Connect with us

Uncategorized

NEDELCU CĂTĂLIN-PRȘEDITNELEL ILEGITIM ȘI IMORAL AL SINDICATULUI „DIAMANTUL” CONFIRMĂ INFORMAȚIILE DIN PRESĂ: ORGANIZAȚIA SINDICALĂ „DIAMANTUL” ACȚIONEAZĂ ÎN DETRIMENTUL MEMBRILOR ACESTUI SINDICAT, PRECUM UN CLAN MAFIOT

Publicat

pe

Dreptul de asociere în vederea respectării drepturilor fundamentale și promovarea intereselor acestora, a fost pervertit chiar de actuala conducere a sindicatului „Diamantul”, organizație sindicală recunoscută, odată, pentru lupta acerbă care o dădea cu sistemul ilegal, de tip crimă organizată din M.A.I. și Poliție.

Începând cu data de 14 mai 2014 au apărut în spațiul public o serie de ilegalități comise de foști și actuali lideri ai sindicatului „Diamantul” iar în data de 26 iunie, în jurul orelor 1200, în cotidianul Maramureș Azi a fost dezvăluit faptul că liderii acestei organizații se întâlnesc, din nou, pe ascuns (precum infractorii respectiv politicienii PSD-ALDE când au votat OUG nr.13/2017), pentru a cheltui irațional banii membrilor de sindicat (sau, poate, prin aceste cheltuieli vor să ascundă alte cheltuieli ilegale, fără acoperire în contabilitatea organizației) dar, mai ales, pentru a „scăpa” de cei care deranjează actuala conducere și a-i răsplăti, cu „funcții înalte în cadrul organizației sindicale”, pe cei credincioși lui „el lidero maximo”: Nedelcu Cătălin, un lider care are mereu telefonul închis pentru problemele membrilor organizației sindicale. Poate că acest „lider sindical” visează și el un birou ca al acelor lideri sindicali reprezentativi: pus la dispoziție de M.A.I., frumos mobilat, cu „cerberi” la ușă (eventual „secretare disponibile”, așa cum au șefii din M.A.I.) să nu care cumva să intre peste el vreun „membru nesimțit” pentru care „le lidero maximo” nu a făcut nimic.

La un interval de câteva ore după dezvăluirile presei naționale, pe pagina oficială a acestui sindicat a fost postat de Nedelcu Cătălin un comunicat prin care confirmă absolut toate dezvăluirile din presă: „cine nu-i cu mine, e împotriva mea și nu poate fii membru și nici lider în acest sindicat”; „cine nu execută orbește, orice ilegalitate și dorință a «marelui licurici Nedelcu», zboară” și „iubește-ți șeful orice ți-ar face acesta”.

Ca drept dovadă, la punctul 3 al postării lui Nedelcu Cătălin apare „Excluderea  din sindicat a domnului Alexandru Firicel pentru comportament agresiv (jigniri, amenintari si acte de hartuire) impotriva liderilor sindicatului”. Însă, presa națională vuiește de ilegalitățile sesizate de acest domn, Alexandru Firicel, inclusiv a celor din sindicatul „Diamantul”. Iar dacă pentru polițiști Adevărul a devenit: agresiv, hărțuitor, jignitor înseamnă ori că România nu are poliție ori că Nedelcu Cătălin „cu ai lui” încearcă să scape de cercetările instituțiilor abilitate (cel mai probabil) printr-un demers josnic, copilăresc chiar: excluderea unui membru marcant al sindicatului care, după ce l-a sesizat pe Nedelcu despre potlogăriile pe care acest „lidero maximo le-a făcut” în calitate de lider „Diamantul” (dar și a foștilor și actualilor lideri din sindicat), s-a ales cu oprobriul „orbilor” (ceilalți lideri din sindicat), îndoctrinați de Păscuț Emil că: „Cătălin Nedelcu e cel mai bun dintre toți liderii fiindcă face exact ce doresc Păscuț Emil și Șerbănescu Marin”. E o postare lamentabilă, a unor „infractori plângăcioși” care nu îl au cu nimic „la mână” pe Alexandru Firicel ca să-l: șantajeze/intimideze și, de aceea, „se simt hărțuiți, jigniți… de lege și avertizori”.

Interesant este că acești „lideri sindicali” vor să relaționeze cu avocați… în condițiile în care onorariile minime percepute de avocați sunt publice, pe sitte-urile barourilor județene. Iar din informațiile primite, Păscuț Emil (ex-liderul SPR „Diamantul” și actualul „șef onorific” al sindicatului) a refuzat multe oferte ale avocaților teritoriali tocmai pentru că „solicitau onorarii prea mari” (nicidecum 1.000-1.500RON (chiar și mai puțin) cât ar fi vrut acesta să le ofere pentru o acțiune în instanță). Însă, potrivit surselor noastre, nu banii erau problema lui Păscuț ci faptul că avocații nu îi ofereau clientului (adică lui Păscuț, prin intermediul sindicatului „Diamantul”) înscrisurile pe care acesta le concepea (plângeri prealabile, acțiunea în instanță, cereri de apel/recurs ș.a.m.d.) iar acest inconvenient e uriaș pentru „dl. aspirant la statututl avocatului fără examen și fără concurs, Păscuț Emil” căci acesta nu se mai putea informa și învăța de la avocați, gratuit, „tehnici de drept pentru instanță”. Potrivit Ziarului incisiv de Prahova, Păscuț Emil urmărea ca după pensionarea sa să obțină ilegal de la Ministerul Afacerilor Interne (prin unul din secretarii acestui minister), cu titlu gratuit

La comentarii a apărut și un anume ins, Ion Ganea, care îl ovaționa pe „marele licurici Nedelcu Cătălin” pentru faptul că actuala conducere a sindicatului „Diamantul” nu îi va mai deranja pe șefi și „colegii” din structurile suport. Dar cine e acest Ganea Ion? Într-un articol din 10 ianuarie 2012 al RTV (https://www.romaniatv.net/cei-31-de-politisti-de-la-sectia-1-si-3-ridicati-de-dna-si-dga-sunt-acuzati-si-de-tortura_9995.html#n) intitulat: 31 de poliţişti de la Secţiile 1 şi 3, ridicaţi de DGA. Sunt acuzaţi de luare de mită şi de tortură apare și un comentariu referitor la comisarul șef de poliție Ganea Ion, al unei persoane „Ionel”, cităm: „ Comisarul sef Gane, adjunct la sectorul 1 pe raza caruia sunt sectiile 1 si 3 este cel care -i proteja pe politistii corupti si lua 50% de la fiecare din mita. Cind a auzit ca urmeaza sa fie demascati subalternii lui si chair el, comisarul sef Gane a plecat de urgenta in Afghanistan ca sa poata justifica sumele mari de bani si averile acumulate. Comisarul sef Gane este cel mai corupt politisti din sectorul 1.”

Așadar, „sindicatul lui Nedelcu Cătălin” și al tuturor celor ca el care au ajuns să conducă în sindicatul „Daimantul” a devenit sindicatul agreat de cei care comit ilegalități în M.A.I. și Poliție, un nou sindicat care legitimează „orice vrea șeful”, doar ca să Nedelcu&co să aibe asigurate: bunăstarea și cariera. (Crsitina Sotir)

Facebook Comments
Citeste in continuare
Comenteaza si tu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Uncategorized

Philips TV este primul producător premium care integrează tehnologia audio DTS Play-Fi

Publicat

pe

  • Noi produse Philips wireless multi-room vor fi dezvoltate în parteneriat cu DTS Play-Fi
  • OLED805 a fost anunțat ca fiind primul televizor Philips – și primul televizor oferit de un brand premium – care va folosi DTS Play-Fi
  • Toate modelele din 2020 vor dispune de tehnologia DTS Play-Fi
  • Modelele Philips Android TV din 2019 vor primi update-uri de firmware over-the-air pentru a beneficia de tehnologia DTS Play-Fi în a doua jumătate a anului 2020
  • Sistemul va fi extins pentru a include soundbar-urile și alte sisteme audio wireless în a doua jumătate a anului 2020

Amsterdam, 24 iunie 2020 – TP Vision va lansa noi produse Philips TV și Audio care se vor conecta wireless și vor lucra împreună cu ajutorul tehnologiei DTS Play-Fi.

DTS Play-Fi este o platformă wireless pentru management-ul sistemelor de sunet de acasă care funcționează cu ajutorul unei aplicații ce oferă streaming audio de înaltă rezoluție și o acuratețe cu o latentă de sub o milisecundă. Produsele compatibile, inclusiv televizoarele, dispozitivele mobile, soundbar-urile și sistemele audio lucrează in armonie pentru a oferi o experiență completă de divertisment în toată casa.

Modelele de televizoare din noua serie Philips OLED805 vor fi primele din partea unui producator premium care vor beneficia de DTS Play-Fi.

Compania va începe să se extindă în acest prim pas spre construirea unei platforme complete de conectivitate wireless, prin includerea DTS Play-Fi în toate televizoarele Philips cu Android din 2020, urmând și ca seria 2019 să beneficieze de tehnologie prin update-uri de firmware over-the-air în a doua jumătate a anului 2020

TP Vision va lansa, de asemenea, o nouă gamă de soundbar-uri și boxe wireless echipate cu DTS Play-Fi în septembrie 2020, pentru a oferi utilizatorilor opțiunea unui sistem audio Philips complet, ușor de utilizat acasă.

Facebook Comments
Citeste in continuare

Uncategorized

Cum te ajuta un vaporizator sa fumezi mai sanatos?

Publicat

pe

vaporizator

Un vaporizator este un dispozitiv care iti permite sa consumi tutunul si diverse amestecuri de plante si ierburi intr-un mod mai sanatos! Dupa cum sugereaza si denumirea sa, acesta va transforma ingredientul activ intr-un vapor inhalabil. Astfel, substantele asociate cu fumul potential daunator nu vor mai reprezenta o problema. Planta nu se va mai arde, ci se va incalzi la o temperatura mai scazuta! Prin urmare, nu va mai exista nici gudron sau alti agenti cancerigeni.

Despre vaporizatoarele portabile

Acestea reprezinta cea mai populara categorie! Au dimensiunile reduse si se utilizeaza in special pentru ierburi. Poti cumpara un asemenea vaporizator si pentru a fuma tutun, ceara sau ulei. Daca iti place sa calatoresti sau esti genul de persoana care se afla mereu in miscare, vei aprecia faptul ca il vei lua cu tine oriunde. Este suficient de incapator pentru o geanta, dar il poti tine si intr-o borseta sau chiar intr-un buzunar. Iar alimentarea are loc printr-un cablu USB, ce trebuie conectat la o sursa de energie.

Portabilitatea nu este singurul avantaj! Multe modele dispun de functii asemanatoare cu cele ale tigarii electronice si permit arderea prin convectie si conductie sau reglarea temperaturii prin senzori de atingere. De obicei, acest vaporizator trebuie setat intre 180 si 210 grade Celsius. Fiecare planta are insa un punct de fierbere diferit si va fi nevoie sa testezi mai multe variatii pana afli care este acesta! Daca vrei sa obtii rezultate mai bune, preincalzeste aparatul in prealabil si foloseste un grinder pentru a marunti continutul.

Despre vaporizatoarele desktop

Acestea sunt create pentru a le tine pe birou! Motivul consta in faptul ca au dimensiunile mari si trebuie conectate la priza. Cu toate acestea, vaporii vor fi de o calitate superioara si ai parte de mai multe optiuni. De exemplu, aproape orice model va fi suficient de puternic pentru a-l putea imparti cu prietenii. Un alt avantaj al acestui vaporizator este balonul cu care vine dotat. In momentul in care se umple, poate fi detasat si nu va mai trebui sa ramai langa dispozitiv ca sa fumezi dupa aceea.

Alte tipuri de vaporizatoare

Daca nu vrei vaporizatoare portabile sau de tip desktop, mai exista doua optiuni pe care le ai la dispozitie. Primul este modelul mecanic, care ti se va potrivi daca esti fumator de pipa sau vrei sa incerci ceva nou. Acesta va avea o camera speciala, care trebuie incalzita cu ajutorul unei brichete. Contine un lichid in interior si poate fi lasat si in frigider, creand astfel o aroma mai placuta pentru fum. Al doilea este cel pentru concentrate, care functioneaza la temperaturi mai inalte decat vaporizatoarele pentru ierburi uscate si este creat pentru ceara si ulei.

De ce criterii trebuie sa tii cont inainte sa achizitionezi un vaporizator?

De cand au aparut pe piata, vaporizatoarele au castigat multa popularitate. Clientii le apreciaza in special datorita faptului ca sunt o alternativa mai sanatoasa decat tigarile normale! Iar alegerea unui model nu este un proces atat de complicat precum pare. Trebuie doar sa te gandesti la nevoile tale si sa decizi ce categorie ti se potriveste! Cumpara si tu acest dispozitiv de pe legalizeit.ro si bucura-te de beneficiile sale incepand de astazi!

Facebook Comments
Citeste in continuare

Uncategorized

Poarta oja semipermanenta care te reprezinta! Ce culori sa alegi, in functie de zodia ta?

Publicat

pe

oja semipermanenta

Orice doamna sau domnisoara isi doreste sa aiba o manichiura impecabila. Unghiile unei femei trebuie sa arate perfect mereu, iar oja semipermanenta reprezinta solutia optima. Acest produs poate fi aplicat cu usurinta acasa si iti ofera garantia unei manichiuri ingrijite si rezistente.

Daca te-ai imprietenit deja cu oja semipermanenta, cu siguranta ai observat ca exista o paleta vasta de culori, fapt care iti poate face alegerea mai dificila. Dintre atatea culori frumoase, ce sa alegi data viitoare? Ei bine, iti poti indrepta atentia catre nuantele care te reprezinta.

Fiecare zodie este definita de anumite trasaturi care pot fi exprimate prin culori. Iata ce nuante de oja ti se potrivesc, in functie de zodia ta:

Berbec

Femeile Berbec sunt pasionale si ambitioase. Nimic nu le sta in cale atunci cand isi propun ceva! De aceea, cele mai potrivite culori pentru ele sunt rosu si violet. Aceste culori aprinse exprima taria lor de caracter si energia de care dau dovada in fiecare zi.

Taur

Reprezentantele aceste zodii sunt descurcarete si perseverente, iar culoarea care le reprezinta este verde. Daca te-ai nascut in zodia Taur, nu ezita sa folosesti pentru unghii toate nuantele acestei culori.

Gemeni

Carismatici si optimisti, Gemenii sunt atrasi de culorile care ii incarca de energie. De aceea, daca te numeri printre nativii acestei zodii, poti alege oja semipermanenta in nuante de galben, portocaliu, somon si auriu.

Rac

Femeile Rac sunt calme, visatoare si prefera linistea. Culorile potrivite pentru ele sunt albastru, argintiu metalizat si coral.

Leu

Nativele aceste zodii sunt femei puternice, atragatoare, care adora sa fie in centrul atentiei. Leoaicele vor sa atraga toate privirile oriunde ar merge, motiv pentru care li se potrivesc nuantele de argintiu, auriu, rosu si verde.

Fecioara

Fecioarele sunt perfectioniste si organizate. Acestea prefera ojele inchise la culoare, asa ca pot opta pentru nuantele de rosu inchis sau bleumarin.

Balanta

Balantele sunt firi romantice, sociabile si ambitioase, iar nuantele de oja semipermanenta care li se potrivesc sunt cele bej, negre, rosii, portocalii, bleu si lila. Intra pe Melkior.ro si vei descoperi nuantele tale preferate la cel mai avantajos pret!

Scorpion

Energice si indraznete, femeile Scorpion se regasesc in culorile vibrante de rosu, roz si verde. Totodata, ele adora manichiura in nuante ciocolatii.

Sagetator

Sagetatorii nu refuza provocarile si pun mare accent pe modul in care arata. Atunci cand vine vorba despre manichiura, nativele acestei zodii opteaza, de obicei, pentru nuante de lila, gri si negru.

Capricorn

Firi puternice si perseverente, Capricornii fac tot posibilul pentru a-si indeplini obiectivele. Femeile Capricorn acorda o atentie sporita unghiilor si prefera nuantele pale in tonuri de roz si nude, dar daca vrei sa faci o schimbare, poti sa alegi culoarea bleu.

Varsator

Inteligente si visatoare, femeile Varsator sunt reprezentate de oja semipermanenta in nuante de galben, turcoaz, lila si nude.

Pesti

Nativele aceste zodii sunt sensibile, romantice si prefera lucrurile care exprima feminitate. De aceea, daca te-ai nascut in zodia Pesti, poti alege nuante de bej, roz, rosu inchis si lila.

Pentru a achizitiona oje semipermanente profesionale, intra pe Melkior.ro si profita de oferta saptamanii 22.06. – 28.06. Foloseste codul VARA si vei primi -25% la orice comanda, plus transport gratuit!

Facebook Comments
Citeste in continuare

Parteneri

Știri din Maramureș

Eveniment8 ore inainte

Staţia de epurare a municipiului Ploiești, reteaua prin care s-au sifonat zeci de milione de euro, politicieni locali implicati/17.08.2020

Educația gratuită costă în România. La un liceu din Mizil, profesorii le-au trimis elevilor mesaje săptămâna trecută pentru a-i anunța...

EvenimentO zi inainte

Serviciul pentru Intervenții și Acțiuni Speciale din cadrul IPJ Prahova s-a intarit cu un profesionist/CV impresionant

Serviciul pentru Intervenții și Acțiuni Speciale este unitatea Poliției Române care gestionează activitatea cunoscută sub conceptul de intervenții și acțiuni...

Eveniment2 zile inainte

Du-te, bre, Raede și te caută!/ Oprește-te odată, ești ridicol!

Du-te, bre, Raede și te caută! Auzi voci, simți respirația vrăjmașului în ceafă, te persecută oamenii răi. Vorbești despre tine...

Eveniment4 zile inainte

Patru ani de la reluarea aparitiei in mediul on-line a Ziarului „Incisiv de Prahova”

Cu cerbicie, am zice, am reusit sa reconstruim Ziarul „Incisiv de Prahova” in august 2016, pe ruinele fostei publicatii si...

Exclusiv4 zile inainte

Avantajele si dezavantajele site-urilor de dating

Exista multe controverse in a sti daca exista avantaje in utilizarea serviciilor site-urilor de intalniri pe Internet sau a ceea...

Eveniment5 zile inainte

Amenintarile lui „Portocala” sunt pe cale sa produca un tsunami in SRI mai mare decat cel produs de dezvaluirile lui Sebastian Ghita care s-au soldat cu ejectarea din sistem al generalului de carton, Florian Coldea

Intre retorica și realitatea politica prahoveana, evidenţiez rolul elitelor politice în promovarea şi susţinerea modernizării și a modernității. Modernitatea tendenţială...

Social6 zile inainte

Ce concluzii a tras Cătălin Gherzan, candidatul PER la Primăria Pitești, legat de ultimele zile?

Pentru cei care nu știu încă, Gherzan este un individ foarte activ atât in zona educației, cât și în zona...

Eveniment6 zile inainte

„Taci că şi-a făcut Maus un tabel în care scrie că PSD a făcut o criză sanitară sau ceva, cred că a inventat şi covidul în Wuhan, nu că ei şi el n-aveau lege pe covid de 4 luni şi guvernau prin ordine ilegale de ministru”

Intre retorica și realitatea politica prahoveana, evidenţiez rolul elitelor politice în promovarea şi susţinerea modernizării și a modernității. Modernitatea tendenţială...

Exclusiv7 zile inainte

Descentralizarea învățământului va aduce un impact pozitiv Autor: Prof. Claudia Bota 

Descentralizarea învățământului va aduce un impact pozitiv Autor: Prof. Claudia Bota                  Politica...

Eveniment7 zile inainte

Oare așa a negociat și la Bruxelles miliardele alea multe și de hârtie?

Pentru milioane de copii si părinți, redeschiderea școlilor în pademie este o chestiune vitală. Și totuși… ,,Formula de calcul nu...

Social7 zile inainte

Performanța vorbește de la sine!

Mai este foarte puţin până când oamenii vor avea din nou ocazia iasă la vot şi să pună ştampila pe...

EvenimentO săptămână inainte

Modelul de administratie liberala/Slanic – Prahova

Domnul Rizea Cocuță din Slănic, Str Piatra Verde, este in greva foamei în fața Primăriei! Rizea Cocuța susține că a...

EvenimentO săptămână inainte

Modelul de candidat PNL la primarie/ Dorian Botoaca – „omul” lui „Portocala” si Kovesi – falsuri si furturi grosolane din bani publici/Inregistrari audio-video/documente (II)

In articolul anterior precizam ca NU putem incepe dezvaluirile din serialul „Operatiunea BOLOVANUL „PIETROS” de pe strada Malul Luncii/Amantul, serviciile...

ExclusivO săptămână inainte

Organizaţia Judeţeană Constanţa a Partidului România Noastră a anunţat refuzul de participare la alegerile locale 2020 împreună cu formaţiunea politică Alianța pentru Unirea Românilor (A.U.R)

În aceste zile când societatea românească se confruntă cu precampania electorală de strângere de semnături pentru alegerile locale 2020, când...

EvenimentO săptămână inainte

O noua eroare juridica!/Nu exista nicio norma expresa in Legea nr.55/2020 prin care se sanctioneaza nepurtarea mastii! Avocatul Poporului ar trebui sa sesizeze CCR

”Puciul cumetrilor” Hăpău – Predoiu a eșuat… În urmă cu ceva vreme, resetarea colaborării fie și strict interinstituționale dintre ”cele...

Eveniment2 săptămâni inainte

Modelul de candidat PNL la primarie/ Dorian Botoaca – „omul” lui „Portocala” si Kovesi – falsuri si furturi grosolane din bani publici/Inregistrari audio-video

Nu putem incepe dezvaluirile din serialul „Operatiunea BOLOVANUL „PIETROS” de pe strada Malul Luncii/Amantul, serviciile secrete, barlogul „Zeitei” de unde...

Trending