Connect with us

Social

Factori care influențează fermitatea pielii

Publicat

pe

rollshape

Pielea noastră este o oglindă a sănătății noastre generale și a modului în care ne îngrijim. Fermitatea pielii joacă un rol crucial în determinarea aspectului său tânăr și sănătos. În acest articol, vom explora câțiva factori-cheie care au un impact asupra fermității pielii și vom analiza cum putem influența acest aspect prin schimbări în stilul nostru de viață și prin adoptarea unui regim corect de îngrijire a pielii.

Factori interni care afectează fermitatea pielii

Hormonii și colagenul

Hormonii joacă un rol semnificativ în menținerea fermității pielii. Pe măsură ce îmbătrânim, nivelurile de colagen și elastină, proteinele esențiale responsabile de fermitatea și elasticitatea pielii, scad treptat. De asemenea, schimbările hormonale, cum ar fi cele din timpul menopauzei, pot afecta producția de colagen și pot duce la pierderea fermității pielii.

Genetica și îmbătrânirea naturală

Genetica joacă, de asemenea, un rol important în determinarea modului în care pielea noastră își menține fermitatea pe măsură ce înaintăm în vârstă. Unele persoane pot fi mai predispuse genetic la pierderea elasticității pielii. În plus, îmbătrânirea naturală duce la încetinirea proceselor de regenerare celulară și la scăderea producției de colagen și elastină.

Factori externi care afectează fermitatea pielii

Expunerea la soare și radiațiile UV

Radiațiile ultraviolete (UV) ale soarelui pot cauza deteriorarea colagenului și elastinei din piele, ducând la pierderea fermității. Expunerea prelungită și neprotejată la soare poate provoca riduri prematură, lăsarea pielii și apariția petelor solare. Utilizarea regulată a produselor cu protecție solară poate contribui semnificativ la menținerea fermității pielii.

Dieta și hidratarea adecvată

O alimentație sănătoasă și hidratarea corespunzătoare sunt esențiale pentru menținerea fermității pielii. Consumul de alimente bogate în antioxidanți, vitamine și minerale poate sprijini producția de colagen și poate preveni deteriorarea celulară. Hidratarea adecvată menține pielea bine hrănită și elastică.

Stresul și calitatea somnului

Stresul cronic poate avea un impact negativ asupra fermității pielii. Hormonii stresului pot afecta producția de colagen și pot accelera procesul de îmbătrânire. Un somn de calitate este, de asemenea, esențial pentru regenerarea celulară și menținerea fermității pielii.

Celulita: Cum afectează fermitatea pielii

Celulita este o problemă comună a pielii care poate afecta fermitatea și aspectul acesteia. Apariția celulitei este legată de acumularea de grăsime sub piele, care creează aspectul de „coajă de portocală”. Însă, prin adoptarea unui stil de viață sănătos, exerciții regulate și o îngrijire adecvată a pielii, putem preveni apariția și diminua aspectul neplăcut al celulitei, contribuind astfel la menținerea unei pielii sănătoase și ferme (vezi aici Rollshape un dispozitiv de masaj complex și eficient).

Stilul de viață și impactul asupra fermității pielii

Exercițiile fizice regulate și tonifierea musculară

Exercițiile fizice regulate nu numai că sprijină sănătatea generală, ci și contribuie la menținerea fermității pielii. Prin activarea circulației sângelui, exercițiile promovează transportul de nutrienți și oxigen către celulele pielii, îmbunătățindu-i aspectul și fermitatea. Activitățile de tonifiere musculară, cum ar fi yoga sau pilates, pot ajuta, de asemenea, la menținerea elasticității pielii.

Renunțarea la fumat și consumul moderat de alcool

Fumatul afectează semnificativ sănătatea pielii, deoarece îngustează vasele de sânge și reduce fluxul de sânge către straturile superioare ale pielii. Acest lucru poate duce la pierderea elasticității și la apariția ridurilor. Consumul moderat de alcool este, de asemenea, important, deoarece excesul de alcool poate duce la deshidratare și la accelerarea procesului de îmbătrânire a pielii.

Importanța regimului corect de îngrijire a pielii

Curățarea și hidratarea adecvată

Un pas esențial în menținerea fermității tenului este curățarea și hidratarea corespunzătoare. Curățarea zilnică îndepărtează impuritățile și excesul de uleiuri care pot obstrua porii și pot afecta elasticitatea pielii. Hidratarea regulată menține pielea bine hidratată și previne uscarea excesivă.

Utilizarea produselor cu ingrediente benefice

Produsele de îngrijire a pielii care conțin ingrediente precum retinolul, acidul hialuronic și vitamina C pot sprijini producția de colagen, pot reduce ridurile și pot îmbunătăți fermitatea pielii. Este important să alegem produse potrivite tipului nostru de piele și să le utilizăm în mod consecvent.

Exfolierea și protecția solară

Exfolierea regulată ajută la îndepărtarea celulelor moarte ale pielii, promovând regenerarea celulară și păstrând pielea strălucitoare și fermă. Protecția solară zilnică este esențială pentru prevenirea deteriorării cauzate de radiațiile UV ale soarelui.

Sfaturi pentru menținerea fermității pielii pe măsură ce înaintăm în vârstă

Masajul facial și tehnici de relaxare

Masajul facial poate stimula circulația sângelui și poate îmbunătăți tonusul muscular al pielii. Tehnicile de relaxare, precum yoga și meditația, pot ajuta la reducerea stresului, contribuind astfel la menținerea fermității pielii.

Masajul corporal

Masajul corporal reprezintă o modalitate eficace de a îmbunătăți fermitatea și aspectul pielii. Prin stimularea circulației sângelui și a drenajului limfatic, masajul poate contribui la eliminarea toxinelor și la transportul nutrienților către celulele pielii. Tehnicile de masaj, cum ar fi fricțiunile ușoare și presiunile ritmice, pot ajuta la tonifierea mușchilor și la îmbunătățirea elasticității pielii. Pe lângă beneficiile fizice, masajul are și efecte relaxante, reducând nivelul de stres, ceea ce poate avea un impact pozitiv asupra sănătății pielii.

Vizite regulate la specialistul dermatolog

Consultarea regulată a unui specialist dermatolog ne poate ajuta să identificăm problemele de piele într-un stadiu incipient și să primim sfaturi personalizate pentru menținerea fermității și sănătății pielii.

Mituri comune despre fermitatea pielii

Produsele cosmetice miraculoase

Deși produsele cosmetice pot oferi rezultate temporare, nu există nicio soluție magică pentru menținerea fermității pielii. Un regim constant de îngrijire a pielii și stilul de viață sănătos sunt esențiale pentru rezultate durabile.

Rezultate instantanee vs. perseverență

Obținerea unei pielii ferme necesită timp și perseverență. Așteptările realiste și angajamentul față de un regim de îngrijire a pielii pot duce la rezultate mai bune pe termen lung.

Concluzie

Fermitatea pielii este rezultatul interacțiunii dintre factorii interni și externi, și este influențată de stilul de viață și regimul nostru de îngrijire. Prin adoptarea unui stil de viață sănătos, renunțarea la obiceiurile dăunătoare și utilizarea unei rutine adecvate de îngrijire a pielii, putem menține o piele sănătoasă, fermă și strălucitoare, indiferent de vârstă.

Facebook Comments
Citeste in continuare
Comenteaza si tu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Social

Vestiare metalice – ce trebuie să ştii înainte de a le cumpăra

Publicat

pe

De

Vestiare metalice

Atunci când ai nevoie de un spațiu de depozitare care să fie atât sigur, cât și funcțional pentru a depozita bunuri, gadgeturi și alte obiecte de valoare, nu există o alegere mai bună decât vestiarele metalice. Pe lângă faptul că sunt rentabile, durabile și sigure, vestiarele metalice sunt perfecte pentru orice mediu, fie că este vorba de casă, mediu de lucru, instituție de învățământ sau depozit. Așadar, ce ar trebui să cauți la vestiarele metalice? Pentru a-ți ușura sarcina am adunat câteva întrebări cruciale pe care ar trebui să le pui înainte de a cumpăra vestiare metalice.

Sunt vestiarele metalice durabile?

Integritatea structurală a dulapurilor metalice este de necontestat. Acestea au o durată de viață lungă și sunt construite pentru a oferi cea mai mare siguranță. Ușile sunt solide, robuste și rezistente, având potențialul de a suporta un tratament dur.

Vestiarele metalice pot fi utilizate în diverse segmente, dar sunt mai potrivite pentru un mediu interior uscat și, prin urmare, sunt ideale pentru școli. Și da, vestiarele metalice pot fi instalate cu panouri de ușă din laminat „rezistent la șocuri” în diferite culori și texturi. Acest lucru nu numai că îmbunătățește aspectul estetic al vestiarelor, dar rezistența suplimentară le protejează împotriva loviturilor, șocurilor și zgârieturilor.

Care este dimensiunea și modelul vestiarelor metalice standard?

Vestiarele metalice sunt versatile și pot fi adaptate într-o gamă de configurații, dimensiuni și culori pentru a se potrivi cerințelor specifice sau unei zone desemnate. Înălțimea tipică a unui dulap metalic standard este de aproximativ 1780-1800 mm, în timp ce numărul de compartimente se poate extinde de la 1 la 16.

Dulapurile înalte oferă un spațiu maxim de depozitare și sunt, de asemenea, disponibile în rame cu un singur nivel sau cu două niveluri, cu cârlige pentru agățarea hainelor. Vestiarele metalice sunt, de asemenea, concepute sub formă de cuburi pentru a găzdui bunurile copiilor mici din școlile primare și grupurile de joacă. În plus, există și dulapuri de nivel scăzut care au mai mult spațiu de depozitare decât unitățile înalte, dar mai puțin decât cuburile.

Care este mecanismul de închidere?

Inutil să mai spunem că mecanismul de închidere este o caracteristică importantă a dulapurilor metalice. Există diverse sisteme de închidere disponibile pe piață. O încuietoare cu came de calitate (2 chei pentru fiecare compartiment) cu o facilitate de cheie principală este o alegere populară. Cu toate acestea, poți opta pentru încuietori cu zăbrele sau cu lacăte care sunt ușor de administrat. Încuietorile acționate cu monede sau cu carduri sunt alte alternative disponibile. Apoi, există încuietori cu combinație mecanică și electronică integrată, care elimină necesitatea de a purta o cheie cu tine.

Ce alte accesorii pot fi puse la dispoziție?

Există mai multe accesorii concepute pentru a facilita cerințele de depozitare. În timp ce dulapurile de bază vin cu partea superioară plată, acestea pot fi confecționate și cu o pantă pentru sectorul educațional. Vârfurile înclinate nu numai că previn aglomerarea deasupra capului, dar reduc și pericolul ca lucrurile depozitate să aterizeze pe oameni și să provoace răni.

Alte dotări suplimentare includ picioare pentru înălțare pentru a asigura menținerea curățeniei sub dulapuri și suporturi pentru acces ușor la compartimentele inferioare. Ușile sunt, de asemenea, echipate cu balamale silențioase care previn blocarea, reducând zgomotul legat de deschiderea/închiderea vestiarelor metalice. În plus, vestiarele sunt prevăzute și cu bănci încorporate pentru a simplifica procesul de schimbare a hainelor și pantofilor.

Instalarea de vestiare metalice în orice unitate este o investiție importantă și nu ar trebui ignorată. Prin urmare, este important să acorzi atenția cuvenită tuturor factorilor. O analiză atentă a întrebărilor de mai sus poate fi de mare ajutor pentru a afla mai multe despre soluția de depozitare înainte de achiziționarea efectivă. Cunoștințele dobândite vor ajuta la luarea unei decizii în cunoștință de cauză și la achiziționarea de dulapuri metalice standard care să se potrivească nevoilor tale și spațiului disponibil.

Facebook Comments
Citeste in continuare

Social

De ce ar trebui să actualizezi ferestrele vechi cu variante moderne termopan

Publicat

pe

De

ferestrele vechi

Dacă ai ferestrele vechi în locuința ta, este posibil să te gândești la avantajele actualizării lor cu variante moderne de termopan. Schimbarea ferestrelor poate avea un impact semnificativ asupra aspectului, eficienței energetice și confortului casei tale. În acest articol, vom explora în detaliu de ce ar trebui să iei în considerare această actualizare, oferindu-ți informații utile pentru a lua cea mai bună decizie.

Mai multă eficiență energetică, mai puțin de plată la facturile utilităților

Unul dintre cele mai mari avantaje ale actualizării ferestrelor vechi cu variante moderne termopan este îmbunătățirea eficienței energetice a casei tale. Ferestrele termopan sunt construite cu sticlă dublă sau triplă și un strat izolator între ele, ceea ce reduce pierderile de căldură și izolează mai bine casa. Acest lucru înseamnă că vei avea nevoie de mai puțină energie pentru a încălzi sau răci interiorul, ceea ce duce la economii semnificative la facturile de utilități.

Te bucuri de mai mult confort, atât termic, cât și fonic

Cu ferestrele termopan actualizate, vei experimenta un nivel semnificativ de confort atât termic, cât și fonic în interiorul casei tale. Aceste ferestre nu doar îndeplinesc rolul de a menține temperatura interioară constantă, ci aduc și o îmbunătățire notabilă în ceea ce privește confortul general al mediului tău de viață. În sezonul rece, vei resimți mai puține neplăceri legate de apariția zonelor reci în apropierea ferestrelor. Izolația termică eficientă a ferestrelor termopan împiedică răcirea acestor zone, ceea ce înseamnă că te poți bucura de o atmosferă plăcută în întreaga casă, fără senzația de disconfort termic.

Pe de altă parte, beneficiile confortului termic aduse de ferestrele termopan se extind și în timpul verii. Prin proprietățile lor izolante, aceste ferestre contribuie la blocarea căldurii exterioare, menținând interiorul casei mai răcoros și confortabil. Astfel, vei putea să evadezi de la canicula de afară și să te relaxezi într-un mediu agreabil și bine reglat termic.

Pe lângă beneficiile termice, ferestrele termopan îți aduc un plus de liniște și relaxare datorită capacității lor de a izola fonic. Zgomotele străzii, traficul sau orice alte surse de zgomot exterioare vor fi reduse semnificativ, permițându-ți să te bucuri de un mediu mai calm și mai prietenos. Această izolare fonică superioară creează condiții ideale pentru odihnă și concentrare în interiorul casei tale.

Au o rezistență mai ridicată la intemperii, deci sunt mai durabile

Ferestrele termopan sunt construite pentru a rezista mai bine la intemperii și uzură în comparație cu ferestrele vechi din lemn sau aluminiu. Sunt tratate pentru a fi rezistente la apă, coroziune și deteriorare în timp, ceea ce înseamnă că vor avea o durată de viață mai lungă și vor necesita mai puțină întreținere.

Cât de multe economii poți obține la facturile de încălzire și răcire?

Economia depinde de mai mulți factori, inclusiv dimensiunea casei, climatul local și calitatea ferestrelor vechi. Cu toate acestea, studiile arată că ferestrele termopan pot reduce costurile de încălzire și răcire cu până la 25%, ceea ce poate duce la economii semnificative pe termen lung.

Cu întreținerea corespunzătoare, ferestrele termopan pot avea o durată de viață de până la 20-30 de ani sau chiar mai mult. Asigură-te că le cureți și le întreții conform instrucțiunilor producătorului pentru a maximiza durabilitatea lor.

Concluzie

Actualizarea ferestrelor vechi cu variante moderne termopan poate aduce numeroase beneficii în ceea ce privește eficiența energetică, confortul, estetica și durabilitatea casei tale. Prin alegerea potrivită a tipului de ferestre, lucrările de instalare profesionistă și întreținerea regulată, poți crea un mediu mai plăcut și mai eficient din punct de vedere energetic în propria ta locuință.

La Glasspandoor, clientul este în centrul atenției noastre, motiv pentru care oferim o gamă completă de servicii pentru a ne asigura că toate cerințele tale sunt îndeplinite. Printre acestea se numără măsurători gratuite, livrare și montaj profesionist, consultanță specializată în alegerea produselor, precum și un stoc vast și diversificat. Suntem dedicați să-ți oferim cel mai bun preț și satisfacție deplină! 

Facebook Comments
Citeste in continuare

Social

Protejeaza-te de vremea neprietenoasa cu ferestrele PVC

Publicat

pe

De

ferestrele PVC

Clima exterioara ne influenteaza in multiple moduri, in functie de persoana si de context. Aceasta are capacitatea de a afecta viata noastra de zi cu zi, starea noastra de spirit si, in mare masura, chiar si locuintele in care traim. Aceasta nu este, cu siguranta, o situatie dorita de niciunul dintre noi. Desi nu este o consecinta directa zilnica, conditiile meteorologice in care traim si la care casele noastre trebuie sa reziste exercita o presiune semnificativa asupra intretinerii si costurilor necesare pentru utilitati.

Usile si ferestrele PVC ale unei case sunt cele care protejeaza persoanele din interior impotriva intemperiilor si a curentilor de aer nedoriti. In acest sens, este extrem de important ca acestea sa fie solide si sa fie in masura sa isi indeplineasca sarcina de a proteja casa, beneficiind in acelasi timp si de rezistenta pe termen lung. Astfel, rezistenta si longevitatea devin cruciale.

Ferestrele PVC – optiunea perfecta pentru o casa eficienta

Atunci cand cineva cauta o fereastra care sa nu fie afectata de termite sau o fereastra rezistenta la intemperii, una dintre cele mai bune optiuni este uPVC-ul. De ce? Pentru ca acest material are cele mai bune proprietati pentru a oferi aceste caracteristici. Ferestrele uPVC sunt de inalta calitate si ofera o mare rezistenta la intemperii. Pe de o parte, aceste tipuri de ferestre pot rezista la expunerea maxima la conditii meteorologice extreme, cum ar fi soarele puternic, furtunile, vantul sau umiditatea, iar pe de alta parte, necesita intretinere redusa.

Una dintre problemele cu care se confrunta ferestrele din lemn o reprezinta termitele, insa pe langa acesti daunatori, lemnul este mult mai putin rezistent la capriciile vremii comparativ cu PVC-ul. UPVC-ul este un material excelent, iar ferestrele fabricate din acesta rezista cu succes la termite. Materialele utilizate ofera proprietarului siguranta ca, indiferent de vreme, ferestrele sale vor fi in conditii excelente timp de zeci de ani, iar daunatorii nu vor putea sa se apropie de ele.

Instalarea unei ferestre PVC in casa dumneavoastra poate elimina in mare masura problemele legate de vreme. In plus, exista avantaje suplimentare, precum izolarea termica, izolarea fonica si un design excelent din care puteti alege. In ansamblu, aceste ferestre reprezinta o alegere excelenta pentru locuinta dumneavoastra.

Calitate si confort cu ferestre termopan

Doriti ferestre care sa va ajute sa depasiti diversele probleme meteorologice? Alegeti ferestre din PVC pentru casa dumneavoastra si veti beneficia de liniste indiferent de conditiile meteorologice. Aceste ferestre sunt proiectate si fabricate pentru a rezista in fata intemperiilor si a schimbarilor climatice. Ele ofera protectie durabila impotriva ploii, vantului puternic, soarelui intens si fluctuatiilor de temperatura.

Ferestrele din PVC au caracteristici remarcabile care le diferentiaza de alte tipuri de ferestre. Materialul UPVC (policlorura de vinil) are proprietati superioare in ceea ce priveste rezistenta la intemperii si durabilitatea. Acesta nu este afectat de umiditate, nu se decoloreaza in timp si nu este vulnerabil la deteriorarea cauzata de termite sau de alti daunatori.

In plus, ferestrele PVC asigura un nivel ridicat de izolare termica si fonica. Ele reduc pierderile de caldura in timpul iernii, contribuind astfel la eficienta energetica a locuintei dumneavoastra. De asemenea, izoleaza fonic, blocand zgomotele exterioare si asigurand un mediu mai linistit si mai confortabil in interior.

Forme si dimensiuni variate si personalizabile

Designul acestor ferestre este variat si personalizabil, oferindu-va posibilitatea de a alege stilul si finisajul potrivite pentru casa dumneavoastra. Fie ca preferati o fereastra cu rame in culori clasice sau un design modern si elegant, veti gasi cu siguranta optiunea perfecta.

Cu ferestrele PVC, va puteti bucura de o solutie durabila si eficienta pentru casa dumneavoastra, eliminand temerile legate de deteriorarea provocata de vreme si asigurand confortul si protectia locuintei in orice sezon.

Echipa WindowMAG va sta la dispozitie pentru a va oferi consultanta si pentru a va instala ferestrele din PVC in mod eficient si calitativ.

Facebook Comments
Citeste in continuare

Parteneri

Știri din Maramureș

Exclusiv8 ore inainte

Aqurate depășește 1.600.000 de comenzi procesate prin magazinele online ce folosesc algoritmul său AI și anunță integrarea cu Teamshare

Primele magazine online care beneficiază de integrarea nativă cu Teamshare sunt eOrion.ro și eacum.ro Teamshare are peste 500 de magazine...

Administrație locală6 zile inainte

Design și funcții avansate cu noua serie BEYOND Watch Earth2

Smartwatch-urile au evoluat de la simple dispozitive de afișare a timpului la gadgeturi multifuncționale și elegante ce îmbină tehnologia cu...

EvenimentO săptămână inainte

Mare ghinion pentru „tânărul” politician, care-și făcea planuri pentru campania electorală din 2024/A fugit „mireasa” – Ziarul Incisiv de Prahova

”Si vis pacem, para bellum” Vegetius, general roman, De re militari             Acum câteva zile, un descreierat fără permis a pus...

Eveniment2 săptămâni inainte

HONOR lanseaza la IFA 2023 device-uri ce redefinesc viitorul industriei de smartphone-uri

Brandul debutează cu un nou concept impresionant de „Phone-to-Purse”prin noul HONOR V Purse, prezintă la nivel global pliabilul HONOR Magic...

Eveniment3 săptămâni inainte

TCL dezvăluie cea mai recentă gamă de televizoare QD-Mini LED Extra Large premium și aparate electrocasnice smart care îți transformă casa și inspiră măreția la nivel global

Măreția începe acasă – pionieri în tehnologia display-urilor, TCL catapultează divertismentul de acasă într-un tărâm nou, cu o claritate luminoasă,...

Vestiare metalice Vestiare metalice
Social3 săptămâni inainte

Vestiare metalice – ce trebuie să ştii înainte de a le cumpăra

Atunci când ai nevoie de un spațiu de depozitare care să fie atât sigur, cât și funcțional pentru a depozita...

Eveniment3 săptămâni inainte

comisarul-şef de poliţie Sandu Frangulea (I) – Ziarul Incisiv de Prahova

Numele coruptului Sandu (alias Alexandru) Frangulea apare in dosare penale inca de la aparitia sa pe „scena” IPJ Prahova, dar...

Stațiunile Balneare Stațiunile Balneare
Turism4 săptămâni inainte

Descoperă relaxare și vindecare în Stațiunile Balneare din Vâlcea

În inima pitorească a României, Vâlcea strălucește cu o colecție impresionantă de stațiuni balneare, iar în acest articol, te invităm...

ferestrele vechi ferestrele vechi
Social4 săptămâni inainte

De ce ar trebui să actualizezi ferestrele vechi cu variante moderne termopan

Dacă ai ferestrele vechi în locuința ta, este posibil să te gândești la avantajele actualizării lor cu variante moderne de...

Uncategorized4 săptămâni inainte

IphoneZone Cluj-Napoca: Reparații iPhone la Cel Mai Înalt Nivel de Calitate

În inima Transilvaniei, în vibrantul oraș Cluj-Napoca, se află o adevărată oază a reparațiilor pentru iubitorii de tehnologie: IphoneZone. Cu...

ferestrele PVC ferestrele PVC
Social4 săptămâni inainte

Protejeaza-te de vremea neprietenoasa cu ferestrele PVC

Clima exterioara ne influenteaza in multiple moduri, in functie de persoana si de context. Aceasta are capacitatea de a afecta...

Turism4 săptămâni inainte

Îngrijirea corectă a bateriei moto: sfaturi pentru păstrarea acumulatorului de motocicletă Litiu-Ion în stare optimă

Bateria unei motociclete reprezintă inima sa energetică, furnizând puterea necesară pentru a porni motorul și a alimenta sistemele electrice. În...

profile PVC profile PVC
Social1 lună inainte

Sustenabilitate si eficienta cu profile PVC Klass Coating System

Ferestrele cu profile PVC se afla pe piata deja de decenii intregi, ramanand „coloana vertebrala” a multor proprietati din Romania,...

Eveniment1 lună inainte

Cred ca in toamna asta urmeaza protestul avocatilor, protest care sper sa inceapa prin sanctionarea la vot si nealegerea acelorasi reprezentanti la Baroul Bucuresti. – Ziarul Incisiv de Prahova

Un tânăr ofițer, angajat al Serviciului Județean Anticorupție a fost chemat la București pentru ca directorul general al acestei structuri...

Uncategorized1 lună inainte

Kingston anunţă seria IronKey Keypad 200 cu USB C

  Certificare FIPS 140-3 nivel 3 (pending) cu criptare hardware XTS-AES pe 256 de biți   București, România  – 14 august, 2023...

rollshape rollshape
Social1 lună inainte

Factori care influențează fermitatea pielii

Pielea noastră este o oglindă a sănătății noastre generale și a modului în care ne îngrijim. Fermitatea pielii joacă un...

Trending