Connect with us

Eveniment

Pentru prima dată, MAI-IGPR recunoaște două chestiuni pe care le întâlnim la toate IPJ-urile – Ziarul Incisiv de Prahova

Publicat

pe

 Tot mai multe voci competente din sistem confirma dezvaluirile ziarului Incisiv de Prahova privind incompetența crasa a comisarului sef de politie penitenciara – Dan Halchin, precum si interesele obscure din spatele acestuia.

Dupa aproape 20 de ani de munca in cadrul Scolii Nationale de Agenti de Penitenciare de la Targu Ocna, plus alti cativa ani in IPJ Vaslui, comisarul-sef de penitenciare, vasluianul Gabriel Munteanu a iesit la pensie, in anul 2017. Munteanu, care a predat la aceasta scoala prin care au trecut mii de agenti de penitenciare din toata tara a efectuat o anailiza drastica a sistemului penitenciar din prezent.

Fostul comisar-sef de penitenciare, vasluianul Gabriel Munteanu:

‘Ministru=0; D.G.=0 => Speranțe=0

Primele două valori nule sunt date așa…, din politețe. Valorile adevărate sunt sub zero. De aia, cu tristețe spun, speranțe de mai bine nu prea sunt. Și la ce concurs de „limbi” e între directori la adresa minunatei din fruntea M.J., mă aștept la ce e mai rău. Au fost lingăi dintotdeauna, dar acum parcă prea e pe față. Și în unități, și la vârful sistemului. Cred că „Superman” al nostru chiar a luat în serios spusele lui Napoleon, alea cu bastonul de mareșal din ranița fiecărui soldat. La cât de ușor a ajuns director, D.G. și chestor, până la mareșal nu mai are drum lung”.

Am văzut ca în țară toate penitenciarele au activități care mai de care cu deținuții: de la mers la meciuri cu ei, la făcut pâine si/sau ca in cazul de la Ploiesti, la deseuri periculoase. Ce părere aveți despre desființarea unui loc de deținere? Mai există în România și în Uniunea Europeană legislație pentru așa ceva? Este vorba despre desființarea Secției Exterioare Cluj-Napoca. Aceasta are o capacitatea maximă de 204 locuri, în prezent având un efectiv de 180 de deținute, clasificate în toate regimurile și 2 puncte de lucru: la Delonghi 40 de detinute(beneficiarul a solicitat dublu) și Carmangeria Moldovan 3 deținute (solicitarea fiind la fel dubla). Secția Exterioară se află într-un corp din spate al Palatului de Justiție Cluj-Napoca cu acces facil la arest și sălile de judecată și al mașinilor care aduc deținuții, acolo unde președintă este Dana Gârbovan.  Cat de legala este această decizie în condițiile în care România și-a luat angajamentul în fața CEDO prin Memorandumul Rezmives ca vor mări capacitatea de cazare și vor îmbunătăți condițiile de detenție? De ce ai desființa un loc de deținere în care s-au investit peste 5 miliarde de lei vechi, un loc de deținere cu condiții bune spre foarte bune, raportat la alte locuri de deținere din țară? Noile locuri de cazare cu care se laudă  Dan Halchin, sunt ori ale beneficiarilor (cum a fost în cazul Penitenciarului Timișoara), ori fictive, ca și în cazul tabletelor pentru deținuți care cica au intrat în posesia deținuților încă din 20 octombrie 2023, în condițiile în care unele penitenciare rămăseseră în ultima lună din an și fără coli albe pe care să printeze cererile deținuților, sunt dezvaluiiri din interiorul sistemului. Știu, poate e mult de citit, dar puneți-vă și în locul polițiștilor de penitenciare care lucrează acolo. Toți au mers prin concurs, inclusiv șefa de secție care a dat concurs anul trecut. Toate funcțiile sunt ocupate prin concurs, cu munca și sudoare. Acum toate aceste funcții o să fie desființate. Oamenii vor fi nevoiți să facă naveta spre Gherla sau Aiud. Și oamenii ăia au familii, iar polițistele de acolo nu o să aibă cu cine să își lase copii sau cum să îi mai ducă la școli și grădinițe pentru ca o să fie nevoite să facă naveta. Și toate astea pentru ce, pentru niște parcări… Oamenii ăștia nu pot fi trași la răspundere de nimeni? Populația țării trebuie să știe pe ce se cheltuie banul public: pe orice și pe nimic. Facem un loc de detinere cu toate condițiile, perfect functional, care mai și produce prin punctele de lucru, pe bani publici, ai contribuabililor, după care ne trezim ca mai vrem parcări și îl desființăm!

Prin termenul de ,,relocare’’ Dan Halchin vrea să spună ca în podul de la Centrul Lotus au pus 3 ziduri din PVC, delimitand-ul în 3 camere a câte 20 de locuri. De când relocarea unui loc de detinere este în podul altui loc de detinere care se află la 50 de kilometri distanță? când 60 este egal cu 204, domnule chestor? Pe holurile Penitenciarului Gherla se spune ca așa v-ați luat gradul de chestor, prin asumarea desființării Secției Exterioare Cluj-Napoca, mai dezvaluie sursele din sistem.

Plictisiți de construit penitenciare, mai clar , de declarații politice despre construirea a incă 2 penitenciare, care au tot fost construite de cel putin 5 miniștri, și spoirea câtorva camere ce sunt trecute in acte ca obiective construite pentru extinderea spațiilor de cazare, șefii din Ministerul Justiției și Administrația Națională a Penitenciarelor au trecut la demolarea locurilor de deținere, mai precis, in acest an, vor desființa Sectia Exterioară Cluj Napoca, astfel că această miscare va diminua capacitatea de cazare cu 204 locuri ,in timp ce ritmul in care se construiesc noi spații de cazare este lent, in comparatie cu cresterea numărului de persoane incarcerate, iar România are o serioasă problemă din cauza imposibilității asigurării unor condiții minime ,decente, de detenție, cetățenii români suportând aceste decizii habarniste ce tot aduc condamnări de la CEDO, dezvaluie si cei de la FPP.

Pe scurt, deciziile acestea proaste sunt decontate de către cetățenii României, pentru că din bugetul țării sunt suportate aceste condamănări la despăgubiri.

România este in topul țărilor condamnate de CEDO pentru condiții improprii de detenție, această apreciere fiind făcută in anul 2022, an de la care nu s-au inregistrat progrese, din contra, numărul deținuților fiind in crestere.

CEDO a analizat 47 de țări iar numai la inceputul anului, impotriva României erau inregistrate 6 400 de plângeri, plângeri ce vor fi transformate in condamări ale României și implicit in prejudicii considerabile in bugetul țării.

Aritmetic, după un raport al populatiei, condamările CEDO pentru România sunt mai multe decât pentru Rusia.

Condamnările date României de către CEDO au fost pentru rele tratamente aplicate cetățenilor români in inchisorile din România, mare majoritate cu privire la spațiu insuficient.

In aceste condiții in care România dă bani multi pe un management ineficient al sistemului penitenciar pe care gașca de la ANP/ MJ il poleiesc ca să dea bine politic, statisticile externe, necorupte, dău alți indicatori, mult mai realiști despre starea sistemului penitenciar românesc.

Numărul deținuților este intr-o creștere alertă, acesta fiind efectul nefast al Legii recursului compensatoriu, iar desființarea unor spațiile de cazare este o decizie aberantă.

Pe de o parte șefii sistemului penitenciar și cei ai M.J.fac o intreagă paradă când mai conving un beneficar să ne mai culce pe la ei, 15-20 de deținuti, prezentând acest lucru ca o mare realizare insă, pe ascuns, departe de ochii presei, iși dau mână și, pe furiș, desființează 204 locuri de cazare doar ca să facă o parcare.

Ar fi maximă ca parcarea să fie privată și cu plată.

Ca să compensăm această pierdere de spații ar trebui să ne milogim si pe la alți beneficiari să ne mai culce pe la ei cam 204 deținuti.

Bună strategie, eficient management.

Din pacate toate tâmpeniile astea vor fi suportate tot din buzunarul contribuabilului român si nu de către cei care iau astfel de decizii, mai dezvaluie sursa citata. (Cristina T.).

Facebook Comments

Eveniment

TCL prezintă inovatorul televizor QD-Mini LED de 115 inchi la MWC2024

Publicat

pe

De

Dezvăluind o serie de noi dispozitive inteligente, de la telefoane, la tablete, televizoare și multe altele, TCL își afirmă încă o dată angajamentul față de tehnologia de display smart.

România, 29 februarie 2024: TCL, lider pe piața de electronice de larg consum și unul dintre cele mai importante branduri de televizoare din lume, a participat la Mobile World Congress 2024 în Barcelona. Aici a arătat cele mai recente inovații și ecosistemul inteligent de dispozitive conectate perfect concepute pentru a îmbunătăți viața de zi cu zi acasă, la birou sau oriunde. Pe lângă un portofoliu extins de smartphone-uri noi, dispozitive personale avansate și routere inteligente, TCL prezintă și cel mai impresionant televizor al său de până acum, sub forma celui mai mare televizor din lume QD-Mini LED de 115 inchi.

Fiind un brand de televizoare consacrat pe piața globală de mulți ani, acest succes se datorează în mare parte experienței de neegalat de display a TCL. TCL își prezintă cea mai recentă și revoluționară tehnologie TV la MWC, ca parte a unui ecosistem conectat de dispozitive inteligente care pot oferi experiențe de divertisment remarcabile. După debutul său la CES în ianuarie 2024, unde a impresionat publicul, televizorul QD-Mini LED de 115 inchi face furori încă o dată, la MWC, uimind privitorii cu o imagine extraordinară.

Dezvoltarea ecranului de 115 inchi a apărut parțial ca răspuns la cererea pieței pentru opțiuni de ecran mai mari și mai bune, deoarece consumatorii caută să-și îmbunătățească posibilitățile de divertisment acasă, în special înaintea momentelor culturale cheie, cum ar fi viitoarele evenimente sportive din această vară.

Când vine vorba de experiența de vizionare a sporturilor, cu cât ecranul este mai mare, cu atât este mai mare impactul general asupra publicului, oferindu-le o experiență captivantă și imersivă. Claritatea excepțională și nivelurile de luminozitate vor reda fiecare detaliu într-o calitate uimitoare, permițând fanilor sportului să simtă experiența ca și cum ar fi chiar pe stadion.

În plus, cu o rată de reîmprospătare variabilă de 144 Hz, spectatorii nu vor pierde niciun moment din acțiune. De asemenea, e important de menționat că mai mare nu înseamnă neapărat mai voluminos. TCL a lucrat pentru a se adapta constrângerilor de dimensiune ale caselor europene, oferind soluții subțiri de montare pe perete, făcând acest televizor o alegere practică pentru a crea experiențe de o calitate cinematografică acasă.

Pentru cei aflați în mișcare, TCL oferă o gamă extinsă de smartphone-uri și tablete NXTPAPER, cu o calitate superioară de display și conectivitate perfectă. Telefoanele inteligente TCL 50 5G, TCL 50 SE, TCL 505 și TCL 501 oferă fiecare caracteristici distinctive care îndeplinesc nevoile tuturor. În plus, tableta TCL NXTPAPER 11, cu tehnologia sa NXTPAPER prietenoasă cu ochii, oferă o lizibilitate și un confort remarcabile, exemplificând angajamentul TCL de a oferi cele mai bune variante tehnologice.

Pentru ca publicul european să nu rateze evenimentele sportive preferate desfășurate pe cel mai mare ecran posibil QD-Mini LED, acesta va fi disponibil pentru publicul din Europa foarte curând – rămâneți aproape pentru mai multe noutăți.

Facebook Comments
Citeste in continuare

Eveniment

Cum să îți alegi tunsoarea perfectă pentru forma feței tale – Ziarul Incisiv de Prahova

Publicat

pe

De

Alegerea unei tunsori potrivite este esențială pentru exprimarea personalității și pentru îmbunătățirea aspectului general. La fel ca în cazul femeilor, și bărbații au nevoie să știe cum să își aleagă tunsoarea în funcție de forma feței pentru a-și sublinia trăsăturile și pentru a arăta impecabil. În acest articol, vom explora cum să îți alegi tunsoarea perfectă pentru forma feței tale, oferind sfaturi și exemple pentru fiecare tip de formă a feței.

Aspectul exterior al unui bărbat este influențat în mare măsură de tunsoarea pe care o poartă. O tunsoare bine aleasă poate face diferența între o apariție mediocră și una remarcabilă. Prin urmare, este important să știi care este forma feței tale și să alegi o tunsoare potrivită care să îți pună în evidență trăsăturile faciale.

Determinarea formei feței tale

Pentru a determina forma feței tale, începe prin a-ți măsura lățimea frunții, a pomeților și lungimea maxilarului. Aceste măsurători te vor ajuta să identifici forma predominantă a feței tale.

Alegerea tunsorii potrivite pentru fețele rotunde

Bărbații cu fețe rotunde ar trebui să opteze pentru tunsori care oferă un aspect mai alungit și de subțiere a feței. Tunsorile mai scurte pe lateral și mai lungi în partea de sus a capului sunt ideale pentru acest tip de formă a feței.

Selectarea tunsorii ideale pentru fețele pătrate

Această formă de față este adesea asociată cu masculinitatea și este considerată ideală pentru bărbați. Similar cu fețele ovale, cele pătrate au avantajul de a putea încerca o varietate mai mare de stiluri. Pentru a sublinia și a evidenția caracteristicile faciale, se recomandă în mod special tunsorile scurte. Acestea pot oferi un aspect îngrijit și pot pune în valoare trăsăturile distinctive ale feței.

Găsirea coafurii potrivite pentru fețele ovale

Fețele ovale sunt considerate ideale pentru bărbați datorită echilibrului lor și potrivirii pentru o gamă variată de tunsori. Caracterizate prin proporții armonioase, fețele ovale au avantajul că pot experimenta o diversitate de stiluri, fie că optează pentru tunsori scurte, medii sau lungi. Lungimea feței mai mare decât lățimea pomeților și rotunjimea ușoară a maxilarului le fac potrivite pentru aproape orice tip de frizură masculină.

Tunsori avantajoase pentru fețele în formă de inimă

Tunsorile potrivite pentru fețele în formă de inimă implică alegerea unor stiluri care să nu accentueze excesiv lățimea frunții și barbia îngustă. Dacă ai o frunte proeminentă, pomeți bine definiți și o barbie mai subțire, este posibil să ai o formă de inimă a feței. Evită tunsorile foarte scurte, care pot evidenția în mod exagerat aceste trăsături. În schimb, optează pentru tunsori de lungime medie sau chiar până la nivelul umerilor, deoarece acestea pot echilibra proporțiile feței și pot conferi un aspect mai armonios și mai plăcut.

Ia în considerare textura și densitatea părului

Atunci când alegi o tunsoare, este esențial să iei în considerare textura și densitatea părului tău. Unele tunsori se potrivesc mai bine părului gros sau fin, drept sau ondulat. Consultă un stilist pentru recomandări personalizate care să se potrivească caracteristicilor părului tău și să îți asigure un look impecabil (descoperă aici salon frizerie Bucuresti cu o echipă profesionistă de stiliști).

Sfaturi de întreținere și stilizare

După ce te-ai decis asupra unei tunsori, este important să îți menții părul sănătos și bine îngrijit. Folosește produse de îngrijire potrivite pentru textura și tipul părului tău și vizitează periodic frizerul pentru ajustări și stilizare. Spală și hidratează părul regulat, evită expunerea excesivă la căldură și protejează-l de factorii externi nocivi. Stilizează-ți părul în mod corespunzător pentru a-ți păstra look-ul proaspăt și atrăgător. Investește în produse de calitate și adoptă o rutină de îngrijire constantă pentru a-ți menține părul în cea mai bună formă posibilă.

În final, alegerea tunsorii potrivite pentru forma feței tale poate fi un proces important, dar și plin de satisfacții. Cu aceste sfaturi și exemple, ești pregătit să îți găsești tunsoarea ideală care să sublinieze masculinitatea și să îți ofere un aspect impecabil.

Întrebări frecvente

  1. Cum pot ști dacă am ales tunsoarea potrivită pentru forma feței mele?

Consultă un stilist profesionist care poate analiza trăsăturile feței tale și poate oferi recomandări personalizate în funcție de forma feței tale și de tipul de păr.

  1. Există vreun stil potrivit pentru toate formele feței?

Există tunsori care se potrivesc unui spectru mai larg de forme ale feței, dar este important să iei în considerare și alte aspecte, cum ar fi textura și densitatea părului.

  1. Cum pot menține tunsoarea în formă?

Vizitează regulat frizerul pentru ajustări și stilizare și folosește produse de îngrijire adecvate pentru a-ți menține părul sănătos și bine întreținut.

  1. Ce pot face dacă nu sunt mulțumit de tunsoarea aleasă?

Discută deschis cu stilistul tău și exprimă-ți preocupările. Un stilist profesionist va fi dispus să facă modificări pentru a-ți asigura satisfacția.

  1. Care este cel mai bun mod de a încerca un nou stil?

Poți aduce poze cu tunsorile pe care le consideri interesante și să discuți cu stilistul tău despre posibilitățile de adaptare a acestora la forma feței tale.
Facebook Comments
Citeste in continuare

Eveniment

NAVITEL R285 2K – Cameră de bord modernă echipată cu funcționalități avansate

Publicat

pe

De

În contextul unei piețe dinamice a tehnologiei auto, NAVITEL își reafirmă poziția de lider prin consolidarea ofertei de camere auto de înaltă performanță cu modelul NAVITEL R285 2K. Echipată cu funcționalități avansate, această cameră de bord redefinește așteptările în materie de securitate și calitate video pentru șoferii din întreaga lume. NAVITEL R285 2K oferă o combinație ideală de tehnologie inovatoare și fiabilitate, transformând fiecare călătorie într-o experiență mai sigură și mai plăcută.

Calitate video excepțională

NAVITEL R285 2K redefinește standardele de înregistrare video în mașină, oferind imagini de înaltă definiție în 2K (2560×1440 px). Senzorul ultra-sensibil al camerei garantează captarea detaliată a imaginilor în orice condiții de iluminare, de la lumina strălucitoare a zilei până la întunericul nopții. Acest lucru le permite șoferilor să înregistreze fiecare detaliu al călătoriei, inclusiv plăcuțe de înmatriculare, marcaje rutiere, semne de circulație și semafoare, asigurând o dovadă clară în cazul incidentelor neașteptate.

Unghi larg de vizualizare și inregistrare în buclă

Dotată cu un obiectiv de înaltă calitate, NAVITEL R285 2K captează un unghi larg de vizualizare de 140°, permițând o acoperire extinsă a drumului și a împrejurimilor. Combinând înalta calitate a videoclipurilor cu dimensiuni compacte ale fișierelor, camera suportă carduri microSD de până la 256 GB, asigurând înregistrări ciclice continue fără necesitatea ștergerii manuale a videoclipurilor vechi.

Protecție avansată cu senzorul G și modul pentru parcare

NAVITEL R285 2K este echipată cu un senzor G reglabil care protejează înregistrările în situații critice, salvând automat videoclipurile într-un dosar securizat la detectarea unui impact sau a unei manevre bruște. În plus, modul de parcare utilizează senzorul de șoc pentru a începe înregistrarea la detectarea vibrațiilor, oferind liniște sufletească șoferilor când sunt departe de vehicul.

Experiență de condus imbunătățită cu inregistrarea duală

Pentru o securitate maximă, camera poate fi cuplată cu o cameră retrovizoare externă, permițând înregistrarea simultană a evenimentelor din față și din spatele vehiculului. Această caracteristică asigură o perspectivă completă in jurul mașinii, contribuind la prevenirea accidentelor și la o navigare mai sigură.

Navitel DVR Player și hărți gratuite

NAVITEL R285 2K vine cu acces la aplicația Navitel DVR Player, care permite utilizatorilor să vizualizeze, să editeze și să convertească fișierele video înregistrate. În plus, camera include o licență pentru un an pentru Navitel Navigator, oferind hărți detaliate ale peste 45 de țări, disponibilă pentru dispozitivele portabile bazate pe Android.

**Despre NAVITEL®**

NAVITEL® se remarcă pe piața globală ca lider în crearea de soluții tehnologice avansate pentru navigații auto, camere de supraveghere auto, înregistratoare video digitale (DVR) și diverse accesorii vehiculare. Misiunea sa este de a îmbunătăți experiența la volan prin dezvoltarea și oferirea de produse de înaltă calitate, care integrează cele mai recente inovații tehnologice. Dedicată satisfacerii cerințelor dinamice ale automobiliștilor și accentuând importanța siguranței și confortului acestora, NAVITEL® se angajează să furnizeze echipamente avangardiste care răspund nevoilor variate ale conducătorilor auto.

Website: http://www.navitel.com/ro
Facebook: https://www.facebook.com/p/Navitel-Romania-100065358645391/

Contact: Blogatu@gmail.com, contact@avantnet.ro

Nume Contact: Marius Calugaru

Titulatura: PR Manager

Telefon: 0785351511

Email: Blogatu@gmail.com

Website: https://perspektive.ro/

Facebook Comments
Citeste in continuare

Parteneri

Știri din Maramureș

Uncategorized9 ore inainte

Alan Walker, la IntenCity Festival

Alan Walker este unul dintre headlinerii Festivalului IntenCity, care va avea loc la Craiova, în perioada 28-30 iunie 2024. Legendarul...

Uncategorized10 ore inainte

RAZER LANSEAZĂ NOILE SEIREN V3 CHROMA ȘI SEIREN V3 MINI – DESIGN ȘI FUNCȚIONALITATE REMARCABILE

Proiectate pentru a satisface nevoile streamerilor, gamerilor și creatorilor de conținut din întreaga lume, noile microfoane surprind fiecare detaliu mulțumită...

UncategorizedO zi inainte

O nouă colaborare între MSI și Ubisoft! Navigați pe mările înșelătoare cu un joc Skull and Bones gratuit la achiziționarea unui produs MSI

MSI, brand renumit în întreaga lume pentru hardware de gaming, este încântat să dezvăluie colaborarea reînnoită cu Ubisoft, editor de...

UncategorizedO zi inainte

Nothing a dezvăluit designul noului smarthphone Phone 2a

  Nothing a dezvăluit pe 27 februarie designul noului Phone (2a), în cadrul unui eveniment ținut în urma Mobile World...

EvenimentO zi inainte

TCL prezintă inovatorul televizor QD-Mini LED de 115 inchi la MWC2024

Dezvăluind o serie de noi dispozitive inteligente, de la telefoane, la tablete, televizoare și multe altele, TCL își afirmă încă...

Uncategorized2 zile inainte

HONOR aduce în prim-plan viitorul AI pe dispozitivele smart la MWC 2024

HONOR, Qualcomm și GSMA își unesc forțele pentru a evidenția AI-ul centrat pe nevoile utilizatorului și își afirmă angajamentul cu...

Uncategorized3 zile inainte

Kingston Digital prezintă noul card SD Canvas React V60

Conceput pentru fotografii profesioniști Capacități mari de până la 1TB   București – 27 februarie 2024 – Kingston Digital Europe Co LLP,...

Uncategorized3 zile inainte

Au început înscrierile pentru cea de-a șasea ediție a competiției S.Pellegrino Young Chef Academy ce caută și promovează cei mai talentați bucătari sub 30 de ani

Competiția S.Pellegrino Young Chef Academy 2024-25 va aduce în atenția publicului cei mai talentați bucătari ce au în mâini viitorul...

Horecanet Horecanet
Afaceri4 zile inainte

Evaluarea costurilor și beneficiilor: Investiția în echipamente profesionale pentru pizzerii

Pizzeriile moderne se bazează pe echipamente profesionale pentru a asigura calitatea produselor și eficiența operațională. În acest articol, vom explora...

Uncategorized4 zile inainte

HONOR lansează la MWC 2024 o nouă strategie All-scenario, bazată pe AI

HONOR anunță lansarea la nivel global a smartphone-ului HONOR Magic6 Pro, demonstrând angajamentul în stimularea inovației în era AI 26...

Uncategorized4 zile inainte

Samsung prezintă viziunea Galaxy AI la MWC 2024 prin intermediul celor mai recente produse și servicii

Vizitatorii vor avea parte de experiențe puternice și autentice cu ajutorul seriei Galaxy S24, al ecosistemului extins de produse și...

Uncategorized4 zile inainte

Xiaomi adaugă o serie captivantă de produse smart living gamei sale globale AIoT

Xiaomi, companie producătoare de electronice de consum și dispozitive smart conectate printr-o platformă IoT, a anunțat astăzi lansarea globală a...

Uncategorized4 zile inainte

Xiaomi lansează global seria Xiaomi 14, cu optică Leica de ultimă generație, susținută de Xiaomi HyperOS

Xiaomi, lider global în inovație, anunță lansarea celei mai noi game de smartphone-uri flagship, seria Xiaomi 14, în cadrul unui...

Eveniment5 zile inainte

Cum să îți alegi tunsoarea perfectă pentru forma feței tale – Ziarul Incisiv de Prahova

Alegerea unei tunsori potrivite este esențială pentru exprimarea personalității și pentru îmbunătățirea aspectului general. La fel ca în cazul femeilor,...

Afaceri7 zile inainte

Granturi și conținut educațional dedicat industriei HoReCa oferite de Academia de Sustenabilitate

Academia de Sustenabilitate oferă companiilor din industria HoReCa granturi de 6.000 de euro și conținut educațional dedicat dezvoltat de 18 antreprenori,...

UncategorizedO săptămână inainte

HONOR ajunge în Top 5 branduri de smartphone-uri din Europa

  HONOR, conform ultimelor cercetări Canalys (https://www.canalys.com/newsroom/europe-smartphone-market-q4-2023), s-a poziționat în mod remarcabil printre primele cinci branduri de smartphone-uri din Europa,...

Trending