Connect with us

Afaceri

Buchetele speciale de lux OkFlora au livrare gratuită în Chişinău

Publicat

pe

Livrare Flori Moldova

Buchetele de flori sunt cadouri cu semnificaţie. Ele sunt oricând apreciate şi exprimă frumuseţe, admiraţie, mulţumire sau dragoste împărtăşită. Florile sunt permanent parte din viaţa oamenilor atât zi de zi, cât şi în momente speciale. Astfel, sunt parte din ceremoniile pentru nuntă, botez sau alte momente unice. OkFlora oferă posibilitatea de a cumpăra online buchete de flori deosebite. Poţi alege buchete de trandafiri, din frezii sau lalele, din combinaţii multicolore sau flori cu ambalaje speciale. Ai livrare în toată Moldova şi te poţi bucura de o modalitate plăcută de a impresiona persoanele iubite. Iată câteva informaţii care te vor ajuta să alegi variantele potrivite de buchete de lux pentru cei importanţi pentru tine:

1.      Poţi oferi persoanelor importante pentru tine buchete de flori speciale cu livrare gratuită în Chişinău

Dacă doreşti să oferi flori în Chişinău, OkFlora îţi oferă posibilitatea de a dărui flori şi pachete cadou cu livrare gratuită. Poţi comanda 24/7 şi vei primi cele mai plăcute opţiuni pentru livrarea către persoana ta dragă. Astfel, curierii sunt îmbrăcaţi în costume elegante şi au papion sau pot să fie îmbrăcaţi în costum popular. Aceste detalii pot aduce mult rafinament momentului special pregătit. De asemenea, poţi comanda o filmare din momentul primirii buchetului sau o fotografie care să rămână permanent în amintirea ta.

2.      8 martie poate să fie sărbătorit cu buchetele de lux comandate online de la OkFlora

Alege să oferi flori de 8 martie cu ambalaj special, de la OkFlora. Poţi comanda direct de pe site sau din aplicaţie. Vei avea totul la un simplu click distanţă. Poţi să trimiţi buchete de frezii colorate şi delicate sau trandafiri frumoşi. Orice ai alege este perfect pentru a fi dăruit de 8 martie, ziua în care sărbătoreşti femeia.

3.      Poţi alege să dăruieşti buchete în cutii sau în coşuri, atunci când celebrezi un moment important

OkFlora îţi dă posibilitatea de a comanda oricând cadouri speciale. Poţi să sărbătoreşti momentele deosebite din familie sau evenimentele majore ale vieţii alături de OkFlora. Florile sunt parte din aranjamentele specifice nunţii, ale botezului sau aniversărilor în familie. Ele aduc bucurie, frumuseţe, culoare. Decorează şi aduc veselia oricărui spaţiu decorat astfel.

4.      Buchetele de flori pot să fie un simbol al aprecierii sau iubirii

Poţi oferi buchete de flori deosebite ca simbol al iubirii pentru o femeie. De asemenea, poţi mulţumi cuiva prin intermediul unui buchet frumos de flori. Ele sunt prezente pentru diverse tipuri de semnificaţii şi sunt permanent apreciate.

5.      Livrarea este gratuită şi se realizează de către curieri eleganţi

Livrarea gratuită, livrarea specială rapidă pentru Chişinău şi îmbrăcămintea sau atitudinea plăcută a curierilor, recomandă OkFlora pentru orice moment special. Astfel, poţi comanda buchete de flori frumoase şi impresionante, prin aplicaţie sau de pe site-ul OkFlora.

Poţi aduce frumuseţe în viaţa cuiva drag dacă dăruieşti flori cu ambalaje premium, în cadrul aranjamentelor construite special pentru a celebra situaţiile deosebite. Florile şi buchetele de lux OkFlora sunt elegante, aduc rafinament şi fineţe pentru orice moment unic împărtăşit.

Facebook Comments
Citeste in continuare
Comenteaza si tu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Afaceri

Când se deschide dosar penal în cazuri de accident rutier?

Publicat

pe

De

Cabinet Avocatura Varzaru Ion

Dacă pietonul este complet nevinovat, este vorba în principal de vătămări corporale conform articolului 194 și deci o infracțiune. Aceasta se pedepsește cu amendă sau închisoare de până la trei ani . În plus, permisul de conducere poate fi retras.

În Codul Penal, este stabilit că fapta reprezintă o vătămarea corporală, în următoarele situații:

  • când victima rămâne cu o infirmitate
  • când există leziuni sau sănătatea victimei este afectată pentru mai mult de 90 zile de îngrijiri medicale
  • dacă în urma accidentului victimei îi este adus un prejudiciu de ordin estetic
  • în cazul în care victima este o femeie însărcinată, iar în urma accidentului are loc un avort
  • în cazul în care este pusă în primejdie viața unei persoane.

Dacă te vei întreba în ce caz accidentul în urma căruia ai fost victimă va fi considerat o infracțiune și vrei să știi numar zile de ingrijiri medicale pentru dosar penal, află că, atunci când medicul legist decide că vei avea nevoie de peste 90 de zile de îngrijiri, vinovatul poate fi urmărit penal.

Toți utilizatorii drumurilor publice sunt obligați să participe la traficul rutier cu prudență constantă. Șoferii de vehicule sunt adesea de vină pentru un accident, din mai multe motive, totuși, în unele situații, și un pieton se poate întâmpla să fie de vină. Iar în cazul în care există îndoieli, o instanță judecătorească este cea mai în măsură să decidă cu privire la problema vinovăției.

Daunele morale și materiale

În cazul în care, ca și pieton, nu ai nici o vină și ai fost rănit în urma producerii accidentului, de obicei ai dreptul la despăgubiri și daune morale și materiale. Dar pentru a putea dovedi instanței că există o bază clară pentru aceste solicitări, este obligatoriu să se prezinte înscrisuri și expertize medico- legale, în urma cărora se dovedește câte zile de îngrijiri medicale au fost necesare sau cât de grave au fost leziunile suferite.

Aceste daune morale sau materiale pot fi solicitate și în cazul în care în urma accidentului victima decedează, iar familia sau rudele acesteia decid să constituie parte civilă și astfel pot formula cerințele.

În cazuri grave, costurile și plățile de despăgubire pentru vătămare corporală pot fi foarte mari, iar sumele pe care victima le va primi se bazează pe judecăți care au fost deja făcute și care pot fi consultate pentru leziuni comparabile și servesc drept ghid pentru valoarea compensației pentru durere și suferință.

Compensația va fi mai mică dacă tu, ca victimă, ești parțial responsabilă pentru accident. Acesta este unul dintre motivele pentru care clarificarea problemei vinovăției după un accident este de o mare importanță.

Evaluarea cazului individual și determinarea aferentă a cuantumului compensației sunt luate în considerare:

  1. intensitatea durerii: tipul și durata durerii
  2. intensitatea intervenției: necesitatea unei intervenții operative
  3. prejudiciul consecutiv: afectarea fizică și psihologică

Ține cont însă de faptul că zilele de îngrijire medicală nu sunt echivalente cu numărul de zile de spitalizare, cu numărul de zile de incapacitate temporară de muncă sau cele în care ai avut nevoie de tratament de recuperare.

Facebook Comments
Citeste in continuare

Afaceri

Ofer împrumut 5000 euro – Care sunt condițiile de selecție?

Publicat

pe

Toți cei care au nevoie de bani în această perioada, ar fi bine să aleagă un credit de nevoi personale care să îi scoată din impas. În cazul în care faci parte din aceeași categorie, cel mai indicat ar fi să te grăbești să soliciți un credit fulger aprobat online.

Instituțiile financiare nebancare din România se adresează tuturor oamenilor care au nevoie de un credit urgent azi, fără complicații care nu își au rostul.

Așadar, dacă ai nevoie de bani pentru a plăti avansul unei noi locuințe iar ziua de salariu se află mult prea departe, trebuie doar să alegi una dintre cele 13 instituții financiare nebancare din România.

Este atât de simplu să primești un credit urgent online, încât nici nu vei realiza cât de rapid completezi cererea!

Fiecare instituție în parte are un site-ul pe care poți găși diverse informații despre creditele nebancare, dar și un formular de solicitare a unui credit cu aprobare pe loc.

Gândește-te bine la motivul tău! Este ușor să îți faci planuri, însă e foarte dificil să le îndeplinești, mai ales în cazul în care nu mai ai bani în buzunar.

Chiar și atunci când ai un salariu stabil și destul de frumușel, s-ar putea să întâmpini câteva evenimente mai puțin plăcute, evenimente care te vor face să înțelegi cât de mare este nevoiea ta de bani.

Nu este nicio problema dacă nu ai economisit până în prezent!

Pentru a primi un împrumut rapid nebancar trebuie să ai minim 18 ani, un venit lunar garantat pe care să îl poți dovedi cu ajutorul actelor necesare, o adresa de e-mail personală, un număr de telefon mobil și un cont pe care să primești banii solicitați.

Dacă verifici toate aceste detalii și vezi că te încadrezi în fiecare condiție, se pare că a venit momentul oportun să completezi cererea de solicitare.

Persoanele care au nevoie de bani împrumut urgent doar cu buletinul se pot baza pe iCredit sau Ocean Credit, acestea fiind singurele două instituții financiare nebancare din România care oferă un asemenea tip de credit, fără alte acte suplimentare.

Scapă de orice nelămurire! Nu este nicio problema dacă îți dorești să afli mai multe detalii sau pur și simplu să știi cât mai multe amănunte cu privire la creditul de care ai atât de multă nevoie.

Este de ajuns să suni la numărul de telefon de contact care se află pe site și să aștepți să fii lămurit!

Unul dintre avantajele de care te vei bucură cu adevărat se referă la faptul că nu va mai fi necesar să te deplasezi în niciun loc anume.

Tot ce ai de făcut este să utilizezi un telefon mobil sau o tabletă cu acces la internet iar apoi să alegi instituția financiară nebancară dorită.

Îndrăznește să faci tot ceea ce vrei pentru o viață mult mai plăcută și lipsită de griji! Oricare ar fi problema pe care o ai acum, nu ezită să cauți orice soluție potrivită.

Ai nevoie doar de puțin curaj să acționezi și să ai din nou zâmbetul pe buze!

 

Facebook Comments
Citeste in continuare

Afaceri

Credit de nevoi personale Credius – cea mai bună variantă!

Publicat

pe

Nimic nu e mai frumos decât să îți faci planuri în legătură cu luna de miere și să pui la punct ultimele detalii, astfel încât să ai parte de cea mai frumoasă vacanță alături de persoană iubita.

Poate că ai promis că totul va fi că un vis deosebit, însă cum rezolvi situația atunci când observi că mai ai nevoie de câțiva bani?

Ei bine, primul pas pe care ar trebui să îl faci este să lași deoparte orice frică și să gândești limpede.  Stresul nu îți va aduce niciun beneficiu niciodată, așa că gândește-te rapid la o rezolvare.

Cea mai bună opțiune pe care ar trebui să o iei în considerare se referă la instituție financiară din România!

În țară noastră vom întâlni 13 instituții de tipul acesta, instituții care se adresează tuturor personelor care au nevoie de un credit de nevoi personale.

Există foarte multe beneficii pe care ar fi păcat să le ratezi, mai ales dacă apelezi la Credius.

Credius reprezintă o instituție financiară nebancară special concepută pentru cei care vor să își îmbunătățească viață! Trebuie doar să îți pregătești Cartea de indentitate și să ai câteva minute la  îndemână în care să cauți informații diverse, informații de care ai nevoie pentru a acționa imediat.

Vei primi aprobare în doar 60 de minute, timp în care vei realiza că ai făcut cea mai bună alegere de până acum.

Obține acel credit fulger aprobat online pe care ți l-ai dorit mereu și pune la cale cea mai frumoasă luna de miere. Demonstrează-i persoanei iubite din viața ta că te poți descurcă de minune și că vrei să iasă totul perfect.

Nu trebuie să te jenezi atunci când ai nevoie de bani. Este de la sine înțeles faptul că nu putem avea în fiecare secundă o situație financiară bună, însă asta nu înseamnă că așa va fi mereu.

E doar o perioada în care ai nevoie de o mâna de ajutor pentru a-ți duce planurile la bun sfârșit. Esențial este să nu renunți la planurile pe care ți le-ai făcut și să te bucuri de fiecare moment care te duce cât mai aproape de succesul mult-așteptat.

Pentru a obține bani împrumut doar cu buletinul, trebuie să alegi între iCredit și Ocean Credit. Acestea sunt singurele două instituții financiare nebancare din România care oferă un împrumut rapid nebancar, fără alte documente.

Nu vei fi nevoit să te deplasezi în niciun loc anume sau să stai ore în șir prin aglomerație, deoarece totul se desfășoară cu ajutorul internetului.

Fie că utilizezi telefonul mobil, tabletă sau chiar laptopul, important este să te grăbești să completezi cererea de solicitare a unui credit online urgent și să aștepți cu zâmbetul pe buze!

Vei fi uimit de faptul că vei primi un răspuns într-un timp foarte scurt, ceea ce este minunat!

Intuiția este cel mai bun prieten al tău! Dacă ai impresia că a venit momentul în care să faci o schimbare și ai nevoie de un credit de nevoi personale, nu mai aștepta nicio clipă și acționează conform planului.

Facebook Comments
Citeste in continuare

Parteneri

Știri din Maramureș

Exclusiv11 ore inainte

Samsung lansează provocarea #BespokeMyHome, în Europa și S.U.A., alături de renumiți chefi bucătari și designeri

Samsung Digital Appliances anunță noua sa serie de challenge-uri pe platformele de Social Media sub sloganul #BespokeMyHome, din cadrul Bespoke...

Exclusiv12 ore inainte

Samsung prezintă elemente unice de design în ediție limitată în cadrul evenimentului Bespoke Home

Colaborările cu artiștii Thibaud Hérem și Andy Rementer și brandul de lifestyle HAY pentru gama de frigidere Bespoke se traduc...

Exclusiv13 ore inainte

Samsung anunță extinderea globală a gamei de electrocasnice Bespoke în cadrul „Bespoke Home 2021”

Bespoke Home sărbătorește extinderea globală a gamei de frigidere personalizabile Samsung, servind drept noua platformă virtuală pentru prezentarea portofoliului extins...

ExclusivO zi inainte

Huawei lansează noul Band 6 care dispune de un ecran FullView mai mare și autonomie a bateriei de până la două săptămâni

București, 11 mai 2021 – Huawei Consumer Business Group a lansat HUAWEI Band 6, cea mai nouă brățară din seria HUAWEI...

Exclusiv2 zile inainte

Allview a demarat campania Rabla pentru televizoare

Cea mai nouă campanie de comunicare Allview – desfășurată sub sloganul „Go Green, Go Smart”, aduce utilizatorilor Smart TV-urile gamei...

Exclusiv2 zile inainte

Studiu Microsoft: Gradul de pregătire digitală, factor esențial în susținerea organizațiilor, în perioada pandemiei

La nivel global, companiile și-au îndreptat atenția spre gradul de implicare al angajaților la locul de muncă și spre bunăstarea...

Eveniment5 zile inainte

Microsoft răspunde apelului Europei: datele generate în UE vor fi stocate și prelucrate tot în UE

Microsoft își asumă un nou angajament față de Uniunea Europeană – clienții comerciali sau cei din sectorul public din Uniunea...

Exclusiv5 zile inainte

Anunț de începere a implementării proiectului societății SALMIR IMPEX SRL

07.05.2021 Anunț de începere a implementării proiectului societății SALMIR IMPEX SRL SALMIR IMPEX SRL anunță lansarea proiectului cu nr RUE...

Exclusiv5 zile inainte

Huawei anunță Huawei Live Tech Talk: o serie de live streaming-uri inedite care aduc premii, discount-uri și invitați surpriză

București, 6 mai 2021 – Huawei Consumer Business Group lansează pe 7 mai seria de live streaming-uri dedicate tuturor consumatorilor, intitulată...

Exclusiv6 zile inainte

Canalys: Xiaomi – locul 2 în România, locul 2 în Europa și locul 3 în lume la livrările de telefoane inteligente din T1 2021

Xiaomi a atins cea mai bună performanță trimestrială din istorie, potrivit Canalys [București, România, 06.05.2021] Canalys, IDC și Strategy Analytics au făcut publice datele financiare...

ExclusivO săptămână inainte

ANUNT INCEPERE PROIECT Proiect finantat in cadrul masurii ,,Granturi pentru capital de lucru acordate IMM-urilor” pentru firma DABO CIBINIUM SRL-D

Societatea DABO CIBINIUM SRL-D, a inceput la data de 05.05.2021 implementarea proiectului finantat prin masura ,,Granturi pentru capital de lucru...

ExclusivO săptămână inainte

Creare-magazinonline.ro te ajuta sa pui bazele unei afaceri de succes

Sa pui bazele unei afaceri de succes este o misiune complicata. Pentru a reusi este necesara foarte multa munca, implicare,...

ExclusivO săptămână inainte

Granturi pentru capital de lucru acordate IMM-urilor Masura 2 – SC EMDO TRUCK SRL

05.05.2021 Granturi pentru capital de lucru acordate IMM-urilor Masura 2 – SC EMDO TRUCK SRL SC EMDO TRUCK SRL anunta...

ExclusivO săptămână inainte

ANUNT INCEPERE PROIECT Proiect finantat in cadrul masurii „Granturi pentru capital de lucru acordate IMM-urilor” pentru firma SC EMDO TRUCK SRL

05.05.2021 Granturi pentru capital de lucru acordate IMM-urilor Masura 2 – SC EMDO TRUCK SRL SC EMDO TRUCK SRL anunta...

ExclusivO săptămână inainte

Afla la ce iti poate folosi un generator de curent monofazic 7,5 kW!

Curentul electric este o utilitate foarte comoda pentru multi dintre noi, iar in proportie de 90% lumea functioneaza pe baza...

ExclusivO săptămână inainte

Noile anvelope Nokian Seasonproof C oferă siguranță deplină pe tot parcursul anului

Nokian Tyres, producătorul scandinav de anvelope premium, introduce anvelopele Seasonproof C, pentru uz profesional. Aceste anvelope all-seasons sunt concepute pentru...

Trending