Connect with us

Social

Suc din pulpă de roşii bio, 100% natural şi fără conservanţi

Publicat

pe

Suc din pulpă de roşii

Într-o lume din ce în ce mai industrializată şi mecanizată, să găseşti produse naturale este o adevărată aventură. În ultimii ani, când lumea a devenit mai conştientă de faptul că mâncarea pe care o consumăm este tot mai nocivă din cauza substanţelor folosite pentru a forţa dezvoltarea legumelor sau pentru a fi conservate, tot mai multe persoane se îndreaptă către produse bio. Din păcate, produsele bio sunt mai greu de obţinut şi implică nişte costuri mai mari decât produsele care se fac „la normă”, dar cu toate acestea, mai există şi oameni care vor să ofere lumii produse sănătoase.

Compania sibiană BIOJuice îşi propune să ofere clienţilor săi produse de cea mai bună calitate, fără pic de conservanţi şi crescute în mod natural, sub razele soarelui, fără a fi forţate prin procedee specifice sau crescute în sere. După ani de studii şi cercetare, BIOJuice oferă clienţilor suc din pulpă de roşii de calitate superioară, cultivate în câmp deschis şi coapte sub razele soarelui. Roşiile culese sunt apoi zdrobite şi separate de coji şi seminţe, iar produsul prelucrat neindustrial este sterilizat timp de 3 minute la o temperatură de 90 de grade.

Important de reţinut este că în produsul obţinut nu se adaugă sare sau conservanţi, ori alte ingrediente, el fiind imbuteliat în cutii speciale de doi litri care îi garantează nealterarea indiferent de condiţii. Gustul astfel obţinut este incomparabil, iar valoarea sa nutritivă şi preţul de achiziţie modic îl disting faţă de orice alt produs de pe piaţă. Dacă vrei să te convingi de calitatea acestui produs deosebit, încearcă-l şi tu şi cu siguranţă vei rămâne impresionat.

Suc din pulpă de roşii de la BIOJuice, un aliat pentru sănătatea ta

Dacă vă întrebaţi de ce anume să cumpăraţi produsele BIOJuice, trebuie să ştiţi că acest bulion tradiţional românesc este o sursă bogată de minerale şi vitamine şi are un impact pozitiv asupra întregului organism, fiind una dintre cele mai sănătoase băuturi. Numeroase studii susțin faptul că bulionul obținut prin procesarea roșiilor poate preveni cancerul și, de asemenea, poate lupta împotriva lui. Încă un argument pentru a consuma cu încredere produsul BIOJuice!

În compoziția bulionului se regăsește și Vitamina B6, care este un aliat de încredere al vaselor de sânge. De asemenea, potasiul din roșii poate reduce tensiunea arterială și previne infarctul. Un alt beneficiu al bulionului constă în stimularea digestiei și prevenirea constipației. Iată, aşadar, câte motive aveţi să încercaţi acest bulion de roşii de la BIOJuice!

Facebook Comments
Citeste in continuare
Comenteaza si tu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Social

Optiuni atunci cand alegi un vestiar metalic – cu sau fara picioare, cu usi „normale“ sau usi Z!

Publicat

pe

vestiar metalic

Domeniile in care angajatii au nevoie sa isi schimbe hainele la locul de munca sunt numeroase si, in fiecare dintre ele, achizitia unui vestiar metalic reprezinta o investitie inspirata.

De exemplu, medicii, asistentele medicale si infirmierele respecta reguli stricte de igiena si au nevoie de obiecte de mobilier corespunzatoare. La fel stau lucrurile cu angajatii din domeniul alimentar, din restaurante, supermarketuri, pizzerii sau patiserii, unde este nevoie de curatenie impecabila.

De un vestiar metalic de la www.viamond.ro au nevoie si toti cei care poarta uniforma in timpul serviciului. Este vorba despre cadre militare, politisti, jandarmi, pompieri sau agenti de paza.

vestiar metalic

vestiar metalic

In invatamant, profesorii care isi predau orele in laboratoare, precum cei de fizica si chimie, au la randul lor nevoie de un spatiu de depozitare corespunzator. Elevii scolilor primare, gimnaziale si ale liceelor care impun purtarea uniformei isi depoziteaza si ei hainele de strada, precum si unele rechizite, carti si caiete intr-un dulap.

Tinand cont de gama variata de intrebuintare, la dispozitia clientilor se afla modele diverse de vestiar metalic: compacte si cusetate, cu usi normale sau in forma de Z, cu sau fara picioare, prevazute sau nu cu bancuta. Iata cateva dintre produsele de care utilizatorii se declara intotdeauna multumiti!

Vestiar metalic cu doua usi in forma de Z

Realizat din tabla sudata cu o grosime de 0,7 milimetri, are o constructie robusta, care permite utilizarea pe o perioada mare de timp, fara interventii sau reparatii. Usile in forma literei Z sunt ranforsate pe interior cu un profil metalic care le sporeste rezistenta. Fiecare este prevazuta cu un butuc cilindric cu doua chei.

Produsul se livreaza in stare complet asamblata, cantareste 21 de kilograme si are urmatoarele dimensiuni: lungime de 400 de milimetri, latime de 450 de milimetri si inaltime de 1.800 de milimetri.

La cumparare sunt oferite doua cadouri. Primul este un set de 5 umerase din plastic rigid, concepute special pentru dulapuri metalice, iar al doilea consta intr-un set de 100 de bucati de botosei de unica folosinta, confectionati din polietilena de culoare albastra.

Vestiar metalic cu picioare si doua usi independente

Produsul, deosebit de rezistent, are lungimea si latimea de 500 de milimetri, iar inaltimea de 1.800 de milimetri. In partea superioara este dotat cu raft si cu o bara pentru umerase, iar la cerere are suport pentru agatat haina. In plus, este dotat si cu suport pentru eticheta pe usa.

Picioarele cu inaltimea de 15 centimetri permit curatarea spatiului de sub obiectul de mobilier. Prin urmare, nu se va acumula nici praf, nici murdarie sau lichide, ceea ce inseamna si evitarea riscului de aparitie a ruginii.

La cerere, sunt disponibile optiuni suplimentare, precum acoperis inclinat, polita pentru incaltaminte, separator curat / murdar pentru interior. Cumparatorii au la dispozitie mai multe tipuri de inchidere, pe langa cea standard, reprezentata de un sistem de inchidere cu doua chei. Este vorba despre maner antiefractie, maner cu inchidere din doua miscari, in 3 puncte, cu cifru metalic, electronic sau cu moneda.

Studiaza oferta magazinului online Viamond.ro si alege un vestiar metalic perfect, care iti va fi util de-a lungul multor decenii!

Facebook Comments
Citeste in continuare

Social

3 soluții pentru a scăpa de ROBOR

Publicat

pe

ROBOR

● Ce este ROBORUL?
ROBOR este abreviere de la Romanian Interbank Offered Rate și  este unul dintre indicii de referință utilizat în calcularea dobânzilor creditelor din țara noastră, introdus în 2010. Creditele ce aveau dobânzi variabile erau calculate prin adunarea marjei fixe plus ROBOR. Este important de menționat că se aplică doar pentru creditele cu dobânzi variabile în lei, nu și pentru cele în Euro.

Sunt mai mulți factori care influențează valoarea indicelui, dintre care cele mai importante sunt dobânzile de politică monetară și inflația.

BNR-ul calculează zilnic acest indice, raportându-se la media aritmetică a ratelor dobânzilor ale primelor 10 bănci din România care sunt dispuse să ofere împrumuturi bancare în lei altor instituții bancare, sub formă de depozite. Trebuie să reținem că BNR-ul nu stabilește valoarea ROBOR, ci doar o comunică.

De asemenea, începând cu anul 2019, acest indice a fost înlocuit cu IRCC-ul (Indicele de Referință pentru Creditele Consumatorilor) la acordarea de împrumuturi cu dobânzi variabile.

Deși a fost înlocuit, ROBOR-ul reprezintă în continuare unul din cei mai importanți indici, având un impact foarte mare asupra creditelor cu dobânzi variabile încă aflate în derulare, luate înainte de 2019. În funcție de valoarea ROBOR, dobânzile creditelor românilor se modifică. Cu cât indicele este mai mic, și valoarea dobânzii este mai mică. Însă ROBOR, în acest an (2022) s-a făcut remarcat printr-o creștere masivă despre care vom discuta în continuare.

Explozia ROBOR-ului

Sursa: https://www.cursbnr.ro/robor

Anul 2022 s-a făcut remarcat printr-o creștere a ROBOR-ului, care a condus la explozia ratelor românilor. Dacă în august 2021, valoarea ROBOR era de 1,52%, în august 2022 valoarea este de 8,12%. Comparativ cu 2021, se remarcă o creștere de 434.21%.

Cei mai afectați sunt românii care au împrumuturi cu dobândă variabilă  la programe precum „Prima Casă”. Dacă la contractare, rata era adaptată la venit, creșterea ROBOR-ului a condus la imposibilitatea multora de a le achita.

Să luăm un exemplu ipotetic:

La un împrumut pentru „Prima Casă” luat în 2017,  un credit cu dobânda variabilă, ROBOR la 3 luni este de 1.52% , iar marja fixă a băncii este de 2,5%, atunci dobânda pe care va trebui să o plătească în august 2021 persoana care ia împrumutul este de 4.02%.

Pentru aceeași situație, în august 2022, când ROBOR este 8,12%, iar marja fixă a băncii este de 2,5%, dobânda pe care o va plăti un român pentru același împrumut este de 10.62%.

Ce soluții au românii

Explozia ratelor constituie o problemă foarte mare pentru români, mai ales când țara se află în plină criză financiară. Totuși, există trei alternative pentru ameliorarea situației:

1. Trecerea la dobânda fixă

Deși la început un credit cu dobânda variabilă părea mai avantajos întrucât rata lunară de achitat era mai mică, în prezent creditele cu dobânda fixă s-au dovedit a fi alegerea potrivită.

Pentru a ameliora efectele produse de inflație și creșterea ROBOR, titularul unui credit are opțiunea de a negocia refinanțarea creditului la o altă bancă. Este important de reținut că refinanțarea creditului poate conduce la prelungirea perioadei de creditare. În același timp, și costurile pot fi mai mari, însă pentru o perioadă de timp te poți proteja de efectele creșterii ROBOR și te poți bucura de o rată stabilă.

Pe site-urile băncilor pot fi verificate ofertele de refinanțare, iar dacă considerați mai oportun, puteți discuta direct în bancă astfel încât să luați o decizie potrivită nevoilor voastre.

2. Trecerea de la ROBOR la IRCC

Deși foarte mulți români apelează acum la această metodă, nu este neapărat o soluție pe termen lung. Atât ROBOR, cât și IRCC sunt indici variabili. La fel ca la ROBOR, și la IRCC s-a observat o creștere.

Metoda de calcul a dobânzii va fi aceeași: marja fixă a băncii + IRCC, care la finalul primului trimestru din 2022 a fost de 2.65%.

Pe termen scurt poate reprezenta o variantă optimă, pentru că ratele lunare pe care românii le vor achita vor scădea considerabil, însă țineți cont că și la nivelul acestui indice se înregistrează creșteri trimestriale. Un alt aspect important este că după ce ați făcut trecerea, nu vă puteți întoarce de la IRCC la ROBOR.

Totuși, pentru cei care doresc să opteze pentru trecerea de la ROBOR la IRCC, pot face acest lucru prin depunerea unei cereri la banca unde au creditul.

3. Apelarea la CSALB (Centrul de Soluționare Alternativă a Litigiilor din Domeniul Bancar)

În cazul în care nu vă încadrați pentru refinanțare din diverse motive, iar banca nu vă ajută să găsiți împreună o variantă pentru soluționarea problemelor, puteți apela oricând la CSALB prin intermediul platformei www.csalb.ro.

Prin completarea unei cereri, un conciliator vă va ajuta să găsiți o soluție agreată atât de dumneavoastră, cât și de bancă. Aceasta va fi atașată la contractul de credit.

Ajutorul oferit de CSALB este complet gratuit și nu presupune deplasări, tot procesul având loc online.

Lipsa implicării guvernului

Încă din timpul pandemiei, este deja cunoscut de noi toți faptul că Guvernul României a forțat la maxim tiparnița intrând astfel în circulație bani care nu se justificau din punct de vedere al economiei. Rezultatele acestei decizii le vedem astăzi prin inflația record cu care ne confruntăm. În același timp, “creșterile salariale” au condus la dorința  românilor de a cheltui mai mult (perioada lockdown din pandemie de exemplu), lucru care a dus la deprecierea monedei naționale.

Dat fiind aportul guvernului la actuala criză, în momentul de față remarcăm doar lipsa de implicare în problema creșterii ROBOR-ului. Ministrul finanțelor a menționat într-un comunicat de presă soluțiile deja propuse, în plus, amânarea ratelor, care știm deja din pandemie că nu au dat roade, fiind doar un impediment pentru românul de rând. În mod evident, actuala coaliție nu este în stare să acționeze în timp util pentru a ajuta românii aflați în imposibilitatea achitării ratelor, lăsând băncilor mână liberă și fără a face schimbări benefice pentru cetățeni.

Guvernul ne este dator cu o soluție pentru a evita un faliment național, dat fiind faptul că trendul ascendent al ROBOR nu pare a se sfârși curând!

Ucu Dima, antreprenor

Facebook Comments
Citeste in continuare

Afaceri

Catering la o cununie civilă – o opțiune la îndemână și eficientă

Publicat

pe

De

Chez Odette

Când vă planificați cununia civilă, sunt multe lucruri de care trebuie să aveți în vedere. Iată o privire de ansamblu asupra la ce ar trebui să vă gândiți atunci când vă planificați cununia civilă.

Primul pas este să stabiliți un buget și să decideți cât vă puteți permite să cheltuiți pentru un astfel de eveniment. Odată ce aveți un buget, puteți începe să vă dați seama ce tip de cununie doriți. Vreți o cununie mică, intimă sau ceva mare, cu mulți invitați?

În continuare, trebuie să alegeți locația și data cununiei voastre. Odată ce v-ați dat seama de aceste două lucruri, puteți începe să rezervați prestatori de servicii precum DJ, fotograf sau catering. De asemenea, va trebui să cumpărați invitații și să le trimiteți invitaților voștri.

În ceea ce privește meniul, sunt diferite opțiuni pe care le puteți alege. Aveți opțiunea de a lăsa un restaurant să se ocupe de meniu sau aveți posibilitatea să închiriați un spațiu și să apelați la o firmă de catering.

În ceea ce privește serviciile de catering, acestea sunt o idee excelentă pentru cununiile civile pentru că pot oferi in meniu divers și personalizat. Sunt multe servicii de catering din care puteți alege: de la catering complet (în care firma se va ocupa atât de meniu cât și de organizarea sălii sau aducerea tacâmurilor), până la catering produse de patiserie, un serviciu mai special și perfect dacă nu doriți prea multe feluri de mâncare.

De ce să țineți cont atunci când alegeți o firmă de catering

Când vine vorba de alegerea unei companii de catering, sunt câteva lucruri de care trebuie să țineți cont. În primul rând, asigurați-vă că firma este autorizată și asigurată. Acest lucru vă protejează în cazul oricăror accidente care pot apărea. Apoi, cereți companiei referințe și verificați-le. Discutați cu alte persoane care au folosit serviciile companiei pentru a vă face o idee despre cum a fost experiența lor. În cele din urmă, asigurați-vă că discutați bugetul pe care îl aveți cu firma de catering și aflați ce opțiuni sunt disponibile în intervalul vostru de preț.

Opțiuni de mâncare și băutură

Atunci când alegeți o companie de catering, este important să luați în considerare opțiunile de mâncare și băuturi disponibile. Unele companii de catering oferă doar o selecție limitată de feluri de mâncare, în timp ce altele au o mare varietate de opțiuni. Dacă aveți restricții alimentare specifice, este important să vă asigurați că firma de catering poate satisface nevoile voastre.

De asemenea, este important să luați în considerare tipul de băuturi care vor fi servite. Unele companii de catering oferă doar băuturi răcoritoare și apă, în timp ce altele au o selecție mai largă de băuturi alcoolice și non-alcoolice. Dacă plănuiți un eveniment special cum este cununia civilă este important să alegeți o companie de catering care poate oferi tipul potrivit de băuturi pentru oaspeții voștri.

În concluzie, alegerea serviciilor de catering pentru o cununie civilă este o opțiune eficientă care aduce multe avantaje. Cu toate acestea, este important să vă asigurați că firma vă poate oferi un pachet complet care să răspundă nevoilor voastre. Făcându-vă timp să cercetați opțiunile și să comparați prețurile, vă puteți asigura că alegeți cel mai bun serviciu de catering pentru ziua voastră cea mare.

Facebook Comments
Citeste in continuare

Parteneri

Știri din Maramureș

Exclusiv6 ore inainte

Cum prelungești durată de viață a componentelor mașinii tale? Despre rulmenți auto, plăcuțe de frână și baterii

Atunci când vorbim despre mijloace de transport eficiente, mașinile se regăsesc în topul listei pentru că ne sunt cele mai...

Exclusiv15 ore inainte

Samsung prezintă Galaxy Z Flip4 și Galaxy Z Fold4: Cele mai versatile dispozitive ce schimbă modul de interacțiune cu smartphone-urile

Samsung depășește așteptările cu cea de-a patra generație de pliabile aducând productivitate crescută, noi opțiuni de personalizare și experiențe FlexCam...

Exclusiv20 de ore inainte

Cum să ai grădina perfectă. Sfaturi și trucuri utile

Perioada de lockdown de la începutul pandemiei a afectat, iremediabil, viețile tuturor, schimbând percepția asupra locuințelor radical. Dacă până în...

ExclusivO zi inainte

Cea mai bună soluție pentru a călătorii în destinații greu de ajuns

Odată cu schimbarea tendinței, opțiunea de închiriere de mașini începe să fie cea mai folosită...

ExclusivO zi inainte

Beneficiile foliei de protecție temporare Protectapeel. Tot ce trebuie să știi

Foliile de protecție Protectapeel reprezintă una dintre cele mai noi tehnologii, despre care trebuie să afli neapărat acum, pentru că...

vestiar metalic vestiar metalic
SocialO zi inainte

Optiuni atunci cand alegi un vestiar metalic – cu sau fara picioare, cu usi „normale“ sau usi Z!

Domeniile in care angajatii au nevoie sa isi schimbe hainele la locul de munca sunt numeroase si, in fiecare dintre...

ExclusivO zi inainte

5 articole pe care poți să le achiziționezi de pe acum pentru a fi în trend la toamnă

Există un principiu strămoșesc că românii își fac vara sanie și iarna car. De aceea poți să investești de pe...

Exclusiv2 zile inainte

Vrei să te apuci de agricultură, dar nu știi de unde să începi ? Iată 3 idei ce-ți vor veni în ajutor pentru a consolida, și a păstra, o grădină de vis

Agricultura, pe lângă practicabilitatea sa, și roadele evidente pe care ni le oferă, poate însuma, pentru o anumită categorie de...

Bijuteria Mataranga Bijuteria Mataranga
Afaceri2 zile inainte

Bijuterii veți dori să le purtați mereu

Aurul este unul dintre cele mai vechi metale și a fost folosit în bijuterii încă din cele mai vechi timpuri....

Exclusiv2 zile inainte

TOP 4 lucruri pe care ar trebui să le faci până la finalul anului

Am trecut de mijlocul verii și asta înseamnă că finalul anului se apropie cu pași repezi. Cu toții ne-am făcut...

Exclusiv2 zile inainte

Pasionat de literatură și vrei să studiezi în Cluj-Napoca? Iată cum să te pregătești pentru primul tău an!

Poate că cel mai iubit oraș de către studenții din întreaga țară și nu numai este Cluj-Napoca. Aici se află...

Exclusiv2 zile inainte

Cum să te asiguri că sănătatea familiei tale este pusă la adăpost? Ia hotărârile potrivite la momentul potrivit!

Sănătatea este cea mai importantă avere a fiecărui individ, dar de multe ori, acest lucru este înțeles abia în momentul...

Exclusiv2 zile inainte

Adevarul despre Stirile false RTT DISTRIBUTION SRL si Tuningro

stiri false rtt distribution srl familia afloarei Jurnalistul Andrei Tudor de la Cancan.ro a fost invitat de administratorul firmei RTT...

Exclusiv3 zile inainte

3 lucruri pe care trebuie să le pui la punct în ceea ce privește casa ta atunci când urmează să pleci într-o vacanță

Urmează să pleci în vacanță și deja ți-ai stabilit toate ținutele pe care vrei să le porți de-a lungul acesteia?...

Exclusiv4 zile inainte

Case de vanzare in Sibiu – oferte imobiliare pentru toate gusturile si toate bugetele

Incepe calatoria in viata alaturi de New Concept Living. Efectuarea unei tranzactii imobiliare este una dintre cele mai importante calatorii...

Exclusiv4 zile inainte

Apartamente de vanzare Bucuresti – Ziarul Nationalul

Dacă ești în căutarea unui apartament de lux în București, compania imobiliară ANG Luxury Properties te așteaptă cu o ofertă...

Trending