Connect with us

Afaceri

10 greșeli pe care le fac antreprenorii români în marketing online

Publicat

pe

10 greșeli pe care le fac antreprenorii români în marketing online

La ora actuală există o cantitate impresionată de articole, tutoriale, ghiduri și filmulețe pe YouTube care ne învață să facem SEO. Găsești materiale disponibile pentru orice stadiu de începere a promovării. Însă, oricât de simplu ar părea din prezentarea etapelor ce trebuie parcurse, demersul nu este unul ușor de realizat. Pentru conceperea unor strategii eficiente este nevoie de ani de experință și de multă practică.

Procesul de optimizare SEO este un demers complex, ce implică multe aspecte și poate atrage în multe capcane pe cei care doresc să obțină rezultate spectaculoase rapid, fară să aibă rabdarea necesară să aplice corespunzător fiecare parte a strategiei. Tocmai de aceea în cele ce urmează îți propunem atenției câteva dintre greșelile, cele mai des întâlnite, ce trebuie evitate pentru a beneficia de o promovare SEO cât mai bună.

Greșeala SEO #1. Datorită informațiilor disponibile pe internet unora li se poate părea că promovarea SEO este un demers banal, ce poate fi realizat de către oricine, cu ceva cunoștințe din surse autorizate și cu curajul necesar de a porni de unul singur la drum. Într-adevăr, promovarea SEO presupune respectare anumitor procese clare, însă efiența lor este dată și de experința dobândită în timp. Tocmai de aceea, dacă dorești o promovare eficientă, apelează la o firmă specializată în realizarea de astfel de servicii.

Greșeala SEO #2. Nu căuta și nu accepta promisiunea unor rezultate eficiente și rapide.Rezultatele aplicării unor strategii SEO eficiente se văd după câteva luni bune. Iar dacă dorești obținerea mai rapidă a acestor rezultate îți faci iluzii. Unele campanii ppc pot face minuni pe termen scurt, dar dacă nu sprijini acest demers și cu o serie de elemente de stabilitate, tot ceea ce ai realizat se va duce rapid în momentul în care nu mai investești acele sume de bani. La fel de adevărat este și că promisiunile ce pot fi făcute de unele agenții sunt exagerate. Nicio agenție de marketing nu poate garanta obținerea unei poziți fruntașe în clasament, fară să treacă o anumită perioadă de timp.

Greșeala SEO #3. Lipsa unei auditări permenente a site-ului și a eficienței campaniei de optimizare SEO. Orice demers SEO trebuie să înceapă cu o auditare a site-ului, fiecare campanie trebuie monitorizată și văzut clar care au fost rezultatele. Este recomandat ca măcar o dată la 6 luni să realizezi un audit SEO al site-ului. Fară o măsurare constantă a poziției și eficineței aplicării unor strategii, întregul demers este lipsit de sens.

Greșeala SEO #4. Oferirea unei experiențe de accesare a site-ului neplăcută. Oricât am încerca să atragem vizitatori în site, dacă la primul contact cu acesta se lovesc de numeroase probleme, efortul este egal cu 0. Dacă site-ul se încarcă greu, dacă apar erori la acesarea anumitor pagini și dacă utilizatorul nu reușește să găsească ușor informațiile, serviciile sau produsele pentru care a intrat în site, atunci orice strategie am aplica, rezultatele vor continua să fie slabe.

Articolul: 10 greșeli pe care le fac antreprenorii români în marketing online poate fi citit în întregime pe Blog SEO România.

Facebook Comments
Citeste in continuare
Comenteaza si tu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Afaceri

Câteva detalii pentru a opta pentru produsele cosmetice bio

Publicat

pe

Câteva detalii pentru a opta pentru produsele cosmetice bio

Pentru a avea pe deplin grijă de sănătatea noastră trebuie să optăm nu numai să avem un mod de viață cât mai echilibrat, să mâncăm alimente bio, ci și să folosim cât mai multe produse de acest tip, inclusiv cosmetice bio.

Tot așa cum conservanți și pesticidele din produsele alimentare pătrund în organismul nostru o dată cu alimentele, ducând în timp la diverse afecțiuni, tot așa și ingredientele chime aflate în compoziția diverselor creme de față sau de corp pe care le folosim ajung în organism și pot genera în timp diverse boli.

Tocmai de aceea interesul pentru a folosi și a consuma produse bio trebuie să acopere un spectru cât mai larg. În plus, merită să menționăm că aceste produse sunt prietenoase cu mediul înconjurător, fiind obținute prin tehnici tradiționale nepoluante, iar ingredientele din care sunt extrase elementele din compoziție sunt netratate chimic. De asemenea ele nu sunt testate pe animale.

Un alt aspect extrem de important, pentru care să preferăm aceste produse alternativei celor standard este dat de calitatea ingredientelor aflate în compoziție. Acestea sunt obținute din plante, prin procedee care le conservcă foarte bine proprietățile active, făcând produsele în a căror alcătuire intră mult mai eficiente în tratarea problemelor cărora le sunt destinate.

Calitatea acestor produse este net superioară celor chimizate, neavând în compoziția lor parabeni, ftalați sau ingrediente obținute prin procedee poluante. Pentru a fi trecute la categoria bio, aceste produse sunt supuse unor teste extrem de exigente și trebuie să satisfacă criterii foarte stricte.

Așadar, tânând seama de toate aceste caracteristici, este mult mai recomandat să alegem să folosim cosmetice organice decât să optăm pentru cosmetice standard. Chair dacă prețul lor este unul un pic mai mare, investiți merită tot efortul.

Pentu a achiziționa astfel de cosmetice de cea mai bună calitate accesați magazinul online Rfresh.ro!

Facebook Comments
Citeste in continuare

Afaceri

Inspirație deplină pentru mobila de bucătărie potrivită

Publicat

pe

Inspirație deplină pentru mobila de bucătărie potrivită

Ori ce câte ori avem nevoie de o sursă de inspirație sau de un sfat bun pentru alegerea celei mai potrivite variante ar fi bine să consultăm magazinul de mobila de bucatarie de la Acaju. Diversitatea de modele și informațiile detaliate ne vor ajuta cu siguranță să ne gândim la alternative și, în final, să optăm petru cea mai bună soluție.

De multe ori, atunci când avem de ales mobiler pentru bucătărie, ne este foarte util să consultăm cât mai multe oferte. Vizualizarea cât mai multor variante ne ajută să ne facem o idee despre ce s-ar potrivi spațiului de care dispunem în locuința noastră.

Inspirație deplină pentru mobila de bucătărie potrivită

De ce avem nevoie pentru a alege cea mai potrivită mobilă de bucătărie?

Există numeroase criterii în funcție de care să ne orientăm căutările și alegerile. Unul dintre cele mai importante este legat de dimensiunile locuinței noastre, iar cel de-al doilea implică modul nostru de viață. Aceste două aspecte antrenează o serie de întrebări, printre care menționăm:

 • Ce stil dorim să aibă bucătăria noastră, să fie una clasică, vintage sau una modernă?

 • Ce culori și variante să alegem, din pal, pal lucios, MDF, sticlă sau lemn masiv?

 • Intenționăm să gătim mai mult sau suntem dintre cei care pregătim mâncare acasă doar ocazional?

 • Bucătăria va fi folosită și pentru servitul mesei sau doar pentru pregătirea ei?

 • Vom folosi acest spațiu și pentru socializare?

 • Ce tip de electrocasnice să alegem, clasice sau încorporabile?

 • Cât de puternică să fie hota și cu ce nivel de zgomot?

 • Cum să organizăm cât mai eficient spațiul de depozitatre?

 • Cum să dispunem aragazul, chiuveta și frigiderul?

 • Cum să arate masa pe care să o alegem?

 • Cum să dispunem corpurile de iluminat pentru a asigura cea mai potrivită lumină, atât pentru gătitul mesei, cât și pentru alte activități?

Inspirație deplină pentru mobila de bucătărie potrivită

Toate aceste întrebări sunt menite să ne ofere o direcție corectă în vederea alegerii celei mai potrivite variante de mobilier de bucătarie. Cert este că, pentru a ne bucura de la început și cât mai mult timp cu putință de avantajele ei, este bine să optăm pentru un mobilier rezistent, de calitate, ușor de întreținut.

Mobilierul de bucătărie, mai mult poate decât alte tipuri de mobilier, trebuie să fie unul perfect adaptat stilului nostru de viață. Pentru o mai bună socializare, varianta de bucătărie open space este o soluție din ce în ce mai apreciată de cei mai mulți dintre proprietari. În astfel de cazuri o insulă de lucru sau o măsuță specială, mai înaltă sau poate chiar tip bar, poate fi o alegere foarte inspirată. Beneficiile acestui tip de amenajare sunt numeroase, iar mobilierul ales poate juca un rol esențial.

Inspirație deplină pentru mobila de bucătărie potrivită

Un alt aspect deosebit de important în alegerea celei mai potrivite variante de mobilier este ca acesta să fie amplasat cât mai eficient și să fie cât mai funcțional. Fiecare loc de depozitare și fiecare sertar este bine să fie astfel alese, încât să dispunem cât mai repede de orice lucru ne este necesar.

Pentru a cumpăra mobilă de bucătărie de calitate și pentru mai multe sfaturi avizate, alegeți să vizitați magazinul online Acaju.ro!

Facebook Comments
Citeste in continuare

Afaceri

Research Cuvinte Cheie

Publicat

pe

Research Cuvinte Cheie

Învață să faci research cuvinte cheie de la experți SEO

Cuvintele cheie, mai exact selectarea celor mai potrivite cuvinte cheie pentru afacerea ta, este un pas extrem de important în optimizarea paginilor website-ului tău.

Procesul, numit și keyword research, te poate ajuta să folosești cuvintele cheie care vor avea cel mai bun randament pentru activitatea ta.

Dacă ești la început și ai un mic magazin online nu are rost să investești în cuvinte cheie premium ca „magazin online”, nu vei recupera niciodată banii și nici nu vei ajunge pe primele pagini de rezultate ale motoarelor de căutare.

Ceea ce vrei să faci este să identifici acele cuvinte cheie cât mai relevante pentru nișa ta, fraze cheie lungi, mai descriptive, care targetează exact ceea ce vinzi tu.

Încearcă să găsești cuvinte cheie cu un volum de căutări cât mai mare (potențiali vizitatori) și cu un nivel de dificultate cât mai mic (competiție scăzută).

De unde să începi?

 

Găsește o platformă specializată în analiza cuvintelor cheie (keyword research tool)

Acest pas poate părea simplu, dar nu este chiar așa.

Există o sumedenie de variante, unele ok, altele mai puțin bune.

Cel mai bine este să încerci mai multe tool-uri înainte de a lua o decizie. În mare parte vei găsi posibilitatea de a testa gratuit platforma pentru o perioadă limitată (free trial) sau mai sunt cele freemium. Adică un serviciu gratuit premium, dar cu anumite limitări.

Dacă nu vrei să pierzi timpul cu teste, poți apela direct la unealta de cuvinte cheie SEMScoop, una din cele mai complete și exacte instrumente de analiză a cuvintelor cheie cu care am lucrat.

Nu doar că te ajută să identifici cuvintele cheie potrivite dar îți arată și informații foarte detaliate si importante despre website-urile competiției aflate pe primele 10 poziții Google ale cuvântului cheie căutat.

Citește continuarea articolului Research Cuvinte Cheie, pe Blogul SEO al Agenției Edcora.

Facebook Comments
Citeste in continuare

Parteneri

Știri din Maramureș

Eveniment20 de ore inainte

Editorial/„Să înceapă osteneala aceasta, după atâta véci de la discălecatul ţărâlor cel dintăi de Traian împăratul Râmului, cu câteva sute de ani peste mie trecute, să sparie gândul”

Fostul parlamentar Gelu Vişan, fost lider PMP şi apropiat al Elenei Udrea, lansează acuzaţii incendiare cu privire la alegerile europarlamentare,...

Eveniment2 zile inainte

Vicepresedinte PNL Diaspora: Republica Moldova pe care a furat-o Plahotniuc si ai lui a fost eliberata

(Preluare Mediasud.ro): Timp de 8 ani, un proces demarat în urma unui dosar cu cântec pe baza achizițiilor publice efectuate...

Câteva detalii pentru a opta pentru produsele cosmetice bio Câteva detalii pentru a opta pentru produsele cosmetice bio
Afaceri2 zile inainte

Câteva detalii pentru a opta pentru produsele cosmetice bio

Pentru a avea pe deplin grijă de sănătatea noastră trebuie să optăm nu numai să avem un mod de viață...

Eveniment3 zile inainte

“Ceea ce în urmă cum 10 zile părea un vis imposibil astăzi a devenit realitate”

(Preluare Mediasud.ro): Timp de 8 ani, un proces demarat în urma unui dosar cu cântec pe baza achizițiilor publice efectuate...

Eveniment4 zile inainte

Dosarul TETRA, inventat de fostul procuror „Portocală” la Poliția Locală, scoate la iveală denunțurile obținute sub presiune și martori mincinoși

(Preluare Mediasud.ro): Timp de 8 ani, un proces demarat în urma unui dosar cu cântec pe baza achizițiilor publice efectuate...

Eveniment5 zile inainte

Gata, le-am stins lumina la Frontiera!

  (Preluare National – Catalin Tache): Iata ca desi este la doar un pas sa revina la varful MAI dupa...

Eveniment6 zile inainte

Sabin Orcan: Oligarhul Plahotniuc este agent al Serviciului de Informații Externe

România va prelua preşedinţia Conferinţei Mondiale a Ritului Scoţian prin Suveranul Mare Comandor Stelian Nistor, 33°, care va fi pentru...

EvenimentO săptămână inainte

Nașul lui Zgonea (cel cu serviciul in suflet) care are afaceri cu un fost agent GRU va conduce Masoneria Lumii

România va prelua preşedinţia Conferinţei Mondiale a Ritului Scoţian prin Suveranul Mare Comandor Stelian Nistor, 33°, care va fi pentru...

EvenimentO săptămână inainte

PROMO/MASCATI SI MASONII TEPARI DIN PRAHOVA/”VENERABILUL” MASON GRAD 33, Liviu Bigan si MASONUL “MASCAT – MACHO” DE LA POLITIA LOCALA PLOIESTI, PETRESCU BOGDAN (III)

https://www.incisivdeprahova.ro/2019/06/06/mascati-si-masonii-tepari-din-prahovavenerabilul-mason-grad-33-liviu-bigan-si-masonul-mascat-macho-de-la-politia-locala-ploiesti-petrescu-bogdan-ii/ La data de 06.06.2019, Incisiv de Prahova a publicat articolul ” MASCATI SI MASONII TEPARI DIN PRAHOVA/”VENERABILUL” MASON GRAD...

EvenimentO săptămână inainte

Editorial/Lipsa autorității statului român

Ne plîngem că Statul nu are autoritate. Din nefericire așa este. Avand experiență , mi-am permis să creionez cîteva motive care...

EvenimentO săptămână inainte

Oare de ce era ingrijorat Dan Barna in Parlamentul European?

Oare de ce era ingrijorat  Dan Barna in Parlamentul European, cand citea stirea cu el si Ponta la cafea, stire...

Eveniment2 săptămâni inainte

O noua emanatie de la nivelul presedintiei din care rezulta ca prevederile Constitutiei sunt ignorate sau…!?…

La data de 03.06.2019, Incisiv de Prahova a publicat articolul ” MASCATI SI MASONII TEPARI DIN PRAHOVA/”VENERABILUL” MASON GRAD 33...

Eveniment2 săptămâni inainte

MASCATI SI MASONII TEPARI DIN PRAHOVA/”VENERABILUL” MASON GRAD 33, Liviu Bigan si MASONUL “MASCAT – MACHO” DE LA POLITIA LOCALA PLOIESTI, PETRESCU BOGDAN (II)

La data de 03.06.2019, Incisiv de Prahova a publicat articolul ” MASCATI SI MASONII TEPARI DIN PRAHOVA/”VENERABILUL” MASON GRAD 33...

Eveniment2 săptămâni inainte

“Multicalificatul” director a condiționat promovarea clasei pentru unii elevi de participarea la mitingul organizat de actualul locatar al Penitenciarilui Rahova și anume Liviu Dragnea

O informație aparent banală readuce în discuție parteneriate care se fac responsabile în ultimii ani de un număr uriaș de...

Eveniment2 săptămâni inainte

MAI “crapa” de deontologie profesionala/Se soilicita public demisia sefului IPJ Gorj (III)

https://www.incisivdeprahova.ro/2019/05/05/mai-crapa-de-deontologie-profesionalaseful-ipj-gorj-sex-hotel-cu-amantainregistrari-audio-si-stenograme-incendiare-ii/ https://www.incisivdeprahova.ro/2019/04/22/mai-crapa-de-deontologie-profesionalaseful-ipj-gorj-sex-masina-cu-amantainregistrari-audio-si-stenograme-incendiare/ In articolul “Ministerul de Interne cu “parfum” de femeie/Amante, abuzuri si banii publici” din data de 22.04.2019, Incisiv...

Eveniment2 săptămâni inainte

ICCJ din nou pe…”aratura”/’A devenit România stat federativ și nu se mai execută mandatele de aducere?’, citam din aberatiile judecătorului Iulian Dragomir

La data de 22.05.2019, Incisiv de Prahova a publicat articolul ”Fals si uz de fals la Politia Locala Ploiesti/Mason in...

Trending