Connect with us

Afaceri

Rafturi metalice din otel inoxidabil si alte metale

Publicat

pe

Metalul este unul dintre cele mai utilizate materiale in designul mobilierului. Motivul  pentru aceasta este forta si durabilitatea. Rafturi metalice poti gasi pe site-ul RafturiMetaliceAZ.ro si te vor deservi multi ani. Practic, rafturile sunt fabricate din metal. Nu trebuie sa te gandesti ca sunt folosite doar in salile de utilitati. Poti cumpara rafturi metalice pentru a le amplasa in spatiul de living si in birouri. Perforarea, lustruirea, vopsirea transforma rafturile metalice in elemente interioare elegante. Prelucrarile stilistice cu acest material sunt foarte diverse. De asemenea, poti falsifica aceste rafturi metalice, transformandu-le in elemente de design ultramodern. Gama de produse metalice este reprezentata de structuri pentru diverse scopuri: de la rafturi metalice de colt pana la standuri decorative pentru vase si suveniruri.

Rafturi metalice agatate

Raftul metalic este o piesa functionala de mobilier, avand multe variatii de functionalitate si de utilizare. Aceste elemente metalice sunt folosite la domiciliu, in birouri, in fabrici, in ateliere, in bucatarii profesionale.  Rafturile metalice de pe perete au o aplicare larga. Ele sunt bune in conditii de umiditate ridicata sau de praf, unde sunt necesare standarde de igiena sau rezistenta speciala. Este recomandabil sa cumperi un raft sau un dulap cu rafturi pentru atelierele de productie.  In catalogul magazinului online RafturiMetaliceAZ.ro vei gasi numeroase soiuri de rafturi metalice care vor satisface toate cerintele: rafturile de biblioteca, montate deasupra mesei, modele de perete pentru bucatarie, tip plasa si solide, pentru vase, pentru incaltaminte, rafturi care pot suporta o greutate mare.

Mobilier modern cu rafturi metalice pentru casa, birouri si spatii comerciale

In birouri sunt adesea utilizate rafturi modulare care pot fi fixate pe suporturi, ulterior scoase, adaugate, expandate sau modificate. Si pentru unitatile de catering, de exemplu, este prevazuta productia de rafturi cu structura armata cu cadru din otel inoxidabil sau galvanizat. Rafturile metalice sunt produse deosebit de rezistente, care rezista la sarcini de pana la 150-200 kg. Poti comanda rafturi din otel galvanizat, de dimensiuni diferite, ieftine, destinate depozitarii echipamentului de uz casnic, ustensilelor, detergentilor. Rafturile cu acoperire anticoroziva pot servi mult timp in incaperi cu umiditate ridicata. Este oportuna plasarea rafturilor metalice deasupra unor birouri mici, deoarece rafturile metalice de perete, ajuta la economisirea spatiului. In ultimii ani, rafturile cu o baza pe sina au devenit populare. Sinele sunt fixate pe pereti si apoi sunt inserate placile metalice. Cu ajutorul unui mecanism de cablu, rafturile pot fi ridicate si coborate fara efort.

Rafturile cu ochiuri sunt produse din sarma sudata cu bare de otel si sunt confectionate pentru  diferite standuri comerciale. Pe ele pot fi depozitate o gama larga de produse si sunt extrem de functionale. Acest grup de rafturi din sarma sudata sunt folosite pentru depozitarea ziarelor, discurilor cd si dvd etc.

Daca doresti sa afli un pret rafturi metalice, poti cauta pe magazinul online RafturiMetaliceAZ.ro

Facebook Comments
Citeste in continuare
Comenteaza si tu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Afaceri

Inspirație deplină pentru mobila de bucătărie potrivită

Publicat

pe

Inspirație deplină pentru mobila de bucătărie potrivită

Ori ce câte ori avem nevoie de o sursă de inspirație sau de un sfat bun pentru alegerea celei mai potrivite variante ar fi bine să consultăm magazinul de mobila de bucatarie de la Acaju. Diversitatea de modele și informațiile detaliate ne vor ajuta cu siguranță să ne gândim la alternative și, în final, să optăm petru cea mai bună soluție.

De multe ori, atunci când avem de ales mobiler pentru bucătărie, ne este foarte util să consultăm cât mai multe oferte. Vizualizarea cât mai multor variante ne ajută să ne facem o idee despre ce s-ar potrivi spațiului de care dispunem în locuința noastră.

Inspirație deplină pentru mobila de bucătărie potrivită

De ce avem nevoie pentru a alege cea mai potrivită mobilă de bucătărie?

Există numeroase criterii în funcție de care să ne orientăm căutările și alegerile. Unul dintre cele mai importante este legat de dimensiunile locuinței noastre, iar cel de-al doilea implică modul nostru de viață. Aceste două aspecte antrenează o serie de întrebări, printre care menționăm:

 • Ce stil dorim să aibă bucătăria noastră, să fie una clasică, vintage sau una modernă?

 • Ce culori și variante să alegem, din pal, pal lucios, MDF, sticlă sau lemn masiv?

 • Intenționăm să gătim mai mult sau suntem dintre cei care pregătim mâncare acasă doar ocazional?

 • Bucătăria va fi folosită și pentru servitul mesei sau doar pentru pregătirea ei?

 • Vom folosi acest spațiu și pentru socializare?

 • Ce tip de electrocasnice să alegem, clasice sau încorporabile?

 • Cât de puternică să fie hota și cu ce nivel de zgomot?

 • Cum să organizăm cât mai eficient spațiul de depozitatre?

 • Cum să dispunem aragazul, chiuveta și frigiderul?

 • Cum să arate masa pe care să o alegem?

 • Cum să dispunem corpurile de iluminat pentru a asigura cea mai potrivită lumină, atât pentru gătitul mesei, cât și pentru alte activități?

Inspirație deplină pentru mobila de bucătărie potrivită

Toate aceste întrebări sunt menite să ne ofere o direcție corectă în vederea alegerii celei mai potrivite variante de mobilier de bucătarie. Cert este că, pentru a ne bucura de la început și cât mai mult timp cu putință de avantajele ei, este bine să optăm pentru un mobilier rezistent, de calitate, ușor de întreținut.

Mobilierul de bucătărie, mai mult poate decât alte tipuri de mobilier, trebuie să fie unul perfect adaptat stilului nostru de viață. Pentru o mai bună socializare, varianta de bucătărie open space este o soluție din ce în ce mai apreciată de cei mai mulți dintre proprietari. În astfel de cazuri o insulă de lucru sau o măsuță specială, mai înaltă sau poate chiar tip bar, poate fi o alegere foarte inspirată. Beneficiile acestui tip de amenajare sunt numeroase, iar mobilierul ales poate juca un rol esențial.

Inspirație deplină pentru mobila de bucătărie potrivită

Un alt aspect deosebit de important în alegerea celei mai potrivite variante de mobilier este ca acesta să fie amplasat cât mai eficient și să fie cât mai funcțional. Fiecare loc de depozitare și fiecare sertar este bine să fie astfel alese, încât să dispunem cât mai repede de orice lucru ne este necesar.

Pentru a cumpăra mobilă de bucătărie de calitate și pentru mai multe sfaturi avizate, alegeți să vizitați magazinul online Acaju.ro!

Facebook Comments
Citeste in continuare

Afaceri

10 greșeli pe care le fac antreprenorii români în marketing online

Publicat

pe

10 greșeli pe care le fac antreprenorii români în marketing online

La ora actuală există o cantitate impresionată de articole, tutoriale, ghiduri și filmulețe pe YouTube care ne învață să facem SEO. Găsești materiale disponibile pentru orice stadiu de începere a promovării. Însă, oricât de simplu ar părea din prezentarea etapelor ce trebuie parcurse, demersul nu este unul ușor de realizat. Pentru conceperea unor strategii eficiente este nevoie de ani de experință și de multă practică.

Procesul de optimizare SEO este un demers complex, ce implică multe aspecte și poate atrage în multe capcane pe cei care doresc să obțină rezultate spectaculoase rapid, fară să aibă rabdarea necesară să aplice corespunzător fiecare parte a strategiei. Tocmai de aceea în cele ce urmează îți propunem atenției câteva dintre greșelile, cele mai des întâlnite, ce trebuie evitate pentru a beneficia de o promovare SEO cât mai bună.

Greșeala SEO #1. Datorită informațiilor disponibile pe internet unora li se poate părea că promovarea SEO este un demers banal, ce poate fi realizat de către oricine, cu ceva cunoștințe din surse autorizate și cu curajul necesar de a porni de unul singur la drum. Într-adevăr, promovarea SEO presupune respectare anumitor procese clare, însă efiența lor este dată și de experința dobândită în timp. Tocmai de aceea, dacă dorești o promovare eficientă, apelează la o firmă specializată în realizarea de astfel de servicii.

Greșeala SEO #2. Nu căuta și nu accepta promisiunea unor rezultate eficiente și rapide.Rezultatele aplicării unor strategii SEO eficiente se văd după câteva luni bune. Iar dacă dorești obținerea mai rapidă a acestor rezultate îți faci iluzii. Unele campanii ppc pot face minuni pe termen scurt, dar dacă nu sprijini acest demers și cu o serie de elemente de stabilitate, tot ceea ce ai realizat se va duce rapid în momentul în care nu mai investești acele sume de bani. La fel de adevărat este și că promisiunile ce pot fi făcute de unele agenții sunt exagerate. Nicio agenție de marketing nu poate garanta obținerea unei poziți fruntașe în clasament, fară să treacă o anumită perioadă de timp.

Greșeala SEO #3. Lipsa unei auditări permenente a site-ului și a eficienței campaniei de optimizare SEO. Orice demers SEO trebuie să înceapă cu o auditare a site-ului, fiecare campanie trebuie monitorizată și văzut clar care au fost rezultatele. Este recomandat ca măcar o dată la 6 luni să realizezi un audit SEO al site-ului. Fară o măsurare constantă a poziției și eficineței aplicării unor strategii, întregul demers este lipsit de sens.

Greșeala SEO #4. Oferirea unei experiențe de accesare a site-ului neplăcută. Oricât am încerca să atragem vizitatori în site, dacă la primul contact cu acesta se lovesc de numeroase probleme, efortul este egal cu 0. Dacă site-ul se încarcă greu, dacă apar erori la acesarea anumitor pagini și dacă utilizatorul nu reușește să găsească ușor informațiile, serviciile sau produsele pentru care a intrat în site, atunci orice strategie am aplica, rezultatele vor continua să fie slabe.

Articolul: 10 greșeli pe care le fac antreprenorii români în marketing online poate fi citit în întregime pe Blog SEO România.

Facebook Comments
Citeste in continuare

Afaceri

Research Cuvinte Cheie

Publicat

pe

Research Cuvinte Cheie

Învață să faci research cuvinte cheie de la experți SEO

Cuvintele cheie, mai exact selectarea celor mai potrivite cuvinte cheie pentru afacerea ta, este un pas extrem de important în optimizarea paginilor website-ului tău.

Procesul, numit și keyword research, te poate ajuta să folosești cuvintele cheie care vor avea cel mai bun randament pentru activitatea ta.

Dacă ești la început și ai un mic magazin online nu are rost să investești în cuvinte cheie premium ca „magazin online”, nu vei recupera niciodată banii și nici nu vei ajunge pe primele pagini de rezultate ale motoarelor de căutare.

Ceea ce vrei să faci este să identifici acele cuvinte cheie cât mai relevante pentru nișa ta, fraze cheie lungi, mai descriptive, care targetează exact ceea ce vinzi tu.

Încearcă să găsești cuvinte cheie cu un volum de căutări cât mai mare (potențiali vizitatori) și cu un nivel de dificultate cât mai mic (competiție scăzută).

De unde să începi?

 

Găsește o platformă specializată în analiza cuvintelor cheie (keyword research tool)

Acest pas poate părea simplu, dar nu este chiar așa.

Există o sumedenie de variante, unele ok, altele mai puțin bune.

Cel mai bine este să încerci mai multe tool-uri înainte de a lua o decizie. În mare parte vei găsi posibilitatea de a testa gratuit platforma pentru o perioadă limitată (free trial) sau mai sunt cele freemium. Adică un serviciu gratuit premium, dar cu anumite limitări.

Dacă nu vrei să pierzi timpul cu teste, poți apela direct la unealta de cuvinte cheie SEMScoop, una din cele mai complete și exacte instrumente de analiză a cuvintelor cheie cu care am lucrat.

Nu doar că te ajută să identifici cuvintele cheie potrivite dar îți arată și informații foarte detaliate si importante despre website-urile competiției aflate pe primele 10 poziții Google ale cuvântului cheie căutat.

Citește continuarea articolului Research Cuvinte Cheie, pe Blogul SEO al Agenției Edcora.

Facebook Comments
Citeste in continuare

Parteneri

Știri din Maramureș

Eveniment15 ore inainte

ASOCIAŢIA CADRELOR MILITARE ÎN REZERVĂ ŞI ÎN RETRAGERE DIN SERVICIUL ROMAN DE INFORMATII (ACMRR- SRI), SEDIUL CENTRAL, O OAZĂ DE BUN SIMŢ, DE RESPECT NECONDIŢIONAT PENTRU TOŢI MEMBRII SI SIMPATIZANŢII SĂI, PRECUM ŞI PENTRU ORICE PERSOANĂ CARE ÎI TRECE PRAGUL.

Am avut de făcut astăzi un mic ”serviciu” de suflet pentru un fost coleg de unitate care este în imposibilitatea...

Eveniment2 zile inainte

EXPLOZIV/GABRIEL OPREA DA LOVITURA IN ULTIMA ZI DE CAMPANIE ELECTORALA

Atacat miseleste in ultimele doua zile de campanie electorala, in media, prin nelipsitul actor politic (DNA) ceea ce demonstreaza ca...

Eveniment3 zile inainte

Delta ACM 93 a intrat azi in insolvenţă

Compania a fost cumpărată anul trecut de o firmă a Primăriei Sectorului 3 și asfaltează străzile din Ploiești. Contractul pentru întreţinerea...

Inspirație deplină pentru mobila de bucătărie potrivită Inspirație deplină pentru mobila de bucătărie potrivită
Afaceri3 zile inainte

Inspirație deplină pentru mobila de bucătărie potrivită

Ori ce câte ori avem nevoie de o sursă de inspirație sau de un sfat bun pentru alegerea celei mai...

Eveniment4 zile inainte

Fals si uz de fals la Politia Locala Ploiesti/Mason in Serviciul de Interventie Rapida (“mascatii” institutiei)

Aproape 1.000 de loji masonice cu venituri nefiscalizate se ascund în spatele a mai puțin de 36 de ONG-uri. În...

Turism4 zile inainte

Eforie Nord: cate crezi ca stii despre aceasta statiune?

Eforie Nord este o localitate componentă a orașului Eforie din județul Constanța, Dobrogea, România. Cunoscută ca fiind a doua stațiune...

Eveniment5 zile inainte

Editorial / Microbii în costumele lor scumpe, ce au ajuns șefi peste prostime

ALDE Mehedinţi a fost în mod sigur revelaţia ultimului  scrutin parlamentar din anul 2016 în judeţ. A obţinut în judeţ...

Eveniment6 zile inainte

Comunicat de presă/Se solicită intervenția Guvernului României pentru soluționarea situației privind îndepărtarea monumentului ecvestru al Domnitorului Mihai Viteazul din Piața Unirii din Oradea

În decembrie 2015, un om de afaceri, reţinut şi ulterior trimis în judecată de DNA, denunţă la DNA pe fostul...

Eveniment7 zile inainte

Care este adevărul?Prostie, dezinteres, bataie de joc si/sau incompetenta?

Card de credit cu 55 zile fără dobândă. Card de credit 30 zile cu dobândă zero și fără comisioane. Mesaje...

EvenimentO săptămână inainte

Comunicat de Presa

Vineri, 17.05.2019, începând cu ora 11:30, va avea loc la HOTEL CENTRAL Ploiești, sala ALFA (etaj 2), ședința de lucru...

EvenimentO săptămână inainte

BOMBA ZILEI/Directorul Ziarului Incisiv de Prahova intra in politica/Vicepresedinte UNPR si presedinte UNPR Organizatia Municipiului Ploiesti

O bomba in adevaratul sens al cuvantului  a intrat chiar in redactia ziarului Incisiv de Prahova. Ofiterul SRI, in rezerva,...

10 greșeli pe care le fac antreprenorii români în marketing online 10 greșeli pe care le fac antreprenorii români în marketing online
AfaceriO săptămână inainte

10 greșeli pe care le fac antreprenorii români în marketing online

La ora actuală există o cantitate impresionată de articole, tutoriale, ghiduri și filmulețe pe YouTube care ne învață să facem...

UncategorizedO săptămână inainte

Old Blacks Festival lanseaza rockeri noi

Ca și anul trecut, organizatorii festivalului Old Blacks, Rock&More, care are loc pe 7 si 8 iunie 2019 la Quantic...

EvenimentO săptămână inainte

Florin Diaconu ocupa functia de director la APM PRAHOVA- in mod ILEGAL/Florin Diaconu este mai presus de lege?!.

Florian Coldea, este așteptat pentru audieri joi, 16 mai, de către procurorii Secției de anchetare a magistraților în dosarul Laurei...

Uncategorized2 săptămâni inainte

VIVE PRO EYE ESTE LANSAT ÎN EUROPA

Sistemul VR pentru companii poate fi achiziționat de pe website-ul Vive.com și din portofoliul retailerilor selectați din peste 25 de...

Eveniment2 săptămâni inainte

Minune/Consilierul juridic al Politiei Locale Ploiesti isi face datoria/FELICITARI

Omul de casă al PSD Mehedinți,  materia cenușie a partidului lui Aladin Georgescu, omul orchestră, care cântă la coarda puterii...

Trending