Connect with us

Știri din județ

ANUNT FINALIZARE PROIECT ,,Granturi pentru capital de lucru acordate IMM-urilor” MANINA SRL

Publicat

pe

Societatea MANINA SRL anunta finalizarea proiectului cu titlul ” Granturi pentru capital de lucru acordate IMM-urilor pentru MANINA SRL, proiect nr M2-5053 din 07-04-2021   înscris în cadrul Măsurii ”Granturi pentru capital de lucru”, instituită prin OUG nr 130/2020.

Proiectul se derulează pe o perioada de maxim 12 luni, începând cu data semnării contractului de finanțare cu Ministerul Economiei, Energiei si Mediului de Afaceri/ AIMMAIPE, respectiv 07.04.2021.

Obiectivul proiectului îl reprezintă sprijinirea societatii MANINA SRL prin ajutorul de stat acordat sub formă de grant pentru capital de lucru, în baza formularului electronic de înscriere şi a documentaţiei anexe, prin măsură “Granturi pentru capital de lucru”, denumită în continuare Măsură, implementată de către Ministerul Economiei, Energiei şi Mediului de Afaceri (MEEMA) şi Agenţia pentru IMM, Atragere de Investiţii şi Promovarea Exportului (AIMMAIPE) în conformitate cu prevederile Ordonanţei de Urgenţă a Guvernului nr.130/2020 privind unele măsuri pentru acordarea de sprijin financiar din fonduri externe nerambursabile, aferente Programului Operaţional Competitivitate 2014-2020, în contextul crizei provocate de COVID-19, cu completările şi modificările ulterioare.

Proiectul are printre principalele rezultate, următoarele:

-menținerea activității pe o perioada de minim 6 luni,

-menținerea/suplimentarea numărului locurilor de munca față de data depunerii cererii, pe o perioadă de minimum 6 luni, la data acordării granturilor

Valoarea proiectului este de 834.813,75 (valoarea totala) din care : 725.925,00 lei grant si  108.888,75 lei cofinanțare.

Proiect cofinanțat din Fondul European de Dezvoltare Regionala prin Programul Operațional Competitivitate 2014-2020

 

Date de Contact

Persoană de contact:  Ioan Pascan

Adresa: Romania, judetul MARAMURES , localitatea SIGHETUL MARMATIEI, P-ta 1 DECEMBRIE 1918 ,  bl.2, ap.67

E-mail: srlmanina@gmail.com,

Tel.0723 374 542

 

 

Facebook Comments
Citeste in continuare
Comenteaza si tu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Știri din județ

Beneficiile de a parca masina in locatia unei parcari private langa aeroport

Publicat

pe

RoParking.ro este un proiect gândit pentru cei care iubesc confortul, indiferent de acţiunea pe care o întreprind.

Turiştii care aleg să călătorească cu avionul pot fi înscrişi, de regulă, în trei categorii mari: cei care aleg locuri în care să se bucure de tradiţiile româneşti dintr-o anumită zonă, cei care aleg să călătorească în afara ţării pentru a se bucura de ineditul altor locuri pe care nu le-au vizitat încă şi cei care aleg locuri în care să meargă pur şi simplu, pentru a se bucura de relaxare, profitând de cele câteva zile libere. O parte dintre aceşti turişti, aleg să călătorească cu avionul, găsind că este mai confortabil.

Persoanelor care se îmbarcă într-un zbor cu plecare din aeroport Henri Coandă, le este util să ştie că au access la RoParking.ro, parcare aeroport otopeni, pentru a putea să ia în calcul că până acolo pot să călătorească cu maşina personală.

Avantajele pe care le oferă RoParking – parcare aeroport otopeni

RoParking este un proiect gândit pentru cei care iubesc confortul, indiferent de acţiunea pe care o întreprind.  În mod cert, este cu mult mai uşor ca la aeroport să se ajungă cu maşina personală. Transportul în comun şi chiar taxiurile pot condiţiona, pe când propria maşină este gata de plecare în orice moment. Pe de altă parte, transportul bagajelor va fi mai facil, fără să impună probleme de volum sau de greutate.

RoParking.ro întregeşte paleta avantajelor prin servicii care au rolul de a-i oferi clientului siguranţă, accesibilitate şi comoditate:

Transportul din parcare aeroport otopeni şi până la terminalul plecări: clientul parcării nu va trebui să aştepte ca în parcare să se strângă un grup care să fie transferat la aeroport în același timp, ci va beneficia individual de acest serviciu, fără să plătească taxe suplimentare;

  • transportul la sosire, până în parcare: în aceleaşi condiţii menţionate anterior;
  • preţul pentru parcare este la modul general accesibil, însă atunci când autovehiculul rămâne în parcare pentru o perioadă mai mare de timp, acesta va fi cu mult mai mic;
  • parcarea este monitorizată non stop cu camera video. Clienţii au posibilitatea să verifice dacă totul este în regulă, în toată perioada în care sunt plecaţi – 24/24 ore pe zi;
  • în plus, în parcare există şi agenţi de pază care au grijă ca maşinile să rămână în siguranţă.

Toate aceste servicii care însoţesc parcarea la RoParking.ro reuşesc să mulţumească toţi clienţii, indiferent de cât de pretenţioşi sunt aceştia.

 

Facebook Comments
Citeste in continuare

Știri din județ

SOLUȚII PENTRU FRUMUSEȚEA NOASTRĂ DE ZI CU ZI!

Publicat

pe

Există suplimente alimentare care ne ajută să fim mai frumoase în fiecare zi. Principalele acțiuni ale acestor remedii sunt asupra pielii, părului și a unghiilor. Acestea trebuie consumate consultând și medicul de familie, mai ales în situația în care sunteți sub tratament medicamentos. Unele efecte se pot suprapune și pot apare probleme de sănătate uneori.

Însă, dacă medicul dumneavoastră de familie este de acord, puteți apela la suplimentele alimentare care vă pot ajuta să arătați mai bine. De obicei, astfel de preparate se bazează pe combinații interesante de vitamine și minerale. Acestea au și roluri benefice asupra felului în care funcționează întregul organism, nu numai asupra frumuseții. Deci, beneficiile sunt multiple și importante!

Zinc Complex, Herbagetica, 60cps

            Specialiștii din industria de medicamente susțin faptul că Zinc Complex este singura formulă din România care combină cea mai puternică concentrație de zinc, extract de ginseng siberian și semințe de dovleac. Zincul este un element esențial pentru sinteza proteinelor în primul rând. De asemenea, menține echilibrul acido-bazic și controlează foarte eficient contractilitatea musculaturii.

Mai are un rol foarte important în diminuarea simptomelor răcelii, în sănătatea sistemului osos, a părului, a unghiilor si a pielii, în menținerea cantităților normale de testosteron din sânge, în menținerea vederii normale, rol antioxidant bun și imunostimulator.

Suplimentele alimentare care conțin zinc sunt recomandate și pentru tratamentul acneei, al eczemelor și al altor tipuri de răni.

Vezi continuarea articolului Suplimente alimentare pentru frumusețea noastră de zi cu zi pe superwomen.ro

Facebook Comments
Citeste in continuare

Știri din județ

De ce sa optezi pentru un seif metalic

Publicat

pe

Daca va doriti achizitionarea de seifuri metalice, trebuie sa aveti cateva lucruri in vedere, astfel incat sa luati cea mai buna decizie in ceea ce priveste alegerea acestora. Un seif este o modalitate excelenta de a va bucura de protectia de care aveti nevoie, aceste seifuri oferindu-va o multime de avantaje, ele avand si caracteristici atragatoare din multe puncte de vedere. Aceste seifuri au dimensiuni, eficiente, modele de montare, dar si tipuri de incuietori diferite, de aceea ele pot fi alese tinand cont de aceste lucruri.

Lucruri de stiut despre alegerea unor seifuri metalice

Avand in proprietate seifuri metalice, va trebui sa va ganditi care este cea mai potrivita optiune pentru voi, astfel incat sa luati o decizie cat mai buna. Aceste seifuri metalcie trebuie alese asadar in functie de nevoile pe care le aveti. Va intereseaza in primul rand gradul de siguranta pe care il ofera un anumit seif si cu siguranta va doriti un seif care sa va puna la dispozitie un grad de siguranta cat mai mare. Va veti uita asadar la aspectul materialului din care sunt realizate aceste seifuri. Acest material ar trebui sa fie unul cat mai de calitate.

De cele mai multe ori, otelul este materialul cel mai potrivit in ceea ce priveste aceste seifuri metalice. Otelul este foarte durabil, acesta oferind o siguranta sporita bunurilor. Un alt lucru de care sa va interesati este grosimea usii acestui seif metalic si anume ca aceasta grosime sa fie de 10 mm. Grosimea corpului este de 2mm, iar aceasta caracteristica este una cat se poate de importanta. Este primul lucru asadar in ceea ce priveste achizitionarea de astfel de seifuri. Va intereseaza asadar ca usa seifului sa fie cat mai rezistenta si sa nu aiba probleme. Un alt lucru de care trebuie sa va interesati il reprezinta modul de montare al seifurilor. Acesta poate fi montat prin zidire si anume ca peretele, dar si seiful se contopesc impreuna. In acest fel, seiful este mult mai greu de spart.

Un alt motiv pentru care este mai bine ca seiful sa fie montat in perete este ca hotii nu vor putea sparge atat de usor un astfel de seif, el ajungand sa fie extrem de sigur. Acest seif este asadar apreciat de un numar mare de cumparatori. Ei se bucura de faptul ca acesta ofera o siguranta foarte mare pentru toate bunurile de pret. In acest fel, va veti putea tine mereu in siguranta atat banii, cat si bijuteriile. Veti putea oricand sa alegeti un astfel de seif de calitate. Acesta va fi optiunea cea mai buna pentru voi in orice moment.

Tipul de incuietaore al seifului este un alt lucru de care va putetu interesa. Puteti alege incuietorile in functie de preferintele pe care le aveti. Se poate opta asadar pentru un sistem de inchidere electronic, mecanic, dar si pentru unul cu cheie. Indiferent de optiunea aleasa, seiful va va oferi o siguranta cat mai optima si o veti aprecia foarte mult, nivelul de siguranta fiind ideal.

 

Facebook Comments
Citeste in continuare

Parteneri

Știri din Maramureș

Știri din județ23 de ore inainte

Beneficiile de a parca masina in locatia unei parcari private langa aeroport

RoParking.ro este un proiect gândit pentru cei care iubesc confortul, indiferent de acţiunea pe care o întreprind. Turiştii care aleg...

Exclusiv3 zile inainte

De ce ar trebui sa investiti in noile iPhone13?

In calitate de pasionat de tehnologie, imi este usor sa ma entuziasmez cu privire la actualizarile iPhone-ului din acest an,...

Exclusiv3 zile inainte

Zile cu obiceiuri culinare şi hranǎ verde, sǎnǎtoasǎ pentru ȋntreaga familie. Stilul #FocusToGreenEcoLife

Zile cu obiceiuri culinare şi hranǎ verde, sǎnǎtoasǎ pentru ȋntreaga familie. Stilul #FocusToGreenEcoLife – Ziarul Nationalul ...

Exclusiv7 zile inainte

ANUNT FINALIZARE PROIECT ,,Granturi pentru capital de lucru acordate IMM-urilor” VIORELIA COMIMPEX SRL

Societatea VIORELIA COMIMPEX SRL anunta finalizarea proiectului cu titlul ” Granturi pentru capital de lucru acordate IMM-urilor pentru VIORELIA COMIMPEX...

EvenimentO săptămână inainte

Scheleţii (cu Damf Penal) din dulapul premierului desemnat /Dacian Ciolos a fost implicat direct in procesul de absorbtie a fondurilor comunitare si in punerea pe picioare a Agentiei de Plati si Interventie pentru Agricultura (APIA) – Ziarul Incisiv de Prahova

A aparut o noua hotarare judecatoreasca devastatoare pentru dusmanii Sectiei pentru investigarea infractiunilor din justitie (SIIJ). La 8 septembrie 2021,...

Știri din județO săptămână inainte

ANUNT FINALIZARE PROIECT ,,Granturi pentru capital de lucru acordate IMM-urilor” MANINA SRL

Societatea MANINA SRL anunta finalizarea proiectului cu titlul ” Granturi pentru capital de lucru acordate IMM-urilor pentru MANINA SRL, proiect...

Exclusiv2 săptămâni inainte

Respingem Certificatele Verzi – Ziarul Nationalul

Cetățenii care resping certificatele verzi prezinta o valoare inestimabila pentru democrație și statul de drept. Regretabil, observația asta este, fără...

Exclusiv2 săptămâni inainte

Avantajele jucariilor sexuale HotLove – Ziarul Nationalul

Esti in cautarea unor jucarii sexuale pentru femei, de calitate, prin intermediul carora sa te poti cunoaste mai bine la nivel...

Exclusiv2 săptămâni inainte

Anunt de finalizare a implementarii proiectului societatii SC DELISTEF SRL

  08.10.2021 Anunț de finalizare a implementării proiectului societății SC DELIȘTEF SRL SC DELIȘTEF SRL anunta finalizarea proiectului cu nr...

Exclusiv2 săptămâni inainte

APLICAȚIE DE SERVICII MEDICALE LA DOMICILIU PUSĂ GRATUIT LA DISPOZIȚIA CAMPANIEI DE VACCINARE ȘI A CASEI NAȚIONALE DE ASIGURĂRI DE SĂNĂTATE ÎN SPRIJINUL ÎNGRIJIRILOR LA DOMICILIU ÎN CONTEXTUL CRIZEI COVID-19

Din dorința de a descongestiona sistemul public de sănătate în această perioadă și nu numai, aplicația Beesers, primul marketplace de servicii medicale...

Exclusiv3 săptămâni inainte

Anunt de finalizare a implementarii proiectului societatii SC DANTE EXODUS SRL

04.10.2021 Anunț de finalizare a implementării proiectului societății SC DANTE EXODUS SRL SC DANTE EXODUS SRL anunță finalizarea proiectului cu...

Exclusiv3 săptămâni inainte

ANUNT FINALIZARE PROIECT ,,Granturi pentru capital de lucru acordate IMM-urilor” INTERSPAR COM SRL

INTERSPAR COM SRL anunta finalizarea proiectului cu titlul ,,Granturi pentru capital de lucru acordate IMM-urilor INTERSPAR COM” proiect  nr. RUE...

Exclusiv3 săptămâni inainte

Festivalul Internațional „George Enescu” a fost declarat cel mai mare festival de muzică clasică din lume în 2021

Festivalul Internațional George Enescu a marcat cea de-a 25-a ediție a sa, desfășurată între 28 august și 26 septembrie 2021,...

Exclusiv3 săptămâni inainte

ANUNT FINALIZARE PROIECT ,,Granturi pentru capital de lucru acordate IMM-urilor” NADINE TRANS SRL

Nadine Trans SRL anunta finalizarea proiectului cu titlul ” Granturi pentru capital de lucru acordate IMM-urilor pentru LIMA COM SRL”,...

Uncategorized3 săptămâni inainte

Ce trebuie sa stii despre achizitionarea unui desktop?

Atunci cand vine forba de achizitionarea unui desktop de calitate, trebuie sa aveti in vedere cateva lucruri, astfel incat sa...

Viața în Maramureș3 săptămâni inainte

Ce inseamna management energetic si cum te ajuta sa ai profituri mai mari

Consumul de energie termica si electrica este unul care trebuie gestionat cu foarte mare atentie de orice companie care produce...

Trending