Connect with us

Exclusiv

TCL își continuă parteneriatul de succes prin care Inspiră Excelență în sport

Publicat

pe

 Partener global FIBA

 Federația Internațională de Baschet

București, 2 august 2022 – TCL Electronics, unul dintre principalii jucători din industria TV la nivel mondial și printre cei mai mari producători de dispozitive electronice de consum, în parteneriat cu Federația Internațională de Baschet (FIBA), continuă să inoveze și să ofere experiențe captivante și memorabile, atât jucătorilor, cât și fanilor celei mai importante competiții europene de baschet, FIBA EuroBasket 2022.

TCL este recunoscut pentru promovarea importanței sportului și a spiritului care „Inspiră Excelență” în jucători, fani și întreaga comunitate. Toate acestea se aliniază cu ambiția TCL de a servi drept inspirație în toate domeniile vieții cotidiene, cu un ecosistem accesibil care îi determină pe oameni să acționeze, să creeze și să se dezvolte, în timp ce oferă produse care continuă să surprindă.

Această colaborare pe patru ani este urmarea acordului de parteneriat global care a fost semnat pentru prima oară în 2018, și care va dura până în 31 decembrie 2023. Noul acord extins prevede drepturi comerciale importante pentru toate competițiile FIBA, inclusiv Turneele Mondiale de Calificare Olimpice pentru bărbați și femei, FIBA Continental Cups (atât competiția masculină, cât și cea feminină), Cupa Mondială de Baschet pentru femei FIBA 2022 și evenimentul de vârf, Cupa Mondială de Baschet FIBA 2023. Drepturile specifice pentru aceste campionate includ vizibilitatea excepțională a brandului pe teren, dar și rolul de gazdă a competiției, „TCL Player of the Game”, ceea ce permite companiei să-și consolideze rolul într-un astfel de eveniment sportiv important, care depășește granițele Europei și ajunge în întreaga lume.

Rămâneți aproape pentru mai multe informații despre evenimentele viitoare! Noi colaborări vor fi anunțate la conferința de presă TCL la IFA.

Facebook Comments
Citeste in continuare
Comenteaza si tu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Afaceri

OfertaDeLUX.ro – Experiență de lux la prețuri accesibile!

Publicat

pe

De

Într-o eră în care timpul devine din ce în ce mai prețios, achizițiile online devin tot mai populare. Magazinul online OfertaDeLUX.ro reprezintă o sursă de inspirație pentru cei care doresc să se bucure de experiențe de lux la prețuri accesibile. Aici veți descoperi ofertele deosebite ale marilor magazine din România, oferind produse de calitate, precum articole pentru copii, îmbrăcăminte, haine de marcă, electronice, electrocasnice, bijuterii, cosmetice și produse de înfrumusețare.

Ce face OfertaDeLUX.ro atât de special? Unul dintre aspectele definitorii ale OfertaDeLUX.ro este promovarea produselor provenite de la cele mai prestigioase magazine din România, recunoscute pentru calitatea lor superioară. Astfel, clienții pot avea încredere că achizițiile lor sunt originale și de cea mai înaltă calitate.

Pe lângă aceasta, OfertaDeLUX.ro oferă prețuri competitive, ceea ce îl transformă într-o alegere atractivă pentru cei care doresc să se bucure de produse de lux la prețuri accesibile. Acest aspect îl diferențiază de alte magazine online, care oferă produse similare la prețuri mai ridicate.

OfertaDeLUX.ro pune la dispoziție o gamă variată de produse, astfel încât clienții să poată găsi tot ceea ce au nevoie într-un singur loc. Printre categoriile disponibile se numără:

 1. Articole pentru copii: hăinuțe, jucării și accesorii pentru toate vârstele
 2. Îmbrăcăminte: haine pentru femei, haine pentru bărbați și haine pentru copii
 3. Haine de marcă: produse de la brand-uri celebre precum Gucci, Armani, Tommy Hilfiger, etc.
 4. Electronice: telefoane mobile, tablete, laptopuri, televizoare și alte dispozitive electronice
 5. Electrocasnice: mașini de spălat, frigidere, cuptoare cu microunde și alte echipamente electrocasnice
 6. Bijuterii: inele, cercei, brățări și coliere pentru femei și bărbați
 7. Cosmetice și produse de înfrumusețare: produse de machiaj, parfumuri, produse de îngrijire a pielii și multe altele.

Descoperă luxul accesibil pe OfertaDeLUX.ro și transformă-ți experiența de cumpărături într-una cu adevărat deosebită!

Facebook Comments
Citeste in continuare

Exclusiv

Consultech Industrial Supplies sustine educatia tehnica de excelenta in Romania

Publicat

pe

De

Univ Gh asachi Consultech Foto 1

Bucuresti, 2 May 2023 – Consultech Industrial Supplies sustine invatamantul superior tehnic din Romania, contribuind la formarea specialistilor din domeniul instalatiilor industriale in centre universitare de elita, capabile sa dezvolte si sa inoveze, pentru a ridica permanent calitatea si relevanta actului educational. In cadrul unui parteneriat strategic cu Universitatea Gheorghe Asachi din Iasi, compania doteaza laboratorul Facultatii de Instalatii cu echipamente tehnice performante, in masura sa completeze formarea teoretica a studentilor cu abilitati practice, potrivit standardelor academice internationale.

Pentru a-i stimula pe tinerii cercetatori, Consultech Industrial Supplies va sponsoriza concursul tehnic din cadrul Facultatii, urmand sa acorde premii speciale pentru continut stiintific celor care propun solutii inovatoare in ingineria instalatiilor, de la sisteme si tehnologii ce valorifica surse regenerabile de energie, la noi materiale si tehnologii folosite in domeniul instalatiilor pentru constructii. Studentii interesati pot afla mai multe despre metodologia de inscriere de la link.

Univ Gh Asachi - Consultech Donatie

“Cel mai bun mod de a prezice viitorul este sa-l inventezi, spunea cineva, iar investitiile in educarea urmatoarei generatii de inventatori reprezinta, probabil, cea mai scurta si mai rationala cale spre acest obiectiv. Companiile au nevoie de colegii si de universitati pentru a-si asigura un flux constant de absolventi competenti, prin urmare, este o datorie a mediului economic sa sustina excelenta in invatamantul tehnic. Ne onoreaza parteneriatul cu Universitatea Gheorghe Asachi, o institutie cu relevanta la nivel national si international, traditional garant si promotor al celor mai inalte standarde in educatie. Este un pol regional care asigura fundatia pe care se poate ridica o comunitate in care tinerii sa-si poata gasi menirea”, spune Cristian Papaianopol, director general al companiei Consultech Industrial Supplies, pe care o dezvolta pe nisa echipamentelor industriale incepand din anul 2014.

Cu o indelungata experienta in domeniul instalatiilor industriale, Consultech Industrial Supplies intelege necesitatea sustinerii invatamantului teoretic pentru formarea viitorilor specialisti, atat de necesari in plan local si national. Pastrand o viziune clara asupra evolutiei in crestere a productiei industriale in Romania, Consultech a lansat un program multi-anual de sustinere a centrelor universitare regionale printr-o infuzie de material tehnic cu scop didactic, care sa faciliteze completarea cu o dimensiune practica a componentei teoretice a specializarii in domeniu. Promovand valoarea, competenta si egalitatea de sanse, Universitatea Gheorghe Asachi din Iasi are o contribtie semnificativa in dezvoltarea economica regionala si un rol hotarator pentru soarta acestei industrii la nivel national.

Reafirmam angajamentul nostru in procesele de invatamant superior, stiind ca prin parteneriate solide, dedicare si viziuni curajoase, vom putea contribui la construirea unei societati inteligente. Interesul tot mai ridicat al elevilor si studentilor pentru universitati din strainatate demonstreaza nevoia de cunoastere a tehnologiilor moderne si evolutia catre invatare prin aplicarea cunostintelor”, spune Cristian Papaianopol.

Consultech Donatie Univ Gh Asachi Iasi

Cu o foarte buna cunoastere a pietelor vest-europene, dobandite in pozitia de Export Manager pentru EWK Europe, Cristian Papaianopol, CEO al Consultech, este in mod particular interesat de componenta practica din procesul de invatamant, in special in cadrul universitatilor tehnice. Prin compania pe care o conduce, a decis dotarea laboratorului Universitatii Gheorghe Asachi din Iasi cu un turn de racire marca EWK – lideri pe pietele de profil -, si cu un schimbator de caldura in placi, echipamente ce pot forma o instalatie reala optima pentru experimentare si, totodata, un excelent punct de pornire pentru inovare. Interesul pentru domeniul industrial, in special in sfera solutiilor de transfer de caldura, de separare mecanica si de tratare a apei de proces, au facut ca actiunea sa nu fie singulara, ci parte dintr-o contributie anuala, avand ca beneficiari centre universitare din mai multe orase din tara, cum ar fi Brasov, Timisoara si Iasi.

Consultech Industrial Supplies ofera instalatii industriale vitale pentru diverse domenii, de la industria de petrol si gaze sau industria chimica, la sectorul public sau zona solutiilor de racire pentru cladiri comerciale si industriale. Oferim solutii industriale custom, adaptate specificului nevoilor fiecarui proiect Compania acopera nu doar livrarea utilajelor, ci si integrarea acestora in fluxul tehnologic existent, serviciile de asistenta tehnica specializata, punerea in functiune, serviciile de mentenanta preventiva si corectiva. Cu accent pe aplicatii industriale, Consultech Industrial Supplies comercializeaza o gama larga de echipamente, oferindu-le clientilor inalte standarde de calitate, cu cel mai bun randament si un consum redus de energie. Mai multe detalii aflati de la: consultech.ro

Facebook Comments
Citeste in continuare

Exclusiv

Cele mai populare corpuri de iluminat pentru o bucătărie modernă

Publicat

pe

De

corpuri de iluminat Logic Light

Atunci când îți amenajezi bucătăria, iluminatul este un aspect important de care trebuie să ții cont. Corpurile de iluminat pot face o diferență semnificativă în aspectul general al bucătăriei tale și pot ajuta la crearea unei atmosfere plăcute și confortabile în spațiul tău culinar. În acest articol, vom explora câteva tipuri de corpuri de iluminat Logic Light pentru o bucătărie modernă și vom oferi sfaturi utile pentru alegerea celor mai bune produse.

Tipuri de corpuri de iluminat

Înainte de a merge mai departe, este important să știi că există mai multe tipuri de corpuri de iluminat disponibile pentru o bucătărie modernă. Acestea includ:

Corpuri de iluminat suspendate

Corpuri de iluminat suspendate sunt foarte populare în bucătăriile moderne. Acestea pot fi utilizate ca un punct central de iluminat sau ca iluminat suplimentar pentru zone specifice, cum ar fi zona de gătit sau masa de bucătărie. În plus, aceste corpuri de iluminat pot fi personalizate pentru a se potrivi stilului tău.

Spoturi

Spoturile sunt o altă opțiune populară pentru iluminatul bucătăriilor moderne. Acestea oferă iluminat focalizat pentru a lumina zone specifice ale bucătăriei, cum ar fi zona de lucru sau zona de servire.

Plafoniere

Plafonierele oferă iluminat general pentru întreaga bucătărie. Acestea sunt disponibile într-o varietate de stiluri și dimensiuni și pot fi utilizate pentru a completa aspectul general al bucătăriei tale.

Cele mai potrivite corpuri de iluminat pentru o bucătărie modernă

 1. Corpuri de iluminat suspendate din sticlă

Corpuri de iluminat suspendate din sticlă sunt o opțiune populară pentru o bucătărie modernă. Acestea oferă o atmosferă elegantă și sunt disponibile într-o varietate de forme și dimensiuni. Corpurile de iluminat suspendate din sticlă pot fi personalizate pentru a se potrivi perfect cu designul bucătăriei tale.

 1. Corpuri de iluminat suspendate din metal

Corpurile de iluminat suspendate din metal sunt o altă opțiune populară pentru o bucătărie modernă. Acestea oferă un aspect industrial și modern și pot fi folosite atât ca iluminat central, cât și pentru a accentua anumite zone ale bucătăriei. Corpurile de iluminat suspendate din metal sunt disponibile într-o varietate de forme și dimensiuni, astfel încât poți alege un design care să se potrivească perfect cu stilul bucătăriei tale.

 1. Spoturi LED

Spoturile LED sunt o opțiune excelentă pentru iluminarea zonelor specifice ale bucătăriei. Acestea sunt eficiente din punct de vedere energetic și pot fi personalizate pentru a se potrivi cu designul bucătăriei tale. În plus, spoturile LED oferă o luminozitate puternică și uniformă, fără a produce căldură excesivă.

 1. Plafoniere cu LED-uri

Plafonierele cu LED-uri oferă un iluminat general excelent pentru bucătăria ta modernă. Acestea sunt disponibile într-o varietate de forme și dimensiuni și sunt eficiente din punct de vedere energetic, ceea ce le face o opțiune excelentă pentru persoanele care doresc să economisească energie electrică.

 1. Iluminat integrat

Iluminatul integrat poate fi o opțiune excelentă pentru a crea un aspect modern și elegant în bucătăria ta. Acesta poate fi integrat în mobilierul de bucătărie, oferind un aspect curat și fără încărcătură vizuală. De asemenea, iluminatul integrat poate fi folosit pentru a ilumina anumite zone ale bucătăriei, cum ar fi sertarele sau rafturile.

Sfaturi pentru alegerea corpului de iluminat potrivit

 1. Ține cont de dimensiunile bucătăriei tale și de nevoile tale de iluminare. Corpul de iluminat ar trebui să se potrivească perfect cu dimensiunile bucătăriei tale și să ofere luminozitatea adecvată pentru a satisface nevoile tale de iluminare.
 2. Alege un corp de iluminat care să se potrivească cu stilul bucătăriei tale. Corpul de iluminat ar trebui să se îmbine perfect cu stilul bucătăriei tale, astfel încât să nu fie o încărcătură vizuală.
 3. Alege corpuri de iluminat eficiente din punct de vedere energetic. Corpurile de iluminat eficiente din punct de vedere energetic sunt o opțiune excelentă pentru persoanele care doresc să economisească energie electrică și să reducă costurile de întreținere.
 1. Verifică nivelul de luminozitate și temperatura de culoare. Aceste două factori sunt esențiali pentru a obține iluminatul potrivit în bucătăria ta. Nivelul de luminozitate ar trebui să fie adecvat pentru a putea vedea cu claritate în timpul gătitului și al pregătirii mâncării, în timp ce temperatura de culoare ar trebui să se potrivească cu atmosfera pe care o dorești în bucătărie.
 2. Ține cont de materialul și calitatea corpului de iluminat. Un corp de iluminat de calitate superioară va oferi o durabilitate mai mare și va avea un aspect mai elegant și mai modern decât unul de calitate inferioară. În plus, materialul corpului de iluminat ar trebui să fie potrivit pentru utilizarea în bucătărie.

În concluzie, iluminatul este un aspect important în amenajarea bucătăriei tale. Corpurile de iluminat pot face o diferență semnificativă în aspectul general al bucătăriei tale și pot ajuta la crearea unei atmosfere plăcute și confortabile în spațiul tău culinar. Alegerea celor mai bune corpuri de iluminat pentru o bucătărie modernă ar trebui să țină cont de dimensiunile bucătăriei tale, nevoile tale de iluminare, stilul bucătăriei tale, eficiența energetică, nivelul de luminozitate și temperatura de culoare și calitatea și materialul corpului de iluminat.

Facebook Comments
Citeste in continuare

Parteneri

Știri din Maramureș

Uncategorized2 ore inainte

McDonald’s deschide restaurantul cu numărul 97 în România

Expansiunea McDonald’s în România continuă cu al cincilea restaurant din județul Timiș și primul deschis în afara Timișoarei, la Dumbrăvița.  Investiția totală s-a...

UncategorizedO zi inainte

Black Friday de vară la F64 – reduceri de până la 40%

București, România – F64, cel mai mare magazin dedicat pasionaților de fotografie și videografie, anunță pentru prima dată Black Friday de vară cu...

deblocari usi deblocari usi
Afaceri2 zile inainte

Deblocări uși și servicii de întreținere profesionale la SmartLacatus

În prezent, situațiile de urgență legate de uși blocate sau defecte pot deveni o problemă majoră pentru proprietari și chiriași....

Uncategorized2 zile inainte

Evenimentul Bespoke Life 2023 organizat de Samsung aduce în prim-plan tehnologii care oferă confort în prezent și, în același timp, contribuie la construirea unui viitor mai sustenabil

Samsung anunță viziunea „Bespoke Life”, reafirmând angajamentul său de a transforma viața utilizatorilor prin durabilitate, conectivitate și design. București, România...

Uncategorized2 zile inainte

Skechers, The Comfort Technology Company™, lansează tehnologia inovatoare Hands Free Slip-ins cu noile modele pentru femei și bărbați

București, 07 iunie 2023 – Skechers, producătorul internațional de încălțăminte, anunță lansarea în România a noilor modele Skechers Hands Free...

Uncategorized2 zile inainte

Zyxel – 4 factori esențiali pentru realizarea unor rețele performante acasă

31 mai 2023 — Conectivitatea la domiciliu este vitală pentru toate generațiile, iar o conexiune perfectă, fiabilă și sigură creează...

Uncategorized2 zile inainte

Zyxel – Serviciile de tip Managed Service Provider (MSP) – soluția ideală pentru IMM-uri

7 iunie 2023 — Majoritatea proprietarilor de IMM-uri au o singură persoană  pe zona IT la birou care configurează stații de lucru...

Cultură3 zile inainte

Luk Customs – Experți în Personalizarea Mașinii Tale

Luk Customs este destinația ideală pentru pasionații de mașini care doresc să-și personalizeze și să-și protejeze vehiculul în București. Fiecare...

Afaceri6 zile inainte

Centrele de Colectare tip Remat București: O Soluție Sustenabilă pentru Colectarea și Reciclarea Deseurilor de Fier Vechi

Centrele de Colectare Remat Bucuresti: Colectarea Deseurilor de Fier Vechi   Bucureștiul, capitala României, se remarcă prin eforturile sale susținute...

Cultură7 zile inainte

Cum ajungi in prima pagina in căutările Google – Descoperă secretul

Ești proprietar de afacere sau deții un site web și vrei să crești vizibilitatea și traficul online? Atunci, ai ajuns...

filtrele pentru purificarea apei filtrele pentru purificarea apei
SocialO săptămână inainte

Top 5 mituri despre filtrele pentru purificarea apei din locuința ta

În zilele noastre, tot mai mulți oameni sunt interesați de calitatea apei pe care o consumă și caută soluții eficiente...

vestiare metalice vestiare metalice
SocialO săptămână inainte

Vestiare Metalice: Soluția ideală pentru spațiile publice și de agrement

În spațiile publice și de agrement, organizarea eficientă și siguranța sunt principalele priorități. Elemente esențiale în această privință sunt reprezentate...

EvenimentO săptămână inainte

Don Quijote de la Mancha VS. Cei trei muschetari/Cavalerul tristei figuri VS. Cei trei mușca-tare/Ep.8 – POINT ! P.1 – Ziarul Incisiv de Prahova

 TEMPUS FUGIT! ,,DOMNILOR” V-A EXPIRAT TIMPUL Dragi domni și doamne! Fiind un ziar de investigatii si anchete jurnalistice respectabil și...

AfaceriO săptămână inainte

Colectarea Deseurilor de Fier Vechi în București: Construind un Mediu Mai Curat și Durabil

Colectarea Deseurilor de Fier Vechi în București: Împreună pentru un Mediu Mai Curat   Bucureștiul, capitala României, este un oraș...

AfaceriO săptămână inainte

Un Imperativ Ecologic: Colectarea și Reciclarea Deseurilor de Hârtie în București pentru un Mediu Curat și Sustenabil

Un Imperativ Ecologic: Colectarea și Reciclarea Deseurilor de Hârtie în București   În inima capitalei României, în orașul vibrant și...

AfaceriO săptămână inainte

Pășind înainte cu Veselie și Responsabilitate: Colectarea Deseurilor Reciclabile în București

Dragi prieteni, haideți să vorbim despre colectarea deseurilor reciclabile în minunatul nostru oraș, București! Suntem cu toții conștienți de importanța...

Trending