Connect with us

Uncategorized

Supape de siguranta: ce sunt, in ce domenii se utilizeaza si ce tipuri exista

Publicat

pe

supape siguranta

La nivel casnic, exista o serie de echipamente pe care trebuie sa le utilizezi pentru a putea ajunge la un nivel optim de confort. Este vorba despre elemente precum centrala termica, a carei functionare depinde de resurse de energie precum gazul sau curentul electric. Pe langa centralele termice, exista si alte instalatii sanitare care functioneaza utilizand diverse tipuri de resurse. In acelasi timp, la nivel industrial nevoia utilizarii unor astfel de echipamente este cu atat mai mare, iar complexitatea lor este una si mai dezvoltata. Pentru ca echipamentele sa functioneze corect, este necesar ca ele sa genereze o anumita presiune.

Aceasta presiune este pe cat de utila, pe atat de periculoasa. Tocmai pentru a fi evitate riscurile aferente, se recomanda utilizarea de echipamente de siguranta. Printre cele mai populare si utile astfel de solutii se numara si supapele de siguranta. Acestea contribuie la evitarea unor accidente grave prin care pot fi afectate atat echipamentele folosite, cat si elementele din apropierea lor si chiar persoanele care se afla in preajma. Iata ce sunt supapele, in ce domenii industriale se utilizeaza si cate tipuri exista pe piata!

Supape de siguranta: definitie si domenii de utilizare

Supapele sunt echipamente de dimensiuni variabile, produse din materiale metalice. Acestea au rolul de a fi atasate sistemelor aflate sub presiune, pe care le pot deschide pentru a elibera din aceasta presiune atunci cand nivelul este periculos de ridicat. Scopul final al utilizarii de supape este acela de a proteja integritatea echipamentului si de a-l mentine intr-o stare de functionare cat mai eficienta.

Se folosesc supape siguranta atat la nivel casnic, cat mai ales la nivel industrial. Iata care sunt principalele afaceri care au nevoie de astfel de sisteme pentru a-si securiza ecihipamentele de care au nevoie pentru o existenta cat mai productiva:

 • Service-urile auto, vulcanizarile si vopsitoriile – acestea folosesc echipamente sub presiune;
 • Afacerile care folosesc rezervoare aflate sub presiune, fixe sau mobile;
 • Industria alimentara si cea producatoare de bauturi;
 • Industria de tratare si purificare a apelor;
 • Afacerile care gestioneaza gaze tehnice industriale;
 • Industria chimica si farmaceutica.

Tipologia supapelor

Exista trei tipuri principale de supape care pot fi achizitionate de la comerciantii specializati in acest domeniu. Este vorba despre:

 • Supape cu actiune indirecta – pilotate sau cu impuls;
 • Supape cu actiune directa – cu arc sau cu greutate axiala si parghie;
 • Supape cu actiune mixta – cu arc si cu actionare de la distanta sau cu arc si incarcare suplimentara.

Este important sa consulti un specialist pentru a afla care sunt tipurile supapelor necesare in cadrul aplicatiilor pe care le ai de gestionat. Daca esti un utilizator casnic si ai nevoie de supape pentru incalzitoare, cazane sau boilere, alegerea ar trebui sa fie una usor de efectuat. In schimb, pentru a alege supapele necesare la nivel industrial este de preferat sa iei legatura cu un specialist.

Odata ce ai aflat care sunt variantele de care ai nevoie, intra pe MagazinSupape.ro si alege supape siguranta de la producatori de renume din domeniu, pe care te vei putea baza pentru o perioada indelungata. Alege calitatea si profita de pretul avantajos si de conditiile excelente de livrare!

Facebook Comments
Citeste in continuare
Comenteaza si tu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Uncategorized

Cum să ai o casă răcoroasă și confortabilă cu noile aparate de aer condiționat de la TCL

Publicat

pe

București, 8 iulie 2022. Odată cu venirea verii, temperaturile cresc și ne confruntăm cu valuri de caniculă din ce în ce mai des. Din acest motiv, recreerea sau munca de acasă se pot transforma în experiențe inconfortabile. Pentru a veni în ajutorul celor care întâmpină astfel de situații și cu scopul de a contribui la sporirea confortului acestora în propriile locuințe, TCL prezintă noile sale aparate de aer condiționat split și portabile, dotate cu caracteristici cheie inovatoare. Totodată, compania vă oferă câteva sfaturi despre cum să folosiți produsele într-un mod mai eficient, cu un impact cât mai redus asupra mediului.

TCL Electronics, unul dintre principalii jucători din industria TV la nivel mondial, își consolidează acum statutul ca unul dintre cei mai mari producători de dispozitive electronice de consum. În această perioadă, în care lumea se confruntă cu valuri de căldură din ce în ce mai intense, TCL prezintă soluții pentru o locuință răcoroasă: noile game de aparate de aer condiționat split și portabile.

Noi moduri de utilizare a aparatului de aer condiționat

Odată cu venirea verii și a vremii caniculare, aerul condiționat poate fi una dintre cele mai eficiente soluții pentru răcorirea locuinței, mai ales pentru persoanele vulnerabile sau pentru cele care locuiesc în zone cu temperaturi ridicate. Cu toate acestea, este important să cunoașteți modul de utilizare a aparatului de aer condiționat, pentru a asigura eficiența acestuia și a scădea impactul asupra mediului.

Sfaturi de gesturi ecologice pentru folosirea aparatului de aer condiționat în mod eficient:

·        Nu folosiți în exces aparatul de aer condiționat! Nici prea cald, nici prea rece: în modul de încălzire, temperatura ideală a unei locuințe este de 19°C, iar în regim de răcire, nu mai puțin de 25°. Nu răciți sau încălziți prea mult locuința și, astfel, economisiți energie.

·        Opriți aparatul de aer condiționat când plecați de acasă. Nu este nevoie de funcționarea continuă pentru a păstra încăperile răcoroase. Prin intermediul IoT Wifi puteți controla de la distanță temperatura din casă, oricând și oriunde, cu ajutorul aplicației TCL Home.

·        Asigurați-vă că închideți geamurile când aparatul de aer condiționat este pornit. Un aparat de aer condiționat este eficient doar când ferestrele locuinței sunt închise, altfel acesta ajunge să tragă aer cald. În plus, închiderea ferestrelor ajută la reducerea consumului de energie, transformând aparatul de aer condiționat într-un produs mai prietenos cu mediul.

Aparatele de aer condiționat split de la TCL sunt proiectate pentru a fi cât mai ecologice posibil:

 • Modul Eco ajută la răcirea mai eficientă a locuinței. Reduce consumul de energie, reduce costul facturilor de energie electrică și menține un interval îngust de temperatură.
 • Invertorul inteligent economisește până la 60% din costurile de energie. Datorită acestuia, aparatul atinge temperatura setată mai repede, răcind aerul evacuat până la 18 ℃ în 30 de secunde și încălzindu-l la 40 ℃ în 60 de secunde, menținând temperatura stabilă la ± 1 ℃.

FreshIN, noul aparat de aer condiționat split premium TCL

În 2022, odată cu aducerea pe piața din Europa a primelor aparate de aer condiționat, TCL își demonstrează atașamentul față de standardele ridicate de design și capacitatea de inovare, prin lansarea noului aparat de aer condiționat premium split: FreshIN.

Aparatul include caracteristici cheie premium, precum „FreshIN+” (o intrare de aer proaspăt, mobilă, care atenționează în momentul când aerul curat intră în cameră, având o precizie de temperatură de +/-0,5°C). Aceasta permite evitarea fluctuațiilor de temperatură inconfortabile și crearea unui mediu relaxant, cu o calitate mai bună a aerului, prin intermediul filtrului QuadriPuri (antibacterian cu ioni de argint și HEPA). Mai mult, cu motorul de aer de mare putere, aparatul de aer condiționat poate aduce până la 60 m3 de aer pe oră, fiind capabil să se adapteze cu ușurință la majoritatea tipurilor de zone interioare.

Soluțiile pentru un aparat de aer condiționat de clasa A++ și A+++

La TCL, inovarea tehnologică stă la baza asigurării utilității produselor și a creșterii performanței acestora. Toate aparatele de aer condiționat split se încadrează în clasa A++ sau A+++, fapt datorat proceselor de răcire foarte eficiente și confortabile, având, în același timp, un impact redus asupra mediului.

Dotate cu Gentle Breeze, aparatele de aer condiționat TCL fac ca aerul rece să fie livrat ușor, fără ca utilizatorul să simtă adierea acestuia, asigurând o răcire rapidă și plăcută. Cu Smart Airflow, fluxul de aer este direcționat în sus, apoi coboară în încăpere, pentru a furniza un proces de răcire confortabil.

Facebook Comments
Citeste in continuare

Uncategorized

De ce au ales 6.000 de copii tabăra virtuală de limba engleză de la Novakid

Publicat

pe

În timpul primei luni de desfășurare, tabăra internațională de vară Easy Breezy de la Novakid a înregistrat circa 6.000 de tineri cursanți de engleză care s-au alăturat programului online captivant.

Cea de-a doua ediție a taberei internaționale de vară Easy Breezy organizate de Novakid a reunit deja peste 6.000 de copii cu vârsta cuprinsă între 4-15 ani, din toată lumea. Tinerii studenți participă la programul online în decursul a 3 luni, timp care include peste 70 de activități educaționale, menite să introducă îmbogățirea cunoștințelor în divertismentul din timpul vacanțelor de vară.

Programul Easy Breezy respectă Cadrul European Comun de Referință pentru Limbi (CECRL) și le permite copiilor să cunoască programarea, să învețe cum se pregătește un mic-dejun delicios, chiar să descopere canioanele sau alte locuri uimitoare din lume, iar aceste activități se întâmplă în timp ce se învață și se exersează limba engleză cu colegii, prin conversații. Acest cadru prietenos pentru copii va ajuta la dezvoltarea comunicării interculturale și va putea forma noi prietenii.

Easy Breezy – loc de explorat

În fiecare lună, Novakid lansează noi activități în cadrul Taberei de vară Easy Breezy.

În iulie, studenții se vor bucura de o nouă excursie captivantă transmisă în direct de la Marea Moartă, care este cel mai jos punct înregistrat de pe Pământ. Elevii vor afla de unde-i provine numele, de ce unii îl numesc „locul perfect pentru cei care nu știu să înoate” și de ce navele nu pot naviga acolo. În drum spre Marea Moartă, studenții vor vizita, de asemenea, canioanele și unul dintre cele mai mici deșerturi din lume, unde vor putea face cunoștință cu “locuitorii” – frumoasele cămile.

Mediu relaxant: ore de canto, provocări și interacțiune între studenți

Tinerii cursanți se vor alătura săptămânal la sesiunile live găzduite de streamerii JP și Roxy, unde fiecare dintre studenți și gazde se vor provoca reciproc în jocuri distractive, vor învăța cuvinte și expresii noi în engleză și, bineînțeles, se vor distra de minune!

Dayna, unul dintre profesorii prezenți, va găzdui activități de canto pentru copii, în luna iulie. Cântatul s-a dovedit a fi unul dintre cele mai eficiente moduri de a alătura cuvinte noi vocabularului într-o limbă străină. Datorită mediului relaxant care îmbunătățește rezultatele studiului și performanța generală a limbii, în timpul orelor de canto, copiii vor învăța melodii noi și își vor extinde vocabularul în limba engleză!

Toate atelierele și sesiunile din cadrul Taberei de vară Easy Breezy sunt formate cu activități în ritm propriu pentru consolidarea cunoștințelor și dezvoltarea autonomă de învățare a copiilor.

Tabăra de vară  pentru copii Easy Breezy Summer Camp, de la Novakid, va avea loc până pe 29 august 2022. Mai multe informații despre aceasta se regăsesc pe https://www.novakid.ro/camp-.

Facebook Comments
Citeste in continuare

Uncategorized

De ce oferă cazinourile bonusuri fără depunere?

Publicat

pe

De

Sigur ai auzit de bonusurile fără depunere. Sunt una dintre cele mai căutate categorii de bonusuri, fiind preferatele marii majoități de jucători.

Motivul pentru care aceste bonusuri sunt atât de iubite este extrem de simplu. Un bonus casino fără depunere îți dă posibilitatea să joci pe gratis, dar să păstrezi toți banii pe care îi câștigi. Nu, nu sunt la mijloc niciun fel de termeni sau de condiții ascunse. Pur și simplu joci pe gratis și câștigi bani reali.

Dar cum de oferă cazinourile bonusuri fără depunere jucătorilor? Până la urmă, tu ai ocazia să joci pe gratis, iar în cazul în care ai noroc și câștigi un premiu uriaș, poți să păstrezi absolut tot ce câștigi, în timp ce casa nu se alege cu nimic. Cum poate fi asta o afacere profitabilă pentru cazinourile online?

Ei bine, dacă stai puțin să te gândești, nu este deloc atât de complicat să îți dai seama cu ce se aleg cazinourile online atunci când oferă bonusuri fără depunere.

În caz că nu ai observat, majoritatea bonusurilor fără depunere sunt bonusuri la înregistrare sau bonusuri la verificarea contului. Acestea intră în categoria bonsurilor de bun venit, care sunt concepute special pentru jucătorii noi. Astfel, bonusurile fără depunere oferite de cazinouri au ca scop principal să atragă cât mai mulți jucători noi.

Având în vedere că lumea jocurilor de noroc estre extrem de dinamică și apar în mod constant noi cazinouri, jocuri și oferte, este foarte simplu pentru un jucător să găsească un cazino care are mai multe avantaje și să îl aleagă în detrimentul altuia. Dacă un cazino vine cu o oferă bună de bun venit care nu necesită nicio depunere, un jucător poate trece cu vederea anumite minusuri ale cazinoului, precum o colecție de jocuri mai săracă, de exemplu, și să-l aleagă în defavoarea competiției.

Așadar, chiar dacă un cazino oferă un bonus fără depunere la început și se supune riscului de a avea niște pierderi în cazul în care jucătorii au niște câștiguri mari, pe termen lung cazinoul are doar de câștigat. Odată ce un jucător alege să joace la un cazino datorită unei oferte bonus fără depunere, va intra în contact și cu celelalte oferte bonus și promoții ale cazinoului. Astfel, cazinoul are șanse mai mari de a-l determina să devină un jucător loial. Odată ce un cazino reușește să obțină un jucător loial, va înregistra încasări pe termen lung, care vor compensa cu siguranță bonusul de bun venit fără depunere de la început. Până la urmă, acest bonus fără depunere poate fi activat o singură dată, atunci când jucătorul își activează contul, în schimb un jucător loial va face o mulțime de depuneri din care cazinoul va avea de câștigat.

Astfel, bonusurile fără depunere nu sunt convenabile doar pentru tine, ci și pentru cazinoul care ți le oferă. Tu ai ocazia să joci pe gratis cu șansa de a câștiga o mulțime de bani, în timp ce cazinoul se alege cu posibilitatea de a câștiga un jucător loial. Acestea fiind spuse, nu te lăsa dus de val atunci când dai de bonsuri bune, și joacă mereu responsabil ca să nu ai pierderi pe termen lung.

 

Facebook Comments
Citeste in continuare

Parteneri

Știri din Maramureș

Exclusiv6 ore inainte

Cum prelungești durată de viață a componentelor mașinii tale? Despre rulmenți auto, plăcuțe de frână și baterii

Atunci când vorbim despre mijloace de transport eficiente, mașinile se regăsesc în topul listei pentru că ne sunt cele mai...

Exclusiv16 ore inainte

Samsung prezintă Galaxy Z Flip4 și Galaxy Z Fold4: Cele mai versatile dispozitive ce schimbă modul de interacțiune cu smartphone-urile

Samsung depășește așteptările cu cea de-a patra generație de pliabile aducând productivitate crescută, noi opțiuni de personalizare și experiențe FlexCam...

Exclusiv21 de ore inainte

Cum să ai grădina perfectă. Sfaturi și trucuri utile

Perioada de lockdown de la începutul pandemiei a afectat, iremediabil, viețile tuturor, schimbând percepția asupra locuințelor radical. Dacă până în...

ExclusivO zi inainte

Cea mai bună soluție pentru a călătorii în destinații greu de ajuns

Odată cu schimbarea tendinței, opțiunea de închiriere de mașini începe să fie cea mai folosită...

ExclusivO zi inainte

Beneficiile foliei de protecție temporare Protectapeel. Tot ce trebuie să știi

Foliile de protecție Protectapeel reprezintă una dintre cele mai noi tehnologii, despre care trebuie să afli neapărat acum, pentru că...

vestiar metalic vestiar metalic
SocialO zi inainte

Optiuni atunci cand alegi un vestiar metalic – cu sau fara picioare, cu usi „normale“ sau usi Z!

Domeniile in care angajatii au nevoie sa isi schimbe hainele la locul de munca sunt numeroase si, in fiecare dintre...

ExclusivO zi inainte

5 articole pe care poți să le achiziționezi de pe acum pentru a fi în trend la toamnă

Există un principiu strămoșesc că românii își fac vara sanie și iarna car. De aceea poți să investești de pe...

Exclusiv2 zile inainte

Vrei să te apuci de agricultură, dar nu știi de unde să începi ? Iată 3 idei ce-ți vor veni în ajutor pentru a consolida, și a păstra, o grădină de vis

Agricultura, pe lângă practicabilitatea sa, și roadele evidente pe care ni le oferă, poate însuma, pentru o anumită categorie de...

Bijuteria Mataranga Bijuteria Mataranga
Afaceri2 zile inainte

Bijuterii veți dori să le purtați mereu

Aurul este unul dintre cele mai vechi metale și a fost folosit în bijuterii încă din cele mai vechi timpuri....

Exclusiv2 zile inainte

TOP 4 lucruri pe care ar trebui să le faci până la finalul anului

Am trecut de mijlocul verii și asta înseamnă că finalul anului se apropie cu pași repezi. Cu toții ne-am făcut...

Exclusiv2 zile inainte

Pasionat de literatură și vrei să studiezi în Cluj-Napoca? Iată cum să te pregătești pentru primul tău an!

Poate că cel mai iubit oraș de către studenții din întreaga țară și nu numai este Cluj-Napoca. Aici se află...

Exclusiv2 zile inainte

Cum să te asiguri că sănătatea familiei tale este pusă la adăpost? Ia hotărârile potrivite la momentul potrivit!

Sănătatea este cea mai importantă avere a fiecărui individ, dar de multe ori, acest lucru este înțeles abia în momentul...

Exclusiv2 zile inainte

Adevarul despre Stirile false RTT DISTRIBUTION SRL si Tuningro

stiri false rtt distribution srl familia afloarei Jurnalistul Andrei Tudor de la Cancan.ro a fost invitat de administratorul firmei RTT...

Exclusiv3 zile inainte

3 lucruri pe care trebuie să le pui la punct în ceea ce privește casa ta atunci când urmează să pleci într-o vacanță

Urmează să pleci în vacanță și deja ți-ai stabilit toate ținutele pe care vrei să le porți de-a lungul acesteia?...

Exclusiv4 zile inainte

Case de vanzare in Sibiu – oferte imobiliare pentru toate gusturile si toate bugetele

Incepe calatoria in viata alaturi de New Concept Living. Efectuarea unei tranzactii imobiliare este una dintre cele mai importante calatorii...

Exclusiv4 zile inainte

Apartamente de vanzare Bucuresti – Ziarul Nationalul

Dacă ești în căutarea unui apartament de lux în București, compania imobiliară ANG Luxury Properties te așteaptă cu o ofertă...

Trending