Connect with us

Exclusiv

Cele mai adresate întrebări despre videochat!

Publicat

pe

Videochatul este încă un subiect rar discutat, chiar dacă suntem în secolul 21. Oamenii privesc această meserie încă cu multe semne de întrebare și astfel apar multe curiozități despre videochat.

Așadar, care sunt cele mai adresate întrebări când vine vorba de videochat? Am întrebat-o acest lucru pe managera unui mare studio de videochat din capitală, Live Studio, dar și pe câteva dintre modelele care lucrează acolo, iată ce ne-au spus acestea!

Ce faci tu… e o meserie?

„Nici nu mai știu de câte ori m-am confruntat cu întrebarea asta. Când îi spuneam unei prietene sau cunoștințe cu ce mă ocup, de fiecare dată mă confruntam cu această problemă. Și de fiecare dată le spuneam că : DA! E o meserie, o meserie cu toate drepturile și obligațiile unei meserii normale, o meserie ca oricare alta! Și noi plătim impozite, și noi vom avea pensie, ce e atât de greu de înțeles?” a spus Mihaela, model în cadrul Live Studio de 2 ani.

Managera studioului a găsit o explicație mai științifică oarecum și ne-a spus că oamenii adresează această întrebare atât de des „pentru că e o meserie din care se câștigă foarte mult și românii sunt obișnuiți cu ideea aceasta că banii mulți vin sigur dintr-o sursă necurată.”

E adevărat că trebuie să faci tot felul de lucruri ciudate și neplăcute?

„Toate prietenele mele m-au întrebat asta. Că ce presupune mai exact, că ce trebuie să fac, că dacă e adevărat că trebuie să fac nu știu ce lucruri care poate îmi displac și așa mai departe. Tuturor le-am răspuns la fel: Nu vă obligă nimeni să faceți nimic, faceți doar ce simțiți și cum simțiți, aveți traineri specializați care să vă îndrume și să vă dea cele mai bune sfaturi!”

„Noi avem foarte mare grijă de fetele noastre. În cazul în care semnalează că cineva încearcă să la hărțuiască sau să-și bată joc de ele în vreun anume fel luăm măsuri. Fetele nu sunt obligate să facă nimic din ceea ce nu-și doresc, totul stă la alegerea lor.”

E adevărat că există și videochat non-adult?

„Când aud de conceptul acesta de videochat non-adult majoritatea fetelor spun că e defapt o minciună pentru a atrage cât mai multe modele și că defapt orice tip de videochat include și conținut adult. Nu e deloc adevărat! Videochatul non adult e o categorie reală care chiar există. Bineînțeles, câștigurile nu sunt atât de mari ca în categoria de videochat adult,însă există.”

„De cele mai multe ori modelele începătoare aleg acest tip de videochat pentru câteva luni pentru a se acomoda. Nu le obligă nimeni, dacă vor pot rămâne la categoria videochat non adult toată viața, însă cele mai multe vor să evolueze și să câștige mai mult.”

Chiar se câștigă așa mulți bani?

„Toată lumea mă întreabă cât câștig. Din moment ce observă că deja mi-am permis propria mașină și propriul apartament, eu cred că-și pot face oarecum o idee. ”

„Suntem prima țară din Europa din domeniul acesta, e normal să avem încasări atât de mari. Mulți oameni zic că e imposibil să se câștige atât de mult dintr-un astfel de domeniu. Dar noi am dovedit clar că nu e! :)”

Facebook Comments
Citeste in continuare
Comenteaza si tu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Exclusiv

Piese și consumabile auto populare: Ce caută șoferii

Publicat

pe

De

piese auto Citroen

În sfera automobilistică, piesele și consumabilele auto ocupă un rol central în asigurarea funcționării corespunzătoare și a performanței optime a vehiculelor. În această perspectivă, articolul nostru se concentrează pe o analiză exhaustivă a preferințelor șoferilor și a ceea ce aceștia caută cu atenție atunci când vine vorba de piese și consumabile auto.

De ce anumite piese auto sunt căutate frecvent de șoferi?

Hai să desfacem misterul! De ce anumite piese auto sunt așa de căutate și toată lumea pare să le dorească?

  1. Uzură frecventă: Unele piese auto se uzează mai des decât altele, ceea ce face ca șoferii să le înlocuiască mai des. De exemplu, discurile de frână, placuțele de frână și filtrele de aer sunt componente care necesită înlocuire periodică.
  2. Recomandările producătorului: Producătorii de mașini adesea recomandă înlocuirea anumitor piese auto la intervale regulate pentru a menține performanța și siguranța vehiculului. Aceasta poate face ca aceste piese să fie căutate în mod constant de către proprietarii de mașini.
  3. Modificări și upgrade-uri: Unii șoferi doresc să îmbunătățească performanța sau aspectul mașinii lor și, în acest scop, căută piese auto aftermarket de înaltă calitate, cum ar fi suspensii sport sau jante de aliaj.
  4. Disponibilitate: Dacă o anumită piesă este ușor de găsit și accesibilă la prețuri rezonabile, atunci șoferii vor fi mai dispuși să o cumpere.

Topul consumabilelor auto căutate

Să aruncăm o privire la cele mai căutate piese auto în general și să înțelegem de ce sunt atât de populare:

Placuțele de frână: Acestea sunt esențiale pentru siguranța vehiculului. Șoferii le înlocuiesc periodic pentru a menține frânarea eficientă și pentru a preveni uzura discului de frână.

Discurile de frână: Împreună cu placuțele de frână, discurile de frână se numără printre cele mai căutate piese auto. Ele trebuie înlocuite atunci când sunt uzate sau crăpate.

Filtrele de aer și ulei: Întreținerea regulată necesită înlocuirea filtrelor de aer și a celor de ulei. Aceste piese contribuie la funcționarea eficientă a motorului.

Bateriile auto: O baterie funcțională este esențială pentru pornirea mașinii. Șoferii caută adesea baterii de înaltă calitate pentru a evita problemele cu pornirea motorului.

Lamele ștergătoarelor: Aceste piese pot părea mici, dar au un impact semnificativ asupra vizibilității în timpul ploii sau a zăpezii. Șoferii le înlocuiesc atunci când devin ineficiente.

Piese auto pentru siguranță și performanță

În afara consumabilelor auto esențiale precum placuțele de frână și filtrele de aer, sunt și alte piese căutate. Acestea sunt la fel de importante pentru buna funcționare și siguranța vehiculului.

Sistemele de suspensie și amortizoarele

Acestea nu numai că ajută la confortul pasagerilor în timpul deplasării, dar au și un rol esențial în asigurarea stabilității și manevrabilității vehiculului. Starea optimă a suspensiei poate face diferența între o călătorie lină și una neplăcută, în timp ce amortizoarele sunt responsabile pentru controlul mișcărilor caroseriei, asigurând stabilitatea în viraje și pe terenuri accidentate. Prin urmare, este adesea imperios necesară înlocuirea acestor piese pentru a menține o experiență de condus sigură și plăcută.

Transmisia și ambreiajul

Transmisia are un rol fundamental în transmiterea corectă a puterii generate de motor către roțile mașinii. Dacă această componentă întâmpină probleme, pot surveni defecțiuni majore care afectează performanța întregului vehicul. În același timp, ambreiajul, responsabil pentru schimbarea treptelor de viteză, trebuie supus înlocuirii periodice în funcție de uzură, pentru a menține eficiența și funcționarea corectă a transmisiei. Îngrijirea adecvată și înlocuirea la momentul potrivit a acestor piese contribuie semnificativ la prelungirea duratei de viață a vehiculului și menținerea unei experiențe de condus fără probleme.

Faruri și a stopuri

Aceste componente au un rol crucial în asigurarea vizibilității și siguranței în timpul condusului pe timp de noapte sau în condiții de vizibilitate redusă. Farurile ineficiente sau stopurile deteriorate pot reduce semnificativ câmpul de vizibilitate al șoferului, crescând astfel riscul de accidente. Prin urmare, înlocuirea promptă a farurilor sau a stopurilor, atunci când acestea prezintă semne de uzură sau deteriorare, contribuie semnificativ la creșterea nivelului de siguranță pentru șofer și pasageri.

Cum să găsești rapid piese auto

Pentru a găsi rapid și eficient cele mai căutate piese auto, iată câteva sfaturi utile:

Magazine de piese auto: Vizitați magazinele specializate în piese auto, unde puteți găsi o gamă largă de produse de calitate. Asigurați-vă că verificați compatibilitatea cu modelul mașinii dumneavoastră.

Magazine online: Platformele online au devenit o sursă populară pentru achiziționarea pieselor auto. Puteți căuta și compara prețurile și recenziile produselor (Ai nevoie, de exemplu, de piese auto Citroen de calitate? Verifică pagina piese auto Citroen pentru a găsi piese second hand de încredere).

Mecanici auto de încredere: Întrebați mecanicul dumneavoastră de încredere pentru recomandări privind piesele auto. Ei pot avea conexiuni cu furnizori de încredere.

Recenzii și recomandări: Citiți recenzii și căutați recomandări online de la alți șoferi. Aflați despre experiența lor cu anumite piese și furnizori.

Piese auto second-hand: Uneori, piesele auto second-hand pot fi o opțiune mai accesibilă. Asigurați-vă că verificați calitatea și starea acestora înainte de a le cumpăra.

În concluzie, piesele și consumabilele auto joacă un rol crucial în menținerea vehiculelor noastre în stare de funcționare optimă și în asigurarea siguranței pe drum. Cautarea acestor piese poate fi simplificată prin luarea în considerare a factorilor care le determină popularitatea și prin utilizarea sfaturilor de mai sus pentru găsirea și achiziționarea lor. Nu uitați să verificați întotdeauna calitatea pieselor auto pe care le achiziționați și să vă consultați cu mecanici de încredere pentru recomandări. Cu o abordare atentă, puteți menține mașina dumneavoastră în stare de funcționare optimă pentru mai mult timp.

Facebook Comments
Citeste in continuare

Afaceri

Energizează Momentul cu DJ Mario: Alegerea Perfectă pentru Evenimente de neuitat în Brașov

Publicat

pe

De

De ce să alegi un DJ profesionist pentru a transforma evenimentul tău într-o experiență unică? Ți-ai imaginat de multe ori cum va arăta cel mai important eveniment din viața ta? Sala plină de energie, invitați care dansează pe ritmuri diverse, atmosferă electrizantă – toate acestea se află pe lista de organizare a evenimentului? Îți poți atinge toate aceste obiective cu un „ingredient” cheie: un DJ profesionist.

Fie că planifici nunta, botezul sau orice alt eveniment în Brașov sau alte orașe din țară, detaliile de care trebuie să ții cont sunt mereu aceleași. Un DJ profesionist, inclusiv DJ nunta Brașov, nu este doar un furnizor de muzică; este un arhitect al atmosferei, un expert în crearea unor amintiri de neuitat pentru cei prezenți. Încă ești în dubii și nu știi cum un DJ profesionist poate transforma evenimentul tău? Continuă să citești până la capăt și descoperă de ce să ai încredere într-un astfel de expert.

DJ Mario: Creând Atmosfera Perfectă pentru Evenimentul Tău

3 Motive pentru care să ai încredere într-un DJ profesionist pentru evenimentul tău!

Un DJ profi nu este doar o persoană care știe să pună muzică la un eveniment. Acesta este specialist în crearea atmosferei pentru invitați și cunoaște în detaliu fiecare etapă din organizare. Prin urmare, un DJ pasionat de activitatea sa se adaptează rapid comportamentului invitaților și reușește să le ofere varietăți muzicale care să-i țină cât mai mult timp pe ringul de dans, inclusiv DJ nunta Brașov.

Cum reușește un DJ să îmbunătățească atmosfera la orice tip de eveniment? Pe lângă abilitatea de a alege muzica potrivită, acesta este un fin cunoscător al genurilor muzicale și are în același timp expertiza tehnică necesară pentru a crea emoții la fiecare notă muzicală.

1. Ritmuri Personalizate: Adaptabilitate Muzicală la Exigențele Tale

DJ-ii sunt experți în a “citi” sala, identificând rapid ce îi face pe invitați să danseze și să se bucure de moment. Această abilitate este esențială pentru a menține o atmosferă electrizantă în sală. De asemenea, aceștia posedă un portofoliu muzical extins și se adaptează rapid la diferite stiluri și preferințe. Prin urmare, personalizează playlist-ul pentru fiecare eveniment și sunt mereu pregătiți cu o mare varietate de melodii pentru a răspunde cerințelor publicului.

2. Sunet Impecabil: Expertiză Tehnică de Ultimă Generație

Deși pasiunea pentru muzică este esențială, un DJ profesionist are și excelente abilități tehnice. Astfel, acesta este în permanență la curent cu cele mai noi trenduri în echipamentele de sonorizare. De asemenea, își dezvoltă în mod constant aceste abilități pentru a asigura tranziții perfecte și un sunet de calitate înalt. Așadar, invitații nu vor simți diferența dintre muzica live cântată de o formație și cea redată de un DJ profesionist.

3. Experiență și Profesionalism: Garanția unui Eveniment Fără Bătăi de Cap

Cu ani de experiență în spate, un DJ profesionist oferă asigurarea că va gestiona orice situație neprevăzută cu calm și profesionalism. Acesta cunoaște în detaliu etapele evenimentului și se asigură că acestea sunt respectate și completate cu muzică de calitate. De asemenea, întrucât știe foarte bine ce are de făcut, indiferent de situație, nu are nevoie de supraveghere suplimentară din partea clientului final, inclusiv DJ botez Brașov.

Ești în căutarea unui DJ profesionist pentru evenimente, cu echipament premium de sonorizare în Brașov? DJ Mario va transforma cu ușurință evenimentul într-o experiență de neuitat pentru tine și invitații tăi!

Ingredientul Secret pentru Evenimentul Tău: Alege un DJ Profesionist!

Alegerea unui DJ profesionist pentru evenimentul tău nu ar trebui să fie opțională, ci o decizie care va transforma complet energia invitaților. Cu un playlist bine structurat, echipamentul de sonorizare adecvat și abilitatea de a se adapta oricărui gen de public, un DJ cu experiență poate transforma complet orice eveniment. DJ-ul nu este responsabil doar de redarea listei de melodii, ci de crearea unei experiențe personalizate, care reflectă esența evenimentului.

Nu te gândi de două ori atunci când îți dorești să organizezi un eveniment de succes! Alege un DJ profesionist pentru a crea o atmosferă vibrantă și o experiență de neuitat pentru invitații tăi. Contează pe expertiza lui DJ Mario pentru evenimente memorabile în Brașov, dar și în alte orașe din țară

Facebook Comments
Citeste in continuare

Exclusiv

Aqurate depășește 1.600.000 de comenzi procesate prin magazinele online ce folosesc algoritmul său AI și anunță integrarea cu Teamshare

Publicat

pe

De

  • Primele magazine online care beneficiază de integrarea nativă cu Teamshare sunt eOrion.ro și eacum.ro
  • Teamshare are peste 500 de magazine online în portofoliu și înregistrează comenzi ce depășesc 600 milioane Euro anual

Timișoara, 20 septembrie 2023 – Aqurate, platformă SaaS bazată pe Inteligenţă Artificială (AI) care crește conversiile din eCommerce prin interpretarea datelor, depășește 1.600.000 de comenzi procesate prin magazinele online ce folosesc algoritmul său AI de recomandări de produse în prima jumătate a anului și anunță integrarea cu Teamshare.

??????????????????????

„Pas cu pas avansăm, iar dacă în primele patru luni ale anului vorbeam despre primul milion de comenzi procesate prin magazinele online care ne-au ales soluția, două luni mai târziu, la jumătatea anului, vedem deja peste 1,6 milioane de comenzi. Avansul cantitativ este dublat și de o extindere a prezenței noastre și adăugăm un partener valoros, Teamshare, în lista integrărilor native ale serviciului Aqurate Personalize”, afirmă Vlad Marincaș, CEO și cofondator Aqurate.

În prezent, prin parteneriatul dintre cele două companii, utilizatorii Teamshare beneficiază de un discount de 10% pentru primele șase luni de utilizare a soluției Aqurate Personalize, dar și de o perioadă de 30 de zile în care pot testa gratuit platforma Aqurate.

„Anunțăm cu entuziasm parteneriatul nostru cu Aqurate și tool-ul Aqurate Personalize în platforma Teamshare. Acest parteneriat ne permite să aducem tehnologia AI în avantajul clienților noștri, oferindu-le recomandări de produse personalizate în timp real pentru a crește rata de conversie, valoarea medie a coșului și retenția clienților. Cu ajutorul Aqurate, îi ajutăm pe clienții noștri să automatizeze și să optimizeze experiența de cumpărare pentru clienții lor, generând vânzări mai mari.”, adaugă Marius Panait, Managing Partner, Teamshare.

Furnizorul de solutii e-commerce Teamshare, integrator de sisteme online de facturare, stoc, gestiune, plăți, curierat și marketplace-uri, are în prezent peste 500 de magazine online în lista clienților, depășește 1.000 de proiecte implementate și înregistrează comenzi de peste 600 de milioane de Euro anual.

Aqurate ajută la colectarea datelor cu care interacționează utilizatorii magazinelor online și la introducerea acestora în motorul de recomandare de produse. Soluția AI este bazată pe analizarea și interpretarea unor volume mari de date privind comportamentul clienților – produse cumpărate, click-uri, produse adăugate în coș și altele. Aceasta compară acțiunile similare ale diferiților utilizatori și estimează, prin intermediul inteligenței artificiale, ce ar putea prezenta interes pentru fiecare utilizator.

Aqurate Personalize crește veniturile din eCommerce cu până la 23%, prin recomandările de produs generate cu AI, personalizate fiecărui vizitator al site-urilor. Serviciul crește atât rata de conversie din eCommerce, cât și valoarea medie a comenzii.

Despre Aqurate

Aqurate, platformă SaaS bazată pe inteligenţă artificială care ajută companiile din eCommerce să îşi folosească datele pentru a creşte, a fost fondată în 2019 de Vlad Marincaş, Tudor Goicea, Lisardo Erman si Raul Mazilu. Platforma a atras, până în prezent, finanțări în valoare de aproximativ 500.000 de Euro. Mai multe informații sunt disponibile pe www.aqurate.ai.

Despre Teamshare

Teamshare este un furnizor de soluții eCommerce complete ce integrează sistemele utilizate de clienți în activitatea operațională curentă –programe pentru gestiune, facturare si stoc management (ERP), interfețe de plati online, servicii de curierat și marketplace-uri, precum și platformele de online marketing. Teamshare aduce o experiență de peste 20 de ani pe piața de eCommerce. Mai multe informații sunt disponibile pe www.teamshare.ro.

Facebook Comments
Citeste in continuare

Parteneri

Știri din Maramureș

Uncategorized9 ore inainte

Alan Walker, la IntenCity Festival

Alan Walker este unul dintre headlinerii Festivalului IntenCity, care va avea loc la Craiova, în perioada 28-30 iunie 2024. Legendarul...

Uncategorized10 ore inainte

RAZER LANSEAZĂ NOILE SEIREN V3 CHROMA ȘI SEIREN V3 MINI – DESIGN ȘI FUNCȚIONALITATE REMARCABILE

Proiectate pentru a satisface nevoile streamerilor, gamerilor și creatorilor de conținut din întreaga lume, noile microfoane surprind fiecare detaliu mulțumită...

UncategorizedO zi inainte

O nouă colaborare între MSI și Ubisoft! Navigați pe mările înșelătoare cu un joc Skull and Bones gratuit la achiziționarea unui produs MSI

MSI, brand renumit în întreaga lume pentru hardware de gaming, este încântat să dezvăluie colaborarea reînnoită cu Ubisoft, editor de...

UncategorizedO zi inainte

Nothing a dezvăluit designul noului smarthphone Phone 2a

  Nothing a dezvăluit pe 27 februarie designul noului Phone (2a), în cadrul unui eveniment ținut în urma Mobile World...

EvenimentO zi inainte

TCL prezintă inovatorul televizor QD-Mini LED de 115 inchi la MWC2024

Dezvăluind o serie de noi dispozitive inteligente, de la telefoane, la tablete, televizoare și multe altele, TCL își afirmă încă...

Uncategorized2 zile inainte

HONOR aduce în prim-plan viitorul AI pe dispozitivele smart la MWC 2024

HONOR, Qualcomm și GSMA își unesc forțele pentru a evidenția AI-ul centrat pe nevoile utilizatorului și își afirmă angajamentul cu...

Uncategorized3 zile inainte

Kingston Digital prezintă noul card SD Canvas React V60

Conceput pentru fotografii profesioniști Capacități mari de până la 1TB   București – 27 februarie 2024 – Kingston Digital Europe Co LLP,...

Uncategorized3 zile inainte

Au început înscrierile pentru cea de-a șasea ediție a competiției S.Pellegrino Young Chef Academy ce caută și promovează cei mai talentați bucătari sub 30 de ani

Competiția S.Pellegrino Young Chef Academy 2024-25 va aduce în atenția publicului cei mai talentați bucătari ce au în mâini viitorul...

Horecanet Horecanet
Afaceri4 zile inainte

Evaluarea costurilor și beneficiilor: Investiția în echipamente profesionale pentru pizzerii

Pizzeriile moderne se bazează pe echipamente profesionale pentru a asigura calitatea produselor și eficiența operațională. În acest articol, vom explora...

Uncategorized4 zile inainte

HONOR lansează la MWC 2024 o nouă strategie All-scenario, bazată pe AI

HONOR anunță lansarea la nivel global a smartphone-ului HONOR Magic6 Pro, demonstrând angajamentul în stimularea inovației în era AI 26...

Uncategorized4 zile inainte

Samsung prezintă viziunea Galaxy AI la MWC 2024 prin intermediul celor mai recente produse și servicii

Vizitatorii vor avea parte de experiențe puternice și autentice cu ajutorul seriei Galaxy S24, al ecosistemului extins de produse și...

Uncategorized4 zile inainte

Xiaomi adaugă o serie captivantă de produse smart living gamei sale globale AIoT

Xiaomi, companie producătoare de electronice de consum și dispozitive smart conectate printr-o platformă IoT, a anunțat astăzi lansarea globală a...

Uncategorized4 zile inainte

Xiaomi lansează global seria Xiaomi 14, cu optică Leica de ultimă generație, susținută de Xiaomi HyperOS

Xiaomi, lider global în inovație, anunță lansarea celei mai noi game de smartphone-uri flagship, seria Xiaomi 14, în cadrul unui...

Eveniment5 zile inainte

Cum să îți alegi tunsoarea perfectă pentru forma feței tale – Ziarul Incisiv de Prahova

Alegerea unei tunsori potrivite este esențială pentru exprimarea personalității și pentru îmbunătățirea aspectului general. La fel ca în cazul femeilor,...

Afaceri7 zile inainte

Granturi și conținut educațional dedicat industriei HoReCa oferite de Academia de Sustenabilitate

Academia de Sustenabilitate oferă companiilor din industria HoReCa granturi de 6.000 de euro și conținut educațional dedicat dezvoltat de 18 antreprenori,...

UncategorizedO săptămână inainte

HONOR ajunge în Top 5 branduri de smartphone-uri din Europa

  HONOR, conform ultimelor cercetări Canalys (https://www.canalys.com/newsroom/europe-smartphone-market-q4-2023), s-a poziționat în mod remarcabil printre primele cinci branduri de smartphone-uri din Europa,...

Trending