Connect with us

Social

Entertainment la superlativ cu televizoarele TCL

Publicat

pe

În 2021 lumea smart-display vine la tine acasă

 

București, 10 mai 2021 – La nivel mondial, brandurile de televizoare se întrec în a atrage clienții cu oferte atrăgătoare, însă atunci când vorbim de raportul preț-calitate există foarte puține companii care pot rivaliza cu TCL Electronics.

Producătorul chinez de dispozitive electronice de consum a devenit rapid una dintre cele mai mari și pregnante prezențe pe piața internațională datorită televizoarelor cu specificații de înaltă calitate lansate la prețuri foarte rezonabile.

(Televizor din seria C82)

Rezultate de top în pofida contextului epidemiologic și economic

În 2020, TCL Electronics s-au concentrat pe dezvoltarea strategiei „smart display” („ecran inteligent”), înglobând în modelul de afaceri tehnologii cât mai avansate și dezideratul de a pune inovația în centrul filozofiei de creare a produselor. Rezultatele nu s-au lăsat așteptate, această direcție de acțiune facilitând creșterea cotei de piață și a competitivității companiei, obținându-se rezultate puternice în ciuda contextul internațional epidemiologic și economic dificil.

În 2021, TCL a introdus pe piață o serie nouă de televizoare Mini-LED, QLED ȘI 4K HDR, care oferă o calitate extraordinară a imaginii, revoluționând tehnologiile TV existente prin multitudinea de caracteristici noi înglobate. Este vorba despre trei noi modele TV din seria C: Seria C72, C72+ și C82, cu dimensiuni variate la nivel de ecran, începând de la 43’ până la 75’, care au un design excepțional și care răspund preferințelor de consum ale generațiilor actuale.

Noile modele din seria C

Datorită mixului inteligent dintre tehnologia de ultimă generație Quantum Dot, AiPQ Engine de la TCL și tehnologia Deep Learning, toate televizoarele din seriile C72, C72+ și C82,  redau culorile la un volum de 100%; ceea ce înseamnă calitate ireproșabilă a imaginii, contrast impresionant, luminozitate fascinantă, rapiditate incredibilă în afișarea cadrelor de mare viteză, precum și adaptabilitate la condițiile de vizionare.

(Televizor din seria C72)

TCL susține EURO 2021

Anul 2021 este perceput ca anul renașterii pentru toate industriile, iar TCL l-a onorat lansând o campanie dedicată Campionatului EURO 2021, al cărui turneu final are loc în perioada 11 iunie – 11 iulie 2021, într-un format cu 24 de echipe. Pentru prima oară în istoria competiției, meciurile vor fi găzduite de stadioane din 12 orașe, inclusv București.

Ești gata să urmărești meciurile momentului pe televizoare de înaltă performanță?

(Televizor din seria C72+)

Nenumăratele sponsorizări și parteneriate din ultimii ani au arătat că TCL recunoaște și valorifică puterea sportului și spiritul de echipă care îi caracterizează pe jucători, fani și întreaga comunitate. În același timp, gama de produse TCL este partenerul ideal pentru sport și divertisment, datorită calității excelente a imaginii și experienței de afișare premium, oferite pe orice tip de ecran.

Cu un click transformi TV-ul în PC

Ce ar fi dacă ai putea să transformi sufrageria în sala de jocuri?

Pentru gameri, un televizor cu o capacitate bună de răspuns este la fel de important ca unul cu o imagine bună. De aceea, Seria C72 vine cu un Game Master, respectiv combinația inteligentă dintre: HDMI 2.1 și ALLM, ca utilizatorii să experimenteze cea mai mică rată de lag posibilă și cele mai bune setări de imagine pentru jocuri, în mod automat. În timp ce seria C82 și seria C72 + au Game master Pro, care are un nou HDMI 2.1 48Gbps, permițând rate de reîmprospătare mai rapide, inclusiv 4K, cu până la 120 de cadre pe secundă, și VRR care elimină efectele de rupere, pentru un joc fluid și cât mai detaliat.  Astfel, fie că ești un pasionat al filmelor, un devorator de seriale, un fan înfocat al meciurilor de fotbal, un entuziast al canalelor de știri sau un devorator de jocuri, prin tehnologiile TCL, ai parte de o experiență de vizionare de neuitat.

Despre TCL

TCL este recunoscut pentru televizoarele de înaltă calitate care garantează o veritabilă experiență cinematografică direct în confortul casei consumatorilor.

Punând nevoile clienților în centrul activităților de testare și dezvoltare de produs, TCL s-a bucurat în primele luni ale lui 2020 de o creștere impresionantă pe piața globală. În ciuda economiei mondiale fragile, TCL a menținut cifre impresionante de vânzări TV la nivel mondial. Numai în primul trimestru al anului 2020 s-au vândut 4,27 milioane de televizoare TCL.

Fondată în 1981, astăzi este prezentă în peste 160 de țări. Pe locul al doilea din punct de vedere al volumului de vânzări pe piața globală a televizoarelor, în 2019, potrivit celui mai recent raport Sigmaintell, TCL operează propriile sale centre de cercetare, producție și dezvoltare de produse electronice de larg consum, de la televizoare și dispozitive audio, la produse inteligente pentru casă.

Facebook Comments
Citeste in continuare
Comenteaza si tu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Afaceri

Avantajele şi beneficiile tâmplăriei din PVC pentru casa ta

Publicat

pe

De

Tamplarie.com

Tâmplăria din PVC a devenit un element esențial al fiecărei case și tot ce trebuie să faci este să descoperi particularitățile tâmplăriei din aluminiu și beneficiile acesteia pentru ta. De asemenea, atunci când ești în plin proces de renovare, poți lua în calcul aceste opțiuni și poți înlocui vechea tâmplărie, cu tâmplărie PVC.

De fiecare dată când ne apucăm de renovarea unui apartament vechi, tâmplăria reprezintă o problemă majoră a proiectului. Este adevărat că în casele noi tâmplăria din PVC este cel mai des întâlnită, însă în casele ceva mai vechi va trebui integrată. Pentru ca priprietarii de imobile mai vechi să înțeleagă avantajele oferite de tâmplăria PVC este suficient să citească informațiile de mai jos.

4 Avantajele tâmplăriei din PV

O verificare vizuală minimă este suficientă pentru a realiza că tâmplăria din pvc este soluția preferată într-un mod convingător în toate tipurile de case. Toate recenziile pozitive pentru tâmplărie PVC sunt cele care vin să susțină utilizarea acesteia în case.

Durabilitatea tâmplăriei din PVC

Dacă tocmai ai decis că este momentul să începi renovarea, probabil că știi deja că trebuie să alegi cele mai bune soluții astfel încât să nu fie necesar să renovezi din nou. Ferestrele și ușile din PVC sunt foarte rezistente la toți agenții agresori externi la care sunt expuse. Aproape că ai putea spune că sunt eterne!

O întreținere foarte simplă

În plus față de durata lungă de viață, tâmplăria din PVC va rămâne în stare perfectă dacă ai grijă de ea în mod corect. Tot ce trebuie să faci este să o cureți bine cu apă și săpun. Deoarece acest material încorporează un strat care îl protejează împotriva oxidării sau expunerii la lumina soarelui, tâmplăria din PVC va rezista mai mult timp. De asemenea, nu trebuie să fie nici vopsită și nici întreținută periodic cu substanțe anti-dăunători.

Tâmplăria din PVC este o soluţie ecologică

Aceasta poate fi o declarație suprinzătoare. Este normal să se coreleze îngrijirea mediului cu utilizarea materialelor naturale, cum ar fi lemnul. Cu toate acestea, trebuie să știi că acum PVC-ul este 100% reciclabil, printr-un proces economic și cu emisii reduse. Prin urmare, aproximativ 80% din tâmplăria din PVC utilizată este reciclată.

În plus, etanșeitatea să este esențială pentru economisirea energiei. Prin instalarea ferestrelor și ușilor din PVC nu numai că economisești mai mult la de energie electrică și gaz, dar contribui și la scăderea nivelului de poluare a aerului. Obții astfel o izolație termică și acustică care vă crește confortul întregii familii.

În funcţie de proiectul casei, vei alege şi tâmplăria. Tâmplăria din PVC este potrivită oricărui spaţiu şi oferă un aspect frumos atât la exterior cât şi la interior. Poţi alege să mergi pe alb, simplu sau de asemenea poţi opta pentru o culoare mai închisă, în funcţie de preferinţele fiecăruia. Durabilitatea acestui material te va face să fii mulţumit de alegerea făcută şi să te bucuri mulţi ani de tâmplăria casei tale, fără să întâmpini vreo problemă cu ea, pe parcursul multor ani de zile. Alege inspirat și te vei bucura de confort fără intervenții, pentru foarte mult timp.

Facebook Comments
Citeste in continuare

Afaceri

Accesorii personalizate pentru telefon

Publicat

pe

De

Etuo

Aspectul telefonului nu este întotdeauna cel mai important lucru, utilizatorii de telefoane mobile ar trebui să investească bani în husele pentru telefoane mobile în special pentru protecție. Aceste huse vă mențin telefonul mobil protejat împotriva componentelor dure și a deteriorărilor exterioare, cum ar fi zgârieturi, sol, murdărie și căderi. Și întrucât telefoanele mobile pot suferi cu ușurință daune, a avea un fel de acoperire defensivă poate ajuta la evitarea apariției unor daune nedorite.

Caracteristica cheie pentru utilizarea unei huse pentru telefonul mobil este că vă protejați telefonul de picături dăunătoare, scurgeri și chiar daune cauzate de apă. Dacă aveți un strat de plastic, metal sau piele care înconjoară telefonul dvs., acesta poate însemna evitarea unui ecran crăpat la utilizarea telefonului. Înlocuirea husei telefonului este simplă, iar aceasta are prețuri relativ avantajoase. Carcasele pentru telefoane mobile pot reduce riscul deteriorării telefonului. Vă protejează ecranul tactil și corpul telefonului dvs. scump.

Accesoriile pentru telefoane mobile sunt cele mai importante, cum ar fi carcasele și husa, carcasele din silicon și alte huse de protecție, care vă protejează telefonul mobil în timp ce le purtați. A devenit unul dintre cele mai dorite accesorii în industria de telefonie mobilă, nu numai pentru confort, ci oferă multe alte beneficii.

Beneficii ale carcaselor de telefon

Popularitatea telefonului mobil nu este o noutate. A existat o vastă propagare a accesoriilor diferite și creative, populare în rândul tinerilor. Unii oameni evidențiază pur și simplu carcasele decorative pentru telefon ca o modalitate de a îmbunătăți aspectul la mobilul lor. Există multe avantaje ale acestor accesorii, pe lângă aspectul frumos.

Culoarea unor carcase telefoane se adaugă la frumusețea și farmecul unui telefon, dar esențial este ca o carcasă de telefon de culoarea preferată să vă facă telefonul special și să iasă în evidență.

Cuprinderea unei tematici din desene animate pe carcasele telefonului poate proteja telefonul de crăpături sau deteriorări atunci când coboară sau se lovește de ceva. În afară de rupere, carcasa telefonului vă poate face telefonul mai puțin alunecos atunci când îl prindeți, deoarece husa este din plastic.

Personalizarea husei de telefon

Clienții doresc să-și protejeze telefonul scump și, în același timp, încearcă să facă să pară unic și diferit față de altele. Puteți face telefonul mai personalizat obținând o carcasă de imprimare personalizată frumoasă și ieșiți din mulțime.

Cu noua tehnologie puteți crea cu ușurință, tipărind pe husa telefonului. Este atât de simplu să obțineți un aspect creativ, alegeți modelul de bază, încărcați o imagine și adăugați orice text doriți. Puteți crea stil diferit pe fiecare carcasă, cum ar fi hobby-urile dvs. preferate, animale de companie, design de flori, fotografie de familie, club sportiv, stil muzical, artă, sculptură, imagine auto, imprimare desen animat, design polka dot etc.

Cu carcasele iPad multicolore, nu numai că îl veți păstra de zgârieturi sau rupturi nedorite, dar veți oferi și o acoperire nouă și strălucitoare, altfel ar părea plictisitor. Puteți utiliza pur și simplu instrumentele online pentru a simplifica și pentru a crea huse pentru telefon mobil inclusiv pentru Samsung și iPad. Puteți include nume, text și fotografie preferată în huse pentru mobil.

Facebook Comments
Citeste in continuare

Social

Alexandrion Group lansează Kingsbury London Dry Gin, simultan pe piaţa din România şi la nivel internaţional

Publicat

pe

Alexandrion Group lansează un nou produs, simultan pe piaţa din România şi la nivel internaţional – Kingsbury London Dry Gin – oferindu-le cumpărătorilor şi consumatorilor o băutură premium, distilată ȋn Italia şi ȋmbuteliată la DISTILERIILE ALEXANDRION SABER 1789, din judeţul Prahova.

Creat pentru a reflecta eleganţa, nobleţea şi distincţia regale, atribute cu care se identifică cei care ȋl savurează, Kingsbury London Dry Gin este un distilat de gin, cu arome predominante de ienupăr şi coriandru, care poate fi consumat simplu, ȋn combinaţie cu apă tonică sau mixat ȋn cocktail-uri.

by Cipane @ Ciprian Vladut

“Lansarea Kingsbury London Dry Gin face parte din strategia de dezvoltare şi transformare a portofoliului de produse al Grupului Alexandrion ȋntr-un portofoliu care să acopere atât cerinţele şi nevoile consumatorilor din România, cât şi pe cele ale consumatorilor la nivel internaţional. Pentru prima oară Alexandrion Group lansează un produs simultan ȋn România şi ȋn străinătate. Putem spune că Kingsbury London Dry Gin este un proiect european, care ȋmbină cu succes influenţe din mai multe ţări: numele este de origine anglo-saxonă, design-ul a fost creat la Londra şi coordonat de la Paris, materia primă provine din Italia, ţara ȋn care se realizează şi procesul de distilare, iar ȋmbutelierea se face ȋn România, la DISTILERIILE ALEXANDRION SABER 1789, folosind apă pură, de foarte bună calitate, provenită din pânza freatică subcarpatică. Ne-am dorit să producem o băutură premium, din ingrediente naturale, la standarde de calitate ridicate, care să atragă iubitori de gin din toate colţurile lumii. Ţările din Europa Centrală şi de Est nu au tradiţie ȋn producţia de gin, ȋnsă, din poziţia sa de lider pe piaţa românească, Alexandrion Group este motorul care provoacă şi alţi producători să contribuie la dezvoltarea acestei pieţe cu potenţial foarte mare” a spus Corneliu Vȋlsan, Chief Marketing Officer, Alexandrion Group.

 

Un London Dry Gin tipic

Categoria Dry Gin ȋşi are originile ȋn secolul XIX, atunci când a fost inventată distilarea continuă, o alternativă mai eficientă decât distilarea ȋn loturi. Pentru că majoritatea producătorilor de dry gin se aflau ȋn Londra, această băutură a fost denumită London Dry Gin. În prezent, denumirea desemnează procesul şi nu locaţia ȋn care este produs acest tip de gin.

 

Kingsbury este un London Dry Gin tipic, obţinut din alcool etilic agricol, cu arome introduse exclusiv prin redistilare ȋn distilatoare tradiţionale, ȋn prezenţa tuturor plantelor naturale utilizate. Nu conţine ingrediente artificiale, zahăr adaugat, coloranţi, alergeni sau alte arome decât cele obţinute ȋn mod natural din boabe de ienupăr şi seminţe de coriandru. Singurul ingredient adăugat este apa pură care provine din zona freatică subcarpatică, filtrată printr-un procedeu sofisticat şi care ȋi potenţează gustul.

Kingsbury London Dry Gin are un gust fin, bine echilibrat, cu note condimentate de ienupăr, citrice, coriandru şi plante aromatice şi poate fi consumat simplu, ȋn combinaţie cu apă tonică sau mixat ȋn cocktail-uri.

Noul gin are o concentraţie alcoolică de 40% si este disponibil ȋn două variante cantitative: 0,7 L şi 1 L.

Începând din această vară, Kingsbury London Dry Gin poate fi achiziţionat din marile lanţuri de retail din România, magazinele de proximitate sau poate fi comandat online pe iconicdrinks.shop precum şi ȋn alte magazine online. Poate fi savurat, de asemenea, ȋn locaţii HoReCa.

O băutură cu caracter artistocratic

Povestea brandului este construită ȋn jurul numelui de origine anglo-saxonă, Kingsbury, care ȋnseamnă castel sau fortăreaţă regală şi sugerează grandoarea şi rafinamentul specifice stilului de viaţă al aristocraţiei engleze. Acestea se regăsesc ȋn caracterul ginului şi sunt transferate consumatorului care se simte “ca un rege” de fiecare dată când alege această băutură.

Aceste trăsături au fost sursă de inspiraţie şi pentru identitatea vizuală realizată la Londra, care reflectă fidel atributele brandului. Combinaţia cromatică albastru, auriu şi alb denotă distincţie. Simbolurile fortăreţei şi coroanei sunt expuse pe etichetă ca o emblemă regală. Denumirea Kingsbury scrisă cu majuscule şi ȋn culoarea albă sugerează putere şi autoritate. Elementele grafice elaborate de pe etichetă amintesc de designul de inspiraţie britanică.

Mai multe detalii despre Kingsbury London Dry Gin sunt disponibile pe: kingsburygin.com.

Despre Alexandrion Group

Alexandrion Group este lider în producția și distribuția de vinuri și băuturi spirtoase din România și singurul producător de single malt din țară. Grupul este format din Distileriile Alexandrion și Distileriile SABER 1789, care împreună, au o istorie de peste 200 de ani în industria spirtoasă locală și au creat unele dintre cele mai puternice mărci din România, recunoscute atât la nivel național, cât și internațional pentru calitatea și rafinamentul lor. Portofoliul de produse include băuturi tradiționale românești și produse internaționale. Alexandrion 5* și 7*, celebrul vinars Brâncoveanu XO, VS și VSOP, lichiorul de fructe SABER Elyzia, distilatul de fructe Zolmyr, Vodka Kreskova precum și alte produse au asigurat Grupului poziția de lider al pieței de băuturi spirtoase și tradiționale din România . Începând cu anul 2018, Grupul și-a extins activitatea, completându-și portofoliul cu vinuri premiate, liniștite și spumante, sub denumirea THE ICONIC ESTATE.

Facebook Comments
Citeste in continuare

Parteneri

Știri din Maramureș

EvenimentO zi inainte

Prin această scrisoare, se cere public președintelui României, părintele proiectului „România educată”, să își spună punctul de vedere cu privire la consecințele pe care le va avea asupra funcționării CNATDCU inițiativa ministrului Cîmpeanu, dacă se va transforma în lege – Ziarul Incisiv de Prahova

“În data de 25.07.2021, în jurul orei 01.00, un echipaj din cadrul Serviciului Ordine Publică, a observat în timp ce...

Știri din județO zi inainte

Sfaturi pentru a intretine tastatura de la laptop

Dupa cateva luni de utilizare, uleiuri, praf si picaturi de cafea se acumuleaza chiar si in cea mai buna tastatura...

Sport2 zile inainte

Proiecție specială DANCER la TIFF 2021

Un documentar revelator despre superstarul rebel al dansului mondial: Sergei Polunin, în prezența artistului, poate fi vizionat miercuri, 28 iulie,...

Sport4 zile inainte

“Fotbal pentru Prietenie”, programul celor nouă valori umane

Fotbal pentru Prietenie este un program international pentru copii implementat de compania Gazprom – partener oficial al FIFA și al Cupei...

SportO săptămână inainte

Emisiune Business Philosophy: Alina Dumitru, despre Jocurile Olimpice și industria sportului

Emisiunea Business Philosophy de la Canal 33 i-a avut ca invitați pe campioana olimpică la judo Alina Dumitru și pe...

ExclusivO săptămână inainte

La ce sa fii atent atunci cand cauti o firma de unde sa inchiriezi o schela metalica: 3 lucruri pe care sa le verifici

Schela metalica este o structura provizorie, care asigura suport muncitorilor in munca de la inaltime. Pe cat de simplu putem...

Tamplarie.com Tamplarie.com
AfaceriO săptămână inainte

Avantajele şi beneficiile tâmplăriei din PVC pentru casa ta

Tâmplăria din PVC a devenit un element esențial al fiecărei case și tot ce trebuie să faci este să descoperi...

Exclusiv2 săptămâni inainte

ANUNT FINALIZARE PROIECT ,,Granturi pentru capital de lucru acordate IMM-urilor” DABO BIO TOTAL S.R.L.-D

DABO BIO TOTAL S.R.L.-D anunta finalizarea proiectului cu titlul ” Granturi pentru capital de lucru acordate IMM-urilor pentru DABO BIO...

Sport2 săptămâni inainte

Eva Ionescu și Călin Știrbu sunt câștigătorii probei de simplu a celei de a VII-ediții a Argeș Cup Dr. Oetker

Eva Maria Ionescu a câștigat cea de a VII-a ediție a Argeș Cup Dr. Oetker, disputată la Tenis Club Curtea...

Sport2 săptămâni inainte

Eva Ionescu, calificată în finala Argeș Cup Dr. Oetker. Probele de dublu au fost câștigate de români

Perechea Alexandra Anghel/ Iris Zbrâncă a câștigat cea de-a VII-a ediție a turneului internațional Argeș Cup Dr. Oetker, după ce...

Etuo Etuo
Afaceri2 săptămâni inainte

Accesorii personalizate pentru telefon

Aspectul telefonului nu este întotdeauna cel mai important lucru, utilizatorii de telefoane mobile ar trebui să investească bani în husele...

Exclusiv2 săptămâni inainte

ANUNT FINALIZARE PROIECT Proiect finantat in cadrul masurii,,Granturi pentru ca-pital de lucru acordate IMM-urilor” pentru firma DABO INTERNATIONAL SRL

Societatea DABO INTERNATIONAL SRL, a finalizat la data de 14.05.2021 implementarea proiectului finantat prin masura ,,Granturi pentru capital de lucru...

Social2 săptămâni inainte

Alexandrion Group lansează Kingsbury London Dry Gin, simultan pe piaţa din România şi la nivel internaţional

Alexandrion Group lansează un nou produs, simultan pe piaţa din România şi la nivel internaţional – Kingsbury London Dry Gin...

Eveniment2 săptămâni inainte

au fost puse în dezbatere aceste controversate modificări ale Regulamentului de organizare și funcționare a CNATDCU și a metodologiei de verificare a sesizărilor de plagiat – Ziarul Incisiv de Prahova

Dacian Ciolos era intrat in politica – faptul ca era sau nu membru real al PNL e doar un detaliu...

Sport2 săptămâni inainte

Hingis, Clijsters, Djokovic și Federer au câștigat competiții Tennis Europe. Surprize pentru jucătorii de la Argeș Cup Dr. Oetker

Președintele Tennis Europe, Ivo Kaderka, salută participanții celei de a VII-a ediție a Argeș Cup Dr. Oetker și amintește faptul...

Exclusiv2 săptămâni inainte

Starea tehnică defectuoasă a mașinii îți poate pune viața în pericol

  Chiar dacă e un lucru la care ajungem poate să ne gândim mai puțin, în România zi de zi,...

Trending