Connect with us

Eveniment

În atenția DIPI! Polițiști de la Sighetu Marmației, în pericol! Au nevoie de protecție în fața contrabandiștilor!

Publicat

pe

În anul 2019, cu un Statut potrivnic parcă, polițiștii devin ținte ale interlopilor care, la vedere, se află într-o demonstrație de forță continuă. La Sighetu Marmației- “culoar de contrabandă” pentru traficanții de tutun, prin aceleași tehnici de intimidare, interlopii îi amenință pe doi polițiști membrii SNAP. În urma unor acțiuni de combatere a contrabandei, cei doi colegi au fost luați în vizor de infractorii care nu fac rabat în acțiunile lor împotriva celor care le-au devoalat activitatea și iau măsurile legale. Cei doi colegi, dintre care o femeie, au devenit țintele unui interlop celebru “colecțioanar” de infracțiuni, membru al clanului Doboieștilor. Așa se face că individul nu doar că-i amenință pe toate căile, a ajuns până acolo încât, îi urmărește și-i filmează pe polițiști în timpul serviciului, după care, postează pe rețelele de socializare filmările însoțite de comentarii denigratoare, menite să irite întreaga comunitate împotriva poliției. Halucinant, colegei polițist, sub ochii săi, săptămâna trecută, interlopul i-a fotografiat copilul în timp ce se aflau la locul de joacă din parc!!!! Solicităm de urgență Departamentului de Informații și Protecție Internă să ia măsuri care să-i protejeze pe colegii noștri, până nu este prea târziu!!! De asemenea, conducerea IPJ Maramureș să ia în serios situația, să-i sprijine și să-i apere pe cei doi colegi polițiști, nu doar la nivel declarativ. Realitatea de la Sighetu Marmației întrece orice relatare, activitatea îngreunată a poliției de asemenea, ținând cont de faptul că personalul este mult subdimensionat și este pus față în față cu fenomenul contrabandei de tutun și defrișările ilegale, infracțiuni – surse de venit permanente. Contrabanda cu țigări, de la frontiera cu Ucraina, Serbia și Republica Moldova este prolifică și a devenit mijloc de subzistență pentru o parte a populațieidin zonele de graniță. Este dovedit că banii din contrabandă, de multe ori, finanțează și alte infracțiuni. Fenomenul traficului de tutun adaugă acțiuni specifice IPJ-urilor de la frontieră și-i expune pe polițiști punându-le, de multe ori,viața în pericol, lor și familiilor lor. Se mai știe că, de multe ori, în combaterea contrabandei infrastructura tehnică a traficanților o depășește pe cea a poliției. Mai rău decât atât, contrabaniștii nu se dau înapoi de la nimic, au tactici de intimidare în stil mafiot care au ucis polițiști. Sindicatul Național al Agenților de Poliție a susținut acțiuni prin care și-a susținut și apărat membrii, și amintim cazul polițistului de la ITPF Timișoara, hărțuit de infractori și care, în urma demersurilor noastre beneficiază de protecție. Se impune ca, de urgență, și cei doi colegi de la poliția municipală Sighetu Marmației să beneficieze de măsura de protecție, altfel, ne întrebăm: cine protejează clanurile interlope din zonă!? BIROUL EXECUTIV CENTRAL SNAP „Uniți vom fi puternici ”

 

Articolul În atenția DIPI! Polițiști de la Sighetu Marmației, în pericol! Au nevoie de protecție în fața contrabandiștilor! apare prima dată în Ziarul Incisiv de Prahova.

Facebook Comments

Eveniment

Conexiuni adevărate: Heineken® și Bodega lansează “The Boring Phone”

Publicat

pe

De

  • Heineken® și brand-ul american și retailer-ul Bodega au lansat „The Boring Phone” care își propune să ajute oamenii să realizeze că se pot bucura mai mult de viețile lor când acestea au mai puțină legătură cu telefonul.
  • Produs de Human Mobile Devices (HMD), “The Boring Phone” se întoarce la origini, pentru că nu oferă access la internet, rețele sociale sau alte aplicații.
  • Construind în continuare pe ideea de “deconectare digitală”, HMD debutează cu un parteneriat anunțat la conferința MWC în 2024, prin care va produce dispozitive pentru mărcile Heineken și Bodega.
  • Dispozitivul va fi dezvăluit joi, 18 aprilie, la standul “pop-up” al celor de la Bodega în cadrul Milan Design Week, cel mai mare festival de design și inovație din lume.
  • În urma unui studiu care arată că 90% dintre oameni recunosc că obișnuiesc să dea scroll pe telefon când ies în oraș, Heineken® a ascultat nevoile tinerilor adulți care doresc să se deconecteze de la dispozitivele lor.

17 aprilie 2024: Heineken®, în colaborare cu Bodega, creatorii de bun-gust în materie de modă și street culture, lansează “The Boring Phone”, produs de Human Mobile Devices (HMD).

Capabilitățile limitate ale telefoanelor “dumb” – care sunt proiectate să aibă caracteristici tehnologice reduse – au ca scop încurajarea conexiunilor sănătoase între oameni în timpul ieșirilor în oraș, prin deconectarea de la smartphone-uri.

Pentru că smartphone-urile au ajuns să aibă specificații atât de avansate și să fie atât de captivante pentru utilizatori, este din ce în ce mai ușor să ne conectăm la lumea online, și totodată din ce în ce mai greu să trăim în prezent. Produs de inovatorul în tehnologii mobile, Human Mobile Devices (HMD), Heineken® x Bodega Boring Phone reduce posibilitatea ca telefoanele să ne acapareze atenția. Este proiectat intenționat să aibă doar funcțiile de bază de care avem nevoie când ieșim seara în oraș și principalele sale utilizări sunt apelurile și SMS-urile.

Carcasa transparentă a telefonului și autocolantele cu hologramă sunt inspirate de pasiunea Generației Z pentru moda “Newtro” (“new retro”) și amintesc de telefoanele de la începutul anilor 2000. Fără specificațiile comode ale lumii moderne, pe telefon nu se pot descărca aplicații de social media sau orice altceva care poate să ne distragă de la prezent. Și pe deasupra bateria durează o săptămână în stand by și 20 de ore în apeluri.

Pe măsură ce smartphone-urile încep să domine atenția utilizatorilor la nivel global din ce în ce mai mult, un studiu recent comandat de Heineken® arată că Zillenialii* din Marea Britanie și SUA mărturisesc că suferă de “doom scrolling” (dau scroll pe telefon la nesfârșit) în timp ce socializează cu prietenii și familia – se uită pe device-uri de șapte ori pe seară, în medie.

Când vine vorba de lucrurile care le captează atenția cel mai mult, două treimi dintre respondenți mărturisesc că se uită pe social media (62%) când își petrec timpul cu alte persoane, și peste o treime (36%) au spus că își verifică emailurile. Trei din zece (30%) au recunoscut că se joacă pe ascuns în loc să interacționeze cu prietenii și familia.

Însă, peste o treime (37%) zic că se uită pe telefon mult prea des când sunt în situații sociale, și lucrurile pot fi privite din altă perspectivă, dat fiind că 32% dintre respondenți recunosc că le-ar plăcea să se poată deconecta de la telefoane în timpul ieșirilor.

În mod încurajator, una din cinci persoane (22%) au spus că își opresc telefoanele sau le lasă acasă înainte de ocazii sociale. Și două din cinci persoane (38%) zic că iau în considerare aceste opțiuni.

Heineken® și Bodega au demarat acest parteneriat pentru a ne arăta că ne putem bucura mai mult de viețile noastre, atunci când acestea sunt mai puțin legate de telefon.

Nabil Nasser, Global Head la Heineken®, spune: “Cu toții avem nevoie de o pauză de la toate tehnologiile smart care ne distrag atenția. Studiul nostru a arătat că acest lucru este și mai important pentru Generațiile Z și Millennials. Când am vorbit cu aceștia despre obiceiurile de folosire a smartphone-urilor, am realizat destul de repede că mulți consideră că sunt obișnuiți să se lase acaparați de dispozitive în situații sociale, dar totodată recunosc că nu vor să renunțe în totalitate la telefon. Nouă, celor de la Heineken®, ne place să încurajăm momentele de conexiune autentică și să îi ajutăm pe oameni să simtă bucuria adevărată a timpului petrecut alături de cei dragi. Când am creat «The Boring Phone», ne-am întors la origini, la o tehnologie elementară, pentru a-i ajuta pe oameni să aibă parte de conexiuni adevărate la o bere în oraș, fără să fie distrași de notificările constante de pe telefoane.”

“La începutul lui 2023 am observat ceva interesant în comportamentul Generației Z din SUA. Începuseră să reducă din timpul petrecut în fața ecranelor, înlocuind smartphone-urile cu telefoane simple. Fiindcă suntem fani declarați ai deconectării de la lumea digitală, suntem extrem de bucuroși să anunțăm lansarea «The Boring Phone», alături de Heineken și Bodega. Și cu siguranță vom vedea conversații mai conectate când ieșim în oraș, de acum înainte”, a declarat Lars Silberbauer, CMO Human Mobile Devices (HMD), liderul european în inovație și producerea de dispozitive mobile.

Oliver Mak, co-fondator Bodega adaugă: “La Bodega considerăm că suntem o punte între culturi și tineri. Astfel că, atunci când Heineken au venit către noi pentru a colabora într-un proiect gândit cu exact acest scop, ne-am implicat cu bucurie. Cu toate că am crescut înconjurați de tehnologie, noi, toți cei din Generația Z și Millennials, am început să recunoaștem că dependența de telefoane ne afectează capacitatea de a avea conexiuni umane reale. Ceea ce apoi ne reduce abilitățile de a ne distra, și, la nivel macro, de a evolua cultural.”

“Smartphone-urile pot fi prea captivante, deci am vrut ca design-ul să fie plictisitor. Ne-am inspirat foarte mult din mișcarea «Newtro» și am vrut să reinterpretăm un obiect cultural emblematic din trecut pe care oamenii mai tineri din generația Zillennials s-ar putea să nu îl cunoască. Suntem nerăbdători să vedem reacțiile la «The Boring Phone», care reprezintă uniunea viziunii noastre asupra unei lumi mai creative și dorința de a crea o comunitate. Ceea ce va însemna ieșiri mai frumoase cu cei dragi.”

Producătorul muzical britanic, devenit cunoscut în Ibiza, TSHA, care a început să fie unul dintre cei mai interesanți artiști tineri din industrie, va sărbători lansarea “The Boring Phone” cu un concurs dedicat fanilor săi, după ce a înțeles cum se simte când tehnologiile smart îi detașează de prezent pe cei care participă la festivaluri de muzică.

THSA spune: “Ca artist, vrei să fii conectat cu publicul, ca să știi dacă se simt bine. Dar e greu să faci asta când te uiți peste pupitru și vezi o mare de smartphone-uri care te orbesc cu blițurile. Mi-ar plăcea să văd o lume în care intrăm la festival și pur și simplu ne bucurăm de prezent; ne conectăm cu artiștii, cu prietenii noștrii și pur și simplu ne distrăm. Telefonul Heineken x Bodega Boring Phone este antidotul perfect pentru ieșirile în oraș întrerupte în mod constant de tehnologiile smart.”

Heineken® și Bodega vor dezvălui “The Boring Phone” la Milan Design Week, joi (18 aprilie), cu o petrecere care va fi găzduită de colaboratorii lor, HMD. Petrecăreți din toată lumea vor primi apoi telefoane care le vor permite să se deconecteze și să-și redobândească timpul de calitate alături de prieteni, familie și cei dragi și să se bucure de conexiuni adevărate.

În iunie va urma și lansarea unei aplicații care va transforma smartphone-urile în telefoane “plictisitoare”, adresată în special celor care nu vor reuși să trăiască experiența “The Boring Phone”.

Pentru mai multe despre “The Boring Phone” și de ce renunțarea la tehnologiile smart când ieșim în oraș e o idee bună, aici: www.heineken.com/theboringphone.

Despre studiu*:

Heineken a comandat un studiu ce a fost realizat pe un eșation de 4.000 de tineri din Generațiile Z și Millennials, cu toții majori și utilizatori de smartphone-uri (2.000 în Marea Britanie și 2.000 în SUA). Acesta a fost realizat de către OnePoll, în martie 2024. Datele pot fi separate și în rezultate demografice specifice pentru Marea Britanie/SUA/Generația Z/Millennials la cerere. Tot la cerere pot fi solicitate date din Italia, Brazilia, Germania și Mexic.

Despre “The Boring Phone”

Dimensiuni 108 x 55 x 18,9 mm, 123 g
Ecrane Intern: 2.8” QVGA | Extern: 1.77″ QQVGA
Cameră 0,3 MP + bliț LED
Design telefon ergonomic cu clapetă și DualSIM
Audio radio FM (cu căști conectate sau fără căști)
Conectivitate 2G, 3G, 4G | Bluetooth 4.2 | mufă jack 3.5mm AV | port Micro USB
Baterie 1.450 mAh (înlocuibilă)

Până la 6 ore de apeluri 3G/4G. Până la 20 de ore de apeluri în rețele 2G. Până la o săptămână în stand by.

Stocare Internă: 128 MB | Slot MicroSD ce suportă carduri de până la 32GB
Încărcare Port Micro USB

 Despre Bodega

Fondată în 2006 ca un magazin-concept de retail care unește cultura străzii și moda contemporană, Bodega a evoluat într-un creator de gust de renume mondial, activând în retailul traditional, comerțul electronic, arta experientială și design. Cu sediul în Boston (Massachusetts) și Los Angeles, magazinul experimental complet secret al celor de la Bodega a fost descris ca o instalație artistică vie și este una dintre cele discutate experiențe de pe planetă. Mai multe aici: https://bdgastore.com/

Despre Heineken®

HEINEKEN® este producătorul de bere cel mai prezent în lume. Este creatorul și promotorul cel mai mare al berii și cidrului premium. Cu brand-ul Heineken® în frunte, Grupul are un portofoliu de peste 300 de beri și tipuri de cidru la nivel international, regional și local. Sunt dedicați inovării, investițiilor pe termen lung, vânzărilor disciplinate și sunt centrați pe managementul costurilor. Prin platforma “Brewing a Better World”, sustenabilitatea a devenit parte integrantă a business-ului. HEINEKEN® are o prezență geografică echilibrată, fiind lideri de piață atât în țările dezvoltate, cât și pe piețele emergente. Au peste 85.000 de angajați și operează fabrici producătoare de bere, malț, cidru și alte unități de producție în peste 70 de țări. Acțiunile Heineken® N.V. și Heineken® Holding N.V. se tranzacționează pe bursa Euronext din Amsterdam. Prețurile acțiunilor pot fi accesate pe Bloomberg, sub simbolurile HEIA NA și HEIO NA și pe Reuters sub simbolurile HEIN.AS și HEIO.AS. HEINEKEN® deține două programe American Depositary Receipt (ADR): Heineken® N.V. (OTCQX: HEINY) și Heineken® Holding N.V. (OTCQX: HKHHY).

Despre HMD

HMD vine de la Human Mobile Devices. La HMD totul începe cu ascultarea nevoilor adevărate ale oamenilor. Consumatorilor HMD le pasă de planetă, se simt adesea copleșiți de dispozitive digitale și sunt atenți la buget. În calitate de lider european pe piața producătoare de smartphone-uri, aceștia încurajează reparabilitatea telefoanelor și deconectarea de la device-urile digitale. Începând cu acest an, portofoliul companiei a fost îmbunătățit cu dispozitive originale HMD și parteneriate interesante. Mai multe aici: www.hmd.com.

Facebook Comments
Citeste in continuare

Eveniment

La East European Comic Con, viitorii artiști vizuali primesc feedback relevant de la ECHO School

Publicat

pe

De

București, 17 aprilie 2024 ECHO School, primul program de facultate în dezvoltarea jocurilor video din România, anunță participarea sa la ediția din acest an a East European Comic Con, desfășurat la Romexpo, între 19-21 aprilie 2024. La standul dedicat ECHO School, participanții vor avea ocazia să afle direct de la specialiștii din industrie ultimele noutăți în game development și detalii despre programele de licență, precum și sfaturi pentru îmbunătățirea portofoliului în artă și animație.

Prezent de peste 50 de ani pe 4 continente, Comic Con este cunoscut ca fiind un punct de întâlnire pentru pasionații de entertainment, jocuri video și benzi desenate. Ediția din București de anul acesta aduce împreună actori din seriale și filme de renume mondial, precum Harry Potter, Game of Thrones, The Originals și The Witcher.

Participarea ECHO School la Comic Con 2024 oferă ocazia pasionaților de jocuri video să exploreze oportunitățile educaționale și posibilitățile de carieră în domeniu. Sub îndrumarea experților din industrie, participanții vor avea ocazia să afle informații despre programele de facultate, admitere sau structura portofoliului în cadrul sesiunilor de Q&A de la standul școlii.

Activitățile pregătite de ECHO School includ:

  • Sesiuni de analiză aportofoliilor în artă și animație

Sâmbătă, 20 aprilie, între orele 14:00 și 16:00, respectiv duminică, 21 aprilie, între 12:00 și 14:00, ECHO School oferă artiștilor emergenți oportunitatea de a primi feedback constructiv pe lucrările lor. În cadrul acestor sesiuni, reprezentanți recunoscuți din industrie, precum George Munteanu, Game Art Director la  Gameloft și Adrian Cruceanu, Art Director în cadrul KillHouse Games și owner RavenBit Studio, vor fi prezenți pentru a analiza portofoliile și a oferi sfaturi valoroase și direcții pentru îmbunătățirea lucrărilor prezentate.

  • Artist in action

În a doua zi de eveniment, de la ora 11:00, vizitatorii vor avea șansa de a urmări un artist digital în acțiune, lucrând direct de la standul ECHO. Activitatea va fi proiectată pe un ecran, permițând tuturor participanților să urmărească procesul creativ și tehnica folosită în diverse programe de design.

ECHO School invită toți pasionații de jocuri video să viziteze standul la East European Comic Con 2024, pentru a descoperi oportunitățile pe care programul le oferă și pentru a face primii pași spre o carieră de succes în game development.

Pentru mai multe informații despre ECHO School și programele de studiu, vă rugăm să consultați website-ul https://echo-school.ro/ .

Despre ECHO School

ECHO School oferă primele programe de licență din România dedicate pregătirii viitoarei generații de creatori de jocuri video. În colaborare cu parteneri de top din domeniu, ECHO School oferă programe de studiu avansate în game development, combinate cu o abordare practică, pentru a forma specialiști competenți în designul și ingineria jocurilor. Cu o viziune inovatoare și o pasiune pentru excelență, ECHO School reprezintă viitorul educației în industria de dezvoltare de jocuri din România.

Contact de presă:

Teodora Moldovan

Teodora.moldovan@dbopeople.ro

+40748111054

Facebook Comments
Citeste in continuare

Eveniment

WHITE TOWER 30/Primele „victime” din IPJ Prahova incep sa apara in urma dezvaluirilor ziarului Incisiv de Prahova – Ziarul Incisiv de Prahova

Publicat

pe

De

Va dezvaluiam cum primarul și viceprimarul din Comarnic au anunțat intenția de a renunța la PSD și de a candida din partea liberalilor.

Imediat a apărut în scenă sublimul Albișor care a început cu amenințări, amenințări care merg de la controale, la controale din partea ISC și la anularea unor acte de urbanism aflate deja în vigoare. Cu alte cuvinte: INTIMIDARE!

Campanie electorala „murdara”. La ce mijloace au recurs cei de la PSD Prahova:

Iar ce faci când ți se opune rezistență și ești trimis la plimbare? Trimiți subalternii în control!

Așa se face că Albișor, cel aflat în postura de sef de PSD în Colegiul Valea Prahovei a uitat că a mers personal la Hidro Prahova Comarnic si Hidro Prahova Bușteni pentru a depune documentațiile pentru PUZ-urile centurilor respective (în data de 19.01.2024), și tot personal a ridicat documentele . Mai mult PUZ-urile respective au fost realizate de firma…dlui Albișor – BTFARCH RO COMPANY SRL – pe hartie, in fapt de el personal .

Dar pentru că viceprimarul Mihai Savu (care era si Presedinte PSD Comarnic si care ridicase partidul de la 5% la 60%) a refuzat să colaboreze cu PSD-ul și le-a spus clar că va candida din partea PNL, ce face Albișor?  Trimtie controlul la Primăria Comarnic verificând tocmai actele centurilor respective.

Din păcate pentru Marius Albișor există documente clare, există mailuri, conversatii pe whatsapp, inregistrari video care demonstrează apropierea față de autoritățile locale, apropiere care nu mai există dacă…afară este soare….Si, exista si inregistrari video la Hidro care atesta prezenta sa „bizara” (sa nu zicem noi, dar total ilegala) in favoarea proiecatantului BTFARCH RO COMPANY SRL, cand „maria sa” nu are asa ceva in competenta.

Mai ramane ca cei din PSD sa trimita la Primaria Comarnic pe politistii corupti din IPJ Prahova, politisti corupti ce le acopera ilegalitatile.

Sau, mai este o varianta: sa plateasca niste „agarici” sa se plaseze cu „pancarte” in fata primariei sa solicite demisiile primarului si viceprimarului, in stilul caracteristic.

Dar, indiferent de presiuni, santaje si amenintarile venite de la varful PSD Prahova cu institutiile statului pe care le au in „buzunar” – cei doi au transmis transant ca NU vor ceda!

Sublimul Albișor este coordonator din partea PSD Prahova pe Colegiul respectiv si „vaneaza” postul de vicepresedinte al CJ Prahova ca sa fie in echipa cu cel ce spera sa obtina postul de presedinte.

Marius Albișor, de loc din Cluj, pasionat de… cai, a intrat în atenția publicului prin Gabriela Firea care l-a numit în 2018  director al Administraţiei Lacuri, Parcuri şi Agrement Bucureşti (ALPAB). El deține Centrul de antrenament la mare altitudine pentru caii de curse. În trecut, această pasiune l-a adus într-o situație-limită. Un viscol puternic l-a surprins pe Marius Albișor în creierul Bucegilor, în timp ce cobora de la Centrul de antrenament cu doi cai de curse. El a stat înzăpezit 30 de ore, fiind recuperat de jandarmii montani.

Marius Albișor a fost numit director al ALPAB pe 9 mai 2018, fiind detașat de la Compania Municipală Dezvoltare Durabilă, a Primăriei Capitalei. El l-a înlocuit pe Aurelian Andrei Popa, un alt profesionist al Gabrielei Firea, trecut în planul 2, după ce presa a relatat că acesta este în centrul unei anchete DNA pentru corupție.

Marius Albișor se ocupa în trecut de un birou de arhitectură – Altrix Arhitectura SRL. Firma sa a fost acuzată că a realizat Planul Urbanistic General (PUG) al Municipiului Focșani ”coppy-paste” după cel al Piteștiului.

Dupa publicarea primei parti din aceasta investigatie, Albisor a incercat sa isi steraga urmele unor eventuale posibile infractiuni grave si a incheiat un proces – verbal prin care puz-ul controlat si efactuat de el in numele firmei BTFARCH RO COMPANY SRL este corect realizat.

In schimb au trecut la alte presiuni care sunt de „Noaptea minții”.

Viceprimarul Mihai Savu – fost Presedinte PSD Comarnic – este acuzat ca si-a executat politic, in timp ce era presedinte PSD Comarnic un cosilier local PSD, printr-o institutie care apartine si se afla in subordinea Prefectului de Prahova, adica in subordinea Presedintelui PSD Prahova.

„Sunt acuzat pe majoritatea posturilor Tv,ca am executat politic patronul Popasului Cernica (Balaceanu Ion).

Din spusele dlui Bălăceanu, la noi în primărie, am aflat ca în luna ianuarie, au fost în control la pensiunea pe care o deține, ISU Prahova.

Acestia, au constatat nereguli și au lăsat anumite măsuri pe care să le remedieze în termen de 2 luni.

Mentionez ca aceștia, au mai fost în control la toate pensiunile și restaurantele din Comarnic. Acest control, a fost in urma incidentului de la Ferma Dacilor.

Din câte am auzit,controalele au fost pe toată Valea Prahovei.

Când au revenit cei de la ISU, au constatat, ca dl Bălăceanu nu a remediat acele nereguli, motiv pt care, l-au închis. Dumnealui, mă acuza ca l-am executat politic.

Eu am trecut de la PSD la PNL, iar dumnealui a rămas în PSD (fiind consilier PSD în acest mandat).

Eu nu i-am făcut nicio sesizare la nicio instituție niciodată, mai ales ca ISU ,este în subordinea prefecturii, iar eu nu sunt agreat de acesta instituție.

Eu știu ca o sesizare se face cu nume și prenume,așa ca ar putea demonstra dacă eu i-am făcu sesizare la ISU.As dori să aducă dovezi concrete în spațiul public,ca eu , i-am făcut sesizări”.

Pasiunea lui Albișor pentru cai a rămas și astăzi, fiind văzut des pe Hipodromul Ploiești, devenind un concurent serios pentru un alt pasionat de hipism- Marian Manea.

Revenim si intrebam public: Abuzuri-abuzuri, șantaj-șantaj, dar cu caii ce ați avut?

Vom reveni cu dezvaluiri senzationale.

(Cristina T.).

Facebook Comments
Citeste in continuare

Parteneri

Știri din Maramureș

Administrație locală7 ore inainte

B.D.G. Import își extinde portofoliul prin parteneriatul cu William Grant & Sons

D.G. Import a încheiat 2023 cu o cifră de afaceri de 365 milioane lei Compania estimează că veniturile generate de...

EvenimentO zi inainte

Conexiuni adevărate: Heineken® și Bodega lansează “The Boring Phone”

Heineken® și brand-ul american și retailer-ul Bodega au lansat „The Boring Phone” care își propune să ajute oamenii să realizeze...

EvenimentO zi inainte

La East European Comic Con, viitorii artiști vizuali primesc feedback relevant de la ECHO School

București, 17 aprilie 2024 – ECHO School, primul program de facultate în dezvoltarea jocurilor video din România, anunță participarea sa...

Uncategorized6 zile inainte

Samsung Electronics ocupă locul întâi pe piața globală de semnalistică digitală pentru al 15-lea an consecutiv

Samsung își consolidează poziția de lider pe piață, după un deceniu și jumătate de performanțe remarcabile, înregistrând vânzări București, România...

EvenimentO săptămână inainte

WHITE TOWER 30/Primele „victime” din IPJ Prahova incep sa apara in urma dezvaluirilor ziarului Incisiv de Prahova – Ziarul Incisiv de Prahova

Va dezvaluiam cum primarul și viceprimarul din Comarnic au anunțat intenția de a renunța la PSD și de a candida...

Administrație localăO săptămână inainte

Nova Power & Gas salută încheierea Misiunii SEED efectuată de AIEA, menită să revizuiască procesul adoptat în selectarea primului amplasament propus pentru Reactoarele Modulare

Nova Power & Gas, parte a grupului E-INFRA, salută încheierea cu succes a Misiunii SEED (Site External Events Design) efectuată...

UncategorizedO săptămână inainte

Studiu: Peste 50% dintre consumatorii români au adoptat în prezent Sistemul de Garanție – Returnare

Conform unui studiu Kantar, realizat pe un eșantion reprezentativ de consumatori*, peste 50% dintre consumatorii români intervievați au aderat până...

Uncategorized2 săptămâni inainte

Green Revolution, în parteneriat cu Raiffeisen Bank România și Mastercard România, lansează primul Pop-up de infrastructură

Asociația Green Revolution, primul ONG de ecologie urbană din România, în parteneriat cu Raiffeisen Bank România și Mastercard, propun o...

Uncategorized2 săptămâni inainte

RAZER PREZINTĂ NOUL LAPTOP DE GAMING RAZER BLADE 18: CEL MAI PUTERNIC BLADE DE PÂNĂ ACUM

Domină fiecare joc și sarcină creativă cu noul laptop de gaming Razer Blade 18 Experiență de vizionare pe un ecran...

Uncategorized2 săptămâni inainte

Samsung prezintă cea mai recentă gamă de electrocasnice, cu conectivitate îmbunătățită și capacități AI, în cadrul evenimentului de lansare globală[ Unele caracteristici pot fi încă indisponibile.] „Welcome to BESPOKE AI”

În decurs de 24h, au loc trei evenimente în Seul, Paris, New York City, fiind prezentate noi electrocasnice pentru bucătărie...

Eveniment2 săptămâni inainte

Cum îți protejezi datele? Manager de parole și securitate suplimentară pentru fișierele tale

În fiecare zi, ne bazăm pe zeci de platforme online. Stocăm informații importante în cloud și ne ținem viețile personale...

ginecologie Vâlcea ginecologie Vâlcea
Social2 săptămâni inainte

Când ajungi să cauți pe Google ginecologie Vâlcea?

Când vine vorba despre serviciile de ginecologie în Vâlcea, femeile caută în mod special profesionalismul, reputația și calificările medicului. Îngrijirea...

Uncategorized2 săptămâni inainte

Asociația pastel și Carrefour România dăruiesc biciclete elevilor din mediul rural

19% dintre elevii care locuiesc în mediul rural străbat mai mult de 5 kilometri în fiecare zi, pe jos, pentru...

Uncategorized2 săptămâni inainte

TikTok lansează feed-ul dedicat conținutului STEM în Europa

TikTok lansează un nou feed dedicat conținutului STEM (știință, tehnologie, inginerie și matematică) pentru utilizatorii din Europa. Aproximativ 15 milioane...

Uncategorized2 săptămâni inainte

Bucureștiul va avea un muzeu dedicat jocurilor video

  Muzeul se va deschide la finalul lui 2024 și îl va avea curator pe Andreas Lange, fondatorul celebrului ComputerSpieleMuseum...

Uncategorized2 săptămâni inainte

ANVELOPE PREMIUM PENTRU UN CONDUS MAI ECONOMIC

Primăvara a început să dea semne pozitive, așa că mulți șoferi probabil se gândesc deja la achiziționarea unor anvelope sigure...

Trending