Connect with us

Uncategorized

5 motive pentru care să investești într-o centrală pe lemne

Publicat

pe

 

Încălzirea pe lemne a revenit în atenția consumatorilor din ce în ce mai mult, în condițiile în care prețul gazului a crescut considerabil în ultimul an. Dacă îți dorești să faci și tu o schimbare în acest sens, înlocuind centrala pe gaz cu una pe lemne, este bine să știi care sunt avantajele de care te vei bucura pe termen lung.

În același timp, indicat este să investești într-un cos de fum centrala pe lemne, astfel încât să ai parte de o evacuare corectă a noxelor. Descoperă din următoarele rânduri principalele beneficii pe care este bine să le iei în considerare înainte de a face o investiție!

Coș de fum centrală pe lemne – ai la dispoziție mai multe variante din care să alegi

Un prim aspect, pe care este bine să îl cunoști despre centralele pe lemne este acela că ai nevoie de un coș de evacuare a fumului. Este adevărat că pentru centrala pe gaz nu aveai nevoie de un astfel de coș, însă nu-ți face griji. Pe piață găsești mai multe modele din care să alegi, în funcție de materialele din care sunt realizate. De exemplu, coșurile din inox sunt variantele moderne spre care te poți îndrepta. Acestea au proprietăți anticorozive și ignifuge excelente, având totodată un design modern, care se potrivește cu numeroase stiluri de locuințe personale. Cât despre coșurile ceramice, ele amintesc de vremurile de odinioară, când sobele și șemineele se regăseau în majoritatea caselor, oferindu-ți o eficiență sporită pe termen lung.

Reduci din costurile aferente încălzirii locuinței personale

Un alt avantaj important, care ar trebui să cântărească în alegerea pe care o faci este referitor la reducerea costurilor pentru încălzirea locuinței. Comparând prețul gazului cu cel pentru lemnele de foc, vei vedea că lemnele sunt mai ieftine. În același timp, centrala pe lemne îți permite să controlezi mult mai ușor felul în care îți încălzești locuința.

Poți folosi centrala pe lemne pentru locuințe mici, dar și pentru cele mai generoase

Pe lista beneficiilor pe care ți le mai oferă centrala pe lemne se numără și faptul că poți încălzi cu ajutorul ei suprafețe generoase, chiar și de până la 480 de metri pătrați. Așadar, nu trebuie să-ți faci griji dacă dispui de o locuință mai mare, vei avea parte de o atmosferă plăcută, indiferent de câte grade indică termometrul afară. Mai mult, poți utiliza centrala pe lemne și într-un spațiu comercial mai mic, iar astfel reduci și aici costurile de încălzire.

O soluție excelentă și pentru încălzirea apei

Pe lângă faptul că centrala pe lemne te ajută să-ți încălzești locuința, aceasta îți vine în ajutor și în privința încălzirii apei de care ai nevoie zi de zi. Fie că faci duș, fie că vrei să speli vasele sau hainele, atunci când dispui de o centrală pe lemne, aceasta funcționează întocmai ca modelul pe gaz, oferindu-ți întotdeauna confortul de care ai nevoie.

Durabilitate

Întreținută corespunzător, centrala pe lemne poate avea o durată de viață chiar și de până la 30 de ani. Ai grijă să cureți coșul de fum în mod constant, pentru a asigura o ardere continuă și o evacuare corectă a fumului și colaborează îndeaproape cu specialiști în domeniu care să facă revizia la centrală din 2 în 2 ani.

Accesează Cosurifum.ro și găsești aici o gamă variată de produse! De la focare, până la cos de fum, dar și șeminee moderne, elegante și practice, toate îți vin în ajutor în sezonul rece.

Date de contact:

E-mail: office@cosurifum.ro

Telefon: +4 0763 687 665

+4 0784 292 820

+4 0721 280 587

+4 031 816 92 86

 

Facebook Comments
Citeste in continuare
Comenteaza si tu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Uncategorized

IphoneZone Cluj-Napoca: Reparații iPhone la Cel Mai Înalt Nivel de Calitate

Publicat

pe

De

În inima Transilvaniei, în vibrantul oraș Cluj-Napoca, se află o adevărată oază a reparațiilor pentru iubitorii de tehnologie: IphoneZone. Cu o reputație solidă și o experiență vastă în domeniul reparațiilor iPhone, acest service GSM s-a impus ca lider în furnizarea de servicii de înaltă calitate pentru iubitorii de produse Apple.

Expertiză în Reaparații iPhone la IphoneZone Cluj-Napoca

Fie că vorbim despre ecrane fisurate, baterii slabe, camere defecte sau probleme software, echipa de profesioniști de la IphoneZone este pregătită să rezolve orice provocare întâmpinată de dispozitivul iPhone al clienților. Cu ani de experiență în spate și un portofoliu impresionant de reparații finalizate cu succes, tehnicienii IphoneZone au dobândit cunoștințele și abilitățile necesare pentru a repara modele iPhone din toate generațiile.

Servicii Diverse pentru iPhone

IphoneZone oferă o gamă largă de servicii pentru telefoanele iPhone, acoperind o varietate de probleme întâlnite de utilizatori. Printre acestea se numără:

1. Înlocuirea Ecranului și a Bateriei: Cu instrumente specializate și componente de înaltă calitate, echipa IphoneZone poate repara sau înlocui ecranele sparte sau bateriile descărcate într-un timp relativ scurt. Astfel, clienții pot reveni rapid la utilizarea dispozitivelor lor preferate.

2. Diagnosticare Profesionistă: Echipa IphoneZone dispune de echipamente și expertiză pentru a diagnostica corect problemele cu dispozitivul tău iPhone. Aceasta este o etapă esențială în procesul de reparație, asigurându-se că se identifică toate problemele și se aplică soluțiile potrivite.

3. Rezolvarea Problemelor Software: Uneori, problemele cu iPhone-ul nu sunt legate de hardware, ci de software. Tehnicienii IphoneZone pot remedia cu ușurință problemele de sistem, reinstalând software-ul sau aplicând actualizări pentru a restabili funcționalitatea optimă a dispozitivului.

4. Service pentru Diverse Modele iPhone: Indiferent dacă deții un model mai vechi sau unul din ultimele lansări, IphoneZone poate repara o gamă variată de modele iPhone, asigurându-se că fiecare client primește atenția și serviciile de calitate pe care le merită.

Experiență Clietului la IphoneZone

Un alt aspect remarcabil al serviciilor oferite de IphoneZone este accentul pus pe experiența clienților. Echipa lor înțelege cât de valoros este un dispozitiv iPhone pentru fiecare utilizator și se străduiește să ofere soluții rapide, eficiente și accesibile. De la primul contact până la predarea dispozitivului reparat, clienții simt că sunt tratați cu profesionalism și respect.

În concluzie, IphoneZone din Cluj-Napoca reprezintă un punct de referință în domeniul reparațiilor pentru telefoane iPhone. Cu o echipă dedicată, experiență vastă și servicii care acoperă o gamă largă de probleme, acest service GSM se distinge prin calitatea și atenția acordată fiecărui detaliu al procesului de reparație. Dacă deții un iPhone și întâmpini probleme, IphoneZone este locul unde poți avea încredere că dispozitivul tău va fi tratat cu cea mai mare grijă și pricepere.

Facebook Comments
Citeste in continuare

Uncategorized

Kingston anunţă seria IronKey Keypad 200 cu USB C

Publicat

pe

De

 

Certificare FIPS 140-3 nivel 3 (pending) cu criptare hardware XTS-AES pe 256 de biți

 

București, România  – 14 august, 2023 – Kingston Digital Europe Co LLP, filiala de memorii flash a Kingston Technology Company, Inc., lider mondial în produse de memorie și soluții tehnologice, a lansat astăzi Kingston IronKey Keypad 200C, o unitate cu interfață USB Type-C®1 și criptare hardware care asigură atât securitate, cât și confort. Acum, utilizatorii pot avea o protecție și mai bună a datelor, dar și o compatibilitate mai mare, fără a utiliza adaptoare atunci când folosesc dispozitive echipate cu port USB-C.

 

KP200C oferă securitate de nivel militar cu certificare FIPS 140-3 Level 3 (în curs de certificare) şi o  tastatură alfanumerică independentă de sistemul de operare, pentru acces ușor cu PIN. Acesta încorporează criptarea hardware XTS-AES pe 256 biți cu protecție împotriva atacurilor Brute Force și protecție BadUSB cu firmware semnat digital, asigurând un nivel de protecție de neegalat pentru datele utilizatorilor. Cu opțiunea Multi-PIN (Admin/Utilizator), tastatura poate fi utilizată pentru a configura un PIN alfanumeric ușor de reținut pentru conturile de administrator sau de utilizator. În cazul în care PIN-ul de utilizator este uitat, admin-ul poate restabili un PIN de utilizator pentru a oferi acces la unitate.

 

 Nevoia de protecție a datelor creşte pe măsură ce breșele de securitate datorate penetrării în Cloud, criptării software compromise sau a pierderii de unități USB devin tot mai frecvente. Datele sensibile necesită o protecție de nivel militar disponibilă pe unități criptate hardware care pot fi securizate fizic în afara internetului, protejând în același timp datele în tranzit și în repaus”, a declarat Oscar Escayola Kaloudis, EMEA Flash Business Manager și Sales Manager DACH, Orientul Mijlociu și Africa, Grecia și Israel. „Odată cu adăugarea lui KP200C, a doua unitate USB Type-C în gama IronKey, alături de Vault Privacy 50C, oferim acum și mai multă flexibilitate pe diverse platforme și sisteme de operare, permițând utilizatorilor să acceseze datele fără efort, indiferent de dispozitiv sau sistem.”

Kingston IronKey Keypad 200C este disponibil în capacități de până la 256GB, fiind oferit cu o garanție de 3 ani şi suport tehnic gratuit.

 

Pentru mai multe informații, vizitați kingston.com.

Kingston IronKey Keypad 200C
Număr identificare Capacitate
IKKP200C/8GB 8GB IronKey Keypad 200C
IKKP200C/16GB 16GB IronKey Keypad 200C
IKKP200C/32GB 32GB IronKey Keypad 200C
IKKP200C/64GB 64GB IronKey Keypad 200C
IKKP200C/128GB 128GB IronKey Keypad 200C
IKKP200C/256GB 256GB IronKey Keypad 200C

 

Kingston IronKey Keypad 200C caracteristici și specificații:

 

 • Certificare FIPS 140-3 nivel 3 (în curs de certificare): KP200 îndeplinește acum noile specificații de securitate de nivel militar FIPS 140-3 Level 3 publicate de NIST; au fost finalizat testele de certificare în laborator și se află în ciclul de revizuire pentru aprobarea finală de către NIST. Aceasta este o versiune îmbunătățită a specificațiilor FIPS 140-2 Nivel 3, care sporește și mai mult capacitățile de securitate. Aceasta include criptarea XTS-AES pe 256 de biți împreună cu protecția împotriva atacurilor Brute Force și BadUSB cu firmware semnat digital. Circuitele sale sunt acoperite de un strat de răşină epoxidică special care face practic imposibilă îndepărtarea componentelor fără a le deteriora; această răşină rezistentă oprește atacurile împotriva componentelor semiconductoare.
 • Independent de sistemul de operare și de dispozitiv: Deoarece KP200 utilizează o baterie reîncărcabilă, tastatura poate fi utilizată pentru a debloca unitatea fără a utiliza un software, iar apoi poate fi conectată la orice sistem care acceptă un dispozitiv de stocare în masă USB Type-C. Acest lucru oferă utilizatorilor o mai mare flexibilitate pe diferite tipuri de platforme și sisteme de operare.
 • Opțiunea Multi-PIN: Utilizatorii au posibilitatea de a configura un mod utilizator sau un mod administrator/utilizator. Modul Admin poate fi utilizat pentru a restabili un PIN de utilizator și pentru a oferi acces la unitate în cazul în care PIN-ul de utilizator este uitat sau dacă unitatea este blocată după atingerea numărului maxim de 10 încercări de conectare a utilizatorului.
 • Modurile Global și Session Read-Only (Protecție la scriere): Atât administratorul, cât și utilizatorul pot seta un mod Read-Only (numai citire) bazat pe sesiune pentru a proteja unitatea de malware pe sistemele nesigure. Administratorul poate, de asemenea, să seteze un mod global de read only care setează unitatea în acest mod până la resetare.
 • Interfață: USB 3.2 Gen 1
 • Capacități2 : 8GB, 16GB, 32GB, 64GB, 128GB, 256GB, 256GB
 • Conector: Tip-C
  • Viteză3 :
   USB 3.2 Gen 1
   8GB – 32GB: 145MB/s la citire, 115MB/s la scriere

64GB – 256GB: 280MB/s la citire, 200MB/s la scriere

USB 2.0

8GB: 30MB/s la citire, 12MB/s la scriere

16GB – 256GB: 30MB/s la citire, 20MB/s la scriere

 • Dimensiuni (unitate cu manșon): 80mm x 20mm x 11mm
 • Dimensiuni (unitate fără manșon): 74mm x 18mm x 8mm
 • Certificări de securitate: FIPS 140-3 nivel 3 (în curs de examinare)
 • Rezistent la apă / rezistent la praf4 : Certificată conform standardului IP57
 • Temperatura de funcționare: 0°C până la 50°C
 • Temperatura de depozitare: -20°C până la 60°C
 • Compatibilitate: USB 3.0/USB 3.1/USB 3.2 Gen 1
 • Cerințe minime de sistem: Compatibil cu USB 3.0 și 2.0
 • Garanție/Suport: Garanție limitată de 3 ani, suport tehnic gratuit
 • Compatibil cu: Independent de sistemul de operare: Microsoft Windows® , macOS® , Linux® , ChromeOS™, Android™5 sau orice sistem care acceptă un dispozitiv de stocare în masă USB.

Facebook Comments
Citeste in continuare

Uncategorized

realme 10 si realme C53 la preturi speciale in oferta Altex

Publicat

pe

De

București, România – 10 august 2023 – realme, producătorul de telefoane și produse AIoT cu cea mai rapidă dezvoltare, anunță o serie de reduceri pentru telefoanele realme 10 și realme C53, în cadrul Black Friday de Vara de la Altex. Astfel, realme 10 este ofertat la 1099 lei, iar realme C53 este disponibil la prețul de 699 lei.

În perioada 10-16 august 2023, în cadrul campaniei Black Friday de Vară la Altex, telefoanele realme 10 și realme C53 sunt disponibile la un preț special. Astfel, realme 10 este disponibil în două culori (negru si alb) la un preț special de 1099 lei. Reamintim ca acest model mid-range a fost apreciat de critici pentru ecranul AMOLED de bună calitate, bateria generoasă de 5000mAh și camera foto de 50MP care realizează fotografii excelente.

realme C53 este un telefon entry level cu un preț la ofertă de 699 lei. Memoria generoasa de 128GB, RAM-ul de 6GB, design-ul modern și autonomia foarte mare, îl fac un telefon ideal pentru  activități îndelungate, social media, streaming video și fotografii.

Ambele telefoane dispun de o baterie cu încărcare rapidă și interfața realme UI simplă și intuitivă. Ele pot fi găsite la Altex accesând link-urile de mai jos:

realme 10 white – https://altex.ro/telefon-realme-10-256gb-8gb-ram-dual-sim-clash-white/cpd/SMTRLM102WH/#additional

realme 10 black – https://altex.ro/telefon-realme-10-256gb-8gb-ram-dual-sim-rush-black/cpd/SMTRLM102BK/

realme C53 – https://altex.ro/telefon-realme-c53-128gb-6gb-ram-dual-sim-champion-gold/cpd/SMTC53GD/#additional

Specificații tehnice complete realme 10:

 • SoC MediaTek Helio G99
 • Ecran AMOLED de 6.4 inch, 90Hz, 1080 x 2400 pixeli, Gorilla Glass 5
 • Stocare: 256GB
 • RAM: 8GB
 • Camera foto de 50MP wide, 2MP depth și cameră frontala de 16MP
 • Senzor de amprentă în butonul power
 • Baterie de 5000mAh cu încărcare la 33W

Specificații complete realme C53

 • SoC Unisoc Tiger T612
 • Ecran IPS 90Hz, 1080 x 2400 pixeli, 560nits peak
 • Stocare: 128GB
 • RAM: 6GB
 • Camera foto de 50MP wide, 0.3MP depth și cameră frontala de 8MP
 • Senzor de amprentă în butonul power
 • Baterie de 5000mAh cu încărcare la 33W

Facebook Comments
Citeste in continuare

Parteneri

Știri din Maramureș

Exclusiv9 ore inainte

Aqurate depășește 1.600.000 de comenzi procesate prin magazinele online ce folosesc algoritmul său AI și anunță integrarea cu Teamshare

Primele magazine online care beneficiază de integrarea nativă cu Teamshare sunt eOrion.ro și eacum.ro Teamshare are peste 500 de magazine...

Administrație locală6 zile inainte

Design și funcții avansate cu noua serie BEYOND Watch Earth2

Smartwatch-urile au evoluat de la simple dispozitive de afișare a timpului la gadgeturi multifuncționale și elegante ce îmbină tehnologia cu...

EvenimentO săptămână inainte

Mare ghinion pentru „tânărul” politician, care-și făcea planuri pentru campania electorală din 2024/A fugit „mireasa” – Ziarul Incisiv de Prahova

”Si vis pacem, para bellum” Vegetius, general roman, De re militari             Acum câteva zile, un descreierat fără permis a pus...

Eveniment2 săptămâni inainte

HONOR lanseaza la IFA 2023 device-uri ce redefinesc viitorul industriei de smartphone-uri

Brandul debutează cu un nou concept impresionant de „Phone-to-Purse”prin noul HONOR V Purse, prezintă la nivel global pliabilul HONOR Magic...

Eveniment3 săptămâni inainte

TCL dezvăluie cea mai recentă gamă de televizoare QD-Mini LED Extra Large premium și aparate electrocasnice smart care îți transformă casa și inspiră măreția la nivel global

Măreția începe acasă – pionieri în tehnologia display-urilor, TCL catapultează divertismentul de acasă într-un tărâm nou, cu o claritate luminoasă,...

Vestiare metalice Vestiare metalice
Social3 săptămâni inainte

Vestiare metalice – ce trebuie să ştii înainte de a le cumpăra

Atunci când ai nevoie de un spațiu de depozitare care să fie atât sigur, cât și funcțional pentru a depozita...

Eveniment3 săptămâni inainte

comisarul-şef de poliţie Sandu Frangulea (I) – Ziarul Incisiv de Prahova

Numele coruptului Sandu (alias Alexandru) Frangulea apare in dosare penale inca de la aparitia sa pe „scena” IPJ Prahova, dar...

Stațiunile Balneare Stațiunile Balneare
Turism4 săptămâni inainte

Descoperă relaxare și vindecare în Stațiunile Balneare din Vâlcea

În inima pitorească a României, Vâlcea strălucește cu o colecție impresionantă de stațiuni balneare, iar în acest articol, te invităm...

ferestrele vechi ferestrele vechi
Social4 săptămâni inainte

De ce ar trebui să actualizezi ferestrele vechi cu variante moderne termopan

Dacă ai ferestrele vechi în locuința ta, este posibil să te gândești la avantajele actualizării lor cu variante moderne de...

Uncategorized4 săptămâni inainte

IphoneZone Cluj-Napoca: Reparații iPhone la Cel Mai Înalt Nivel de Calitate

În inima Transilvaniei, în vibrantul oraș Cluj-Napoca, se află o adevărată oază a reparațiilor pentru iubitorii de tehnologie: IphoneZone. Cu...

ferestrele PVC ferestrele PVC
Social4 săptămâni inainte

Protejeaza-te de vremea neprietenoasa cu ferestrele PVC

Clima exterioara ne influenteaza in multiple moduri, in functie de persoana si de context. Aceasta are capacitatea de a afecta...

Turism4 săptămâni inainte

Îngrijirea corectă a bateriei moto: sfaturi pentru păstrarea acumulatorului de motocicletă Litiu-Ion în stare optimă

Bateria unei motociclete reprezintă inima sa energetică, furnizând puterea necesară pentru a porni motorul și a alimenta sistemele electrice. În...

profile PVC profile PVC
Social1 lună inainte

Sustenabilitate si eficienta cu profile PVC Klass Coating System

Ferestrele cu profile PVC se afla pe piata deja de decenii intregi, ramanand „coloana vertebrala” a multor proprietati din Romania,...

Eveniment1 lună inainte

Cred ca in toamna asta urmeaza protestul avocatilor, protest care sper sa inceapa prin sanctionarea la vot si nealegerea acelorasi reprezentanti la Baroul Bucuresti. – Ziarul Incisiv de Prahova

Un tânăr ofițer, angajat al Serviciului Județean Anticorupție a fost chemat la București pentru ca directorul general al acestei structuri...

Uncategorized1 lună inainte

Kingston anunţă seria IronKey Keypad 200 cu USB C

  Certificare FIPS 140-3 nivel 3 (pending) cu criptare hardware XTS-AES pe 256 de biți   București, România  – 14 august, 2023...

rollshape rollshape
Social1 lună inainte

Factori care influențează fermitatea pielii

Pielea noastră este o oglindă a sănătății noastre generale și a modului în care ne îngrijim. Fermitatea pielii joacă un...

Trending