Connect with us

Uncategorized

NEDELCU CĂTĂLIN-PRȘEDITNELEL ILEGITIM ȘI IMORAL AL SINDICATULUI „DIAMANTUL” CONFIRMĂ INFORMAȚIILE DIN PRESĂ: ORGANIZAȚIA SINDICALĂ „DIAMANTUL” ACȚIONEAZĂ ÎN DETRIMENTUL MEMBRILOR ACESTUI SINDICAT, PRECUM UN CLAN MAFIOT

Publicat

pe

Dreptul de asociere în vederea respectării drepturilor fundamentale și promovarea intereselor acestora, a fost pervertit chiar de actuala conducere a sindicatului „Diamantul”, organizație sindicală recunoscută, odată, pentru lupta acerbă care o dădea cu sistemul ilegal, de tip crimă organizată din M.A.I. și Poliție.

Începând cu data de 14 mai 2014 au apărut în spațiul public o serie de ilegalități comise de foști și actuali lideri ai sindicatului „Diamantul” iar în data de 26 iunie, în jurul orelor 1200, în cotidianul Maramureș Azi a fost dezvăluit faptul că liderii acestei organizații se întâlnesc, din nou, pe ascuns (precum infractorii respectiv politicienii PSD-ALDE când au votat OUG nr.13/2017), pentru a cheltui irațional banii membrilor de sindicat (sau, poate, prin aceste cheltuieli vor să ascundă alte cheltuieli ilegale, fără acoperire în contabilitatea organizației) dar, mai ales, pentru a „scăpa” de cei care deranjează actuala conducere și a-i răsplăti, cu „funcții înalte în cadrul organizației sindicale”, pe cei credincioși lui „el lidero maximo”: Nedelcu Cătălin, un lider care are mereu telefonul închis pentru problemele membrilor organizației sindicale. Poate că acest „lider sindical” visează și el un birou ca al acelor lideri sindicali reprezentativi: pus la dispoziție de M.A.I., frumos mobilat, cu „cerberi” la ușă (eventual „secretare disponibile”, așa cum au șefii din M.A.I.) să nu care cumva să intre peste el vreun „membru nesimțit” pentru care „le lidero maximo” nu a făcut nimic.

La un interval de câteva ore după dezvăluirile presei naționale, pe pagina oficială a acestui sindicat a fost postat de Nedelcu Cătălin un comunicat prin care confirmă absolut toate dezvăluirile din presă: „cine nu-i cu mine, e împotriva mea și nu poate fii membru și nici lider în acest sindicat”; „cine nu execută orbește, orice ilegalitate și dorință a «marelui licurici Nedelcu», zboară” și „iubește-ți șeful orice ți-ar face acesta”.

Ca drept dovadă, la punctul 3 al postării lui Nedelcu Cătălin apare „Excluderea  din sindicat a domnului Alexandru Firicel pentru comportament agresiv (jigniri, amenintari si acte de hartuire) impotriva liderilor sindicatului”. Însă, presa națională vuiește de ilegalitățile sesizate de acest domn, Alexandru Firicel, inclusiv a celor din sindicatul „Diamantul”. Iar dacă pentru polițiști Adevărul a devenit: agresiv, hărțuitor, jignitor înseamnă ori că România nu are poliție ori că Nedelcu Cătălin „cu ai lui” încearcă să scape de cercetările instituțiilor abilitate (cel mai probabil) printr-un demers josnic, copilăresc chiar: excluderea unui membru marcant al sindicatului care, după ce l-a sesizat pe Nedelcu despre potlogăriile pe care acest „lidero maximo le-a făcut” în calitate de lider „Diamantul” (dar și a foștilor și actualilor lideri din sindicat), s-a ales cu oprobriul „orbilor” (ceilalți lideri din sindicat), îndoctrinați de Păscuț Emil că: „Cătălin Nedelcu e cel mai bun dintre toți liderii fiindcă face exact ce doresc Păscuț Emil și Șerbănescu Marin”. E o postare lamentabilă, a unor „infractori plângăcioși” care nu îl au cu nimic „la mână” pe Alexandru Firicel ca să-l: șantajeze/intimideze și, de aceea, „se simt hărțuiți, jigniți… de lege și avertizori”.

Interesant este că acești „lideri sindicali” vor să relaționeze cu avocați… în condițiile în care onorariile minime percepute de avocați sunt publice, pe sitte-urile barourilor județene. Iar din informațiile primite, Păscuț Emil (ex-liderul SPR „Diamantul” și actualul „șef onorific” al sindicatului) a refuzat multe oferte ale avocaților teritoriali tocmai pentru că „solicitau onorarii prea mari” (nicidecum 1.000-1.500RON (chiar și mai puțin) cât ar fi vrut acesta să le ofere pentru o acțiune în instanță). Însă, potrivit surselor noastre, nu banii erau problema lui Păscuț ci faptul că avocații nu îi ofereau clientului (adică lui Păscuț, prin intermediul sindicatului „Diamantul”) înscrisurile pe care acesta le concepea (plângeri prealabile, acțiunea în instanță, cereri de apel/recurs ș.a.m.d.) iar acest inconvenient e uriaș pentru „dl. aspirant la statututl avocatului fără examen și fără concurs, Păscuț Emil” căci acesta nu se mai putea informa și învăța de la avocați, gratuit, „tehnici de drept pentru instanță”. Potrivit Ziarului incisiv de Prahova, Păscuț Emil urmărea ca după pensionarea sa să obțină ilegal de la Ministerul Afacerilor Interne (prin unul din secretarii acestui minister), cu titlu gratuit

La comentarii a apărut și un anume ins, Ion Ganea, care îl ovaționa pe „marele licurici Nedelcu Cătălin” pentru faptul că actuala conducere a sindicatului „Diamantul” nu îi va mai deranja pe șefi și „colegii” din structurile suport. Dar cine e acest Ganea Ion? Într-un articol din 10 ianuarie 2012 al RTV (https://www.romaniatv.net/cei-31-de-politisti-de-la-sectia-1-si-3-ridicati-de-dna-si-dga-sunt-acuzati-si-de-tortura_9995.html#n) intitulat: 31 de poliţişti de la Secţiile 1 şi 3, ridicaţi de DGA. Sunt acuzaţi de luare de mită şi de tortură apare și un comentariu referitor la comisarul șef de poliție Ganea Ion, al unei persoane „Ionel”, cităm: „ Comisarul sef Gane, adjunct la sectorul 1 pe raza caruia sunt sectiile 1 si 3 este cel care -i proteja pe politistii corupti si lua 50% de la fiecare din mita. Cind a auzit ca urmeaza sa fie demascati subalternii lui si chair el, comisarul sef Gane a plecat de urgenta in Afghanistan ca sa poata justifica sumele mari de bani si averile acumulate. Comisarul sef Gane este cel mai corupt politisti din sectorul 1.”

Așadar, „sindicatul lui Nedelcu Cătălin” și al tuturor celor ca el care au ajuns să conducă în sindicatul „Daimantul” a devenit sindicatul agreat de cei care comit ilegalități în M.A.I. și Poliție, un nou sindicat care legitimează „orice vrea șeful”, doar ca să Nedelcu&co să aibe asigurate: bunăstarea și cariera. (Crsitina Sotir)

Facebook Comments
Citeste in continuare
Comenteaza si tu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Uncategorized

Pompa de apa – submersibila sau nu? Ce ar trebui sa alegi?

Publicat

pe

pompa de apa submersibila

Atunci cand vrei sa iti cumperi o pompa de apa, trebuie sa te decizi daca vrei ca aceasta sa fie submersibila sau nu. Evident, alegerea nu este atat de usoara pe cat pare, in special datorita faptului ca o pompa de apa submersibila prezinta un set de avantaje si beneficii care pot fi de ajutor oricaui om gospodar.

Desi multi ar prefera o pompa de apa cu motorul situat la suprafata, este important ca acestia sa ia in considerare si un model submsersibil (unde exista posibilitatea de a folosi un asemenea produs). Asadar, iata o serie de caracteristici care te pot ajuta sa faci o alegere inteleapta atunci cand vine vorba de pompe de apa!

Principalele avantaje la o pompa de apa submersibila

Cunoscatorii deja stiu unele dintre aceste avantaje. De altfel, sunt recunoscute in acest domeniu pentru faptul ca faciliteaza modul de utilizare al unui asemenea produs, dar cresc si eficienta utilizatorului sau sarcinii de realizat.

  • Nu necesita amorsare – o pompa de apa submersibila se amorseaza singura. Nici nu ai putea sa o amorsezi personal, deoarece aceasta trebuie sa fie complet acoperita de lichid pentru a putea porni. Evident, este contraindicat sa pornesti un astfel produs pe uscat;
  • Efectul de cavitatie nu exista – acest efect presupune crearea unui vid in interiorul pompei de apa si umplerea acestuia cu bule de gaze sau vapori. Existenta acestora plus intensitatea vibratiilor rezultate din activitatea pompei de apa duc la formarea vibratiilor care, in schimb, favorizeaza coroziunea mecanica. Expunerea prelungita la o astfel de coroziune dauneaza conductelor ce asigura transferul lichidului. Dat fiind faptul ca o pompa de apa submersibila este constant sub apa, acest efect nu poate aparea;
  • Are o eficienta crescuta – datorita pozitionarii sale (imersata), o astfel de pompa se foloseste si de presiunea lichidului in etapa de aspiratie a lichidului. Asadar, este asigurata o eficienta crescuta;
  • Nivelul de zgomot este extrem de redus – daca ai mai lucrat cu pompe de apa, stii ca cele de suprafata produc destul de mult zgomot pe parcursul functionarii, detaliu deranjant daca trebui sa lucrezi in preajma lor. Ei bine, un produs submersibil are un nivel redus de zgomot – uneori chiar te vei intreba daca pompa este intr-adevar pornita.

Desigur, la pompele de suprafata, se aplica toate dezavantajele de mai sus. Mai mult, acestea trebuie si instalate corespunzator, lucru ce dureaza – contrar pompelor submersibile care trebuie doar coborate sub lichid.

Cum poti folosi o pompa de apa submersibila?

O astfel de pompa poate fi folosita in crearea unui sitem de irigatii, pentru eliminarea apei reziduale din diferite locatii, in lucrari la nivelul canalizarii si la pomparea lichidului din afara oricarui tip de bazin (gropi, piscine, locatii inundate si asa mai departe).

In situatiile mentionate, o pompa submersibila este preferata de majoritatea profesionistilor deoarece aceste echipamente au greutati mici si sunt foarte usor de manevrat si instalat.

Nu uita de calitate!

Desi pretul acestor produse nu este, de obicei, unul exagerat, nu trebuie sa uiti de calitate. O pompa de apa submersibila de calitate slaba se poate defecta de la prima cufundare in lichid. Mai mult, lipsa etanseitatii complete a motorului poate crea un adevarat dezastru in fantana sau bazinul tau.

Atat pentru pompe de apa submersibile, cat si pentru toate tipurile de unelte destinate mesterilor adevarati, te poti baza pe magazinul online TopStrong – ai la dispozitie scule, pompe, compresoare, drujbe si nu numai la un pret avantajos!

Facebook Comments
Citeste in continuare

Uncategorized

Ce trebuie sa stii despre achizitionarea unui desktop?

Publicat

pe

Atunci cand vine forba de achizitionarea unui desktop de calitate, trebuie sa aveti in vedere cateva lucruri, astfel incat sa luati decizia cea mai buna. Exista asadar cateva aspecte pe care le puteti avea in vedere pentru a alege un produs de cea mai buna calitate. Cu toate ca poate alegerea unor desktopuri ideale poate fi o problema complexa, trebuie sa tineti cont de cateva lucruri.

Primul lucru la care trebuie sa va uitati atunci cand va alegeti aceste desktopuri este procesorul. Cu cat procesorul are mai multe nuclee, dar si o frecventa mai mare, cu atat el va fi si mai performant. Va intereseaza foarte mult acest aspect pentru ca un procesor performant inseamna ca va ajuta mult. Un alt lucru important il reprezinta memoria acestor desktopuri. Exista asadar pe piata memoria RAM. Aceasta este un indice important. Ea se exprima in GB, iar cu cat mai multi GB are, cu atat si performanta PC-ului vostru are de castigat.

SSD-ul este opriunea cea mai indicata pentru aceste desktopuri. SSD-urile sunt performante, ele oferind si avantajul unui consum foarte redus de energie. Cu toate acestea insa, ele necesita si o investitie mai serioasa. HDD-ul este si el o optiune, dar cu toate ca are niste costuri mai reduse, performanta sa este si ea mai mica. Energia consumata de un HDD este mai mare si poate fi chiar si destul de zgomotos.

Atunci cand alegeti un desktop, va intereseaza si ca designul acestuia sa fie unul pe placul vostru. Orientarea carcasei este un prim aspect de care sa va interesati. Unitatile centrale pot fi orientate atat vertical, cat si orizontal. Carcasele orientate vertical pot avea mai multe dimensiuni. In ceea ce priveste culoarea, de obicei aceste carcase au culoarea neagra sau gri. Multe ofera insa si o pata de culoare datorita iluminarii RGB.

Un alt lucru de care te poti interesa il reprezinta conectivitatea. Este important ca toate dispozitivele externe pe care le vei atasa calculatorului sa se potriveasca cu componentele cu care acesta vine echipat. Sloturile de care veti avea nevoie vor fi disponibile atat pe placa de baza, cat si pe placa video, de aceea le veti gasi cu usurinta. Daca va doriti de exemplu sa achizitionati monitoare suplimentare, atunci asigurati-va ca exista si orificiile pentru VGA si HDMI.

Este important sa alegeti un desktop care va ofera si posibilitatea unui acces cat mai sporit. In acest fel, veti fi siguri de faptul ca alegerea pe care o veti face va fi si una foarte buna. Tineti asadar cont de alegeera unui astfel de desktop si veti lua o decizie foarte buna. Acesta se va plia pe nevoile voastre in orice moment, el oferindu-va o calitate pe care o veti aprecia. Un desktop cat mai performant va fi asadar o alegere foarte importanta pentru voi. Acesta va sta la dispozitie cu ceea ce va doriti si veti vedea ca el va fi solutia pe care cu siguranta veti ajunge sa o apreciati mult.

 

Facebook Comments
Citeste in continuare

Uncategorized

Videochat in Iasi? Da, visul tau poate deveni realitate!

Publicat

pe

videochat Iasi

A trecut vremea in care, pentru a beneficia de sansa de a fi model online pe site-uri videochat, tinerele din cel mai mare oras al Moldovei erau nevoite sa mearga la Bucuresti sau in alte zone din tara. Odata cu inaugurarea Studio 20 Iasi in 2020, este posibil sa faci videochat in Iasi la cele mai inalte standarde.

Avantajele oferite de studioul din Iasi

Situat pe Soseaua Sararie, nr. 2, studioul de videochat Iasi Studio-20.ro are un design modern, fiecare camera fiind decorata dupa o tematica deosebita. Exista dormitoare de printesa, o camera amenajata sub forma unei statii de politie, alta ca un jacuzzi si asa mai departe.

Toate spatiile – atat cele de lucru cat si cele de relaxare – sunt spatioase si ofera decorul potrivit pentru a transforma in realitate fanteziile pe care le au membrii site-urilor de divertisment pentru adulti. In plus, ele sunt dotate si cu cea mai buna aparatura video si audio, astfel incat totul sa fie perfect si din acest punct de vedere.

Legalitate si confidentialitate

In acest studio de videochat din Iasi, totul se bazeaza pe legalitate si corectitudine. Tocmai de aceea, inca din prima zi de activitate vei semna un contract de artist-interpret, in care vor fi prevazute drepturile si obligatiile fiecarei parti si din care vei primi un exemplar.

Totul este cat se poate de transparent si in ceea ce priveste platile efectuate. O data la fiecare doua saptamani, atunci cand se va efectua plata, vei primi un act aditional in care sunt trecute toate informatiile legate de suma primita: totalul castigat pe site-uri, comisionul, taxele si impozitele platite.

Multe fete se izbesc de prejudecatile persoanelor din jur si nu vor ca oricine sa poata afla ca ele fac videochat in Iasi. Tocmai de aceea, vei intra pe site-uri doar in baza unui pseudonim, pe care nu il va cunoaste nimeni din afara studioului. In plus, tot pentru protectia identitatii tale, vei avea posibilitatea de a bloca utilizatorii dintr-o anumita zona geografica.

Cum se imbunatateste situatia financiara?

Odata ce incepi sa lucrezi ca model de videochat in Iasi, situatia ta financiara se imbunatateste rapid. Inca din primele trei luni de activitate, beneficiezi de un venit minim garantat de 1 000 de euro pe luna, indiferent de performantele pe care le realizezi pe site-uri.

Tot in aceasta prima perioada, esti ajutata financiar sa iti completezi garderoba si trusa de make-up. Daca vei ramane la studio cel putin trei luni, nu va trebui sa returnezi vreodata banii, ci sumele primite vor fi considerate cadou. Daca decizi sa pleci mai devreme, sumele iti vor fi oprite din ultima plata.

Apoi, pe masura ce capeti experienta, poti beneficia de un sistem de bonusuri gandit special pentru a te ajuta. Astfel, vei reusi sa iti sporesti veniturile daca lucrezi peste 90 sau 100 de ore intr-o anumita perioada de timp, daca obtii venituri mari sau pentru fidelitate, daca ramai in echipa o perioada mai mare de 12 luni.

De asemenea, exista inclusiv posibilitatea de a primi credite fara dobanda, direct de la firma, fara intermedierea unei banci. Tocmai de aceea, ele pot fi obtinute in conditii extrem de avantajoase.

Incepe o cariera ca model de videochat Iasi si vei beneficia de sanse la care in alte domenii de activitate nu ai putea nici macar sa visezi!

 

Facebook Comments
Citeste in continuare

Parteneri

Știri din Maramureș

Exclusiv3 zile inainte

Te gandesti sa inchiriezi o masina? Iata ce este necesar sa cunosti

Ai nevoie de o masina si te gandesti sa apelezi la un serviciu de tipul car rental Bucuresti, insa nu...

Exclusiv4 zile inainte

Cand trebuie sa folosesti solutii antiparazitare?

Ai indoieli sau crezi ca animalul tau de companie are purici? Prezenta puricilor pe caine nu este usor de detectat...

Exclusiv4 zile inainte

Cauti baterii sanitare? Descopera 5 elemente importante de care sa tii cont!

Vrei sa faci cateva schimbari in casa, astfel incat sa te bucuri de mai mult confort? Incepe prin a modifica...

Exclusiv4 zile inainte

Anunt de finalizare a implementarii proiectului societatii REAL TRADING ANIMAL’S VASILE SATU MARE SRL

23.11.2021 Anunț de finalizare a implementării proiectului societății REAL TRADING ANIMAL’S VASILE SATU MARE  SRL SC REAL TRADING ANIMAL’S VASILE...

ExclusivO săptămână inainte

Descopera 5 motive pentru care ar trebui sa folosesti apa de gura zilnic!

Desi cei mai multi oameni urasc rutina, atunci cand vine vorba de sanatatea corpului tau, un program bine stabilit este...

pompa de apa submersibila pompa de apa submersibila
UncategorizedO săptămână inainte

Pompa de apa – submersibila sau nu? Ce ar trebui sa alegi?

Atunci cand vrei sa iti cumperi o pompa de apa, trebuie sa te decizi daca vrei ca aceasta sa fie...

ExclusivO săptămână inainte

Afla despre numeroasele avantaje oferite de SEO!

Motoarele de cautare nu numai ca proceseaza tone de surse web pentru a-si servi clasamentele, ci depun eforturi si pentru...

ExclusivO săptămână inainte

Invata sa spui NU – Ziarul Nationalul

Desi pare un sfat aproape pueril la prima vedere, negatia iti va fi de mare folos in contextul in care...

ExclusivO săptămână inainte

Cât de important este sportul în viața de zi cu zi?

Cât de important este sportul în viața de zi cu zi? Exercițiile fizice, alături de o alimentație sănătoasă, ar putea...

Social2 săptămâni inainte

Freza de Zăpadă Rotakt – Utilajul care-ţi face iarna mai uşoară

Pentru că iarna bate la uşă, iar fulgii de nea vor începe curând să se aşterne peste curţile noastre, va...

Eveniment2 săptămâni inainte

Seful Poliției Române, chestorul Eduard Mirițescu, a intrat în vizorul procurorilor Parchetului Curții de Apel Bacău/AUDIAT – ieri – de procurori în cazul CRIMELOR DE LA ONEȘTI – Ziarul Incisiv de Prahova

Mai mulți polițiști au fost audiați de procurorii Parchetului Curții de Apel  Bacău în cadrul dosarului penal pentru neglijență în...

Exclusiv2 săptămâni inainte

Pentru eficientizarea costurilor la căldură, Alma Parchet recomandă montarea de parchet stratificat pentru sisteme încălzire prin pardoseală

  Anul 2021 nu se arată blând cu românii. Temperaturile tomnatice și-au făcut simțită prezența timpuriu. Prețul la energie crește,...

Afaceri3 săptămâni inainte

Cum sa alegi piese auto pentru reparatii?

Reparatia cutiei de viteze la camioane este un proces important in intretinerea vehiculelor de transport. Camioanele trebuie sa faca drumuri...

Afaceri3 săptămâni inainte

Care sunt avantajele oferite de alegerea unei tamplarii PVC?

PVC-ul este un material extrem de raspandit si popular. Un material care le permite usilor, ferestrelor sau roletelor sa reziste...

Afaceri3 săptămâni inainte

Ferestrele cu profile PVC Klass asigura protectie suplimentara impotriva capriciilor iernii

Intr-o tara cu anotimpuri diverse precum Romania, proprietarii de case si constructorii trebuie sa ia in considerare toate aspectele anotimpurilor...

Bijuteria Mataranga Bijuteria Mataranga
Afaceri4 săptămâni inainte

Metode inedite de a oferi inelul de logodnă persoanei iubite

Inelul de logodnă este o bijuterie foarte importantă pentru viaţa de cuplu. El este simbolul legăturii dintre voi şi poate...

Trending