Connect with us

Uncategorized

NEDELCU CĂTĂLIN-PRȘEDITNELEL ILEGITIM ȘI IMORAL AL SINDICATULUI „DIAMANTUL” CONFIRMĂ INFORMAȚIILE DIN PRESĂ: ORGANIZAȚIA SINDICALĂ „DIAMANTUL” ACȚIONEAZĂ ÎN DETRIMENTUL MEMBRILOR ACESTUI SINDICAT, PRECUM UN CLAN MAFIOT

Publicat

pe

Dreptul de asociere în vederea respectării drepturilor fundamentale și promovarea intereselor acestora, a fost pervertit chiar de actuala conducere a sindicatului „Diamantul”, organizație sindicală recunoscută, odată, pentru lupta acerbă care o dădea cu sistemul ilegal, de tip crimă organizată din M.A.I. și Poliție.

Începând cu data de 14 mai 2014 au apărut în spațiul public o serie de ilegalități comise de foști și actuali lideri ai sindicatului „Diamantul” iar în data de 26 iunie, în jurul orelor 1200, în cotidianul Maramureș Azi a fost dezvăluit faptul că liderii acestei organizații se întâlnesc, din nou, pe ascuns (precum infractorii respectiv politicienii PSD-ALDE când au votat OUG nr.13/2017), pentru a cheltui irațional banii membrilor de sindicat (sau, poate, prin aceste cheltuieli vor să ascundă alte cheltuieli ilegale, fără acoperire în contabilitatea organizației) dar, mai ales, pentru a „scăpa” de cei care deranjează actuala conducere și a-i răsplăti, cu „funcții înalte în cadrul organizației sindicale”, pe cei credincioși lui „el lidero maximo”: Nedelcu Cătălin, un lider care are mereu telefonul închis pentru problemele membrilor organizației sindicale. Poate că acest „lider sindical” visează și el un birou ca al acelor lideri sindicali reprezentativi: pus la dispoziție de M.A.I., frumos mobilat, cu „cerberi” la ușă (eventual „secretare disponibile”, așa cum au șefii din M.A.I.) să nu care cumva să intre peste el vreun „membru nesimțit” pentru care „le lidero maximo” nu a făcut nimic.

La un interval de câteva ore după dezvăluirile presei naționale, pe pagina oficială a acestui sindicat a fost postat de Nedelcu Cătălin un comunicat prin care confirmă absolut toate dezvăluirile din presă: „cine nu-i cu mine, e împotriva mea și nu poate fii membru și nici lider în acest sindicat”; „cine nu execută orbește, orice ilegalitate și dorință a «marelui licurici Nedelcu», zboară” și „iubește-ți șeful orice ți-ar face acesta”.

Ca drept dovadă, la punctul 3 al postării lui Nedelcu Cătălin apare „Excluderea  din sindicat a domnului Alexandru Firicel pentru comportament agresiv (jigniri, amenintari si acte de hartuire) impotriva liderilor sindicatului”. Însă, presa națională vuiește de ilegalitățile sesizate de acest domn, Alexandru Firicel, inclusiv a celor din sindicatul „Diamantul”. Iar dacă pentru polițiști Adevărul a devenit: agresiv, hărțuitor, jignitor înseamnă ori că România nu are poliție ori că Nedelcu Cătălin „cu ai lui” încearcă să scape de cercetările instituțiilor abilitate (cel mai probabil) printr-un demers josnic, copilăresc chiar: excluderea unui membru marcant al sindicatului care, după ce l-a sesizat pe Nedelcu despre potlogăriile pe care acest „lidero maximo le-a făcut” în calitate de lider „Diamantul” (dar și a foștilor și actualilor lideri din sindicat), s-a ales cu oprobriul „orbilor” (ceilalți lideri din sindicat), îndoctrinați de Păscuț Emil că: „Cătălin Nedelcu e cel mai bun dintre toți liderii fiindcă face exact ce doresc Păscuț Emil și Șerbănescu Marin”. E o postare lamentabilă, a unor „infractori plângăcioși” care nu îl au cu nimic „la mână” pe Alexandru Firicel ca să-l: șantajeze/intimideze și, de aceea, „se simt hărțuiți, jigniți… de lege și avertizori”.

Interesant este că acești „lideri sindicali” vor să relaționeze cu avocați… în condițiile în care onorariile minime percepute de avocați sunt publice, pe sitte-urile barourilor județene. Iar din informațiile primite, Păscuț Emil (ex-liderul SPR „Diamantul” și actualul „șef onorific” al sindicatului) a refuzat multe oferte ale avocaților teritoriali tocmai pentru că „solicitau onorarii prea mari” (nicidecum 1.000-1.500RON (chiar și mai puțin) cât ar fi vrut acesta să le ofere pentru o acțiune în instanță). Însă, potrivit surselor noastre, nu banii erau problema lui Păscuț ci faptul că avocații nu îi ofereau clientului (adică lui Păscuț, prin intermediul sindicatului „Diamantul”) înscrisurile pe care acesta le concepea (plângeri prealabile, acțiunea în instanță, cereri de apel/recurs ș.a.m.d.) iar acest inconvenient e uriaș pentru „dl. aspirant la statututl avocatului fără examen și fără concurs, Păscuț Emil” căci acesta nu se mai putea informa și învăța de la avocați, gratuit, „tehnici de drept pentru instanță”. Potrivit Ziarului incisiv de Prahova, Păscuț Emil urmărea ca după pensionarea sa să obțină ilegal de la Ministerul Afacerilor Interne (prin unul din secretarii acestui minister), cu titlu gratuit

La comentarii a apărut și un anume ins, Ion Ganea, care îl ovaționa pe „marele licurici Nedelcu Cătălin” pentru faptul că actuala conducere a sindicatului „Diamantul” nu îi va mai deranja pe șefi și „colegii” din structurile suport. Dar cine e acest Ganea Ion? Într-un articol din 10 ianuarie 2012 al RTV (https://www.romaniatv.net/cei-31-de-politisti-de-la-sectia-1-si-3-ridicati-de-dna-si-dga-sunt-acuzati-si-de-tortura_9995.html#n) intitulat: 31 de poliţişti de la Secţiile 1 şi 3, ridicaţi de DGA. Sunt acuzaţi de luare de mită şi de tortură apare și un comentariu referitor la comisarul șef de poliție Ganea Ion, al unei persoane „Ionel”, cităm: „ Comisarul sef Gane, adjunct la sectorul 1 pe raza caruia sunt sectiile 1 si 3 este cel care -i proteja pe politistii corupti si lua 50% de la fiecare din mita. Cind a auzit ca urmeaza sa fie demascati subalternii lui si chair el, comisarul sef Gane a plecat de urgenta in Afghanistan ca sa poata justifica sumele mari de bani si averile acumulate. Comisarul sef Gane este cel mai corupt politisti din sectorul 1.”

Așadar, „sindicatul lui Nedelcu Cătălin” și al tuturor celor ca el care au ajuns să conducă în sindicatul „Daimantul” a devenit sindicatul agreat de cei care comit ilegalități în M.A.I. și Poliție, un nou sindicat care legitimează „orice vrea șeful”, doar ca să Nedelcu&co să aibe asigurate: bunăstarea și cariera. (Crsitina Sotir)

Facebook Comments
Citeste in continuare
Comenteaza si tu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Uncategorized

Nu stii ce oferta de angajari videochat Bucuresti sa accepti? Iata cateva sfaturi utile!

Publicat

pe

Omul este responsabil pentru propria fericire. Orice persoana care aspira sa ajunga cat mai sus ar trebui sa nu se teama sa munceasca pentru a-si indeplini visurile. Acesta este si cazul tuturor tinerelor care spera sa depaseasca problema banilor si sa ajunga independente din punct de vedere financiar. Drumul spre succes poate parea anevoios, insa acolo unde este dorinta, pana si imposibilul devine posibil.

Multe fete sunt in cautarea unor oferte avantajoase de angajari videochat Bucuresti, asa cum sunt cele care provin din partea Studio20.ro. Insa nu toate studiourile sunt capabile sa le ofere tot ce au mai bun tinerelor. Asadar, cum stii cu cine ar trebui sa colaborezi? Iata ce trebuie sa ai in vedere, daca vrei sa ajungi acolo unde trebuie!

Fii selectiva cu ofertele de angajari videochat Bucuresti
Oricine iti poate promite orice. Insa acest lucru nu inseamna, neaparat, ca se va si indeplini. Acesta este si motivul pentru care nu ar trebui sa lucrezi decat cu studiouri cu experienta, care iti pot prezenta un portofoliu larg de activitate. Pana la urma, in orice domeniu ai alege sa muncesti, atat oferta, cat si locul din care provine aceasta reprezinta criterii de selectie esentiale.

Cel mai bine este sa te informezi in legatura cu renumele pe care il are studioul care a lansat ofertele de angajari in videochat Bucuresti. Doar dupa ce te vei convinge ca merita increderea ta, vei putea merge la pasul urmator, mai exact aplicarea pentru interviu.

Gandeste-te la ce anume ai vrea sa iti ofere studioul cu care intentionezi sa colaborezi si cum ai vrea sa fii tratata. Este foarte important sa pui profesionalismul pe primul loc, astfel incat sa mergi cu placere in fiecare zi si sa iti pastrezi motivatia pe durata intregului program. Nu uita ca studiourile care fac oferte de angajari videochat Bucuresti, dar care nu au experienta si nu se bazeaza pe profesionalism nu isi vor sustine modelele asa cum o poate face un studio consacrat.

Felul in care te simti cand lucrezi conteaza
Pentru a ajunge cel mai bun model din industrie, vei avea nevoie de o echipa puternica in spate. Indiferent de cat de multa incredere ai in tine si in propriile puteri, nimic nu se compara cu munca de echipa. Un studio profesionist isi antreneaza modelele sa fie la cele mai inalte standarde, le ofera posibilitatea de a fi ajutate de traineri extrem de bine pregatiti si, de asemenea, le ofera cele mai bune conditii.

De la programul de munca si pana la mediul de desfasurare a activitatii, orice factor joaca un rol important in dezvoltarea ta ca model. Acesta este si motivul pentru care ar trebui sa te interesezi foarte bine in legatura cu activitatea studioului si cu ceea ce se petrece in spatele usilor inchise, inainte de a accepta ofertele de angajari videochat Bucuresti.

Nu iti fie teama sa infrunti provocarile care apar in calea ta spre succes! Alege sa fii o femeie inteligenta si sa colaborezi doar cu cei mai buni, pentru a putea deveni cea mai buna! Vei fi uimita de evolutia ta spectaculoasa, intr-un timp record!

Facebook Comments
Citeste in continuare

Uncategorized

Carmen Târnoveanu dăruiește publicului momente inedite la TVR International

Publicat

pe

Cea de-a treia ediție din sezonul 5 al emisiunii ”Dăruiește Românie!”, difuzată de TVR Internațional, aduce în casele telespectatorilor o nouă serie de personalități îndrăgite de public dar și un moment inedit pentru moderatoarea Carmen Târnoveanu. Cum a făcut față provocării inedite lansată de mentalistul Ștefan R. Simion, aflați vineri, pe 16 octombrie 2020, de la ora 21.

Tot atunci, îndrăgitul cântăreț Adrian Daminescu vorbește despre momentele emoționante pe care le-a trăit dar și despre Constantin Daminescu, tatăl său, cel care le-a dăruit cu generozitate românilor o porție impresionantă de artă și cultură.

Invitat și el la ”Dăruiește Românie!”, Ștefan Stan e încântat că a avut ocazia de a petrece timp de calitate alături de nume importante ale scenei muzicale sau teatrale de la noi și promite că va reveni oricând cu drag: „Când am venit prima oară la emisiunea asta, sincer, nici nu știam la ce să mă aștept. Nu glumescAfost o experiență extraordinară, numai prin faptul că am stat alături de oameni fabuloși. Mă bucur că am revenit și o să mai vin. Deci, când ne revedem?”

Și solistul trupei Schimbul 3 by Adi Ordean este de aceeași părere: „E un spectacol numai cu muzică și alte momente artistice. E foarte tare aici!” crede Codruț Croitoru.

Alte momente memorabile din ediția de pe 16 octombrie a ”Dăruiește Românie!” sunt cele puse în scenă de pianista Mădălina Paşol al cărei talent a depășit granițele țării și de actorul Marius Drăguş, cel care îmbină într-un mod inedit magia și umorul pentru a da viață personajului său, Magitot.

Andreea Toma și Ștefan Băloi, prim-balerini ai Teatrului de Musical și Operetă „Ion Dacian”, se întorc și ei, după un an, în platoul emisiunii: „Prima dată am venit aici pentru a promova spectacolul pe care l-am regizat. A fost o experiență foarte plăcută, de care noi, ca artiști, avem mare nevoie. Ne bucurăm că și Carmen Târnoveanu se regăsește, destul de des, în rândul spectatorilor Teatrului „Ion Dacian” și ne dorim să facem echipă oricând putem aduce în fața publicului ceva frumos și emoționant.

Nu în ultimul rând, săptămâna aceasta la ”Dăruieşte Românie!”, Carmen Târnoveanu stă față în față cu Oneway Bboys. Sunt tineri, sunt foarte talentați și petrec zeci de ore la repetitii pentru că ”vor să facă lucrurile altfel”, așa cum spune coordonatorul lor, Radu Pantea. Oneway Bboys fac parte dintr-o nouă generație de viitori artiști despre care se povestește la TVR Internaţional.

Dăruiește Românie” este un format original, unic pe piața de divertisment de la noi, care își propune să surprindă fața frumoasă, proaspătă și luminoasă a românilor de pretutindeni. Emisiunea prezentată de Carmen Târnoveanu poate fi urmărită în fiecare vineri seară, de la ora 21, pe TVR Internațional și TVR M

Facebook Comments
Citeste in continuare

Uncategorized

Ce le impiedica pe tinere sa aplice pentru oferta unui studio de videochat din Bucuresti?

Publicat

pe

studio videochat Bucuresti

Videochatul este unul dintre cele mai ravnite domenii din Romania, dar nu toata lumea are curajul sa aplice pentru oferta unui studio. Deoarece activitatea modelelor online este controversata, multe tinere prefera sa opteze pentru un job obisnuit, care le ofera salarii modeste.

La un studio de videochat din Bucuresti aplica doar femeile ambitioase, care decid sa lase prejudecatile la o parte si sa se bucure de un trai mai bun. Iata de ce nu fac multe tinere videochat:

Se gandesc ca vor fi judecate de oamenii din jur

Chiar daca isi doresc sa castige sume mai mari de bani, iar astfel sa-si asigure viitorul, teama ca vor fi judecate de cunoscuti le impiedica sa aleaga aceasta meserie. Cea mai mare frica a tinerelor este ca parintii lor vor afla cu ce se ocupa si ca vor fi dezamagiti de ele, dar nu se gandesc la faptul ca parintii isi doresc tot ce este mai bun pentru copilul lor.

In cazul in care si pe tine te opreste aceasta teama, trebuie sa stii ca un studio de videochat din Bucuresti cu renume iti poate garanta confidentialitatea, ceea ce inseamna ca nimeni nu va afla ca esti model online, daca nu iti doresti. In plus, multe tinere care fac videochat le-au marturisit deja parintilor, iar ei au avut o reactie surprinzator de buna.

Daca le vei explica ca activitatea ta consta in discutii online, ca joci rolul unui psiholog si ca obtii incasari mari care te vor ajuta sa-ti construiesti un viitor frumos, exista toate sansele ca ei sa accepte usor faptul ca lucrezi in acest domeniu.

Sunt convinse ca activitatea de model online este in principal erotica

Atunci cand spui “videochat”, te gandesti la fetele care se dezbraca in fata camerei web, nu-i asa? Ei bine, daca activitatea lor ti se pare rusinoasa, poti opta pentru videochatul glamour sau non-adult. Acesta presupune discutii online purtate cu membrii site-urilor, fara sa se apeleze la nuditate.

La un studio videochat Bucuresti non-adult, asa cum este Studio-20.ro, vei purta discutii profunde cu admiratorii tai si te vei transforma treptat in confidenta lor. Ei iti vor spune tot ce au pe suflet, iar tu vei incerca sa le oferi sfaturi utile si sa le faci zilele mai frumoase. In acest mod, nu vei avea niciun motiv sa te rusinezi cu ceea ce faci, ba chiar te vei putea mandri cu incasarile tale!

Considera ca nu detin atuurile necesare pentru aceasta activitate

Frica de esec te poate impiedica sa atingi succesul! Multe femei au impresia ca modelele online au 90-60-90 si ca trec frecvent prin interventii estetice pentru a arata perfect in fata camerei web, insa lucrurile nu stau deloc asa. Personalitatea conteaza mai mult decat aspectul fizic!

Daca esti o fire vesela, comunicativa si ambitioasa, nu conteaza ca ai cateva kilograme in plus sau ca ai trecut de 30 de ani. Poti aplica cu incredere pentru oferta unui studio de videochat din Bucuresti, deoarece ai toate sansele sa devii model de top. Studioul iti va oferi sesiuni de training si te va ajuta sa-ti maresti garderoba, astfel incat sa fii in cea mai buna forma atunci cand discuti cu admiratorii tai!

In cazul in care ai intrebari referitoare la aceasta activitate, intra pe un forum de videochat si discuta cu modelele online din Capitala despre tot ce vrei sa stii legat de un studio videochat Bucuresti!

Facebook Comments
Citeste in continuare

Parteneri

Știri din Maramureș

Eveniment4 ore inainte

Aduceti izoleta/Romania nu a mai vazut asta niciodata!

(Preluare National – Catalin Tache): Polițiștii trimiși în Centrul Vechi, mai mulți decât clienții… ”Ordin de la Cotroceni : Închideți...

Sport11 ore inainte

Adrian Mutu, ambasador oficial Favbet România

Favbet România revine pe piața locală cu o mutare de Champions League. Compania internațională cu o experiență în domeniu de...

ExclusivO zi inainte

Cand trebuie sa apelezi la implantul mamar?

Fiecare femeie este unica si merita sa se simta in largul sau cu corpul sau. Sa se simta complexata sau...

ExclusivO zi inainte

Diferenţele dintre un VPS si un server normal

Dacă ar fi să clasăm cele mai populare întrebări, acest subiect ar lua cu siguranță una dintre primele linii ale...

EvenimentO zi inainte

De asta se ocupa DNA in tara asta, fratilor, de maruntisuri?/ De asta platim procurorii DNA cu 15-20.000 de lei pe luna

Ionut Cristache: „Ma stiti ca nu-s vreun fan Scripcaru, dar, TOTUSI, asa ceva? De asta se ocupa DNA in tara...

Uncategorized2 zile inainte

Nu stii ce oferta de angajari videochat Bucuresti sa accepti? Iata cateva sfaturi utile!

Omul este responsabil pentru propria fericire. Orice persoana care aspira sa ajunga cat mai sus ar trebui sa nu se...

Eveniment2 zile inainte

Vă invit să lecturați această sinteză, iar dacă vă pasă de viitorul vostru vă propun să votați acel partid/candidat care va pune pe tapet această problemă GRAVISSIMĂ.

„STAREA NAȚIEI ÎN 2020”, DESCRISĂ PE SCURT ÎN 6 PUNCTE, AR PUTEA FI CEL MAI TARE SUBIECT DE CAMPANIE ELECTORALĂ....

Social3 zile inainte

Cea mai buna clinica pentru a face operatii de cataracta in Pitesti

Tu stii ce este cataracta? Cataracta reprezinta o afectiune oftalmologica in care lentilei din interiorul ochiului i se reduce transparenta,...

Eveniment3 zile inainte

Coviduță nu se atinge de ștampile, saci, secții de vot/E un comunist, urăște alegerile și democrația/Cică e și foarte petrecăreț, îi plac mult cluburile, nunțile, botezurile, manelele, astea de distracție/Participă zi de zi, noapte de noapte, la pelerinaje și slujbe

Să dai întâi cu cârpă muiată-n sublimat” La Iași, în 1928, are loc o conferință a Societății pentru Profilaxia Tuberculozei....

Eveniment4 zile inainte

PNL Prahova a propus un deputat condamnat pentru trafic de influență, pe locul III pe lista pentru Camera Deputaților si pe locul I, un MINISTRU DE JUSTITIE care incalca legea/Cel de pe locul II va avea parte de o atentie „deosebita” din partea ziarului „Incisiv de Prahova”/In curand

PNL Prahova a propus un deputat condamnat pentru trafic de influență, pe locul III pe lista pentru Camera Deputaților si...

Social5 zile inainte

Casa Del Santos, caminul pentru batraneti linistite

Casa Del Santos anunta deschiderea casei de seniori. Exista in aceasta locatie calitate si standarde europene provenite din Italia, pentru...

Eveniment5 zile inainte

Editorial/Epidemia omoară oamenii sau „democrația”?/In plin „JIHAD” la PNL Prahova se utilizeaza varianta „EBa” la alegerile parlamentare: Mihai Apostolache

Voturile prahovenilor sunt tratate, din nou, cu partea „dorsala” de catre PNL Prahova! Asa se procedeaza cu nemaurile, nu se...

Eveniment6 zile inainte

IN GUVERNAREA PNL, IN PRAHOVA – GOLANI CHELIOSI SI INTERLOPI TRANSMIT MESAJE, PROBABIL, PUSE „IN GURA” EDILULUI (NOU ALES), DE SCHIMBARI IN CADRUL UNOR INSTITUTII DE SIGURANTA NATIONALA

Nu credeam să existe atîta golănie în Poliție! Si, inca nu cred! Cred ca exista cheliosi – interlopi, (chiar puscariasi...

Social7 zile inainte

Fostul primar al comunei argeşene Corbi, Virgil Baciu, candidează ca independent la Camera Deputaţilor

După două mandate extrem de reușite ca primar al comunei Corbi, nonconformistul Virgil Baciu vrea să candideze, independent, pentru un...

EvenimentO săptămână inainte

Unul dintre Ionești va avea, probabil, norocul să fie iarăși în Parlament căci e perioada liberalismului ăla normal, educat și meritocratic (I)

,,Trebuie să evităm știri panicarde și descrierea unor situații extreme, care, sigur, teoretic, sunt posibile. Eu cred că autoritățile trebuie...

EvenimentO săptămână inainte

Pop Engineering – un jucator de top pe piata de instalatii electrice industriale

In vremurile dificile pe care le parcurgem, putini sunt antreprenorii romani care fac tot posibilul din imposibil, cu succes, pentru...

Trending