generație de baterie dublă Silicon-Carbon cu o grosime medie de doar 2,72mm, care atinge o capacitate ridicată de până la 5.000mAh.

Pe lângă faptul că este subțire și ușor, HONOR Magic V2 dispune de o balama din titan super-ușoară, prima de acest fel, și de un oțel nou brevetat de HONOR care oferă un plus de rezistență și durabilitate mecanismului pentru balama. HONOR Magic V2 primește, de asemenea, certificarea de durabilitate de la SGS datorită faptului că balamaua rezistă la peste 400,000 de plieri, asigurând o durată de viață de până la zece ani, cu 100 de plieri pe zi.

HONOR Magic V2 este echipat cu un set de camere triple care include o cameră principală de 50MP (f/1.9), o cameră ultra-wide de 50MP (f/2.0) și o cameră telephoto de 20MP (f/2.4). În partea frontală, HONOR V2 dispune de două camere de 16MP (f/2.2).

Integrând inovații centrate pe nevoile utilizatorilor, HONOR Magic V2 dispune, de asemenea, de tehnologia de top PWM Dimming 3840Hz ce reduce oboseala ochilor, asigurând o vizionare confortabilă chiar și în timpul utilizării prelungite a device-ului.

Noi experiențe interactive devin posibile cu ajutorul HONOR Magic V2. Acesta nu numai că susține fotografia, ci și alte experiențe precum meeting-uri și divertisment. HONOR Magic V2 vine cu Parallel Space, ceea ce nu numai că permite stocarea separată a datelor de muncă și celor personale, dar face posibilă și operarea independentă a aplicațiilor în mod paralel, asemănător cu utilizarea a două telefoane.

O nouă culoare disponibilă pentru câștigătorul premiului EISA, smartphone-ul HONOR 90

În completarea noutăților, brandul anunță cu bucurie câștigarea de către HONOR 90 a râvnitului premiu Best Buy Smartphone 2023-2024 acordat de Expert Imaging and Sound Association (EISA). Pentru a sărbători această importantă victorie, HONOR lansează la nivel global o nouă variantă de culoare în tendințe pentru HONOR 90, Peacock Blue. Pentru mai multe informații despre HONOR 90 Peacock Blue și disponibilitatea acestuia, te rugăm să vizitezi hihonor.com.

Despre HONOR

HONOR este un furnizor global de dispozitive inteligente. Este dedicat să devină un brand tehnologic iconic la nivel global și să creeze o nouă lume inteligentă prin intermediul produselor și serviciilor sale puternice. Cu o expertiză în domeniul cercetării și dezvoltării, se angajează să dezvolte tehnologii care să permită oamenilor din întreaga lume să meargă mai departe, oferindu-le libertatea de a realiza și de a face mai mult. Oferind o gamă de smartphone-uri, tablete, laptopuri și dispozitive portabile de înaltă calitate, potrivite pentru fiecare buget, portofoliul de produse inovatoare, premium și fiabile HONOR le permite oamenilor să devină o versiune mai bună a lor.

Pentru mai multe informații, vă rugăm să vizitați magazinul online HONOR la https://www.hihonor.com/ro/.

Facebook Comments
Citeste in continuare

Eveniment

TCL dezvăluie cea mai recentă gamă de televizoare QD-Mini LED Extra Large premium și aparate electrocasnice smart care îți transformă casa și inspiră măreția la nivel global

Publicat

pe

De

Măreția începe acasă – pionieri în tehnologia display-urilor, TCL catapultează divertismentul de acasă într-un tărâm nou, cu o claritate luminoasă, pe măsură ce tehnologia smart deschide calea către un viitor mai sănătos și mai inspirațional.

București, 29 august 2023. TCL, lider printre brandurile de electronice de larg consum și cel mai mare brand de televizoare din lume, a dezvăluit astăzi o gamă impresionantă de televizoare QD-Mini LED, extra-large și cele mai recente noutăți în materie de electrocasnice pentru o casă inteligentă, unde „acasă” capătă noi înțelesuri. TCL continuă să îmbunătățească viața de zi cu zi și să inspire consumatorii din întreaga lume cu tehnologiile sale inovatoare.

Un viitor mai strălucitor și mai plin de viață cu TCL Display Innovation – Până la 5.000+ zone FALD și luminozitate maximă de 5.000 nits

TCL continuă să redefinească divertismentul de acasă, prezentând cea mai recentă gamă de televizoare QD-Mini LED ca o nouă dovadă a angajamentului său față de calitate și inovație.

În vârful acestei categorii se află emblematicul televizor QD-Mini LED X955 de la TCL, care oferă peste 5.000 de zone FALD și o luminozitate maximă de peste 5.000 nits, oferind un nivel de detaliu și culori vibrante care redefinesc experiența de vizionare.

Echipat cu tehnologie QLED, TCL X955 produce mai mult de un miliard de culori și o gamă extinsă de culori DCI-P3 de 98%. Este alimentat de procesorul AiPQ 3.0 – cei mai recenți algoritmi AI de la TCL – care oferă claritate, contrast, suport HDR, culori și mișcări optimizate în diferite situații. Este, de asemenea, certificat de TÜV Rheinland pentru experiența sa vizuală realistă (Realistic Visual Experience).

Pe lângă calitatea excepțională a imaginii, X955 oferă performanțe audio cinematografice și are un design unic – cu 4.2.2 canale, un sistem audio Onkyo de maximum 160 W, precum și Dolby Atmos; design ultra-subțire, fără ramă și cabluri ușor de manevrat.

Seria TCL X95 va fi disponibilă în modele cu diagonala de până la 85 inchi și 98 inchi pe piețele globale2.

Completând inovatoarea serie X95, TCL a prezentat seria C95, cu noi modele remarcabile în universul televizoarelor QD-Mini LED. Atingând 2.000 atât în ceea ce privește numărul de zone de reglare locală a luminii (local dimming zones), cât și nivelul de luminozitatea maximă, seria C95 oferă echilibrul perfect între un ecran mare și o calitate remarcabilă a imaginii cu performanțe premium Mini LED și QLED. În plus, sistemul său audio Onkyo de 120 W și Dolby Atmos oferă o experiență de sunet ca la cinema.

Seria TCL C95 va fi disponibilă în modele cu diagonala de 65 inchi, 75 inchi, 85 inchi și 98 inchi.

TCL perfecționează în permanență noile sale modele de televizoare QD-Mini LED și introduce acum cel mai recent model, C755 – sau C805 în Europa, cu luminozitate maximă de 1.300 nits și VRR de 144 Hz, care stabilește noi standarde de performanță în ceea ce privește capacitățile unui televizor QD-Mini LED. Deși are o diagonală de doar 65 inchi, cele peste 500 de zone de reglare locală a luminii transformă televizorul TCL într-o alegere perfectă pentru orice utilizator.

Televizorul TCL C755 (sau C805 în Europa) este disponibil într-o gamă largă de dimensiuni, cu diagonale de 50 inchi, 55 inchi, 65 inchi, 75 inchi, 85 inchi și, cea mai impresionantă, de 98 inchi.

Consolidându-și poziția de lider global în universul televizoarelor cu ecran mare, TCL a prezentat un nou televizor 4K UHD – P745, cel mai recent model disponibil în modele cu diagonala de 85 inchi și 98 inchi. Noua lansare reafirmă angajamentul TCL față de un nivel de calitate ridicat, menținând TCL în topul alegerilor pentru televizoarele cu ecran mare.

Un viitor care inspiră și unde sănătatea este pe primul plan cu tehnologiile de aer condiționat TCL și aparatele electrocasnice smart

TCL rămâne un expert în gestionarea într-un mod sănătos și confortabil a aerului, cu peste 3.400 de brevete pentru aerul condiționat, 5 tehnologii de vârf la nivel mondial și mii de experți R&D din întreaga lume.

TCL își demonstrează constant dedicarea față de tehnologia inovatoare din spatele aparatelor de aer condiționat, prin modernizarea continuă a seriilor FreshIN, GentleCool și a altor modele AC, precum și prin introducerea, în 2023, a primului model de aparat de aer condiționat FreshIN+ 2.0 din lume.

Anul acesta, TCL a anunțat finalizarea Fazei I a Parcului Industrial Inteligent TCL din Wuhan, cu o capacitate anuală de peste 6 milioane de unități, pentru a satisface nevoia tot mai mare de produse premium de aer condiționat. Mai mult, a stabilit prima linie de asamblare „fără praf” din lume pentru seria TCL FreshIN. Parcul mizează pe digital și folosește tehnologiile AIoT, big data și machine learning pentru a crește eficiența operațiunilor și calitatea produsului și a reduce costurile.

Pe lângă aerul curat, TCL își propune să aducă utilizatorilor tehnologii inovatoare care păstrează alimentele proaspete pentru cât mai mult timp. Sinonime cu soluții inteligente de depozitare și de economisire a spațiului, tehnologiile de refrigerare de ultimă oră de la TCL se potrivesc perfect în orice bucătărie modernă. Cu tehnologia de Eliberare Automată a Anionilor (Automatic Anion-releasing Technology/AAT), frigiderele TCL oferă soluții de purificare, antioxidare și bacteriostatice care luptă eficient împotriva mucegaiului și pesticidelor, astfel încât alimentele sunt păstrate în condiții optime pentru sănătate și sunt conservate mai mult timp.

În continuarea eforturilor dedicate creării unui stil de viață sănătos, mașinile de spălat de la TCL stabilesc noi standarde în materie de igienă, fiind dotate cu o garnitură antibacteriană care rezistă la 99,9% din bacterii și o funcție de spălare cu abur care utilizează abur pur pentru a îndepărta petele și bacteriile, simplificând în același timp călcarea. În plus, anumite mașini de spălat TCL sunt clasificate în clasa A pentru eficiența energetică și nivelul de zgomot, reducând la minim impactul asupra mediului.

*Funcționalitățile și specificațiile produsului variază între țări/regiuni. Disponibilitățile nu se aplică piețelor nord-americane.

Pentru și mai multe detalii privind cele mai recente produse ale companiei, vă invităm să accesați press kit-ul TCL, disponibil la link-ul https://tcl-eu.com/global-launch2023/. 

Facebook Comments
Citeste in continuare

Parteneri

Știri din Maramureș

Exclusiv9 ore inainte

Aqurate depășește 1.600.000 de comenzi procesate prin magazinele online ce folosesc algoritmul său AI și anunță integrarea cu Teamshare

Primele magazine online care beneficiază de integrarea nativă cu Teamshare sunt eOrion.ro și eacum.ro Teamshare are peste 500 de magazine...

Administrație locală6 zile inainte

Design și funcții avansate cu noua serie BEYOND Watch Earth2

Smartwatch-urile au evoluat de la simple dispozitive de afișare a timpului la gadgeturi multifuncționale și elegante ce îmbină tehnologia cu...

EvenimentO săptămână inainte

Mare ghinion pentru „tânărul” politician, care-și făcea planuri pentru campania electorală din 2024/A fugit „mireasa” – Ziarul Incisiv de Prahova

”Si vis pacem, para bellum” Vegetius, general roman, De re militari             Acum câteva zile, un descreierat fără permis a pus...

Eveniment2 săptămâni inainte

HONOR lanseaza la IFA 2023 device-uri ce redefinesc viitorul industriei de smartphone-uri

Brandul debutează cu un nou concept impresionant de „Phone-to-Purse”prin noul HONOR V Purse, prezintă la nivel global pliabilul HONOR Magic...

Eveniment3 săptămâni inainte

TCL dezvăluie cea mai recentă gamă de televizoare QD-Mini LED Extra Large premium și aparate electrocasnice smart care îți transformă casa și inspiră măreția la nivel global

Măreția începe acasă – pionieri în tehnologia display-urilor, TCL catapultează divertismentul de acasă într-un tărâm nou, cu o claritate luminoasă,...

Vestiare metalice Vestiare metalice
Social3 săptămâni inainte

Vestiare metalice – ce trebuie să ştii înainte de a le cumpăra

Atunci când ai nevoie de un spațiu de depozitare care să fie atât sigur, cât și funcțional pentru a depozita...

Eveniment3 săptămâni inainte

comisarul-şef de poliţie Sandu Frangulea (I) – Ziarul Incisiv de Prahova

Numele coruptului Sandu (alias Alexandru) Frangulea apare in dosare penale inca de la aparitia sa pe „scena” IPJ Prahova, dar...

Stațiunile Balneare Stațiunile Balneare
Turism4 săptămâni inainte

Descoperă relaxare și vindecare în Stațiunile Balneare din Vâlcea

În inima pitorească a României, Vâlcea strălucește cu o colecție impresionantă de stațiuni balneare, iar în acest articol, te invităm...

ferestrele vechi ferestrele vechi
Social4 săptămâni inainte

De ce ar trebui să actualizezi ferestrele vechi cu variante moderne termopan

Dacă ai ferestrele vechi în locuința ta, este posibil să te gândești la avantajele actualizării lor cu variante moderne de...

Uncategorized4 săptămâni inainte

IphoneZone Cluj-Napoca: Reparații iPhone la Cel Mai Înalt Nivel de Calitate

În inima Transilvaniei, în vibrantul oraș Cluj-Napoca, se află o adevărată oază a reparațiilor pentru iubitorii de tehnologie: IphoneZone. Cu...

ferestrele PVC ferestrele PVC
Social4 săptămâni inainte

Protejeaza-te de vremea neprietenoasa cu ferestrele PVC

Clima exterioara ne influenteaza in multiple moduri, in functie de persoana si de context. Aceasta are capacitatea de a afecta...

Turism4 săptămâni inainte

Îngrijirea corectă a bateriei moto: sfaturi pentru păstrarea acumulatorului de motocicletă Litiu-Ion în stare optimă

Bateria unei motociclete reprezintă inima sa energetică, furnizând puterea necesară pentru a porni motorul și a alimenta sistemele electrice. În...

profile PVC profile PVC
Social1 lună inainte

Sustenabilitate si eficienta cu profile PVC Klass Coating System

Ferestrele cu profile PVC se afla pe piata deja de decenii intregi, ramanand „coloana vertebrala” a multor proprietati din Romania,...

Eveniment1 lună inainte

Cred ca in toamna asta urmeaza protestul avocatilor, protest care sper sa inceapa prin sanctionarea la vot si nealegerea acelorasi reprezentanti la Baroul Bucuresti. – Ziarul Incisiv de Prahova

Un tânăr ofițer, angajat al Serviciului Județean Anticorupție a fost chemat la București pentru ca directorul general al acestei structuri...

Uncategorized1 lună inainte

Kingston anunţă seria IronKey Keypad 200 cu USB C

  Certificare FIPS 140-3 nivel 3 (pending) cu criptare hardware XTS-AES pe 256 de biți   București, România  – 14 august, 2023...

rollshape rollshape
Social1 lună inainte

Factori care influențează fermitatea pielii

Pielea noastră este o oglindă a sănătății noastre generale și a modului în care ne îngrijim. Fermitatea pielii joacă un...

Trending