Connect with us

Eveniment

Sedinta publica a Comisiei de disciplină din cadrul Poliției Locale Ploiești de la orele 13.30 va fi transmisa live pe Facebook

Publicat

pe

Maria Pădure (9 ani), o copilă pentru care internările și operațiile anuale au devenit un „stil de viață”, are nevoie de o baie și lemne pentru iarnă

Maria suferă de spina bifida. Boala  nu are vindecare și o ține captivă într-un scaun rulant. Fetița nu consumă alimente solide și nu se poate deplasa deloc singură. În rest, înțelege, zâmbește, suferă, iubește, silabisește. Dar cel mai mult îți vorbește cu ochii.

CITIȚI AICI  povestea Mariei 

Complicațiile bolii au ținut-o în majoritatea timpului prin spitale, acolo unde este supravegheată necontenit de mama ei, Liza Pădure.

Familia Pădure are însă nevoie de o baie pentru toaleta Mariei, atunci când fetița revine acasă, dar și pentru confortul celorlalți doi copii: Tia (5 ani) și Cătălin (7 ani).

Pentru mulți dintre cei care citiți rândurile acestea vi se va părea o „nimica toată”, dar pentru ei este enorm. Cu venituri de aproape 2000 de lei/lunar, cu internări, tratamente și ședințe de terapie interminabile și costisitoare pentru că, deh, știm cu toții cum e cu gratuitatea în sistemul nostru de Sănătate, chiar și pentru copii…, soții Pădure abia reușesc să se descurce de la o lună la alta.

Casa modestă în care locuiesc, formată dintr-o cameră în care dorm Tia, Cătălin și tatăl, o bucătărie în care au înghesuit un pat în care să doarmă Maria și mama sa, un antreu care ține loc de cameră bună la toate este toată „avuția“ soților Pădure.

„Acum e bine, am mai modificat, ne-am mai încropit una, alta… La început a fost un grajd aici, dar ne-am descurcat în felul nostru și l-am transformat în casă“, a mărturisit Liza Pădure.

Doar că n-au mai avut cu ce și nici când să-și mai amenajeze și-o baie. Pe copii îi spală în copaie, însă în cazul Mariei le este foarte greu.

Despre situația soților Pădure au aflat și motocicliștii de la Happy Street Brotherhood MF, coordonați de Radu Ionescu. Aceștia se vor implica în acest caz cu forța de muncă, dar au nevoie, până în primăvară de materiale de contrucție.

„La o primă analiză, le-ar trebui: zece saci de ciment, doi paleți de BCA, o plasă Buzău de 8 mm, zece saci de adeziv, BCA 4 pătrați de 10 cm, un metru cub de scândură, 15 foi de rigips verde, vreo șapte foi de tablă, gresie, faianță, cadă, chiuvetă, vas de toaletă. Vom mai face și noi ce putem ca să adunăm bani și parte din materiale, dar nu știm ce și cât vom reuși. În privința mâinii de lucru o asigurăm fără nicio rezervă. Am ridicat noi o casă, o baie ne va fi «floare la ureche», numai să avem cu ce“, a spus Radu Ionescu.

Motocicliștii s-au implicat și în refacerea unei case care a ars la Comarnic.

Pe lângă materialele de construcție și bani, familia Pădure are nevoie de o mașină de lemne pentru această iarnă. Momentan se bucură de ceea ce le rămâne de la unul și altul pe care Ion Pădure, tatăl Mariei, îi ajută la diverse treburi.

Soții Pădure sunt modești, oameni greu încercați, dar de un bun-simț cum rar întâlnești. Se simt jenați de neputința lor, dar încearcă să răzbată prin viață cu ceea ce au și ce pot.

Cei care vor să se implice în acest caz, o pot face luând legătura cu coordonatorii Grupului „Pentru Tine“, Cristi Minculescu – 0726.279.537, Liliana Maxim Minculescu – 0720.072.638, fie pe Facebook (pagina grupului de voluntariat „Pentru Tine!“ este publică).

De asemenea, familia are deschis și un cont la BRD: Titular: Liza Pădure

Nr. cont RON: RO75BRDE 300SV 6834 5523000
Cod SWIFT: BRDEROBU, Cod bic: XXX

Sursa: ziarul Incomod.

 

Facebook Comments

Eveniment

EXCLUSIV/Prinsa ca fumeaza in scoala directoarea Colegiului de Arte „Carmen Sylva” Ploiesti se razbuna pe politistii locali

Publicat

pe

De

De cand exista protocolul semnat intre Politia Locala Ploiesti si 10 scoli din Municipiul Ploiesti nu a mai existat nici un caz de agresiune in aceste unitati.

Acum cca 2 saptamani de zile, politistii locali de la Ordine Publica au organizat o actiune in curtea scolilor cat si in apropierea acestora pentru a sanctiona contraventional persoanele care fumeaza in incinta unitatilor de invatamant.

Cu aceasta ocazie au fost sanctionati atat elevi cat si persoane care fumau in incinta unitatilor pe care acestia le detin in protocol.

Tot cu aceasta ocazie, politistii locali au sanctionat o persoana care fuma in curtea Colegiului de Arte „Carmen Sylva” Ploiesti.

Totodata, au surprins-o fumand si pe directoarea generala– RĂDULESCU RODICA.

Politistii locali in mod finut au atentionat-o ca nu este normal cum procedeaza si nu i-au aplicat nicio sanctiune.

Ranita in orgoliul propiu, RĂDULESCU RODICA considerand Colegiul de Arte „Carmen Sylva” Ploiesti ca pe propia mosie a interzis accesul politistilor locali atat in curtea institutiei cat si in interior inpiedicand in fapt desfasurarea atributiilor de serviciu al acestora conform protocolului. Oare Inspectoratul Scolar al Judetului Prahova ce parere are?

Cu aceasta ocazie felicitam politistii locali pentru masurile luate si ii asiguram de sprijinul nostru. (Irinel I.).

 

 

Articolul EXCLUSIV/Prinsa ca fumeaza in scoala directoarea Colegiului de Arte „Carmen Sylva” Ploiesti se razbuna pe politistii locali apare prima dată în Ziarul Incisiv de Prahova.

Facebook Comments
Citeste in continuare

Eveniment

OPINIE/Iohannis făcut din interior

Publicat

pe

De

Devine tot mai limpede că cei care l-au făcut presedinte pe Iohannis nu vor un al doilea mandat pentru acesta si isi bat efectiv joc de acesta. Dovadă sunt ieșirile publice ale acestuia, care relevă un presedinte badaran, needucat, care recită cuvinte goale.

Dar ceea ce s-a întâmplat ieri ne-a consolidat opinia. Faptul ca soția sa nu s-a dus la Parchet pentru a doua oară, sfidand organele de anchetă, il îngroapă definitiv pe presedinte. Si nevinovată sa fie madam Iohannis, desi nu credem asta, în ochii alegătorilor este deja vinovată iar discursul lui Iohannis despre luptă împotriva corupției  ă devenit o glumă proastă.

Evident daca domnul președinte era mai „mobilat” era si pentru consilierii dumnealui mai greu sa-l îngroape.

 

Articolul OPINIE/Iohannis făcut din interior apare prima dată în Ziarul Incisiv de Prahova.

Facebook Comments
Citeste in continuare

Eveniment

OPINIE/Va fi trimisă în judecată Laura Codruta Kovesi?

Publicat

pe

De

Au început audierile în dosarul format ca urmare a denuntului lui Sebastian Ghiță împotriva Laurei Codruta Kovesi.

Infracțiunile de care o acuză Ghita pe acesta sunt deosebit de grave si ne dorim să se efectueze  o anchetă efectivă. Acelaș lucru ne-am dori sa se întâmple în orice dosar indiferent de celebritatea/lipsa acesteia în cazul actorilor implicati.

Observăm însă că Secția pentru investigarea infracțiunilor din Justitie pare sa se aplece doar asupra dosarelor cu impact mediatic deosebit. Speram sa ne înșelăm si sa nu fie vorba doar de luptă între cele două găști si in fiecare dosar sa se demareze o ancheta efectivă, că destul au putrezit dosarele la DNA, atunci când nu au servit la șantaje.

Referitor la bucuria unor jurnaliști cum ca nu s-ar fi confirmat temerea lor referitoare la armistițiul lui Ghiță cu Sistemul iar aceasta ar rezultă din existența denuntului la care am referire anterior arătam că Sistemul nu negociază decât atunci când e nevoit, iar acest denunț e probabil doar unul din elementele care a făcut posibilă negocierea, soldată cu armistițiul dintre Ghiță si Sistem.

 

Articolul OPINIE/Va fi trimisă în judecată Laura Codruta Kovesi? apare prima dată în Ziarul Incisiv de Prahova.

Facebook Comments
Citeste in continuare

Parteneri

Știri din Maramureș

Eveniment2 ore inainte

EXCLUSIV/Prinsa ca fumeaza in scoala directoarea Colegiului de Arte „Carmen Sylva” Ploiesti se razbuna pe politistii locali

De cand exista protocolul semnat intre Politia Locala Ploiesti si 10 scoli din Municipiul Ploiesti nu a mai existat nici...

EvenimentO zi inainte

OPINIE/Iohannis făcut din interior

Devine tot mai limpede că cei care l-au făcut presedinte pe Iohannis nu vor un al doilea mandat pentru acesta...

Eveniment2 zile inainte

OPINIE/Va fi trimisă în judecată Laura Codruta Kovesi?

Au început audierile în dosarul format ca urmare a denuntului lui Sebastian Ghiță împotriva Laurei Codruta Kovesi. Infracțiunile de care...

Eveniment3 zile inainte

VLOGGERI DE ROMANIA/Theodora Cotofana, o tanara speranta in acest domeniu (II)

In era video ei au milioane de fani printre adolescentii romani. Distreaza, dar si influenteaza tanara generatie. Nu sunt nici...

Eveniment4 zile inainte

EXPLOZIV/Iar au taiat porcul la K2, pe 3 decembrie!

Sefii structurilor s-au mai schimbat, protocoalele au mai fost desecretizate, ”paradeala destinelor” nu mai este chiar un sport national transmis...

Eveniment5 zile inainte

Incompetența, “scăpările de memorie” ale primarului Adrian Dobre si controalele sale ”noaptea ca hoții”

Printr-o postare pe Facebook, viceprimarul Cristian Ganea raspunde la atacul primarului Adrian Dobre: “Sunt revoltat de declarațiile pe care primarul...

Eveniment6 zile inainte

OPINIE/ Tarcea, un torționar al cărui loc e la pușcărie si nu in fruntea instanței supreme

Ieri seara Moș Nicolae a adus cadou în emisiunea Nașul TV – doi invitati speciali: Nicoleta Lavinia Cotofana si Radu...

EvenimentO săptămână inainte

„Am depus DENUNȚ împotriva Laurei Codruța Kovesi” si am rasplata

Deputatul PSD, Andreea Cosma, a fost condamnată de judecătorii ICCJ la 4 ani de închisoare cu executare, decizie care nu...

EvenimentO săptămână inainte

Sedinta publica a Comisiei de disciplină din cadrul Poliției Locale Ploiești de la orele 13.30 va fi transmisa live pe Facebook

Maria Pădure (9 ani), o copilă pentru care internările și operațiile anuale au devenit un „stil de viață”, are nevoie...

Eveniment2 săptămâni inainte

Fundația Alexandrion a decernat pentru prima dată Premiile Internaționale Constantin Brâncoveanu în Statele Unite

Premiile Internaționale Constantin Brâncoveanu New York Public Library  29 Noiembrie 2018, New York –  Fundația Alexandrion a decernat pentru prima...

Eveniment2 săptămâni inainte

La mulți ani romani, oriunde v-ați afla!

La mulți ani Romania! La mulți ani romani de pretutindeni! Redactia Incisiv de Prahova   Articolul La mulți ani romani,...

Eveniment2 săptămâni inainte

La Mulți Ani Andreea/Andrei – Ziarul Incisiv de Prahova

Redactia Incisiv de Prahova a descoperit calitatile remarcabile ale sefului Politiei Locale Ploiesti, calitati ce il recomanda pentru pastrarea sa...

Eveniment2 săptămâni inainte

OPINIE/Ce se ascunde în spatele convocării de către madam Tarcea a Adunării extraordinare a Judecătorilor de la ICCJ in 26.11.2018?

Revoltată de soluția CAB care a constatat ilegalitatea completurile de 5, madam Cristina Tarcea a convocat toți judecătorii sa se...

Eveniment2 săptămâni inainte

EXPLOZIV/Ziarul Incomod confirma dezvaluirile ziarului Incisiv de Prahova/Comisia de disciplină din cadrul Poliției Locale Ploiești, cu pumnul în gura presei!

Reamintim cititorilor faptul ca, politistii locali Florea Daniel – Presedinte Sindicat Pro-Lex si Tomina Neagu – de la Biroul de...

Eveniment2 săptămâni inainte

EXCLUSIV/RAZBUNARILE LUI ADRIAN VAIDA, SEFUL POLITIEI LOCALE PLOIESTI, PENTRU O “PASARICA” A UNEI SUBALTERNE/BOLNAV PATOLOGIC TINUT PE FUNCTIE DE PRIMARUL P.N.L

Reamintim cititorilor faptul ca, politistii locali Florea Daniel – Presedinte Sindicat Pro-Lex si Tomina Neagu – de la Biroul de...

Eveniment2 săptămâni inainte

“Glumă” sau razbunare pe directorul Parcului Municipal/A inceput campania electorala?

Aproximativ zece persoane au fost sunate în numele său și chemate la parc pentru a participa la o acțiune alături...

Trending